|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
25.2.2009 21:25:03   
Ursi2
Živjo, punce!

Luka je že zaspal, jz sem že pripravila kosilo za jutri (sem nardila špeclje, se zdejle kuhajo, jutri pa samo dokončam, pa bomo jedlli).
Zdej pa čakam, da mojga zmanjka na kavču in grem gledat Germany next top model.user posted image

No, naš pob zdej kr naprej šiba gor po stopnicah, mu je od vsega najbolj všeč. user posted image user posted image user posted image  Je čist vesel, če mu rečem, da grema rito previt, da naj gre v svojo sobo! Je kr takoj na stopnicah in gre gor ko kak Tomo Česen na Triglav!user posted image user posted image

Sem pozabila povedat, daje dobil za rojstni dan spet polno stvari (igrač, knjig, oblek). Midva sma pa rekla, da boma vidla, kaj bo dobil in mu boma potem kaj kupila. In sem se odločla, da mu bom kupila tisto otroško metlo in smetišnico, ker mu je to ful všeč pri nečakih. Je pa dobil uno hiško, ko like not vstavlaš
user posted image  in sem jo jz že gledala, sam sem si rekla, da nima smisla, da ima vsega dovolj. No, potem pa sta ena dva mu prinesla in se prvi dan sploh ni zanimal za njo. Ko da je ni tam. Sem bila kr malo razočarana oz. sem si oddahnila, da nisem bila sitna, da bi jo rada kupila. No, v pon pa mu je kr naenkrat  postala ful všeč in sploh ni šel vstran in je samo žogeice not spravljal in druge like, pa s kladivom not tolkel žogice, potem se je še z njo lepo sprehajal okrog. No, tako da sedaj je pa čist navdušen in se mu dopade, jz sem pa tudi vesela. Pa dobil je une pingvine za v bano in sedaj se še raje kopa!user posted image user posted image  Pa itak je takoj pogruntal, kje se vklopijo in kje ugasnejo. Sam mu je bolj zanimivo, če jih sam tiši v hišico in jih spušča po toboganu. user posted image user posted image

Hm, zdej pa samo na hitro.

Tina, sem videla, da te je na FT čist zmedla in v slabo voljo spravila zarad čeveljčkov. No, to tudi mene jezi, še posebej, ker mi tudi moj dragi skoz najeda, da bi moral met bolj konkretne copatke oz čeveljčke, da bi ga fajn držali pa da bi imel oporo za gleženj. Pa sem mu kr naprej ponavljala, da bi bilo najboljš, če bi lahk bil doma po stanovanju kr bos. Pa sem vse mogoče komentarje slišala. POl sem pa zadnjič pri P vprašala in jebil moj zraven, pa je rekla, da sploh še naj ne razmišljama o kakih čeveljčkih, da naj bo doma kr bos ali v nogavičkah, nič kaj več oz tile copatki ko smo jih naročle prek e-baya. Je moj samo v tla gledal. Sem bila vesela, ker je zdej videl, da si ne namišljuje.
No, ni mi pa nič rekla za čeveljčke, katere znamke lahko, ampak vem, da jz Cicibank ne bom. Sicer imajo res neke nove modele, ki so bolj mehki, sam mi ne potegnejo, mi niso kaj posebej všeč. Sem pa gledalasuperfitke in so mi fajne, pa zadnjič sem v Deichmanu našla ene ful luškane, ki bojo skor 100% postale Lukanove, takoj, ko jih bo  rabil. So mi pa všeč tudi une Pedinped na Malamaša, sam mi je smotane, ker jih ne more poskusit, kr tako si mu jih pa ne upam naročit. Ker mi je važno, da so mu fajn prav.

