|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.2.2009 19:41:44   
mumu
Zofy prav nič ti ne zavidam, da imaš samo še lanski dopust za koristet, potem pa nazaj v službouser posted image .

Dinki in Tit user posted image user posted image katastrofa, kaj se to v našem zdravstvu dogaja, upam da je tvoj biu danes zgovoren pri vaši pediatrinji.
Kar se tega tiče se moram pohvalt, da je naš Puser posted image  in ga ne zamenjam za nič na svetu, res lepo skrbi za našo Tičico.

Lona včeraj zvečer si mi dala spodbudo in sem še jst danes likala skor eno uro in pou user posted image , sem pa zlikala čisto vse kar je bilo (sem šla štet je blo samo 25 majc user posted image ).

Ursi lepo ste praznovali rojstni dan, tortica je bla pa čist v stilu user posted image . Ja urologa si pa res "ful hiter" dobila, pa saj bo hitro minilo.

NČK itak, da bo Anja jutri pridna v varstvu pa še vedno je tak drobižek da je joj.

Tole sem si zapomenla več pa ne ker sem vas brala čez dan, komentiram pa šle sedaj ko se Tija vozi v pančevo.  Kar naporen dan je biu, kar neki je sitka pa sam v rokah bi bla pa sem ji šla dlesni z gingigelom mazat, pa če kaj prov čutem so trije zobki na pohodu. No popoldan je pa frajla začela hodet user posted image  sta se z user posted image  igrala zraven ko sem jst peglala in sta mela eno škatlo k mam same prčkarije not pa sta tisto vn pa not zlagala, pol se je začela pa postavlat na nogice, škatlo rint in hodet, sploh še zdej ne morem verjet.

Hvala vsem za objemčke, in podporo res ste zelo prijazne. Kako se pa bo ta zgodba razpletla se mi pa tut sanja ne, ker ko smo se včerej s sestro (ona živi doma) pogovarjale je tut sam jamrala kako ji mami živce para in da se z njo sploh ne da več pogovarjat, čist se je spremenila odkar je oči umru in zaprla se je vase zdej je pa ugotovila da ja noben ne mara pa da še dober da je ona vse po očitu dobila, ker drugač bi jo s setro že vn iz hiše vn vrgle in jo prodale user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah škoda besed.

mirno noč vsem skupaj.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.2.2009 20:38:32   
Joži79
Najprej
Vse najboljše Neva in Nejc!
Bodita razigrana in vesela.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi, hvala za torto, dobra je bla, zredila se pa nisem res nč user posted image .

No Dinki, ta P je res mal čudna. Bronhiolitis razsaja že nekaj časa, v bistvu je že kar ena mala epidemija v LJ, in me čudi da ni najprej na to pomislila. Mi smo zaenkrat z našo zelo zadovoljni.

Lona zdaj te razumem ko si zadnjič opisovala kako tvoja bolna tašča sili v tvoje otroke, pa komi se pozdravjo. No jaz sem ugotovila da imam prijateljico, ki to počne. Vidiva se sicer zelo na redko, ker je zaposlena 100/h, ampak ta teden ima počitnice in je prišla na kavo. Je Jušu dajala kar iz svojga kozarca pit, pa ko sem vsem dala štrudl - tud Juš je dobu svoj krožniček in vilice, je rekla "je ta na mojmu talerju boljši a ne, he he" in mu dala svojga s svojimi vilicami, zraven pa navrgla, če ji dam robček, ker je smrkava. Mislim, niti jaz ne dajem Jušu iz svojga kozarca za pit in hrane z mojim priborom - zaradi kariesa če že ne zaradi vsega drugega... Sam sem ostala kar tih, ker je s sabo prpelala še svojga frišnga fanta, pa nisem hotla galame delat...

Likanje je pa men tud grozno... Zadnjič mi je mami na srečo en veeeelik kup odlikala, k smo meli tole bolezen, pa je en dan pršla mal pomagat. Faca je res... Doma ma pa svojga še večjega user posted image .

