|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
25.2.2009 9:21:50   
Dudica1
BUKSI menda je ponoči malo padalo tle pr nas ampak sej vidiš da sm tolk da se vidi da je nekaj bilo kot slana je ...user posted image
no fino da si se naspala...kaj bomo pa delali pa še ne vem...mogoče si grem po nov likalnik k me je tastar tok razjezu pa nevem kakšnega naj kupim da bo ful pare mel ker brez pa popi...user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 751
25.2.2009 9:27:35   
buksi
No sej se mi je zdel da nimam prividov. no če ne drugega bom pa še mal pospravla po spalnici in dnevni. Kuhinja bo pa itak danes bolj švoh obratovala. Ziher bom še najdla kaj. drgač se bom pa na soduku vrgla pa reševala. Sam da se zamotim. Pa seveda mal na RR bla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
25.2.2009 9:35:28   
Dudica1
no vidiš pa bo...user posted image dan okrog...
jaz pa res ne vem kaj bom nardila...najbol da grem po likalnik...sm moram glih v lj.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 753
25.2.2009 9:39:51   
Neža7
Zdravo Dudica1 user posted image  Da, nama je ratalo in imava svojega sončka user posted image  Neža bo 11.03 že 8 mes stara user posted image  Kako čas gre hitro.....

Grem jo dat spat user posted image

Upam, da ne bo Gantar jezna kaj sem napisala user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
25.2.2009 10:04:30   
Anonimen
no, kako smo kaj jaz sem že prah pobrisala, pa mal hišo luftamuser posted image user posted image

moram mal pospravt ker je kot v svinjakuuser posted image user posted image
danes je pa tako lep vreme, da bi kr šla mal na sprehodpol popoldne, no bom vidla kako se bom počutilauser posted image user posted image

no grem naprej pospravljatuser posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
25.2.2009 10:05:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Zdravo Dudica1 user posted image  Da, nama je ratalo in imava svojega sončka user posted image  Neža bo 11.03 že 8 mes stara user posted image  Kako čas gre hitro.....

Grem jo dat spat user posted image

Upam, da ne bo Gantar jezna kaj sem napisala user posted image  

čestitke user posted image user posted image user posted image ma gantar pa ne bo jezna ker bo tud ona kmal imela svojga sončka...boste videli...user posted image
ja čas gre pa kar malo prehitro...če gledamo na otročke...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 756
25.2.2009 10:38:04   
Neža7
To pa vem, da bo ratalo. Bom že še enega hotila, ko bom videla njenega user posted image  user posted image
Taka fina punca je in vem, da bo super mamica user posted image

Prehitro gre user posted image  En dan sem bila user posted image  drug dan sem pa že mamica.

Moja sedaj lepo spi že 30 min user posted image  Mož tudi spi, ker je imela nočno user posted image  Jaz pa ne vem kaj naj delam, ker moram biti tiho, ker VSI spijo user posted image  Saj mene bi tudi pasalo, ker sem trenutno bolana in celo noč kašljam user posted image  in cel dan user posted image

Moram iti na sprehod, ker sem že 3 dni notri z Nežo, ker tudi ona malo kašlja user posted image  ampak vem, da ji bo izkoristilo sveži zrak (meni tudi) Samo energije moram dobit, da gremo ven.
Danes je mož doma, da bom videla, če bomo šli malo na sonček.

Evo! spet kašljam kot user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
25.2.2009 10:50:37   
Anonimen
No, no, no... a tak se pogovarjate o meni  user posted image  user posted image  user posted image  

Mal heca user posted image  user posted image  user posted image

Neža, nisem nič jezna. Se z Dudico strinjam, sej bom šla kmal za vami. Upam. Vete, včasih me pa vseeno pri srcu stisne in se vprašam, kaj pa če nama ne bo ratalo. Kaj bo potem z mano? Joj, stran s takimi slabimi mislimi. Sej nama je dvakrat ratalo v 3. Bo pa tud sedaj. Bomo tri mesece prej začel delat na user posted image , k bo minilo pa 6 mesecev od ss-ja bom pa user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image   Ne, ne, ne smem tak delat, da ne bo m razočarana. Ko bo bo. Upam pa da bo to v letu 2010, ker za letos sem vlak že zamudila.