In super za kužeka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kk sem vesela, za Lana in za tebe. Jz si ga tudi ful želim, pa mislim, da še nekaj časa ne bo kaj iz tega. So mi hotli moji za 25 let kupit višavskega terierja, sam je to hišni pes, to pa ne gre pri nas, niso navdušeni nad tem. Pa upam, da bo Luka jih prepričal, jz ga že zdej učim, kaj more rečt user posted image user posted image user posted image  Sej bi lahko imeli tudi zunaj psa, sej je dovolj prostora. Sam morma prepričat še druge. Boma pa zdej ziher prišla na obisk, da bo lahko tudi Luka malo pobožal tole malo kepico. Pa dej ga slika, da bomo vidle, kaka kepica bo!!!!!!!user posted image user posted image
Upam, da boš lahko spala danes kaj!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa super, da so noči boljše! Upam, da tako ostane oz da gre na boljše še!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, na posvetovalnici mu je pa dala svinčnik in list papirja in je mogel risat. Pa je nardil kr ene par črt, pol je pa tk pritiskal, da je kr lukno v papir in mizo nardil!!!!!!!user posted image user posted image

Terida, super, da si se oglasila!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Eriki za vse napredke in pridna, da vama uvajanje kr fajn gre!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa jz že zudi razmIšljala o tem, da bi mu igrače pospravila, pa da bi mu jih menjavala. Sam sem na koncu ugotovila, da skor nimam kaj pospravljat, razen knjig, ker teh pa res ima kr neki. Drgač pa ima v dnevni ene 3 igrače + poganjalca, v kuhinji ima svoj ajmer in not kake jogurtove lončke, škatlce, prospekte,.. V svoji sobi ima tudi eno škatlo z igračami, ampak ima not ene kocke, avto in lokomotivo pa še eno, ko more like not vstavlat. V kopalnici ima čebriček in not igrače za v bano  (knjigica, delfinčki, račke), pa v sobi, ki je pripravljena za brateca ali sestrico ima en ajmer in not kr ene take stvari, ki so mu zanimive. V spalnici imam pa jz eno staro omaro in sem mu s servetno tehniko na omaro nalepla servete (medvedek pu, pikapolonica, muca, Lumpi,...) In potem ful rad gre tja in mi vse pokaže, ko ga vprašam, kje ima kaj in kje je kaj!
Ja, je kr neki enih prostorov in povsod nas je polno, tako da ima vse razporejeno!user posted image user posted image

Jagoga, čestitkeda boš 2x teta!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76 ,čestitke za prespano noč in za nov pridelan zobek!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da ti uspe nekako uskladit, da boš pa le prišla do svojega frizerja!!!!!

Špela, super, da boš teta!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa upam, da ti uspe skupi spravit praznovanja in da ti tale gužva čimprej mine!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vem, da je zdejle noro, pa držim pesti, da boš imela energije in moči za vse!!!!!

Mumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne se pustit sprovucirat in izsiljevat!!!!!!!!!

Dinki, za vas pa goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi šlo Titu na bolje in za vse še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Z Lukijem fejst mislima na vas!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.2.2009 21:28:00   
Ursi2
Ja, Berenske planšarje se sicer da dobit, sam cena je kr huda. Sam če so brez rodovnika, potem so tam od 200€ naprej. Če pa ti je psička vredu, je pa tudi za kake 180€ dobiš. Sem glih zdej klicala malo okrog za naše. Pa smo rekli, da bomoše malo počakali, da tale hud mraz mine. Ker pri naših je še kr veliko snega in tudi kr fajn mrzlo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.2.2009 22:06:37   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

NČK in pomlad, kako boste pa vi praznovali zadnjo obmesečnico, k ma februar premal dniuser posted image ?

če bo lušt po torti zeloooooo velik, potem prej, če pa bomo pridne (beri vzdržne po sladkem) pa kasneje.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.2.2009 22:18:46   
Naša črtica koraka
Dober večer, gospe.

Uvajanje poteka nezadržno hitro. Danes je bil anjim tretji dan in je tam prvič spala. Bila je tako zaspana, da je odspala kar dve rundi. Potem je še pridno pojedla kosilo ... ma, pridna punca, kaj naj rečem. Doma (še?) ne kaže kakšne stiske ... ponoči mirno spi ... a nič več ne rečem, ker je pred mano še cela noč ...

je pa začela te zadnje dneve res pridno jesti in tudi po večkrat je začela jest. user posted image  Se je zadnjič zgodilo, da je popila 200ml mleka, to je njen rekord.

