Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu pozdravljena,popolnoma razumem tvojo željo oziroma odločitev in te podpiram,ker najbrž si ne želiš spraševati na smrtni postelji zakaj tega in onega nisi storila,no pa da ti opišem mojo izkušnjo,...pri 20 šla v Španijo živet,prodala vse kar sem imela,se ločila od partnerja v Sloveniji-šel s sosedo..imela nekaj denarja cca.20.000 evrov,najela flet za pol leta,uživala,ostala brez denarja,začela delat na črno-tako kot vi ostali tujci-vozila taxi s svojim avtom,oddajala flet-dolga zgodba,vglavnem zaslužla dost denarja..nato sem se zaljubila v italijana in šla živet v Rim in to pri 21.nisem imela pojma o vizah,no pa za začetek sem si zrihtala 3 mesečno-turistično,nato sem se vpisala v šolo-dante alghieri,da se naučim jezika in tako dobila vizo za 2 lez-študentsko in tako delala v enem fensi lokalu in postala vodja,nakar sem v 1 dnevu pustila službo,tipa flet,ostala brez vsega in nato sem s prijateljem-italijanom odprla firmo in imela trgovino z oblekami,dobila delovno vizo za 5 let,res je pa da sem se **** iz enega urada do drugega in že skoraj obupala,vendar mi je uspelo in isto bi naredila za ameriko,razlika je samo ta de se ne bi več **** z vizami,ampak bi takoj odprla firmo,potrebuješ cca. 10.000 evrov,ki jih itak dol vzameš,pa kako vezico in to je to...jst pravm samo enkrat se živi,in recesija je povsod,tako da je čist vseeno kje životariš..vso srečo Kerensa,se zelo vidim v tvoji zgodbi,kot da bi sbe brala,držim pesti... Ti si šele usekana, ej, majketi .
|