Aja, Neža... sej tud midva z mojim user posted image  nisva nič user posted image  user posted image  med to nosečnostjo. sem rekla, če Neža ni smela, pa tud jst ne smem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
25.2.2009 10:50:37   
Dudica1
no upam da se pozdravite čimprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 759
25.2.2009 10:55:26   
Dudica1
GANTAR odmisli to in se prepusti...ko bo bo vem da sm bila jaz živčna in sva user posted image samo s to mislijo da moram zanosit...in to ne gre moraš odmislit...sej vem da se ne da...
lahko ti pa povem da sem šla jaz potem ko ni in ni hotelo bit k bioenergetičarki...in to v jelični vrh mislim da se reče pr idriji...in me je zrihtala...tako da je blo pol že takoj naslednji mesec user posted image user posted image ...od takrat naprej verjamem v te stvari
če te še kaj zanima glede tega lahko kar vprašaš...lahko tud na Z.S. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
25.2.2009 11:00:38   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Aja, Neža... sej tud midva z mojim user posted image  nisva nič user posted image  user posted image  med to nosečnostjo. sem rekla, če Neža ni smela, pa tud jst ne smem user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Si faca user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi eno poznam tukaj v Velenju kar že 10 let hodita na IVF. Ne vem kolikokrat je uspelo vendar je takoj imela ss user posted image  Jaz sem mami rekla, da bi morala njen sestra z njo nosit user posted image . Upam vemo kako bi bilo tudi to težko na sestro in na znanko.
Jaz vem,da bi moji sestri to naredila, ker mi tako veliko pomeni. Težava je, da sem 16 let starej od nje in bom verjetno že v menopavzi user posted image

Bo ratalo user posted image  Ko bo 6 mes kar veselo na delo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
25.2.2009 11:03:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

GANTAR odmisli to in se prepusti...ko bo bo vem da sm bila jaz živčna in sva user posted image samo s to mislijo da moram zanosit...in to ne gre moraš odmislit...sej vem da se ne da...
lahko ti pa povem da sem šla jaz potem ko ni in ni hotelo bit k bioenergetičarki...in to v jelični vrh mislim da se reče pr idriji...in me je zrihtala...tako da je blo pol že takoj naslednji mesec user posted image user posted image ...od takrat naprej verjamem v te stvari
če te še kaj zanima glede tega lahko kar vprašaš...lahko tud na Z.S. user posted image

Resno!!! Wow to pa je nekaj. Jaz imamo eno fobijo in bi jo res rada, da bi se jo res rešila. Ali tudi pri tem pomaga?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
25.2.2009 11:08:43   
Dudica1
NEŽA7 jaz sem jo takrat sprašvala še za nekaj stvari in je rekla da se da vse rešit...tako da bi bilo za vprašat...res pa je da te stvari niso poceni ampak jaz bi  takrat k sm že mislila da ne bom mogla met user posted image dala še enkrat tolk k zdaj vem da mi je pomagala user posted image user posted image user posted image tako da samo svaka čast da obstaja ta način

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 763
25.2.2009 11:13:24   
Neža7
Aja! Ni ti treba skrbet, da vama ne bo ratalo, ker nimata problemov zanosit. Tisti ker imajo probleme naravno zanosit so bogi, ampak tudi njim ratata user posted image  kot moji teti.

Boš pač morala skoz počivat, če bodo to rekli. Sem vesela, ker se sedaj zadevo RESNO vzeli in bodo pazili nate v naslednjo user posted image

Sori imam en vprašanje:
Ali so ti dali obliž nate, da bi ti popadke ustavili?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 764
25.2.2009 11:15:20   
Anonimen
dudica, en ZS sem ti poslala.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
25.2.2009 11:15:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

NEŽA7 jaz sem jo takrat sprašvala še za nekaj stvari in je rekla da se da vse rešit...tako da bi bilo za vprašat...res pa je da te stvari niso poceni ampak jaz bi  takrat k sm že mislila da ne bom mogla met user posted image dala še enkrat tolk k zdaj vem da mi je pomagala user posted image user posted image user posted image tako da samo svaka čast da obstaja ta način