Terida in Gaja,  lepo da sta se spet oglasili!

Čeveljci- po občutkih gospe ... otročku šuze obut in ga opazovat, kako hodi. Itak.

Anji bom kupila playshoes, jih je lepo na nogico dala in lepo nosila. Cicibanke je pa takoj hotela zbrcat/potrgat dol.
Ker hodi po asfaltu in sem pa tja po naravnem terenu (trava), se mi ne zdi tako zelo pomembno, da bi imela čevlje s trdimi podplati. Letos jo bomo pa v hribe še nosili, za tistih nekaj metrov okrog koče pa tudi ne bom kupovala čevljev s trdimi podplati in čez gležnje ...

lp, k

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.2.2009 22:34:12   
terida
Copatki/čeveljčki... uf, tudi jaz ne vem kaj s tem. No, copatke ima te, ki smo jih naročile preko San in jaz ne bi mogla biti bolj zadovoljna z njimi. Za ven pa ima ene Nike gojzarčke od svoje sestrične (12 let stari!), a se ne sekiram, ker skoraj nikoli ne hodi v njih. Računam, da ji bom kupila ene spomladanske, ko bo shodila. Tudi jaz sem že pasla firbec v Cicibanu in videla, da imajo mehke modele. Nisem se pa še odločila ali jih bom tam vzela. Preko spleta jih 100% ne bom kupovala, ker jih mora pomerit. Evo, pa sem pravkar dobila še eno idejo za darilo za Erikin 1. rojstni dan - čeveljčke bo rabila!!!

Tina50, a kužka boste dobili? To bo pa veselje! In čestitke za uspešno FT. Lepo, da ste tako pridni, da sploh ne rabite novih vaj.

Ursi2, verjamem, da si se ustrašila, ko je tako pobegnil po stopnicah. Zdaj so že tako živi, da jih je treba res pazit. Erika se rada igra z vrati in ravno prej se mi je skoraj zaprla v kopalnico. Jaz sem jo pa iskala in mi ni bilo jasno kam je izginila... Se je pa zdaj naučila splezat s kavča ali postelje na tla in je tako hecna, ker bi to rada zdaj non-stop počela. In jo moram dat na kavč ali posteljo samo zato, da gre potem dol. In tako v nedogled user posted image

A da morajo že risat znat pri enem letu? user posted image Ah, saj me čisto nič ne skrbi - naša P je preveč lena za takšne poskuse. Mi smo imeli vedno malo "dela" na pregledih. Navadno me samo sprašuje kaj Erika zna in česa ne in sama preveri res tisto najbolj nujno.

Pa še to sem pozabila prej v "povzetku" povedat: imamo 8 zob (enke in dvojke) in spet si tlači prste globoko v usta, tako da se bojim, da ne bo že kje kakšna štirka ven pokukala... user posted image A ima kdo od vaših user posted image že štirke zunaj? A ni malo prezgodaj že za te zobe, pa še dvojke so ji v bistvu komaj ven prišle user posted image

Dinki, a prav berem, da je Tit zbolel? Vagon user posted image , da bo čim prej bolje!

Pa en kup novih tet se nam obeta: čestitke Jagogi in Špeli!

In še user posted image vsem, ki ste me pogrešale! Kako lepo je to slišat user posted image
Nočko!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.2.2009 22:42:16   
terida
Ups, še nekaj: a katera ve kje se dobijo modelčki v obliki črk - kot za piškote, čeprav bi jih jaz rabila za naredit okras na torti?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.2.2009 8:29:32   
mumu
Dober dan

Ja k ste že vse vn na sončka pobegnile user posted image ???? Sej me bomo tut kmal, še kakšne pou urce in letimo, ker danes bo pa res en prečudovit dan pa vse do 12 stopin pravjo da bo user posted image user posted image .

