![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:10:44
|
|
|
|
pilotina
|
res maš tinuška...včasih dvakrat kej preberem, ker ne morem verjeti napisanemu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:11:26
|
|
|
|
pilotina
|
punce...še malo pa bomo na 100. strani...a jo bomo danes otvorile
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:20:00
|
|
|
|
malaMravljica
|
punce, jaz pa imam cisto svojo temo, ki sem ji potem na koncu dala se napacen naslov
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:23:19
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina res maš tinuška...včasih dvakrat kej preberem, ker ne morem verjeti napisanemu http://www.ringaraja.net/forum/m_3813513/mpage_3/key_/tm.htm#3858090 Preberi to: Sem kar mogla komentirat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:23:19
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica... za TVOJO temo sem skočila pogledat...kaj pa si sfalila v naslovu "Y"?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:26:20
|
|
|
|
tinuška
|
Bravo malamravljica! Dobro si napisala! In kaj naj bi bilo zgrešenega v naslovu?!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:27:36
|
|
|
|
pilotina
|
e, neki takega sm mislila...ko bi mogla dvakrat prebrat, če sedaj nebi res natančno brala...zelo lepo si ji napisala in se povsem strinjam s tvojimi besedami...bravo tinuška
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:29:03
|
|
|
|
tinuška
|
Ta je pa dobra! A ni!? Obsoja druge in sama dela še slabše!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:31:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
ne, ne y, se kar napise z i-jem . Ma rada bi dobila odgovor kater vozicek ustreza mojim zahtevam, pa ker ze nakaj casa gledam ta model sem pol dala kar ta model v naslov. Ti recem, tej vozicki so katastrofa da dobis pravega. Pri nama je tako, da je moj tako velik in rabiva rocaj, ki se precej stegne ven. Pa fajn je ce se obrne v obe smeri. Pa rada bi, da bo mali na naravnem materjalu in ne v plastiki. Nujno rabim napihljive gume, da bomo tekli po makadamu, da bom lahko hujsala po porodu Teza mi niti ni takoooo zelo pomembna ker bom vecinoma vozila velik avto, ki se mu kofana odpre zelo nizko dol, pa drsna vrata ima, sam obcasno bom imel apa tudi moj mali avto, tam je pa vseeno kam ga dam, ker v treh se ne bomo vozil z mojim avtom. No, kako mislis naj sedaj dobim primeren vozicek?????? Saj na temu forumu so zbrani vsi modeli, samo so podatki stari ze par let in sedaj je ze vse izboljsano. grrrrr...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:38:24
|
|
|
|
pilotina
|
oprosti, če si že kdaj pisala, pa sem spregledala...ampak...a v trgovinah z vozički si že bla?...mogoče bi ti tam najbolje svetovali?...verjetno si že vprašala, pa sm jst malo zabluzila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pike... Tu sem ampak res čist na kratko, ker mi je tkoo močno slabo, da opisat ne znam. Grem ajat. Bla sm na pregledu..., srček bije, velik je za 8 tednov in ta grda cista se tišči zraven, zato boli. Je rekla, da je vse skup mal natlačeno. Pa zoprnica Zofka je bla. Nism slikce dobila, niti obrnla mi ni ekrana.. Pa se mi ni dal razpravljat, ker bi ji skor pobruhcala vse tm... Važn je blo.. "srce bije". Evo tko.. moram it zdej, reees... dons je spet hudo.. od kosila naprej.. Lahko nočko pa bolho na pomočko...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:49:35
|
|
|
|
sonček85
|
super za srček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:54:00
|
|
|
|
tinuška
|
Rižko: SUPERCA! Sem vesela, da srček veselo bije!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:55:37
|
|
|
|
pilotina
|
vesela vesela tudi jst za malega Rižkoota lepo spančkaj Rižkica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 20:09:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jeeeee Rizko, srcek bije
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 20:18:21
|
|
|
|
pilotina
|
sm se speku v prsta...pladenj v vroči pečici ni vroč je tko ....pečeeeeee
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 20:38:18
|
|
|
|
malaMravljica
|
ojoj pilotina, ma kaj delas s pladnjem? takoj pod mrzlo vodo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 20:39:40
|
|
|
|
malaMravljica
|
pilotina, zs imas
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 20:52:53
|
|
|
|
pilotina
|
sem ti poslala ZS malaMravljica, ker sm neki zmučkala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 21:20:57
|
|
|
|
pilotina
|
sm dala takoj prstka na led in namazal s kremico, ki ful pomaga punčke moje, jst sm taka mala neroda, da je joj...me boste že spoznale ..vsi ki me od malega poznajo se sploh več ne ozirajo na mojo nerodnost...če jst polijem poln kozarec pijače, al kej razbijem se nihče niti ne obrne...kot da se nič ni zgodilo...hihi...to spada zraven k pilotini
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 22:00:25
|
|
|
|
pilotina
|
nočko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 7:59:24
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, evo mene, malo skurjena. Sem šla spat ob 3-eh zjutraj. MA smo mele debate da je groza, pa svinčnik resnice . Danes bom bolj prazne glave. Pilotina pesmico bom mogla doma poslušat k mi v službi ne dela. Tinuška jaz tudi berem forume, največ partnerske odnose (ko mi je dolgčas, da se nasmejim) sem pa veliko tudi na zanositvi, da kaj pametnega izvem pa malo počvekam. KAtera je spraševala kako se naredi klik, mene ste že naučile, napišeš klik, ga označiš (počrniš) in potem klikneš na dodaj url in rata Zaenkrat toliko od mene, moram pojesti jabolko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejbike... jutro.. Se strinjate, da dons povem šefu. Ne morem se več matrat...!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:22:03
|
|
|
|
tassika
|
Rižko povej, brezveze je skrivat, saj ti ne more nič, odpustit te ne more, težit tudi ne ker greš komot na bolniško,... Pa pač jaz malo tko gledam, je fer, ker bo poiskal zamenjavo zate, ki jo boš lahko uvedla oz. kaj povedala. Jaz ne bi bila več tiho, saj veš jaz sem mogla pa potem povedat zakaj sem vedno zdrava kar naenkrat ostala doma pa je bilo še težje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:33:18
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro hvala tassika...jst sm tista, ki ne znam klikati ...evo zdej znam Rižkoo...le povej...kot je že tassika napisala...nič ti ne more...le v tvoj plus je to, da greš kadarkoli lahko domov...pa povej mu, da ti je že dva tedna ful slabo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.