Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Bom jaz napisala čeprav si mi prepovedala pisat na svoje teme. Prepovedati ti ne morem, to menda veš , da mi pa ni všeč tvoje razmišljanje o določenih stvareh, pa tudi veš. Ampak bom pa vseeno odgovorila. Normalno življenje skozi oči otrok: -majo starše k prvotno mislijo na njihovo dobrobit, ne na dobrobit sebe Če bi jaz mislila izključno samo nase, potem me ne bi bilo več tukaj, kjer sem. -majo starše, ki jih ščitijo in jim probajo omogočit kolikor se le da varno okolje za bivanje Moja otroka sta na varnem. -majo starše k ne delajo treh šihtov in jih celo za kkšno urco na dan vidijo Ne delam treh šihtov in otroka me gledata krepko več, kakor eno uro na dan. -živijo v hiši s tekočo nezastrupljeno zarad razpadajočih cevi vodo, s stenami k ne razpadajo, brez vlage zarad katere lahko zbolijo, brez podgan in ščurkov, brez sosedov k se streljajo in streljajo po ulici Živimo v taki hiši, kjer imamo pitno tekočo vodo, vlage ni, podgan in ščurkov tudi ne, pa streljati tudi še nisem videla nikogar tukaj. In teh razmer nimam namena spreminjati. Samo lokacijo. -obiskujejo šolo v kateri ni na vsakem vogalu pet policajev in na vsakih vratih detektor kovin Obiskujeta tak vrtec in tako šolo. V ZDA bi bilo to skoraj nemogoče. Bolje, da so tam detektor in policija, kakor pa, da tega ne bi bilo, ko in če bi se potrebovalo. -živijo v okolju kjer ni potrebno oz. nujno potrebno nosit noža, pištole... Živimo v takem. In nimam v planu selitve v Bronx ali nekaj podobnega. -grejo siti spat, siti hrane, ki je dobra za njih, njihov razvoj.... Spat gresta sita in bosta tudi šla. Naš način prehranjevanja pa sicer ni idealen, ampak če je to greh, potem grešim. Menda sem samo človek. -imajo prihodnost, oz. možnost izbire, kakšno prihodnost si želijo(možnost fakultete ipd.) Imata. In bosta imela. Pa še kaj verjetno, sam nimam cajta pisat Škoda. Pisala sem za prihodnost ne za sedanjost. Sedaj imata vse to kar sem napisala. Gre se za to da bosta to izgubila. Samo za to se gre...... Moje razmišljanje ti pač ni všeč. Sam jaz ne nosim rozastih očal. To jemljem kot svojo prednost. Saj je lepo biti sanjav, optimističen.... No jaz sem optimist, ampak tak...z nogami na trdnih tleh. Sem ti pa napisala da si prečekiraj kkšn njihov forum. Tam imaš info. o življenju ljudi iz prve roke. Pa ko boš brala imej v mislih še to da ne pišejo priseljenci in ljudje, ki garajo k norci za kos kruha. Ker nimajo ne časa pisat, ne možnosti pisat. Šole brez policajev pa obstajajo seveda.....sam se plačajo. Dobre šole. Če nebi pisala tukaj da hočeš živet v NY bi ti še dala kkšno šanso da lepo zaživite gor. Kje na podeželju, v manjših krajih.... V NY pa nimaš šans. Za tem še vedno stojim.
|