Naše noči so zadnje čase user posted image , upam da so krivi samo zobje. Danes popoldan gremo varuško pogledat pa vprašat, če ima kaj prostora, ker tale bi bla idealna, je na poti v službo tko da bi jo lahko skor iz cetse k varuški v naročje vrgla user posted image , upam da bomo imeli srečo. Eno smo že obiskali pa ima polno, kaj ne bo mela če pa sam 160€ računa.

Moram že it ker rita smrdi user posted image .

Uživajte!!!

< Sporočilo je popravil mumu -- 26.2.2009 8:32:38 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.2.2009 8:41:30   
tina50
Da vam sporočim:
Dinki mi je pisala, da sta s Titkom v torek večer pristala na infekcijski in je na kisikuuser posted image user posted image user posted image , men kr solze tečejo zraven ko pišem.
sam je rekla da kot kaže bo danes že boljši dan, kot je bil pa včeraj.
bogi naš Tit.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo čimprej prišel domov, ZDRAV!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.2.2009 8:54:00   
mumu
Tit DRŽI SE, pa hiter dol s kisikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.2.2009 9:23:31   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Dve minutki časa imam, da vas na brzino pozdravim... in kaj jaz to berem????!!!????? Tit, gromozansko prikolico pikapokic tebi in tvoji mamici... čimprej se pozdravi in čimprej se vrnita domov!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, pa že morem šibat... če bo čas, se vrnem kasneje...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.2.2009 9:49:23   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Naše noči so zadnje čase user posted image , upam da so krivi samo zobje.

Vsekakor tudi jaz upam, da so samo zobje in da se vam noči čimprej spet popravijo!!! user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.2.2009 9:57:53   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Uvajanje poteka nezadržno hitro. Danes je bil anjim tretji dan in je tam prvič spala. Bila je tako zaspana, da je odspala kar dve rundi. Potem je še pridno pojedla kosilo ... ma, pridna punca, kaj naj rečem. Doma (še?) ne kaže kakšne stiske ... ponoči mirno spi ... a nič več ne rečem, ker je pred mano še cela noč ...

je pa začela te zadnje dneve res pridno jesti in tudi po večkrat je začela jest. user posted image  Se je zadnjič zgodilo, da je popila 200ml mleka, to je njen rekord.

Bravo Anja za uvajanje in za pridno papcanje!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.2.2009 10:19:08   
lucalu
Sem brala od zadaj naprej, da bi vsaj kaj prebrala... pa mi je še za to zmanjkalo časa... nadaljujem kasneje...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.2.2009 11:47:09   
Lona76
Dober dan!

Pa kaj je to? Tit čimprej se pozdravi eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi in tvoji mamici. Sej ne morm verjet da je tudi naš korenjak Tit tako močno zbolel user posted image . Res držim pesti da bo kmalu brez kisika in bosta šla domov.

Včerajšnji dan smo izkoristili. Sonček je tako lepo sijal, me je zvečer od kisika kar glava bolela user posted image . Pa Taja je bila pridna je na sprehodu spala 1,5 ure. Za domov iz Bohinja pa lumpa ni hotla zaspat, in posledica je danes tečka, ker je mal prekurjena. Ma bo že.

Takole je zgledalo

user posted image

user posted image

Danes pa sva bili že na FT. Je bilo kar v redu. Malo ji moram nogice popravljati ker jih malo na ven daje, pa pomagati ji da bo še na levo nogo začela vstajat. Kontrola čez 1 mesec. Bo že.

Mumu upam, da boste imeli kmalu boljše noči. Pa držim pesti za varstvo

Terida lepo da si se spet javila in upam, da ti prvi dan v službi čimbolje mine

NČK super za Anjo da je začela lepo jesti in da vama uvajanje kar gre.

Tko zdej pa šibam, ker naša tečka protestira

Aja do frizerja bom pa danes prišla, tako da bom fejst na slikahuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.2.2009 12:38:31   
Ursi2
Živjo!