Maškare. Jaka in Luka, oba sta carja.

Zadnjič sem hotla še vprašat, kako boste kaj praznovali tele prve rojstne dneve oz. tisti ta hitri, kako ste jih? Mi imamo tu premajhno, da bi lahko pri nas vse sprejeli.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.2.2009 20:41:57   
Joži79
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Joži79, vse najboljše tudi iz moje strani user posted image . Če prav razumem gre tokrat za okroglo? user posted image
Bodi zdrava in super mamica še naprej user posted image user posted image user posted image

Hvala Dinki, res je okrogla in debela user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.2.2009 20:48:44   
Lona76
Čer!

Evo otročički spijo, jaz sem bila danes v BTC-ju, sem šla s sodelavko kupovat darilo za eno prijateljico k je diplomirala, pol pa še na eno kavico. Mi je prav pasalo. Ja nasledni torek gremo pa ženske na večerjo user posted image . Komi čakam.

Mumu te čisto zastopim kako ti je. No moja mami si je po smrti očeta HB našla partnerja. Takrat sva bila oba z bratom sicer močno proti in smo se full kregali sedaj sem pa zadovoljna, ker meni ne teži user posted image . Ne je srečna, se dobro zastopita, on pa ima tudi rad moje otroke kot bi bili njegovi vnuki.
Pa čestitke Tii za hojo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa blagor tistim, ki niste likale že celo porodniško. Jaz pa skos likam. Mam zoprnga desca in ni nč brljavuser posted image . Jst mu nebi kavbojk likala pa je siten da mu jih moram. NO če mu jih jaz ne si jih sam. Jaz trdim da daš kavbojke na rit in dvakrat počepneš pa so ravne, on pa ne in ne user posted image . V glavnem je razvajena rit kar se tega tiče.user posted image

Meni bi tudi danes porodniška potekla. No pa se je še malo podaljšala. Sem mal važna če sem iskrena user posted image

No v soboto bo Tajka praznovala RD in imam problem. Ne morm do frizerja pridt user posted image . Moj dela samo do četrtka v petek gre pa smučat. Sicer ma eno ki dela pri njemu sam bi rada da me moj frizer sfrizira. Sej veste kako je ko si na nekoga navajen. Bi dala mamici za pazit Tajo, pa je njen partner neki bolan pa se bojim da bi kaj na Tajo prenesla, tašča pa tut še ni ok. Mož pa v četrtek popoldne dela user posted image . Klinc direkt k uni bom mogla it, ker siva pa res ne morm bit na slikah user posted image . Al sem zamorila.

Pa eni so odpovedal da bojo pršlim, pa sem šla ene druge povabit, zdej me je pa tašča klicala da od moža babica tudi pride na praznovanje. Če sem iskrena vabilo je dobila nisva pa pričakovala da bo prišlauser posted image . Sva jo kar odpisala, ker nikoli ne pride. Je iz drugega kraja in če pride v Lj mora potem prespati. NO sem pa vesela, sam ne vem kam bom vse ljudi spravla. Ma bo že. Klinc t stari bojo mogl pri mer sedet, otroc bojo pa okrog skakal user posted image .

Jutri gremo pa v Bohinj z otroci. Sta svak in svakinja na počitnicah in ker bo jutri lepo vreme, gremo Taja, Tilen in jaz tja. Mož bo pa pač delal.

Zdej grem pa spat, je jutri naporen dan pred mano.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.2.2009 21:07:13   
tina50
Večer punce!

