Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:55:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Pa pravkar sem dobila sms od Naje,da gresta z Niko jutri ali v petek domov tf potem pa najbrž tudi kakšno slikico dobimo prejle sva tudi mi2 bče na vezi in pravi Naja, da je že čisto naveličana bolnice in da komaj čaka konec tedns, da gresta z Niko domov; Nika je sicer že v navadni posteljici ampak mora bit čisto stabilna da jih spustijo domov... jaz si spol ne predstavljam, da bi mogla bit tolko dolgo noter al pa kot je bla Persida......ma mislim, da za naše pa smo itak sposobne vse nardit in tudi potrpet marsikaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:56:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! Zato se ji ne mudi javiti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:57:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Drugače pa še ena moja fotka - 39t (ne dan več, ne manj ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk. lepi buškec pa ne se sekirat zaradi teh strij butastih. saj dostikrat po porodu zginejo pa ni te nadloge - je še samo otrokec
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:58:30
|
|
|
|
Lolita23
|
Imena pri men dela največje probleme moja mama.jaz sem mojem prepustila izbiro, potem ko sva naredila ožji izbor.In mojem je to ime všeč, saj ga je nameraval, dati pred 12 leti sestrici, pa je potem bil brat.No v glavnem moja stara, ni ne navdušena, da je punčka , niti da bo to ime.Zadnjič je rekla, da naj ji še ostala imena poveva, pa da bo ona rekla katero Moja mama je ena tistih, ki bi same fante imela, na koncu je imela 3 punčke(žal ena ni preživela) in enega fanta.V odnosu od naju dveh je totalna zmeda v primerjavi z bratom
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.2.2009 10:59:47 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:59:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! Zato se ji ne mudi javiti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:59:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Persido in njena bavca Tašo in Lijo Najo in Niko jeee. vsi grejo domov, ali pa so že doma. kak fajn
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:00:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Drugače pa še ena moja fotka - 39t (ne dan več, ne manj ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk. lepi buškec pa ne se sekirat zaradi teh strij butastih. saj dostikrat po porodu zginejo pa ni te nadloge - je še samo otrokec a misliš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:00:56
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravljene! na pregledu vse dobro tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:01:12
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Persido in njena bavca Tašo in Lijo Najo in Niko se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:01:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Persido in njena bavca Tašo in Lijo Najo in Niko jeee. vsi grejo domov, ali pa so že doma. kak fajn tak,da lahko gre nova smena v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:01:50
|
|
|
|
pondelak
|
pupa-lepe lepe slikice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:02:02
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Imena pri men dela največje probleme moja mama.jaz sem mojem prepustila izbiro, potem ko sva naredila ožji izbor.In mojem je to ime všeč, saj ga je nameraval, dati pred 12 leti sestrici, pa je potem bil brat.No v glavnem moja stara, ni ne navdušena, da je punčka , niti da bo to ime.Zadnjič je rekla, da naj ji še ostala imena poveva, pa da bo ona rekla katero Moja mama je ena tistih, ki bi same fante imela, na koncu je imela 3 punčke(žal ena ni preživela) in enega fanta.V odnosu od naju dveh je totalna zmeda v primerjavi z bratom Oh, no, tole je pa kar žalostna zgodba. Si ne predstavljam. Važno, da sta vidva srečna in zadovoljna, naj te to drži pokonci.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:02:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravljene! na pregledu vse dobro tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16 čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:02:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:02:50
|
|
|
|
pondelak
|
jasna-lepi lepi buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:04:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo Pa saj ribe in ostale morske jedi SO tudi MESO!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:05:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Persido in njena bavca Tašo in Lijo Najo in Niko se podpišem Jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:05:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa ne bom nič kuhala..sem se tak odločila...greva z mojim sedaj v MB, pa bova že nekaj zinprovizirala, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:06:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravljene! na pregledu vse dobro tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16 čestitke za pregled Se podpišem še jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:06:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari . ma jaz sem to tudi opazila zadnje dva dni. v ponedeljek sem imela CTG in je tako delala s tisto sondo - brcala v njo, migala v trebuhu 100 na uro v glavnem. zdaj pa že dva dni tak slabo. mislim, saj miga - količinsko nekje enako kot vedno, ampak ful nežne brcike - bolj samo neke izboklinice notri pa ven pa levo in desno... sicer vsepovsod piše, da se otrok proti koncu umirja, ampak me je vseeno strah, da ne bom kaj spregledala
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:09:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravljene! na pregledu vse dobro tehta 2650g, naslednji pregled 11.3.,dobila sem tabelo za gibe,drugo pa mislim da nič posebnega.aja kg je + 16 čestitke za pregled Se podpišem še jaz! pa še jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:09:13
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalo če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov... najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok... no, noben še ni not ostal , 1x v kratkem bo že...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:09:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam ) o kristus. še samo to bi se mi manjkalo...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:10:29
|
|
|
|
Nina00
|
Danes je pa lep sončen dan! Mali ima vnetje ušes in je od včeraj na antibiotiku. Sva pa pri P čakala na pregled dobro uro in to ravno v času, ko ponavadi popoldne spi. Sem mislila,l da bo na poti domov zaspal, a do večera s spanjem kljub vročini ni bilo nič. No, danes je pa že boljši Mi je pa žal, ker ne moreva ven. Sicer pa komaj čakam jutrišnji UZ.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:10:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalo če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov... najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok... no, noben še ni not ostal , 1x v kratkem bo že... uf, si že v nizkem štartu a zredila se pa nisi nič?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?