Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 2.3.2009 8:16:45
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Butterfly_ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Freycha - meni so bile Hoče na prvi pogled čisto všeč. Kaj več pa itak ne vem. Olivija - znam angleško in Brazilija mi ni zanimiva. tej se pa v hoce presel ma kaj si ti nora al kaj? al me ne maraš?
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 2.3.2009 10:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez kak mesec bo tema:Kaj kuhajo v Ameriki.
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 2.3.2009 11:58:27
|
|
|
|
Lusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Pa še nekaj: če je to le provokacija, da se nekaj dogaja in da se piše, si huda pra.sica, da zavajaš s tem ljudi, ki so ti napisali svega in svašta, dajali linke, iskali strani itd....... raje povej, da je to samo neka tvoja želja, ki se ve, da ni uresničljiva, pa bomo malo filozofirali pa sanjali, pa bo vsem luštno...... nekatere ze vemo ,da ta stvar z Ameriko ne bo NIKOLI uresnicljiva...
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 2.3.2009 12:02:30
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Čez kak mesec bo tema:Kaj kuhajo v Ameriki. To pa ne verjamem, ker če kdo obvlada junk food je to Kerensa .
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 3.3.2009 15:33:50
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Taki so najnovejši podatki o razmerah v NY: http://24ur.com/novice/svet/new-york-druge-benetke.html
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 3.3.2009 20:04:21
|
|
|
|
ZARA
|
Sem že mislila, da bodo potonili.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 3.3.2009 20:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sem že mislila, da bodo potonili. Debata zgleda ne bo . A ti tudi razmisljas o selitvi, ZARA?
|
|
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 3.3.2009 20:06:43
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A ti tudi razmisljas o selitvi, ZARA? Jst pa iz sončne strani Alp ne maknem svoje rite. Noufakinvej.
|
|
RE: Življenjske razmere v ZDA 4.3.2009 15:23:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 - ej ko bo Kerensi uspelo narediti maturitetni tečaj - Kerensa jaz se tudi sprašujem če imaš res končano to OŠ - Saj pravim-ti matura, jaz pa postanem manekenka al pa misica, nemogoče je mogoče Riblja Čorba:"Nemoj, da ideš mojom ulicom" - poznaš besedilo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?