A ste se kaj šemale? Jaz se nisem nič, me je pa v soboto tako držalo, da bi se. pa saj je ponavadi vedno tako. takrat ko je že prepozno. sam drugo leto se pa bom, če ne bo spet kaj drugega, npr. user posted image  ali user posted image ! user posted image

NEJC in NEVA vse naj, naj za prvi rojstni dan. bodita zdrava, vesela, razigrana,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TINA, kako se ima Lan? Je kaj novega "pogruntal", pa spančka že pridno?

zdej si me pa........
ja no....... sem vam že hotla povedat, pa si ne upam, ker vem, da bo potem slabše. user posted image
no, Lan spi malo bolše, ne zbuja se tako pogosto kot se je. sedaj se dojiva 2x, redko 3x na noč(skupaj z jutranjim dojenjem). z izjemo danes ponoči, ko je bedel 2,5huser posted image . upam, da bo danes boljše. pa tudi ko gre spat, se ne zbuja za dudo tako pogosto.user posted image user posted image

NČK za uvajanje, pa držim pesti!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Mia je imela danes nevrologa (zaradi zastoja rasti glavice pri 9 mesecih) pa je vse OK. 

user posted image user posted image user posted image , sam da je vse ok.

mumu user posted image user posted image user posted image user posted image ,  verjamem, da ti je hudo! upam, da bo čimprej vse vredu.

Ursi2 user posted image user posted image user posted image  za zabavo. lepe slikice, se vidi da ste se imeli lepo. pa lepi pooh je bil. ful je lepo sešila.-originalnouser posted image user posted image
pauser posted image user posted image user posted image  za posvetovalnico. kaj risat je mogu?user posted image  to, pa še Lan niti pod razno ne ve kaj je. jaz še ne dajem za risat oz. čečkat. a bi mogla?user posted image
tebi pa user posted image user posted image user posted image  za user posted image . zdej pa v akcijouser posted image
user posted image user posted image user posted image za Lukeca, da te ne bo tako močno pogrešal, da bo lažje prestal tisti del dneva ko te ni.

Zofy user posted image user posted image user posted image  za uvajanje pri varuški.
Dinki user posted image  ubogi Tituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tebi in tvojmu pa user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image  za tvojga user posted image , da je z vama!
P pa user posted image
naj se Titek čimprej pozdravi.

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za spanje! za paprikaš pa ne vem! pomoje, če nimaš preveč začinjenega lahko. jaz že zdaj dam Lanu vse.

Tii user posted image user posted image user posted image  za hojo.

jutri imava pa fizio terapijo. pa bo le lah naš fant pokazal, kaj zna!user posted image

se tipkamo
lahko noč.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.2.2009 1:41:30   
Špela100
Ku-ku vas pogrešam....ampak mi ne znese klepetat...

Ursi slikce so super...
super za user posted image , zdaj pa na delo veselo...user posted image , držim pesti za user posted image user posted image .

Nas pa praznovanje še čaka, pojma nimam kako bomo praznovali, ker sploh ne utegnem o tem razmišljat.
Še v soboto je moj dan d, pa nimam časa niti koga povabit,, ker mi ne bo zneslo stanovanja spucat, niti kaj spečt...brez veze...in ta poročila se morajo ravno zdaj dogajat, ko praznujemo trije člani naše familije. Mah...slabo sem jaz to mojo porodniško organizirala, porodniško, ki se je 20.2. iztekla. user posted image

No pa bom nehala jamrat....ker imate ve še večje probleme...

Titek... sonček.....kako si pa ti tako zbolel??? Da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image

Mumu zdrži, ker to je pa tako izsiljevanje, da je jooojjjj.......

To je vse kar sem si lahko ob tej uri zapomnila....lepo vas je brat...sam žal je moja koncentracija v minusu...user posted image user posted image

nočko

ajaaaaaaaaaaaa pa še ena majhna novička..........spet bom postala teta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.2.2009 6:52:32   
Lona76
Dobro jutro!

Samo na hitro, ker potem pojemo in odrinemo proti gorenjski. Noč super. Spet prespana user posted image user posted image .

Pa še en nov zobek smo pridelali. In sicer drugo zgorno enko. Tko da imamo 2 zobka user posted image .

Špela čestitke da boš še enkrat teta. Jaz tudi komaj čakam. Bom zdej zdej. Bomo mel še eno marčevko user posted image

Tko zdej pa šibam otročičke zrihtat pa gremo.