Se samo na hitro javljam. Danes sem Lukana zraven peljala v službo, ker je ati dopoldan, dedi p aje mogel Lukanovo prababico oz svojo taščo k zdravniku peljat. Sem ga pa šele zdejle dala spat. Upam, da mi uspe, da bi imel samo eno spanje danes.

Sem videla, da sta Dinki in Tit v bolnici! Šment, revčka boga! No, ko je Tit bolan, je pa res konkretno. Boga. Za vse en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bota vedela, da mislimo na vaju!!!!!!!!!!!!

Lona76, lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image Si kr mislim, kk ste se mogli  fajn imet in pridna Taja, da je lepo spala!!!!!!!!!!!!!!
Pa fajn, da je bilo ok na FT. SEj za nogico oz vstajanje bo pa tudi hitro osvojila, samo parkrat ji boš pomagala, pa bo!!!!!!!

NČK, super, da uvajanje kr lepo gre in pridna tvoja pupa, da je začela lepo in veliko jesti!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja, mi tudi imamo Playshoes čeveljčke in v njih lepo hodi. Lepši kot v copatkih. Ker v copatkih je pa ko Herr Flick. Desno nogo ima čist trdo, je sploh ne pokrči in kr tk jo malo vleče za sabo!user posted image user posted image

Terida, je baje, da bi kao naj že neke čačke delali. No, naš itak rad riše, sam barvico mu morem prav obrnat!user posted image

Drgaš pa naš tudi ful uživa, če lahko vrata zapira. Sam se ful jezi, ko jih zapre in jih ne more odpret, pol me pa kliše tako dolgo, da mu jih pridem odpret, potem pa spet isto naprej!user posted image
Zobki: ja naš ima tudi že 4-ke zunaj. Vsaj mislim, da so 4-ke.user posted image  Čeprav gor na desni se mi zdi, da mu je 5-ka ven pogledala. Ima že prav fajn zobek. Pa spodaj desno mu še en ven leze, tako da mislim, da sta 4 in 5. Sam sem se nehala ubadat, ker se mi sploh ne sanja. Bom počakala, da bojo konkretni zobeki, pa bom potem ugotavljala, kateri je. Nima pa še trojk zunaj. tako da bo prav smešen, po moje.user posted image user posted image

Za modelćke pa ne bi vedla,kje se jih lahk dobi. Če ne rabiš veliko, jih pa sprintaj, izreži in potem z nožem ven oz okrog nardiš iz testa. Upam, da zastopiš, kaj sem hotla povedat!!!!user posted image

Mumu,joj, kk sem ti favš za lepo vreme. No, sej pri nas je tudi sonček, sam kaj ko je minus pa še piha, da bolje da ne grema ven!!!!!user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bile noči bolje. Upam, da so res sam zobeki in da bojo hitro pokukali ven!!!!!!!!!!!

Evo, zdej pa letim še kaj nardit!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.2.2009 12:55:09   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Ups, še nekaj: a katera ve kje se dobijo modelčki v obliki črk - kot za piškote, čeprav bi jih jaz rabila za naredit okras na torti?

Če ugotoviš kje se jih dobi, mi javi please. Magari mi sms pošlji. Jaz bi jih tudi za na torto imela...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.2.2009 13:01:45   
Zofy
Joj, bogi Titek in Dinkiuser posted image user posted image user posted image . Pošiljam goro pikapolonic, da boš čimprej doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, lepe slikice. Ma kaj še toliko snega je v Bohinju??? Sej si ne predstavljam...

