Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.4.2009 10:01:39
|
|
|
|
CatJa
|
Če katera potrebuje, pošljem popolnoma novo priponko za dudo Mam, ker na Nukovo ne paše. Mi jo je mal neumno stran metat.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.4.2009 15:30:20
|
|
|
|
caligula
|
catja jaz ti plačam zanjo! moj vleče samo dude od mam in nikjer ne najdem primernega priveza!
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 5.4.2009 18:16:36
|
|
|
|
CatJa
|
Ne, ne, podarim jo. Samo naslov mi daj na ZS.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.4.2009 8:03:12
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula catja jaz ti plačam zanjo! moj vleče samo dude od mam in nikjer ne najdem primernega priveza! Imam dve modri dudi od mam.... prekuhana in ena je bila sam sprobana, pa jo noče....Ti pošljem če želiš, ker drugače gresta v smeti... naš Luka obožuje sam aventove dude
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.4.2009 13:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Podarim chicco sterilizacijsko tekočino uporabno do 03/2012 Aventovo črpalko Aventove lončke za shranjevanje mleka Aventove nastavke za dojenje-nerabljene(odprte) Aventove stekleničke (2 majhni- primerni tudi za shranjevanje mleka, za cuclje moram še pogledat) Našlo bi se tudi nekaj oblačil št. 68 in 74. (primerne za punčko) Sama pa potrebujem, tanjše hlače, kavbojke, trenerke in tanjše majčke (primerne za vrtec) za punčko velikost 80 in 86. Če jih slučajno katera ne potrebuje več. Podarim res tistim mamicam oz. bodočim mamicam, ki to potrebujete in ne za nadaljno prodajo!!!
< Sporočilo je popravil Teja27 -- 6.4.2009 14:08:08 >
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 6.4.2009 15:11:53
|
|
|
|
lumpa6
|
pozdravljene ima katera poletna oblačila za fantka starega 2 leti in 6 let, sem iz lj lp hvala
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 7.4.2009 14:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 Podarim chicco sterilizacijsko tekočino uporabno do 03/2012 Aventovo črpalko Aventove lončke za shranjevanje mleka Aventove nastavke za dojenje-nerabljene(odprte) Aventove stekleničke (2 majhni- primerni tudi za shranjevanje mleka, za cuclje moram še pogledat) Našlo bi se tudi nekaj oblačil št. 68 in 74. (primerne za punčko) ODDANO Sama pa še zmeraj potrebujem, tanjše hlače, kavbojke, trenerke in tanjše majčke, oblekce (primerne za vrtec) za punčko velikost 80 in 86. Če jih slučajno katera ne potrebuje več.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 14.4.2009 21:28:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Če ima katera bugabuja ( ne vem kako se pravilno napiše)..tist, k lahk daš na vozek ,pa se potem starejš otroček lahko pelje zraven....bi lepo prosila.....lahko tudi odkupim za kako simbolno ceno... imamo pa vezek pp pliko p3....
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 18.4.2009 23:03:16
|
|
|
|
piko12
|
Podarim čist nove supergice št 23 s čebelico Majo, ki so bile v hoferju cca 1 mesec nazaj.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 19.4.2009 8:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
poslala zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 20.4.2009 12:35:02
|
|
|
|
mamica2009
|
Jaz pa prosim če ima katera za podariti tetra pleničke in povoje. Hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 20.4.2009 21:04:35
|
|
|
|
divinus
|
zivijo! Jaz pa bi prosila, če ima kdo oblačilca za fantka od 62 št naprej. Sem Študentka, ki sedaj ne dela pa imam zelo malo denarja. Hvala.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.4.2009 10:26:45
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Jaz pa prosim če ima katera za podariti tetra pleničke in povoje. Hvala A s povoji misliš povijalne plenice? Teh imam kar nekaj, sicer tistih starih, klasičnih, če želiš, sporoči.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.4.2009 12:30:51
|
|
|
|
mamica2009
|
Ja bombažne pleničke in povoje mislim, ko je dojenček na široko povit prve tri mesece. Če jih imaš odveč bi jih prosila, vsaj nekaj. Naslov ti pošljem na ZS. Hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.4.2009 21:15:20
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz pa imam bodije za podarit za punčko , mislim da je št 74-80 Če kera potrebuje .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.4.2009 21:17:34 >
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.4.2009 21:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Za punčko, 1 leto: kavbojke, trenirka, jopica ( malenkost vecja kot eno leto) in dvoje rokavicke.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 21.4.2009 23:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piko12 Podarim čist nove supergice št 23 s čebelico Majo, ki so bile v hoferju cca 1 mesec nazaj. res najlepša hvala za supergice res so še malo prevelike -čez kak mesec pa bodo kot ulite hvala tudi za lepega pliškota
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 22.4.2009 23:37:52
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009 Ja bombažne pleničke in povoje mislim, ko je dojenček na široko povit prve tri mesece. Če jih imaš odveč bi jih prosila, vsaj nekaj. Naslov ti pošljem na ZS. Hvala Sporoči naslov. Tetra plenice sicer še sama rabim, ampak par ti jih lahko pošljem, povijalnih pa kolikor hočeš
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.4.2009 9:56:32
|
|
|
|
caligula
|
pozdravljene če ima katera odveč navadne bombažne majčke z netki ali brez lahko raztrgane,zaflakane, v kakršnemkoli stanju, le da se nekako skupaj držijo pa z dolgimi rokavi, se priporočam začeli smo papcati na žlico in opažam da jih imam premalo mi je pa škoda majčke brez flekcov uporabljat. potrebujeva velikost 74 in 80 hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.4.2009 10:03:03
|
|
|
|
mamica2009
|
Sporoči naslov. Tetra plenice sicer še sama rabim, ampak par ti jih lahko pošljem, povijalnih pa kolikor hočeš [/quote] Sem ti poslala ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.4.2009 11:36:41
|
|
|
|
andmoj
|
ELMA, ne morem poslati zs, zanima me, če so bodyji še na voljo??
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 23.4.2009 11:52:37
|
|
|
|
cgorjanc
|
Prosila bi ,če ima katera kaj odvečnih oz.,če so premajhna njenemu fantiču letna oblačilca za mojega sinčka in sicer nekje od št.68-74.Hvala!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.4.2009 22:12:54
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: andmoj ELMA, ne morem poslati zs, zanima me, če so bodyji še na voljo?? Podarila sem eni mamici , ampak bom zdele čez počitnice mal rada naredila v omarami , tko da , če bo kaj, ti sporočim ...
< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.4.2009 22:13:46 >
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.4.2009 22:16:06
|
|
|
|
ELMA
|
Zdej bom jaz neki prosila .... A mogoče ima kera gugalnico za podarit ali mogoče za simbolično ceno prodat ...?
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 30.4.2009 7:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
povej malo bolj podrobno kakšno gugalnico? samo sedišče ki obesiš in se guga al celo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?