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.2.2009 7:20:29   
jagoga
Dobro jutro, pa da vas še jaz malo pozdravim.
Dinki, upam da Tit kmalu ozdravi, da bosta kmalu začela pohajat, za pohajanju pa tudi tebi Lona želim da se Taja, kmalu znebi vseh virusov in bacilov.

Zdaj se pa kar vsem izteka porodniško, ene so pa že v službi: Aleži in Azzura, kako se kaj počutite v službi?

Lona76 -  frizer - si še meni dala mislit, jaz bi tudi lahko šla kaj k frizerju, preden bomo pihali prvo svečko. Jaz se ravno ne ukvarjam s sivimi, ampak samo z narastkom. pa ravno sem se že odločala, da si bom naravno barvo pustila, le kaj sem jaz razmišljala.
Pa danes se lepo imejte na izletu in čestitke za zobke. Pa si prepričana, da so zobki, da ni kakšen riž od kosila ostal v ustihuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
ajaaaaaaaaaaaa pa še ena majhna novička..........spet bom postala teta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo Špeli, a vidiš, da sem ti upravičeno pustila tiste copatke, jih boste hitro ponucali. Kdaj pa postaneš teta, kaj se bova zopet v porodnišnici srečale, ampak ne bova midve na porodnih postlah ležale, ampak najini sestri. Vam čisto potihem povem, da jaz bom tudi teta - letos kar dvakrat.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 25.2.2009 7:21:02 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.2.2009 8:00:44   
mumu
NEJA še zadnjič vse najboljše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.2.2009 8:19:36   
tina50
noč je bila pri nam spet user posted image . sva se dojila ob 1, pa ob 6, sedaj pa še spi, kar mu sploh ni v navadi. se strogo zbudi ob 7 ali prej. se zelo redko zgodi tudi, da jaz vstanem pred njimuser posted image
zdej mama pa dans FT, pa bo verjetno prav tam najbolj zaspan, to mi pa ne paše. sej ponavadi takrat ko bi naj bli čisto takšni dnevi kot so po seznamu, pa niso. takrat škrati najboj spijouser posted image

Špela100 user posted image user posted image user posted image , saj zdaj bo pa ja konec gužve. upam,da vam rata nekako praznovat rojstne dneve.

Lona76 uživajte na gorenjskem, pa user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.2.2009 8:20:46   
tina50
zdej mi je pa dolg čas ko mali spiuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.2.2009 8:30:51   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

A ti lahko Tio prpelem za par urc, ti garantiram da bo skos akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.2.2009 8:56:25   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

A ti lahko Tio prpelem za par urc, ti garantiram da bo skos akcija user posted image user posted image user posted image

ti verjamem. sej pr nam je tud živo odkar se plazi. sam predale, pa vrate bi odpiral, pa ven metal,......
sej zdej se je pa že zbudil, pa mi več dolg časuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.2.2009 9:24:23   
terida
Punce, živjo! A se me še spomnite? user posted image

Prav slabo se počutim, ker sem vas tako zanemarjala... najprej nekaj dni nisem imela časa za RR, potem smo šli še na dopust in se je toliko neprebranega nabralo, da se potem kar nisem spravila zraven. No, zdaj sem se odločila, da se oglasim kar brez brat za nazaj, ker sicer ne bo nikoli nič od mene. Sem pa večna optimistka in še kar računam, da bom nadoknadila vse od 172. strani na forumu dojenček naprej user posted image

Joj, zdaj kar nič ne vem kaj se vam dogaja... Si predstavljam, da ste ene že nazaj v službi ali pa se na to pripravljate - tako kot jaz. Danes je moj zadnji dan na porodniški (no, v resnici sem zadnji dan na dopustu od lani) - jutri grem delat!!! Ah, kaj naj rečem, tako čudno je. Ko sem rodila, se mi je zdel ta dan neskončno daleč. Potem pa sem se samo dvakrat obrnila in je že tu!

Pa da vam malo povem kaj se nama je z Eriko dogajalo odkar se nismo slišale...

