|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Podarim otroku/dojenčku
6.2.2009 11:51:33   
Oaza
Podarim 2 fantovski bundi (za starost približno 12 let) na stroške prevzemnika.
Pišite na ZS!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.2.2009 11:24:37   
ELMA
Oaza sem vam pisala na ZS

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.2.2009 22:39:35   
Jerneja_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: caligula

brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€????????
tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosiuser posted image

Saj ti nihče ni rekel, da kupi user posted image  KAr pojdi v trgovino.  So pa cene mojih rabljenih oblačil čist ok in kupke so zelo zadovoljne. Verjetno ne bi nič prodala, če bi blo predrago ali pač?

Sayuri na tej temi se stvari podarjajo in ne prodajajo. user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.2.2009 8:46:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Sayuri na tej temi se stvari podarjajo in ne prodajajo. user posted image user posted image

JernejaRR, niti v enem postu nisem napisala, da stvari prodajam. Celo vprašala sem, če lahko dam link od mojega albuma in sicer - od strani, kjer so notri oblačila za PODARIT. in tko sem tud naredila. Sem zdajle kar malo užaljena.user posted image  Ker sem tukajle podarila res ogromno oblačil. Lahko punce same povejo. user posted image
Bom podarjala kje drugje...

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.2.2009 8:55:09   
Sonnja

brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€????????
tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosiuser posted image

V C&A so novi 2,5 eur.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.2.2009 9:31:06   
caligula
to je bil pomen komentarja user posted image da so novi ista cena ali cenejiuser posted image

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.2.2009 9:33:43   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

V C&A so novi 2,5 eur.

Pa kaj vas briga, za koliko ona prodaja bodije? In ostale stvari? Če se vam zdi predrago pač ne kupita, ane, ni potrebno o tem moralizirat.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.2.2009 19:07:33   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

V C&A so novi 2,5 eur.

Pa kaj vas briga, za koliko ona prodaja bodije? In ostale stvari? Če se vam zdi predrago pač ne kupita, ane, ni potrebno o tem moralizirat.

Se potpišem ....V bistvu to je bil sam negativen komentar ene osebe , ki je gledala noter v album in ta komentar ni mogla v glavi zadržat in je napisala da vsi preberemo ....
Če pa mal bolj preberete poste napisane od SAYURI user posted image boste pa vidle da oblačila ni tukaj prodajala , ampak podarjala user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.2.2009 20:21:08   
Jerneja_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

JernejaRR, niti v enem postu nisem napisala, da stvari prodajam. Celo vprašala sem, če lahko dam link od mojega albuma in sicer - od strani, kjer so notri oblačila za PODARIT. in tko sem tud naredila. Sem zdajle kar malo užaljena.user posted image  Ker sem tukajle podarila res ogromno oblačil. Lahko punce same povejo. user posted image
Bom podarjala kje drugje...

V vašem albumu so tudi stvari, ki se prodajajo. Le album uredite in bo vse lepo in prav. user posted image

Enako obvestilo velja tudi za uporabnico gold fish.user posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 8.2.2009 20:22:09 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.2.2009 23:13:47   
caligula
jaz imam nekaj pajacov za podarit, so pa bolj za doma. jutri lahko slike prpopam. velikost 62 okvirno

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.2.2009 23:52:06   
Ribica **
Samo to dodam (brez linkov) - bodiji razlicnih trgovin ne stanejo enako. Poletne majcke se tudi v Zari nove dobijo za 3,90€, pa v Kiku se tudi ziher dobi kaj za 2€ itd. ... Nihce vas ne sili kupovat rabljeno.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.2.2009 12:23:18   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

user posted image

user posted image

oddano user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.2.2009 12:23:34   
malecka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

user posted image

Ja pa še te kocke jih je malo cca.20-30 kosov. Bi pasalo, če jih že kdo ima ker jih res ni veliko. So pa podobne majhnim legicamuser posted image

oddanouser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.2.2009 12:23:00   
andmoj
Pozdravček!!!!

Vidim, da so še dobri ljudje na tem svetu. user posted image

Jaz bi pa potrebovala previjalno omaro, ker imam prostorsko stisko (svojo omaro imava polno, pa iščeva previjalno omaro zato, da od otročka cunjce lahko spravim notri). Iščeva pa že zdaj, ker nočem imet skrbi zadnje dni, kaj še rabim.

user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
17.2.2009 15:38:53   
massylou
Nekaj tem nižje doli na dobrodelnosti je uporabnica caligula ponujala previjalno mizo s predali in banjico (se mi zdi). Mogoče je še ni oddala, tako da jo vprašaj.

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 265
17.2.2009 16:30:50   
andmoj
massylou hvala, bom počekirala in vprašala.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.2.2009 15:15:50   
emelly
Pozdravljene!

Ker smo v fazi renoviranja stanovanja  smo ugotovili da imamo en kup stvari ki ih nepotrebujemo in so nam samo napoti jih bomo z veseljem podarili kaki družini, ki je v finančni krizi in ki bi te stvari potrebovali.

