Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.12.2008 1:14:23
|
|
|
|
BrankaO.
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO. našla sem dva kopalna plščka en moder en bel....do enega leta približno...če katera rabi...zs [/quotoe] oddano
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.12.2008 8:19:33
|
|
|
|
ELMA
|
Podarim ...mislim da je št.74 :
< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.12.2008 8:20:03 >
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.12.2008 8:24:37
|
|
|
|
ELMA
|
malamedika , koliko je star tvoj , ti si blizu Trbovljah če se ne motim Lahko mi odgovoriš na ZS .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.12.2008 9:12:22
|
|
|
|
malamedika
|
jaz imam še vedno oblačila za punčko 5-6 let
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 8:48:22
|
|
|
|
Sandrin
|
malamedika zanima me iz katerega konca prihajaš??
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 9:14:04
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
- Aventovo tekleničko z nastavkom - za prve mesece.
-
- Knjigici; Ana praznuje Božič, založba Ognjišče, smo jih dobili več.
-
- Par videokaset z risankami.
Jaz bi pa imela video kasete risanke . Ni problema, lahko dobiš tri. Ko prideš v gorenjski konec, sporoči, pa jih dobiš. LP Žal sem iz Zasavlja . Vseno Hvala Punce veste mogoče kje bi dobila-kupila , video kaseto lahko je tudi DVD Teletubisi-telebajske ,ali če kera podari ali proda . Hvala za odgovore . Risanke že imamo , smo jih najdli na partis.si
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 10:22:59
|
|
|
|
malamedika
|
Sandrin prihajam tudi jaz iz Zasavskega konca , oblačila za punčko so podarjena
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 12:56:34
|
|
|
|
Ajvy
|
A ima mogoče katera košek za spanje za novorojenčka odveč??? MI smo naleteli na malo prostorsko stisko....pa me zanima, če ima katera za dat oz. prodat za neko simbolno ceno tak košek, da bi lahko naš dejencl not spal...prvih par mesecev.....
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 13:10:47
|
|
|
|
Lenny
|
Bodiji oddani.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 13:47:51
|
|
|
|
taja24
|
LENNY, NAJLEPŠA HVALA ZA STVARI!!!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.12.2008 14:00:29
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika Sandrin prihajam tudi jaz iz Zasavskega konca , oblačila za punčko so podarjena Malamedika imam dve prehodne jaknice ...velikost 1-2 leti odvisno od otroka , če češ ti pošljem , pošlji mi naslov na zs.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 19.12.2008 14:03:12
|
|
|
|
Lenny
|
ni zakaj
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 22.12.2008 21:23:30
|
|
|
|
malamedika
|
Še tukaj pozivam Natašo da se mi oglasi če želi dobiti oblačila ki jih podarjam ,drugače ponudim naprej
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.12.2008 8:14:10
|
|
|
|
malamedika
|
če katera ima kake čevelčke za fantka št 18 se toplo priporočam primerne za prve korake
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.12.2008 15:21:15
|
|
|
|
pika**
|
Živ, čeveljčke in tudi škorenjčke z muco, zelo lepo ohranjene , čiste - za fantka. Rade volje jih podarim. Pošlji mi zs Podarim tudi plišaste igrače, pajacke, žabice, majčke ...... št. 62-74 - če kdo rabi. Bom dala slike v album.
< Sporočilo je popravil pika** -- 24.12.2008 15:29:06 >
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.12.2008 13:29:04
|
|
|
|
malamedika
|
pika poslala zs. Ker pa se mi mamica katero sem prosila da se mi oglasi za oblačila ne javi več ker sem želela da plača stroške pošiljanja sama dajem oblačila ponovno na razpolago. Torej ponujam oblačila za punčko 5-6 let nekomu ki si jih težko privošči pogoj je le da stroške ptt plača sama če katero zanima naj se javi.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.12.2008 12:04:20
|
|
|
|
2.mama
|
Eko. Mi smo stari 6 mesecev in pridno rastemo. Naš Bor pa ima okoli polno punčk, tako da veliko oblek ne pride prav nikomur, ker so izrazito fantovske. Če je kje kakšen fantek "na poti", ki bi potreboval cunce, naj se mi javi na ZS. Smo iz LJ! Cunce smo pripravljeni oddajati konstantno, so zelo lepo ohranjene. Pravtako tudi cunce za punčko starosti 7 let! Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 31.12.2008 8:12:40
|
|
|
|
2.mama
|
Oddano!! Pozdrave vsem!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 2.1.2009 17:18:09
|
|
|
|
malecka
|
Jaz bi pa prosila, če ima katera ohranjen pajac za punco 14 let ali številka 36-38. HVALA Imam pa za podariti nekaj- čeveljčkov št. 18, 19, 20 - starejši grelnik stekleničk - in kapice šale rokavičke.... dom kasneje dala slikice v album
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.1.2009 19:04:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Če katera ima dolge bodije (bodi z dolgimi rokavi) za fantka, starega leto in pol, velikost 86+ (še bolje 90+) prosim piši na ZS, jih kupim. Hvala.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.1.2009 9:51:58
|
|
|
|
bodoča
|
Če kdo potrebuje za fantka: copatke superfit, št.19, "adidaske", št. 19, spomladansko-poletne odprte čevlje giocattoli, št. 19 ali jesensko-spomladanske čevlje fisher price, št. 20, z veselejem podarim. So malo nočeni, ker jih je hitro prerastel, odprti čeveljci pa so nenošeni, ker ko so mu bili prav je bila že jesen in jih ni mogel nositi. Slike so v albumu. LP
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.1.2009 15:00:27
|
|
|
|
bodoča
|
"adidaski", št. 19 in spomladansko-poletni odprti čevlji giocattoli, št. 19 so oddani
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.1.2009 10:03:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dolge bodije sem dobila, tako da ne rabim več. čawbaw!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?