Kmalu po dopolnjenem 10. mesecu je začela odklanjat moje mleko. Kar ni več hotela pit - ne zjutraj ne zvečer. No, po par dneh se je izkazalo, da zato, ker je tudi mene prvič obiskala user posted image . Očitno je res, da jim takrat mleko ne diši. Od takrat se doji samo še zjutraj, pa tudi takrat ne vem če sploh kaj spije - bolj ali manj se samo crklja pri meni. Sicer pa ostalo hrano je kot velika - njeni obroki so res ogromni in mi ni jasno kam ona to daje. Pa sploh ni debela!

Že skoraj dva tedna se uvajamo v varstvo. Verjetno vam je že Zofy kaj pravila, da imamo isto varuško. Uvajanje je potekalo nekako tako, da je bila tam najprej po dve uri dnevno (da jo je nahranila), nato po štiri ure (da jo je nahranila in da je šla spat), zdaj pa je že dva dni tam skoraj cel dan. Eriki se pozna, da sva bili do uvajanja vedno skupaj in je imela sprva nekaj težav, a ji gre zdaj kar dobro. Na začetku je kar jokala, zdaj pa je tako, da ko jo oddam, malo pojoka, potem pa je takoj dobro in je v redu dokler je ne pridem iskat. Oz. dokler ne pride iskat otroka druga mamica, ki ni jaz in potem je jok, ker pač nisem jaz user posted image Je pa zelo zanimivo opazovat kako ti otroci pobirajo "fore" eden od drugega - kar na lepem doma začne počet stvari, ki jih prej nikoli ni. Je kar živa in mislim, da se je zdaj dokončno pokazalo, da ima moj karakter. Vsaj nekaj, če je že na videz čisti user posted image !

Čeblja non-stop in zdi se mi, da razume že skoraj vse kar ji poveš. Meni že dolgo pravi "mama", čeprav ne bi mogla še rečt, da že prav govori. A tudi user posted image reče "mama" in ga s tem jezi user posted image Bolj kot ji pravimo, da je "tata", bolj govori nazaj "mama". In ko gre user posted image zjutraj delat, gleda za njim, mu maha in pravi "mama papa" user posted image

Hodi ob opori in je že zelo stabilna. Včasih stoji kar dolgo brez opore in enkrat je že naredila dva koraka. A se je tako zavzeto igrala, da sploh ni opazila! Zdi se mi, da bo kmalu shodila, čeprav se nič ne mudi. Raje vidim, da stabilno shodi, kot da bi jo nekaj prevračalo in da potem dobi strah pred hojo.

Okrog 11. meseca naju je prišla obiskat patronažna - pred kakšnega pol leta sem vam to že pravila, a ne vem če se spomnite: okrog prvega leta vam pripada še en obisk patronažne, ki je namenjen oceni otrokovega razvoja. Ona si pač vzame malo več časa kot pediatri pa še otrok je doma v svojem okolju in bolje pokaže kaj ve in zna. V bistvu je samo opazovala Eriko, ko se je igrala in hodila okrog po stanovanju. In vmes malo komentirala kako kaj počne. No, na koncu je (pričakovano) povzela, da je z Eriko vse v redu - da se lepo razvija. Da se ji vidi, da raste v ljubečem okolju in da je bister otrok user posted image Njena mama seveda ne bi mogla bit bolj ponosna user posted image

No, in patronažna mi je dala en dober nasvet kar se igrač tiče: zaradi razvoja koncentracije naj bi otrok imel naenkrat "razstavljene" tri igrače, ki jih menjuješ vsak teden oz. dva tedna. No, jaz sem zadevo samo malo omilila in ji zdaj dajem na voljo pet igrač naenkrat, ki jih menjujem vsak teden. Poanta tega pa je, da se otrok, če ima preveč igrač, potem z nobeno ne igra. Če jih ima pa le nekaj, potem se z njimi lepo igra. S tem, ko igrače menjuješ pa skrbiš, da se jih ne naveliča. Hkrati pa se potem seveda "novih starih" igrač razveseli kot da so nove. No, lahko vam povem, da se meni zdi, da zadeva res deluje. Jaz sem prej dala Eriki možnost, da je iz svojega zabojnika igrač vzela ven kar je hotela, a se je dogajalo samo to, da je vse igrače zvlekla ven, potem pa odbrzela naprej in se z njimi sploh ni igrala. Zdaj pa se res bolj igra s tistimi, ki jih ima zunaj.

