Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.2.2009 11:51:33
|
|
|
|
Oaza
|
Podarim 2 fantovski bundi (za starost približno 12 let) na stroške prevzemnika. Pišite na ZS!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.2.2009 11:24:37
|
|
|
|
ELMA
|
Oaza sem vam pisala na ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.2.2009 22:39:35
|
|
|
|
Jerneja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: caligula brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi Saj ti nihče ni rekel, da kupi KAr pojdi v trgovino. So pa cene mojih rabljenih oblačil čist ok in kupke so zelo zadovoljne. Verjetno ne bi nič prodala, če bi blo predrago ali pač? Sayuri na tej temi se stvari podarjajo in ne prodajajo.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 8:46:01
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Sayuri na tej temi se stvari podarjajo in ne prodajajo. JernejaRR, niti v enem postu nisem napisala, da stvari prodajam. Celo vprašala sem, če lahko dam link od mojega albuma in sicer - od strani, kjer so notri oblačila za PODARIT. in tko sem tud naredila. Sem zdajle kar malo užaljena. Ker sem tukajle podarila res ogromno oblačil. Lahko punce same povejo. Bom podarjala kje drugje...
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 8:55:09
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi V C&A so novi 2,5 eur.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 9:31:06
|
|
|
|
caligula
|
to je bil pomen komentarja da so novi ista cena ali ceneji
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 9:33:43
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja IZVIRNO SPOROČILO: caligula brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi V C&A so novi 2,5 eur. Pa kaj vas briga, za koliko ona prodaja bodije? In ostale stvari? Če se vam zdi predrago pač ne kupita, ane, ni potrebno o tem moralizirat.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 19:07:33
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja IZVIRNO SPOROČILO: caligula brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi V C&A so novi 2,5 eur. Pa kaj vas briga, za koliko ona prodaja bodije? In ostale stvari? Če se vam zdi predrago pač ne kupita, ane, ni potrebno o tem moralizirat. Se potpišem ....V bistvu to je bil sam negativen komentar ene osebe , ki je gledala noter v album in ta komentar ni mogla v glavi zadržat in je napisala da vsi preberemo .... Če pa mal bolj preberete poste napisane od SAYURI boste pa vidle da oblačila ni tukaj prodajala , ampak podarjala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 20:21:08
|
|
|
|
Jerneja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Sayuri na tej temi se stvari podarjajo in ne prodajajo. JernejaRR, niti v enem postu nisem napisala, da stvari prodajam. Celo vprašala sem, če lahko dam link od mojega albuma in sicer - od strani, kjer so notri oblačila za PODARIT. in tko sem tud naredila. Sem zdajle kar malo užaljena. Ker sem tukajle podarila res ogromno oblačil. Lahko punce same povejo. Bom podarjala kje drugje... V vašem albumu so tudi stvari, ki se prodajajo. Le album uredite in bo vse lepo in prav. Enako obvestilo velja tudi za uporabnico gold fish.
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 8.2.2009 20:22:09 >
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 23:13:47
|
|
|
|
caligula
|
jaz imam nekaj pajacov za podarit, so pa bolj za doma. jutri lahko slike prpopam. velikost 62 okvirno
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.2.2009 23:52:06
|
|
|
|
Ribica **
|
Samo to dodam (brez linkov) - bodiji razlicnih trgovin ne stanejo enako. Poletne majcke se tudi v Zari nove dobijo za 3,90€, pa v Kiku se tudi ziher dobi kaj za 2€ itd. ... Nihce vas ne sili kupovat rabljeno.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.2.2009 12:23:18
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka oddano
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.2.2009 12:23:34
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Ja pa še te kocke jih je malo cca.20-30 kosov. Bi pasalo, če jih že kdo ima ker jih res ni veliko. So pa podobne majhnim legicam oddano
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 17.2.2009 12:23:00
|
|
|
|
andmoj
|
Pozdravček!!!! Vidim, da so še dobri ljudje na tem svetu. Jaz bi pa potrebovala previjalno omaro, ker imam prostorsko stisko (svojo omaro imava polno, pa iščeva previjalno omaro zato, da od otročka cunjce lahko spravim notri). Iščeva pa že zdaj, ker nočem imet skrbi zadnje dni, kaj še rabim.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 17.2.2009 15:38:53
|
|
|
|
massylou
|
Nekaj tem nižje doli na dobrodelnosti je uporabnica caligula ponujala previjalno mizo s predali in banjico (se mi zdi). Mogoče je še ni oddala, tako da jo vprašaj.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 17.2.2009 16:30:50
|
|
|
|
andmoj
|
massylou hvala, bom počekirala in vprašala.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.2.2009 15:15:50
|
|
|
|
emelly
|
