Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.1.2009 23:37:47
|
|
|
|
mojlazar
|
Pozdravljene zanima me če ima katera poletna oblačila za dojenčka hvala
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.1.2009 12:16:45
|
|
|
|
mojlazar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojlazar Pozdravljene zanima me če ima katera poletna oblačila za dojenčka hvala SEM MAMICA ŠTUDENTKA
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.1.2009 19:19:28
|
|
|
|
caligula
|
mojlazar...katera velikost? moj ima nekaj bodijev s kratkimi rokavi preveč. pa sem tud mamica študentka ampak ti z veseljem podarim kašnega če je mojmu premajhen.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.1.2009 7:25:23
|
|
|
|
sayuri
|
Nekaj malenkosti se je zopet nabralo za podarit
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 7.2.2009 22:40:03 >
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.1.2009 9:17:51
|
|
|
|
caligula
|
brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.1.2009 9:18:22
|
|
|
|
caligula
|
ampak na poštne stroške prevzemnika
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.1.2009 11:06:29
|
|
|
|
ELMA
|
Podarim, 3 delni komplet za punčko .Starost 3-9 mesecov . Poštnino plačate sami .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.1.2009 14:28:55
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Podarim, 3 delni komplet za punčko .Starost 3-9 mesecov . Poštnino plačate sami . Odano ...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 15.1.2009 22:32:33
|
|
|
|
caligula
|
bodiji 50,56 oddani
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 16.1.2009 9:28:16
|
|
|
|
abc100
|
Mene pa zanima, če ima katera kakšno knigico iz kartona, ki se ji valja po hiši in ne ve, kam bi z njo. Moj sin jih obožuje, vendar je to kar draga zadeva, da bi mu jih kupovala na veliko, zato bi bila zelo vesela, če bi kakšno dobila ali kupila rabljeno po ugodni ceni.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 16.1.2009 14:49:58
|
|
|
|
LIA2006
|
abc100- naša mala pikica še vedno gleda knjigice- če želiš ti pa lahko podarim kakšnega pliškota za igrat. javi. lp.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 16.1.2009 15:47:56
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: LIA2006 abc100- naša mala pikica še vedno gleda knjigice- če želiš ti pa lahko podarim kakšnega pliškota za igrat. javi. lp. Full ti hvala, res si prijazna, ampak igrač ima že tko preveč. Knjigice so pa res nekaj posebnega. Saj jih nekaj ima, ampak sem mislila, da bi mu kakšno novo dala, da bi bilo spet mal drugač, pa da bi se kej novega naučil.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 16.1.2009 17:24:54
|
|
|
|
caligula
|
jaz imam še vedno nekaj bodijev kratek rokav in brez rokava ve. 50-62 ki so mojemu premajhni. ZA ODDAT!
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 20.1.2009 11:20:37
|
|
|
|
SKORPY
|
Živjo! Mene pa zanima če ima katera od vas za podariti stvari za novorojenčke imam samo kinderpet in voziček. Oba sva ostala brez službe vendar pa iščem stvari malo prej saj me je strah da potem ne bova mogla kupiti ko bo otrok tu. Najlepša hvala
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 20.1.2009 11:26:33
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY Živjo! Mene pa zanima če ima katera od vas za podariti stvari za novorojenčke imam samo kinderpet in voziček. Oba sva ostala brez službe vendar pa iščem stvari malo prej saj me je strah da potem ne bova mogla kupiti ko bo otrok tu. Najlepša hvala Sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.1.2009 12:10:19
|
|
|
|
BrankaO.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojlazar Pozdravljene zanima me če ima katera poletna oblačila za dojenčka hvala poslala sem ti zs
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.1.2009 18:29:19
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula brez zamere ampak sayuri... v tvojem albumu sem opazila, da imaš zelo visoke cene glede na to, da so stvari rabljene. Npr. bodi z dolgimi rokavi je v Baby centru mal manj kot 4 eur pa deblejši in na preklop..tvoji navadni tanki rabljeni pa 2,5€???????? tko da, če katera rabi kakšen bodi z dolgimi ji jaz podarim, od 50 do 62 cifra, ker ostale moj še nosi Saj ti nihče ni rekel, da kupi KAr pojdi v trgovino. So pa cene mojih rabljenih oblačil čist ok in kupke so zelo zadovoljne. Verjetno ne bi nič prodala, če bi blo predrago ali pač?
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.1.2009 16:11:02
|
|
|
|
taja24
|
tudi jaz imam za oddat celo škatlo cotk, vendar SO! nekatere flekaste,...mix je za prebrat za fantka in nekaj malega za punčko, usega po malem ,...od rojstva do št.74. če katera rabi naj javi,drugače jih nesem na karitas oz.kamorkol kjer jih bodo sprejeli.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.1.2009 18:37:04
|
|
|
|
SKORPY
|
poslala sem ti zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.1.2009 7:58:31
|
|
|
|
lumpa6
|
jutro jaz bi pa potrebovala oblačila za fantka 86 in 92 ter 122 in 128 hvala
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.2.2009 14:35:14
|
|
|
|
ELMA
|
Podarim dva bodija št.74 , če kera potrebuje .Slikice bom kasneje prelimala .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.2.2009 16:42:21
|
|
|
|
malecka
|
Tako jaz imam še za podariti grelec flašk, je pa starejši in primer...... aventovaflaša ne gra not. bom še slikco prilimala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.2.2009 16:53:01
|
|
|
|
malecka
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.2.2009 16:57:13
|
|
|
|
malecka
|
Ja pa še te kocke jih je malo cca.20-30 kosov. Bi pasalo, če jih že kdo ima ker jih res ni veliko. So pa podobne majhnim legicam
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 4.2.2009 17:18:48
|
|
|
|
gold fish
|
...tud jaz podarim več plišastih igrač....., če kdo potrebuje naj mi javi na zs...... ,
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 8.2.2009 20:18:04 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?