Ok, zdaj bom pa nehala, madona sem se razpisala! Računam, da se bomo zdaj bolj pogosto slišale, tako da mi ne bo več treba takih kilometrskih povzetkov delat user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.2.2009 9:53:37   
Joži79

IZVIRNO SPOROČILO: terida

No, in patronažna mi je dala en dober nasvet kar se igrač tiče: zaradi razvoja koncentracije naj bi otrok imel naenkrat "razstavljene" tri igrače, ki jih menjuješ vsak teden oz. dva tedna. No, jaz sem zadevo samo malo omilila in ji zdaj dajem na voljo pet igrač naenkrat, ki jih menjujem vsak teden. Poanta tega pa je, da se otrok, če ima preveč igrač, potem z nobeno ne igra. Če jih ima pa le nekaj, potem se z njimi lepo igra. S tem, ko igrače menjuješ pa skrbiš, da se jih ne naveliča. Hkrati pa se potem seveda "novih starih" igrač razveseli kot da so nove. No, lahko vam povem, da se meni zdi, da zadeva res deluje. Jaz sem prej dala Eriki možnost, da je iz svojega zabojnika igrač vzela ven kar je hotela, a se je dogajalo samo to, da je vse igrače zvlekla ven, potem pa odbrzela naprej in se z njimi sploh ni igrala. Zdaj pa se res bolj igra s tistimi, ki jih ima zunaj.

Ja, k nam bhi tudi morala prit patronažna, pa je očitno zbolela al ne vem kaj, v glavnem, rekli so mi da je do nadaljnega odsotna. Tista ki naj bi jo nadomeščala se je pa tudi opravičila ker je bila prehlajena in bi prišla kvečjemu z masko strašit, tega pa niti ni hotla. Pol sem pa jaz že obupala...

Tale nasvet je pa dober. Jaz tudi zdaj Jušu pustim da vse ven zmeče. Bom poskusila tole varianto. Tudi jaz bom najbrž pustila kar ene 4-5 igrač.

< Sporočilo je popravil Joži79 -- 25.2.2009 9:57:19 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.2.2009 10:02:14   
Joži79
Sergej, vse najboljše!
Bodi še naprej veliko veselje svoji mamici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK in pomlad, kako boste pa vi praznovali zadnjo obmesečnico, k ma februar premal dniuser posted image ?

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.2.2009 14:34:30   
tina50
terida user posted image user posted image , smo te prav pogrešale. a si kr kvačkala ta časuser posted image
user posted image user posted image user posted image  Eriki za vse napredke, za uvajanje pri varuški, korake ob opori, čeblanje,......res so tako luškani tile naši zakladki.

no jaz sem bila pa na FT. vse je ok. plazi se ok., uporablja tud ok levo in desno stran,.... sedaj imava spet čez 3 tedne. zgleda, da bomo imeli dokler ne bo shodil iz se postavljal na noge, ker nam sedaj ni dala nič novih vaj. je rekla, da bo potem dala nove vaje, če ne bo pravilno se postavljal na nogice,.......
sem pa mal razočarana, ker sem jo vprašala za čevlje. pa mi je rekla, da so mnenja tako različna in, da so njim rekli, da notri naj bodo čim več bosi(s tem se strinjam) oz. v zoknčkih z abs-om. za zunaj, pa cicibanke, da so primerne. sm kr slabe volje postala, ko mi je to rekla. jaz že vsem trobim, kako cicibank pa ne bomo imeli,....sedaj pa takole. pa saj jih tud ne bom kupila.
jaz ne vem, zakaj so tako različna mnejna o tem, pa o vsem drugem tudi. potem smo pa me mame tako zbegane.
sam jaz mu res ne bom kupila cicibank, pa naj ona govori kaj hoče. sej drugač je pa ful vredu FT-ka.
katere čevlje ste ve kupile za prve???(saj vem, da smo o tem že, sam dans se mal zmedena glede tega-jutri bo že bolje.user posted image ).