Pozdravljene! Ker smo v fazi renoviranja stanovanja smo ugotovili da imamo en kup stvari ki ih nepotrebujemo in so nam samo napoti jih bomo z veseljem podarili kaki družini, ki je v finančni krizi in ki bi te stvari potrebovali. Seznam stvari ki jih podarjamo! ogromno plišastih igrač kockice (ene so v vreči ene pa so v plastični posodi oblika lokomotive) več različnih vrst žog ( male, velike, mehke, penaste, napihljive….) različne punčke ( lasje pri punčkah so malo neurejene drugače pa imajo vse svoje oblekice) različne manjše igrače kod so figurice od nodija, miki mausa in ostalih junakov napihljive teletabise rumen, zelen, rdeč male teletabise rumen, zelen, vijoličen, rdeč ko jih pritisneš na trebušček zapoje njihova melodija različne knjigice nekatere so malo poškodovane poganjalec kolo trikolesnik in še nekaj različnih igrač različne koce za dojenčka kompletna posteljnina za zibelko v roza barvi in baldahini bel z roza obrobo čipko in obrobo ki gre okrog zibke večja posteljnina za otroka v roza barvi z zadrgo različna oblačila za dojenčka in otroka od 0-3,5 let za punčko (bodiji, pajaci, benkice, kapice, šali, kape, rokavice, nogavice, žabice traki za lase, rutice, bundice, hlače, jakne, kiklice, oblekice……. čevlji banjica roza jajčka voziček vse stvari lahko fotografiram in pošljem slike stvari so nekatere stale že nekaj časa zato bojo potrebne pranja nekatera oblačila imajo tudi manjše flkce vendar z malo truda se jih lahko odstrani imam se ogromno drugih stvari za podariti vendar se jih trenutno ne spomnim zato tisti ki kaj rabite kar povejte in bom pogledala če mam in vam z veseljem podarim lep pozdrav!!!!!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.2.2009 20:42:42
|
|
|
|
caligula
|
poslala zs
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.2.2009 21:11:00
|
|
|
|
ELMA
|
emelly pisala sem vam na ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 7:12:08
|
|
|
|
kvačka
|
poslala sem vam zs!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 10:17:41
|
|
|
|
emelly
|
Pozdravljene nekatere ste se mi javile na ZS in ste povedale kaj bi potrebovale tako da je par stvari že rezervirano nekatere stvari pa sem že oddala nekaj stvari pa je še vedno prostih ogromno plišastih igrač več različnih žog različne igrače manjše kompletna posteljnina za otoško posteljico z baldahinijem v roza barvi posteljnina v roza barvi banjica glede vozička in jajčke je pa tako da bi ju rada oddala v kompletu ki jih res potrebuje ki res nima teh stvari nekatere ste se mi javile ker bi rade imele voziček pri mamah, babicah da nebi svoj voziček peljale sem pa tja ampak ne me narobe razumeti rada bi jih podarila nekomu ki sploh nima vozička in bi mu zelo prav prišel tako da tiste ki ga resnično potrebujete pišite mi na zs upam da nisem katero užalila ampak res si zelim to stvar nekomu podariti ki jih nujno potrebuje prosim za razumevanje
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 10:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
heloo. vidim da si prebrala moje sporocilo. kot sem napisala, sem vse stvari od starejsih dveh oddala, in nimam nicesar.niti voziska, niti lupinice, niti banjice. edino kosek za novorojencka, ker imamo kar ze tradicijo, da vsi novi dojencki spijo v njem. upam , da se ne zdim vsiljiva, pac potrebujem vse, in zakaj se ne bi javila na priloznost, da od koga kaj dobim, saj novih reci si res ne morem privosciti. lep dan se naprej
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 10:44:54
|
|
|
|
emelly
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute heloo. vidim da si prebrala moje sporocilo. kot sem napisala, sem vse stvari od starejsih dveh oddala, in nimam nicesar.niti voziska, niti lupinice, niti banjice. edino kosek za novorojencka, ker imamo kar ze tradicijo, da vsi novi dojencki spijo v njem. upam , da se ne zdim vsiljiva, pac potrebujem vse, in zakaj se ne bi javila na priloznost, da od koga kaj dobim, saj novih reci si res ne morem privosciti. lep dan se naprej to resnično ni bilo za tebe mišljeno mislila sem na tiste ki že imajo en voziček doma in bi drugega imeli pri sorodnikih da bi še tam imeli voziček ko pridejo na obisk ti pa tega nisi napisala tako da nevem kako ti misliš da je to letelo na tebe če voziček resnično potrebuješ ti ga z veseljem podarim samo priti boš morala po njega
< Sporočilo je popravil emelly -- 25.2.2009 10:47:06 >
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 10:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravicujem, saj sem prebrala post. pa se zs sem ti poslala, ker sem se zmotila, in kar sem napopala:) po mojem me hormoncki malo dajejo:) z veseljem pridem. kot sem rekla sem doma, ker sem izgubila sluzbo. kadar ti pase, vendar raje v dopoldanskem casu, ko sta starejsa2 v soli in vrtcu. samo napisi mi na zs kje te lahko kontaktiram
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.2.2009 23:07:08
|
|
|
|
emelly
|
pozdravljene večina stvari je že oddano pakete bom poslala v soboto tistim ki so mi že dali svoje naslove ostalo mi je še samo ogromno plišastih igrač in banjica ki je roza barve tako če katera potrebuje naj se javi da se se tega rešim ker mi je samo v napoto juter se spravim še klet pospravljat in če slučajno naletim na kakšno uporabno stvar vam sporočim lp P.S. to mi je prvič da sem stvari podarjala nisem vedela da bom tako hitro stvari podarila sedaj mi je žal ker nisem že prej koliko uporabnih stvari je romalo v koš
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?