Ursi2, ma bravo za plezalcauser posted image . Verjamem, da si se ustrašila, ampak hkrati pa bila takoooo ponosna, a ne. Vsak dan je en napredek, res. In koliko že razumejo. Jaz sploh ne dojemam, da so kot gobe postali in vse srkajo. KAkšno stvar ve, pa ne vem od kje. Npr. vprašala sem jo kje ima pikapoka tipalke in mi jih pokaže. pa kje je jabolko in mi pokaže na jabolko, pa čeprav nimam v spominu, da bi ji razlagala, da je to jabolko. Sem štela in razume cca 40 besed. Sem tako ponosna user posted image
Aja, pa včeraj je dala en lonček na drugega (tisti lončki iz katerih stolp zgradiš). In potem, ko sem ji stolp zgradila, je dajala dol po 1 lonček brez, da bi se stolp porušil. Joj, dovolj hvaljenja, mi je kar malo nerodno user posted image

zdaj pa spi 2 uri in nimam kaj počet. sem ji že kosilo skuhala in čakam, da se zbudi, poje in da greva ven, ko je tak lep sonček. Dopoldne pa sva bili pri varuški. Sem mislila, da jo bom tam pustila, pa sem kar tam ostala z njo, da se še malo privadi, ker imamo še itak dovolj cajta.

Terida, upam, da ti lepo mineva 1. delovni dan.user posted image user posted image user posted image Poročaj kako je bit spet v službi in bit toliko časa stran od Erike!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.2.2009 13:06:45   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Če ugotoviš kje se jih dobi, mi javi please. Magari mi sms pošlji. Jaz bi jih tudi za na torto imela...

Ja, nekaj sem gledala danes in našla spletno trgovino, kjer jih imajo. Samo nekam dragi se mi zdijo...
Črke: http://www.trgovina.krek.si/Porcelan/Gospodinjstvo/Izsekaci-in-vse-za-piskote/GARNITURA-IZSEKACEV-ABECEDA.html?flypage=0
Številke: http://www.trgovina.krek.si/Porcelan/Gospodinjstvo/Izsekaci-in-vse-za-piskote/IZSEKAC-STEVILKE-10-CM.html?flypage=0
Črke in številke: http://www.trgovina.krek.si/Porcelan/Gospodinjstvo/Izsekaci-in-vse-za-piskote/IZSEKAC-STEVILKE-IN-CRKE.html?flypage=0
Pa počasi sem sita kupovanja preko interneta, ker potem dam skoraj več za poštnino kot za izdelek. Zadnjih parkrat me je prav razjezilo. Tako da bom še malo po navadnih trgovinah pogledala, če kje dobim. Je pa ta trgovina v Lescah - torej meni ne najbolj blizu. No, bomo vidli, saj je še nekaj časa user posted image

Dinki in Tit - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej pridita zdrava domov!!!

Lona, super slikce - snega pa ni manjkalo, kaj? user posted image

Punce, to je moje prvo "službeno javljanje"! Saj danes še ni panike, bolj okrog letam pa sobo si urejam, ker so mi skoraj vse odnesli (računalnik, stol, ...). Pa na uro gledam, kdaj bom šla po miško...
Ah, bo že bolje, se bom kmalu privadila tega novega tempa.

< Sporočilo je popravil terida -- 26.2.2009 13:09:28 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.2.2009 13:07:44   
terida

Dopoldne pa sva bili pri varuški. Sem mislila, da jo bom tam pustila, pa sem kar tam ostala z njo, da se še malo privadi, ker imamo še itak dovolj cajta.

Kako je Erika?

In čestitke za vsa Julijina znanja! Upam, da se bo Erika vsega tega navzela user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.2.2009 13:13:12   
Joži79

Zakaj pa ne bi poskusile unih čokoladnih črk, ki se dobijo v skoraj vsakem supermarketu? Pa mislim da so še številke zraven.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.2.2009 13:18:01   
terida

Zakaj pa ne bi poskusile unih čokoladnih črk, ki se dobijo v skoraj vsakem supermarketu? Pa mislim da so še številke zraven.

Za to sploh nisem vedela - hvala, bom preverila tudi to možnost.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.2.2009 13:26:13   
Joži79
Tit in Dinki, veliko user posted image user posted image user posted image , da se Tit čimprej pozdravi in bosta lahko šla domov.