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.2.2009 14:55:56   
Zofy
sam jaz mu res ne bom kupila cicibank, pa naj ona govori kaj hoče. sej drugač je pa ful vredu FT-ka.
katere čevlje ste ve kupile za prve???(saj vem, da smo o tem že, sam dans se mal zmedena glede tega-jutri bo že bolje.user posted image ).

tina50, včeraj sem bila v Cicibanu in imajo tudi mehke modele po novem. Nova kolekcija za pomlad (so kot ene moške balerinke) je kar mehka. jaz bi jih kupila, ker so tudi zelo lepi. Sem primerjala z Geoxami, ker je bil podoben model in se mi zdi, da ni bistvene razlike.

Jaz bom po moje kar spomladanske cicibanke kupila, če jih bomo rabili. Sedaj imamo teniske Ciciban, ker sem ugotovila, da so ji uni škorenjci iz H&M premajhni. Imam jih pa iz 2 roke - od moje najboljpe prijateljice oz. njene hčerke. Vem, da ste ene proti čevljem iz druge roke, samo, roko na srce, v 4m jih otrok prav nič ne shodi. Sem včeraj vidla nove in te so prav takšne. No, vsak ima svoje mnenje, ampak tudi jaz jih ne bi kupila npr. na bolhi od nekoga ****. Ok, zdaj pa ven šibam, se še malo martinčkat. Če Julč zaspi grem celo na pivce, heheuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.2.2009 14:58:49   
Joži79
Tole glede čeveljčkov je itak čista zmeda. Ja, čevlji naj bi bili čimbolj mehki, zato da otroci čimbolj čutijo stik s podlago. In cicibanke naj bi veljale za bolj trde čevlje (tudi copatki) - meni jih je celo patronažna odsvetovala. Je pa res da jih veliko ljudi kupi in so z njimi zadovoljni, sploh pa če gledam na kakšnih smo mi zrastli - čudno da sploh lahko hodimo user posted image .

Jaz sem si rekla da je najbolj pomembno, da so mu prav. Ne tako kot od brata punca, ki kupuje otrokom 2 številki prevelike - kao da bodo za dlje in pol jih ta mali uniči že po 1 mescu, ker v njih nepravilno hodi, zraven tega pa še neprestano pada. In ona misli da ma pač bolj štorastega otroka user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.2.2009 16:44:08   
Ursi2
Živjo!

Luka spi, kosilo se kuha, jz p amalo na RR.

Vam p a morem povedat, kaj se mi je danes zjutraj zgodilo. Je zjutraj vstal okrog 6.30  in sma se lepo igrala, crtlala, knjige brala, potem pa sma se oblekla, umila in sma šla dol v kuhinjo. Pa se je tam lepo igral zraven mene, jz sem pa še hiter za kosilo pripravila pa pomila posodo. Pa sem ga gledala, ko je bil na hodniku in se s predali igral. Potem pa ga nisem več videla, sam slišala in sem bila prepričana, da se v ogledalo gleda, pa z vhodnimi vrati igra. Potem pa kr naenkrat začne ful na glas govorit pa se oglašat AAAAAAAA. Pa grem gledat n ahodnik in mišeka nikjer. Letim na stopnice pogledat, pa ga ni bilo na stopnicah in poslušam, kje se oglaša, je pa šel sam po stopnicah v zgornje nadstropje, potem pa še po enih stopnicah in na galerijo. Jz sem bila čist mehka. Se mi je takoj vse v glavi odvrtelo, kaj bi se lahko zgodilo.      Sem se sam sesedla in ga k sebi stiskala. Sej sem bila po eni strani ful ponosna na njega, ko je tako jih premagal, sam kaj vse bi se lahk zgodlo, če bi se začel obračat in hotu dol it. Sem prav jezna na sebe, ker nisem bolj pazila.