Seznam stvari ki jih podarjamo!

ogromno plišastih igrač
kockice (ene so v vreči ene pa so v plastični posodi oblika lokomotive)
več različnih vrst žog ( male, velike, mehke, penaste, napihljive….)
različne punčke ( lasje pri punčkah so malo neurejene drugače pa imajo vse svoje oblekice)
različne manjše igrače kod so figurice od nodija, miki mausa  in ostalih junakov
napihljive teletabise  rumen, zelen, rdeč
male teletabise rumen, zelen, vijoličen, rdeč  ko jih pritisneš na trebušček zapoje njihova melodija
različne knjigice  nekatere so malo poškodovane
poganjalec
kolo trikolesnik
 in še nekaj različnih igrač
različne koce za dojenčka
kompletna posteljnina za zibelko v roza barvi in baldahini bel z roza obrobo čipko in obrobo ki gre okrog zibke
večja posteljnina za otroka v roza barvi z zadrgo
različna oblačila za dojenčka in otroka od 0-3,5 let za punčko (bodiji, pajaci, benkice, kapice, šali, kape, rokavice, nogavice, žabice traki za lase, rutice, bundice, hlače, jakne, kiklice, oblekice…….
čevlji
banjica roza
jajčka
voziček

vse stvari lahko fotografiram in pošljem slike stvari so nekatere stale že nekaj časa zato bojo potrebne pranja nekatera oblačila imajo tudi manjše flkce vendar z malo truda se jih lahko odstrani imam se ogromno drugih stvari za podariti vendar se jih trenutno ne spomnim zato tisti ki kaj rabite kar povejte in bom pogledala če mam in vam z veseljem podarim

lep pozdrav!!!!!

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.2.2009 20:42:42   
caligula
poslala zs

(odgovor članu emelly)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.2.2009 21:11:00   
ELMA
emelly pisala sem vam na ZS

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.2.2009 7:12:08   
kvačka
poslala sem vam zs!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.2.2009 10:17:41   
emelly
Pozdravljene nekatere ste se mi javile na ZS in ste povedale kaj bi potrebovale tako da je par stvari že rezervirano nekatere stvari pa sem že oddala nekaj stvari pa je še vedno prostih

ogromno plišastih igrač
več različnih žog
različne igrače manjše
kompletna posteljnina za  otoško posteljico z baldahinijem v roza barvi
posteljnina v roza barvi
banjica

glede vozička in jajčke je pa tako da bi ju rada oddala v kompletu ki jih res potrebuje ki res nima teh stvari  nekatere ste se mi javile ker bi rade imele voziček pri mamah, babicah da nebi svoj voziček peljale sem pa tja ampak ne me narobe razumeti rada bi jih podarila nekomu ki sploh nima vozička in bi mu zelo prav prišel tako da tiste ki ga resnično potrebujete pišite mi na zs upam da nisem katero užalila ampak res si zelim to stvar nekomu podariti ki jih nujno potrebuje prosim za razumevanje

(odgovor članu kvačka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.2.2009 10:33:36   
Anonimen
heloo. vidim da si prebrala moje sporocilo.
kot sem napisala, sem vse stvari od starejsih dveh oddala, in nimam nicesar.niti voziska, niti lupinice, niti banjice. edino kosek za novorojencka, ker imamo kar ze tradicijo, da vsi novi dojencki spijo v njem.
upam , da se ne zdim vsiljiva, pac potrebujem vse, in zakaj se ne bi javila na priloznost, da od koga kaj dobim, saj novih reci si res ne morem privosciti. lep dan se naprej

(odgovor članu emelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
25.2.2009 10:44:54   
emelly
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

heloo. vidim da si prebrala moje sporocilo.
kot sem napisala, sem vse stvari od starejsih dveh oddala, in nimam nicesar.niti voziska, niti lupinice, niti banjice. edino kosek za novorojencka, ker imamo kar ze tradicijo, da vsi novi dojencki spijo v njem.
upam , da se ne zdim vsiljiva, pac potrebujem vse, in zakaj se ne bi javila na priloznost, da od koga kaj dobim, saj novih reci si res ne morem privosciti. lep dan se naprej

to resnično ni bilo za tebe mišljeno mislila sem na tiste ki že imajo en voziček doma in bi drugega imeli pri sorodnikih da bi še tam imeli voziček ko pridejo na obisk ti pa tega nisi napisala tako da nevem kako ti misliš da je to letelo na tebe če voziček resnično potrebuješ ti ga z veseljem podarim samo priti boš morala po njega

< Sporočilo je popravil emelly -- 25.2.2009 10:47:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.2.2009 10:48:45   
Anonimen
se opravicujem, saj sem prebrala post. pa se zs sem ti poslala, ker sem se zmotila, in kar sem napopala:) po mojem me hormoncki malo dajejo:)
z veseljem pridem. kot sem rekla sem doma, ker sem izgubila sluzbo.
kadar ti pase, vendar raje v dopoldanskem casu, ko sta starejsa2 v soli in vrtcu. samo napisi mi na zs kje te lahko kontaktiram

(odgovor članu emelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
25.2.2009 23:07:08   
emelly
pozdravljene večina stvari je že oddanouser posted image user posted image user posted image  pakete bom poslala v soboto tistim ki so mi že dali svoje naslove

ostalo mi je še samo ogromno plišastih igrač in banjica ki je roza barve tako če katera potrebuje naj se javi da se se tega rešim ker mi je samo v napoto

juter se spravim še klet pospravljat in če slučajno naletim na kakšno uporabno stvar vam sporočim user posted image

lp
P.S. to mi je prvič da sem stvari podarjala nisem vedela da bom tako hitro stvari podarila sedaj mi je žal ker nisem že prej user posted image  koliko uporabnih stvari je romalo v košuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?