Glede čeveljčkov sem pa danes videla da bodo v našem bloku jutri odprli novo Ara trgovino in imajo pol štacune sam otroške čevlje in copate. Imajo Superfitke, tako da šiškarce, mate zdej to blizu. Juš še drugače ni blizu samostojnim korakom, tako da nam se še ne mudi...

Se mi zdi da ga je tale bolezen spet mal zavrtela nazaj. Komaj se je spravil k močem. Se zdaj hitro razdraži in je pravi Pero Cmero al kako že pravita Dinki in San. Ga sploh nisem vajena takega, ker je drugače tak dobrovoljček. Pa ravno zdaj ko gre, upam da, zares v vrtec. Pa skos neki zadržuje dih. Sploh ne zna več normalno dihat... A mislite da je to zaradi delno zamašenega noska (mu ga pucam tud po 10x na dan pa še ponoči)? Tud ponoči štrajka po 2h in noče spat. Prej je ponavadi spal od 8h do 4h. Upam da se kmau spet uredi tole...

Mi je vzgojiteljica rekla, da bo zdaj uvajanje spet od začetka, ker ga tako dolgo ni bilo user posted image .

Danes sva bila na Biocomu in je našel same take alergije, k sama nikol ne bi rekla: piščanc, jabolka, itd... Je rekel da je hrana velikrat skriti alergen in da sploh ne vemo na kaj smo alergični. Jaz nikoli nisem imela problemov, pa mi je našel več alergij kot Jušu. Včasih sem se pa bratu smejala, k je bil pa res bogi (ne me kregat, puberteta pač). No potem smo dali še terapijo za beljakovine, sadje, zelenjavo in poživila čez, pa je blo. Je moral Juš pol ure pri miru sedet, ampak je bil zelo priden. Sva brala knjigice in je šlo.

No zdaj pa kuhat. Danes uvajam paradižnik, čeprav bi raje čokolado, da bi jo lahko v torto dala user posted image .

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.2.2009 13:39:02   
Joži79

Ja imajo jih na policah kjer dobiš ostale stvari za torte. Proizvajalec je SCHWARTAU. Izgledajo pa takole (pogledaš Produkte in Schoko Dekor Artikel)

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.2.2009 14:02:55   
Zofy

Ja imajo jih na policah kjer dobiš ostale stvari za torte. Proizvajalec je SCHWARTAU. Izgledajo pa takole (pogledaš Produkte in Schoko Dekor Artikel)

Ja super Joži79. Prav to sem tudi jaz iskala. In še manj dela je kot z rezljanjem nekih piškotov in pečenjem. JAz sem razmišljala, da bom kar borovničevo jogurtovo torto naredila in gor dala napisa na sredino, okoli pa borovničke. Pa bo, pa še dela ni skoraj nič. Torta mora bit, če ne drugega za fotografiranje user posted image
Ja, Joži79, upam, da vam bo bioresonanca pomagala. Res sem slišala, da dela čudeže, tako da držim pestiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 26.2.2009 14:07:04 >

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.2.2009 14:08:52   
Zofy

Dopoldne pa sva bili pri varuški. Sem mislila, da jo bom tam pustila, pa sem kar tam ostala z njo, da se še malo privadi, ker imamo še itak dovolj cajta.

Kako je Erika?

In čestitke za vsa Julijina znanja! Upam, da se bo Erika vsega tega navzela user posted image

Erika je kul, malo je jokcala, ker je mislila, da si ti prišla, pol pa je bila čisto ok. Je tudi k meni se prišla pocrkljatuser posted image . Ko je bila že zaspana, te je parkrat poklicala in gledala proti vratom, ma se prav dobro drži. Se zaigra in ji nič ne fali. Aja, pa z Julijo sta se ujeli - Julija je zlagala kocke na mizo, ona pa jih je dol metala user posted image . Samo Julija je ratala tako živahen in glasen otrok, jih vse preglasi. Me zanima, če bo taka tudi, ko mene ne bo zraven...

< Sporočilo je popravil Zofy -- 26.2.2009 14:10:59 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?