Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:39:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren! moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3. je zgleda mal zgubil občutek za čas Boš mogla nardit tak koledarček za otroke, ko se vsak večer križec nardi in tako odšteva, pa mu ga obesi na vidno mesto to ma pa mala pod kontrolo-odštevanje točno ve kolk dni še imam na tickerju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:41:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjala pri meni je podobno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:42:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjala pri meni je podobno! pol se bo pa verjeto situacija obrnila ga bom pa še jaz pustila sanjat nekaj časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:42:49
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro uf, sem spala, pa še bi in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:43:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjala pri meni je podobno! pol se bo pa verjeto situacija obrnila ga bom pa še jaz pustila sanjat nekaj časa Jaz pa ne!!!!! Zaradi sebe, ne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:43:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= dudica - Tudi jaz jo prekuhavam. No, sedaj ko je že večji samo vsake kvatre. Pa če pade na tla jo včasih tolk hitro pobere in hop v usta, da gre včasih tud splakovanje mimo oziroma jo kar on splakne v ustih. In pa večina mamic s katerimi se pogoarjam tega ne ve - da je dudo, čeprav je na prvi pogleda videti čist ok, treba po 2-3 mesecih zamenjati - isto kot je z zobnimi ščetkami. Drugače pa še ena moja fotka - 39t (ne dan več, ne manj ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk. bravo za bušija strije so pa samo zdej tok opazne, sej potem ne bodo več za dude pa tudi jaz nisem vedela, da jih je treba menjavati, hvala za info
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:43:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam jasna, strij se sploh ne vidi. Pravzaprav jest sploh ne vem, kako zgledajo, mogoče jih imam tudi sama . Ja, 39t se paa sliši takooooooo velik, a ne?, MI imamo še 5 dni, pa se mi zdi tako blazno daleč. jaz imam še 27 dni, pa se mi zdi, ko da je še skoraj pol leta do tam kot da se odvija v počasnem posnetku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:43:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro uf, sem spala, pa še bi in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru kOKICA še nima dovoljenja,zdaj smo tiste v prvem tednu marca na vrsti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:44:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam a ja, to so strije , no potem jih pa očitno res nimam . Vseeno, trebušček je pa lep! Me pa neki zanima, ko gledam tele vaše bušije. NObena nima velik žil. No, če se jaz pogledam v ogledalo, je to ena ogromna mreža modrih črt, kot bi iz vesolja gledal reke, ki se križajo med sabo. Res jih je ogromno in so velike, široke, odlično vidne. Vem, da je prekrvavivet med večja, ampak zakaj pa pri vaših tega ni? Zdej pa res grem, nočko! no, jaz po trebuhu res nimam tako zelo vidnih žil, jih imam pa po prsih...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:44:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Sem pa danes spala super,glede na prejšnje noči sem se izselila iz spalnice v dneevno,celo noč sem imela odprto okno,pa je blo ok to se pravi,da sem danes polna energije in dobre volje no, sem vesela zate. In imam občutek, da bo dnevna tvoja prijateljica do konca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:44:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro uf, sem spala, pa še bi in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru Oooooooooooooooo, a tako???!!!!!! Pa saj še ni marec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:44:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa pravkar sem dobila sms od Naje,da gresta z Niko jutri ali v petek domov tf potem pa najbrž tudi kakšno slikico dobimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:44:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Nove podatke za seznam bi morale javiti: zadnji pregled: - Grahec 18.2 - sahary 10.2.!!!!!!!!! - yassy 6.2. !!!!!!!!! - mamica00 20.1. !!!!!!!!! - sončica* 18.2. - dolči 11.2. !!!!!!!!!! - Irena83 24.1. !!!!!!!!!! Punce, prosim za nove podatke. aha, spps se je razjezila to pomeni, da bomo kmalu brisali neaktivne članice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:45:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam jasna, strij se sploh ne vidi. Pravzaprav jest sploh ne vem, kako zgledajo, mogoče jih imam tudi sama . Ja, 39t se paa sliši takooooooo velik, a ne?, MI imamo še 5 dni, pa se mi zdi tako blazno daleč. jaz imam še 27 dni, pa se mi zdi, ko da je še skoraj pol leta do tam kot da se odvija v počasnem posnetku jaz se tako počutim,ko imam še 10dni do PdP pa se mi zdi,da bom tud tokrat čez rok ,čeprav nimam neke želje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:45:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro uf, sem spala, pa še bi in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru kOKICA še nima dovoljenja,zdaj smo tiste v prvem tednu marca na vrsti Točno tak!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:46:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Nove podatke za seznam bi morale javiti: zadnji pregled: - Grahec 18.2 - sahary 10.2.!!!!!!!!! - yassy 6.2. !!!!!!!!! - mamica00 20.1. !!!!!!!!! - sončica* 18.2. - dolči 11.2. !!!!!!!!!! - Irena83 24.1. !!!!!!!!!! Punce, prosim za nove podatke. aha, spps se je razjezila to pomeni, da bomo kmalu brisali neaktivne članice po čem sklepaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:46:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Nove podatke za seznam bi morale javiti: zadnji pregled: - Grahec 18.2 - sahary 10.2.!!!!!!!!! - yassy 6.2. !!!!!!!!! - mamica00 20.1. !!!!!!!!! - sončica* 18.2. - dolči 11.2. !!!!!!!!!! - Irena83 24.1. !!!!!!!!!! Punce, prosim za nove podatke. aha, spps se je razjezila to pomeni, da bomo kmalu brisali neaktivne članice Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:48:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro al dober dan. jaz sem že čisto zamenjala noč za dan - zdaj se mi je že parkrat naredilo, da se zbudim točno ob 3.20 (ne vem kak mi rata) in ne morem spat pa konec. potem pa šele ob kakih 6ih al pa 7ih zaspim in spim do zdaj... zdaj še grem hitro nekaj pojest, pol pa prečekirat za nazaj, kaj se je na RR pomembnega zgodilo. pol sem pa na voljo za aktualni čvek
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:48:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN
< Sporočilo je popravil felix7 -- 25.2.2009 10:49:43 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:51:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 To je moj bušček v 36. tednu o kaki lepi buši
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:51:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! Zato se ji ne mudi javiti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:53:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjala pri meni je podobno! enako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:53:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja lahko nočko vsem želim. Prinas bo bol teška Miha ima 37,9 vročine, kiha in šmrka in kašla, spi prinama, ker v postelci noče se dere pa se bojim da bo spet bruhal, ker se tako napenja. nočko pa kaj je kakšna viroza na pohodu...žigec ima 38,2 vročine, drisko, neki šmrca... za miheca pa da se naspite kolko se le da... nočko meni je ravno mami pisala, da ma ata gripo in da se ne vidimo čez vikend. sicer ne spada v isto kategorijo bolezni, ker ni eden izmed naših malčkov, ampak vseeno - mogoče pa da so res kake viroze ali gripe na pohodu
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:54:19
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN eVO, spet detektivi na delu !!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:55:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sanna Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala. pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici; jest sem si kupila ene sexi rozi iz frotira z gumjastim podplatom za 3,90€ v leklerku. In bodo pristale lepo v smeteh, ko bomo šli domov. kaj čem, men se tele skupinske toalete tako ... jaz sem pa skoraj kupila ene za 12eurov ampak mi je bilo žal dat tolko za njih in pol neki brskam po omari za čevlje pri mami in najdem tam ene čisto nove copate; sem jih včeraj lepo oprala, dala zvečer ven na burjo in zdaj so suhe, imajo pa debelo podplat spodaj tako da ne drsijo nič.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?