Ups, alarm

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.2.2009 16:45:14   
ek76
Ja glede otroških čeveljčkov je veliko teorij. Meni je fizioterapetvtka rekla, da naj ji obuvam cicibanove copatke za notri, da bo pravilno držala nogico, da se ne bo postavljala na prste. Uspeh glade drže stopala je bil viden že po enem tednu, sedaj lepo drži stopala pravokotno na nogo in se tudi ne postavlja na prste. Za ven pa imamo tudi čeveljčke iz druga roke, saj še ne hodimo, ko bo pa shodila bo pa takoj dobila svoje nove cicibaanke.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.2.2009 19:44:09   
gaya24

Lep pozdrav!

Mal se morem spet oglasit... Ni in ni časa, da bi se vsedla za računalnik več kot 10min, tako, da ponavadi vas na hitro preberem, da vidim kaj se dogaja in potem mi ne ostane časa še kaj napisat.

Vsem marčevcem, ki so že pihali prvo svečko VSE NAJ NAJ! Še malo pa jo bodo pihali vsi user posted image

Grem zdaj mal brat, da vidim kaj ste zadnje dva dni pisale, ker nisem nič brala.

Glede čeveljčkev...Mi je ful čudno kako si pediatri niso istega mnenja. Moja je rekla naj mu dajem kar tiste usnjene copatke (ala Roobez), da so najboljše in da niti podrazno ne copatk z opetnikom dokler ne shodi. Mah, je čist res kar je ena prej napisala...čudno da potem mi znamo hodit user posted image user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.2.2009 20:39:41   
tina50
Vam morm povedat,da bomo dobili kužekauser posted image user posted image user posted image . zlatega prinašalca. jaz sem si ga že tako dolgo želela. sam mi ga doma niso kupili, ker smo doma v naselju, pa nismo imeli prostora tako za psa. tukaj so ga pa že imeli, tudi z. prinašalca, sam pol jim ga je pa nekdo zastrupil in ga sedaj niso imeli že ene 5 let. sedaj ga bo pa Lan dobil za rojstni danuser posted image user posted image user posted image
komaj čakam, da pride, jutri ga pripeljejo. ne vem, če bom danes mirno spalauser posted image

Ursi2 a Luka jo je pa kr po stopnicah mahnil. sej vem, da je lah nevarno, sam je pa faca.user posted image user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.2.2009 20:48:31   
mumu
Dober večer

Evo samo na hitro, grem pol ležat sem neki čudno utrujena.

Ursi Tale tvoj Lukec je pa specialc že kar po stopnicah se je začeu sprehajat user posted image user posted image .

Dinki, kje si, a je vse ok s Titkom??? Upam, da nista mogla kam it.

Lona glede na to da je biu dane prelep sončen dan sem prepričana da ste uživali.

Lan blagor tebi k boš kužka dubu, jst bi ga tut mela enga berenskega planšarjauser posted image .

Evo spet smo pr copatkih. Glede na to da je včeraj naša mala mis začela stopicat sem bila primorana v to da smo šli danes ene konkretne copatke kupet, ker je hodila samo po prstih pa še not jih je zavila - imela je pokrčene. Kupila sva je Superfitke kolkr sem brala so mamice s temi copati zadovoljne - jih pohvalijo. Izbire pa sploh nisem imela velike, št. 18 je blo sam za zbirat al na ježka al pa na zadrgico, upam da ji bo kmal nogica zrastla, da bom še jst na svoj račun pršla (sem obsedenka s čevlji user posted image ). Smo jih že sprobal, mislim da bo kar ok.

Mirno noč vam želim.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.2.2009 21:24:18   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Lan blagor tebi k boš kužka dubu, jst bi ga tut mela enga berenskega planšarjauser posted image .

sam planšarje je pa kr težko dobit, a ne? pa še dragi so!
kolegica ga je šla tale vikend iskat v Bratislavo, so dali 800€ za njega!user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?