Jaz bi dala vse, da bi si to fobijo rešila. Mi lahko daš kakšno telefonsko in naslov... tudi na ZS.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
25.2.2009 11:19:16   
Anonimen
Neža, ti raje ne govorim, kaj so delali z mano v porodnišnici. NIČ! saj je bil vikend. Dobila sem buscopan proti krčam, ki niso pomagali, saj sem imeala popadke in mi noben ni verjel, al kaj. Iz nedelje na ponedeljek sem že ob 20h dobila prvi popadek in sem sestri povedala. Pa mi je prinesla magnesol in rekla, naj ga spijem, pa še buscopan. Pol je pa rekla, če bo huje, naj jo pa kr pokličem (tud ponoči) in mi bojo dali injekcijo. In jst ob polnoči res pokličem sestro. Prišla je druga in kaj je rekla. Vzemi tablet pa magnesol in bo. Zjutraj, v ponedeljek, ko je prišla pa jutranja izmena mi je pa ta tretja sestra rekla: A vi ste dobili pa ponoč injekcijo. HALOOOOOOOOOOO! Ojeje, zdej sem se pa razjezila.

Umiri se, umiri se. vse bo dobro user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
25.2.2009 11:19:52   
Neža7
Moram rečt, da ste tu gor super punce user posted image

pošljam vsem....

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 768
25.2.2009 11:21:08   
Dudica1
NEŽA7 grem v avto po vizitko pa ti sporočim na Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.2.2009 11:22:49   
Dudica1

dudica, en ZS sem ti poslala.

ti odgovorim takoj samo v avto grem po vizitko   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.2.2009 11:23:18   
Anonimen
evo še mene!

sem bajto zglancala, ker mam jutr rojsen dan in če kdo pride imam vsaj pospravljenouser posted image

punce ne se sekirat kar v akcijouser posted image

gantar: ti pa jutr zatež unem G. da te naj da na vse preiskave kar je možno samo da bo september že + zagledalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
25.2.2009 11:26:44   
Anonimen
gantar a si včeraj dobila mail?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
25.2.2009 11:29:18   
Neža7

Neža, ti raje ne govorim, kaj so delali z mano v porodnišnici. NIČ! saj je bil vikend. Dobila sem buscopan proti krčam, ki niso pomagali, saj sem imeala popadke in mi noben ni verjel, al kaj. Iz nedelje na ponedeljek sem že ob 20h dobila prvi popadek in sem sestri povedala. Pa mi je prinesla magnesol in rekla, naj ga spijem, pa še buscopan. Pol je pa rekla, če bo huje, naj jo pa kr pokličem (tud ponoči) in mi bojo dali injekcijo. In jst ob polnoči res pokličem sestro. Prišla je druga in kaj je rekla. Vzemi tablet pa magnesol in bo. Zjutraj, v ponedeljek, ko je prišla pa jutranja izmena mi je pa ta tretja sestra rekla: A vi ste dobili pa ponoč injekcijo. HALOOOOOOOOOOO! Ojeje, zdej sem se pa razjezila.

Umiri se, umiri se. vse bo dobro user posted image  user posted image

user posted image  Ne moram verjet in tako zadovoljna sem bila v LJ, ker so nama pomagali. V Celju sem prišla ob 17:30 v nedeljo. Super so bili. Prišla sem v LJ z rešilcam ob 00:30 v ponedeljek.
Jaz sem dobivala obliže na 24 ur (za 3dni), ker so mi jo dala gor v Celju. Potem sem samo dobivala buscopan in magnesol.
Mislim, da vem katero izmeno si imela user posted image  ponoč... Sem tudi imela težavo z eno in njeno prijateljico user posted image  Verjetno si bila na E bloku... Jaz sem bila v sobi E2.

Neža se je zbudila, da moram iti.....

Imaš mojo št. da lahko kadarkoli pokličeš user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.2.2009 11:32:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gantar a si včeraj dobila mail?user posted image user posted image user posted image

sem dobila, sam še nisem prišla do tega, da odgovorim. Takoj ko bom dobiš. user posted image  Upam, da kmal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
25.2.2009 11:34:27   
Anonimen
Neža, ja, sam soba E4 je bila. Sej drugače so bili prijazni in uvidevni do mene. Sem imela sobo samo zase.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.