|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 10:55:08   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Pa pravkar sem dobila sms od Naje,da gresta z Niko jutri ali v petek domovuser posted image user posted image user posted image tf

user posted image user posted image user posted image  potem pa najbrž tudi kakšno slikico dobimo user posted image

prejle sva tudi mi2 bče na vezi in pravi Naja, da je že čisto naveličana bolnice in da komaj čaka konec tedns, da gresta z Niko domov; Nika je sicer že v navadni posteljici ampak mora bit čisto stabilna da jih spustijo domov...
jaz si spol ne predstavljam, da bi mogla bit tolko dolgo noter al pa kot je bla Persida......ma mislim, da za naše user posted image  pa smo itak sposobne vse nardit in tudi potrpet marsikaj...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.2.2009 10:56:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! user posted image user posted image

za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... user posted image

no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN
user posted image

te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! user posted image user posted image user posted image Zato se ji ne mudi javiti!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.2.2009 10:57:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Drugače pa še ena moja fotka  - 39t (ne dan več, ne manj user posted image ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! user posted image user posted image Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk.

user posted image

lepi buškec user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne se sekirat zaradi teh strij butastih. saj dostikrat po porodu zginejo pa ni te nadloge - je še samo otrokec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.2.2009 10:58:30   
Lolita23
Imena pri men dela največje probleme moja mama.jaz sem mojem prepustila izbiro, potem ko sva naredila ožji izbor.In mojem je to ime všeč, saj ga je nameraval, dati pred 12 leti sestrici, pa je potem bil brat.No v glavnem moja stara, ni ne navdušena, da je punčkauser posted image , niti da bo to ime.Zadnjič je rekla, da naj ji še ostala imena poveva, pa da bo ona rekla katerouser posted image user posted image user posted image user posted image Moja mama je ena tistih, ki bi same fante imela, na koncu je imela 3 punčke(žal ena ni preživela) in enega fanta.V odnosu od naju dveh je totalna zmeda v primerjavi z bratomuser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.2.2009 10:59:47 >

18.3.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.2.2009 10:59:08   
spps

Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! user posted image user posted image

za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... user posted image

no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN
user posted image

te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! user posted image user posted image user posted image Zato se ji ne mudi javiti!user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.2.2009 10:59:44   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Persido in njena bavcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašo in Lijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najo in Nikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeee. vsi grejo domov, ali pa so že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image kak fajn

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.2.2009 11:00:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Drugače pa še ena moja fotka  - 39t (ne dan več, ne manj user posted image ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! user posted image user posted image Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk.

user posted image

lepi buškec user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne se sekirat zaradi teh strij butastih. saj dostikrat po porodu zginejo pa ni te nadloge - je še samo otrokec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a misliš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.2.2009 11:00:56   
pondelak
pozdravljene!
na pregledu vse dobro  user posted image user posted image user posted image user posted image tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16 user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.2.2009 11:01:12   
pocka

Persido in njena bavcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašo in Lijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najo in Nikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image se podpišem

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.2.2009 11:01:49   
spps

jeee. vsi grejo domov, ali pa so že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image kak fajn

tak,da lahko gre nova smena v Puser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.2.2009 11:01:50   
pondelak
pupa-lepe lepe slikice user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.2.2009 11:02:02   
julam

Imena pri men dela največje probleme moja mama.jaz sem mojem prepustila izbiro, potem ko sva naredila ožji izbor.In mojem je to ime všeč, saj ga je nameraval, dati pred 12 leti sestrici, pa je potem bil brat.No v glavnem moja stara, ni ne navdušena, da je punčkauser posted image , niti da bo to ime.Zadnjič je rekla, da naj ji še ostala imena poveva, pa da bo ona rekla katerouser posted image user posted image user posted image user posted image Moja mama je ena tistih, ki bi same fante imela, na koncu je imela 3 punčke(žal ena ni preživela) in enega fanta.V odnosu od naju dveh je totalna zmeda v primerjavi z bratomuser posted image

Oh, no, tole je pa kar žalostna zgodba. Si ne predstavljam. Važno, da sta vidva srečna in zadovoljna, naj te to drži pokonci. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.2.2009 11:02:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pozdravljene!
na pregledu vse dobro  user posted image user posted image user posted image user posted image tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16 user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.2.2009 11:02:45   
MalaČebelica

Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image

ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.2.2009 11:02:50   
pondelak
jasna-lepi lepi bušiuser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.2.2009 11:04:23   
KOKICA32

Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image

ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo user posted image

Pa saj ribe in ostale morske jedi SO tudi MESO!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.2.2009 11:05:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image user posted image user posted image se podpišem

Jaz tudi!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.2.2009 11:05:32   
KOKICA32
Jaz pa ne bom nič kuhala..sem se tak odločila...greva z mojim sedaj v MB, pa bova že nekaj zinprovizirala, ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.2.2009 11:06:22   
KOKICA32

pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

Se podpišem še jaz! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.2.2009 11:06:58   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Sicer se je pa naš user posted image nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari user posted image .

ma jaz sem to tudi opazila zadnje dva dni. v ponedeljek sem imela CTG in je tako delala s tisto sondo - brcala v njo, migala v trebuhu 100 na uro v glavnem. zdaj pa že dva dni tak slabo. mislim, saj miga - količinsko nekje enako kot vedno, ampak ful nežne brcike - bolj samo neke izboklinice notri pa ven pa levo in desno...

sicer vsepovsod piše,  da se otrok proti koncu umirja, ampak me je vseeno strah, da ne bom kaj spregledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.2.2009 11:09:09   
felix7

pozdravljene!

Se podpišem še jaz! user posted image user posted image user posted image

pa še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.2.2009 11:09:13   
ada2
jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalouser posted image
če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov...

user posted image user posted image user posted image  najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok...

no, noben še ni not ostaluser posted image , 1x v kratkem bo že...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.2.2009 11:09:35   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa  moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca.  In tega se vsakič drživa. user posted image (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam user posted image )

o kristus. še samo to bi se mi manjkalo... user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.2.2009 11:10:29   
Nina00
Danes je pa lep sončen dan!

Mali ima vnetje ušes in je od včeraj na antibiotiku. Sva pa pri P čakala na pregled dobro uro in to ravno v času, ko ponavadi popoldne spi. Sem mislila,l da bo na poti domov zaspal, a do večera s spanjem kljub vročini ni bilo nič. user posted image  No, danes je pa že boljši user posted image

Mi je pa žal, ker ne moreva ven.

Sicer pa komaj čakam jutrišnji UZ.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.2.2009 11:10:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalouser posted image
če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov...

user posted image user posted image user posted image  najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok...

no, noben še ni not ostaluser posted image , 1x v kratkem bo že...

uf, si že v nizkem štartu user posted image  a zredila se pa nisi nič?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?