Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ek76 Pozdravljene! Se že zeloo dolgo nisem nič oglasila no tudi na forumu nisem bila nič, tako da sem vas komaj našla. Mia je imela danes nevrologa (zaradi zastoja rasti glavice pri 9 mesecih) pa je vse OK. Tudi na ultrazvok ji ni treba iti, ker je njen mmotorični razvoj tak kot mora biti. Ima pač glavico na 3 percentili vendar tud jaz nimam velike so jo izmerili tudi meni, gre za družinsko posebnost (moj nečak ima pri 8 letih enak obseg glave kot jaz). Cel pregled je bila tudi zelo pridna in živahha, pokazala je tudi kako se pokaka. Ne morete si predstavljati kako sem vesela. Lep pozdrav vsem! aleluja, to je pa res leeeeepa novica ... čaki, čaki a tista skala, ki se tamle vali, tista se je verjetno s tvojega srca skotalila . Samo, da je vse ok, HB IZVIRNO SPOROČILO: miska_32 Pozdravljene drage moje mamice. Že dogo je od tega. kar sem se zdnjič oglasila. Najprej hvala vsem za čestitke za moja dva sončka. Kar lepo napredujeta. Neva že cca. 1 mesec suvereno hodi, Nejc pa je trenutno na 3 koralih. Drugače pa so vsi moji otroci že 1 mesec zdravi. Trkam na les. Tko da uživam vsak sleherni dan z njimi zunaj, nič mi ni hudega. Kar se pa tiče našega zdravstva pa no comment. Hvala bogu, da mam mamo, upokojeno pediatrinjo. Namreč moja P nikoli ne napiše mojim nobenega antibiotika in, če ne bi imela mame, bi mi bili letos vsaj že 3x na infuziji. Tolk o tem. Skratka sem razočarana nad našimi dohtarji. Zadnjič npr., ko so bli vsi trije zares bolni, sem P prosila, če mi napiše paracetiminol svečke proti vročini. S teškim srcem mi potem napiše 1 škatlico za vse 3. To je doza za 1 dan. Tko, da resno razmišljam, da bi jo zamenjala. Evo, drugače pa danes podoživljam dan rojstva. Čudež pravzaprav, da sta OK. Zahvala seveda leti na dr. Kornhauser, da jih je oživela, pa da nimata nobenih posledic. Tolk za enkrat, sta se ravnokar zbudila iz lepotilnega spanca. Se tipkamo. ko pa tole preberem, me kar strese od groze. Tako P bi jaz že zdavnaj menjala, samo kaj ko so vsi tako zasedeni ... A tvoja mami pa lahko kljub temu, da je upokojena še vedno napiše recept ... a sem prav prebrala? Za tvojo porodno zgodbo ne vem, slutim pa, da je bilo hudo ... a kot si rekla, glavno je, da sta zdaj otročička zdrava in je sploh vse ok. Želim ti sladke torte, sladke torte sreče, vse najboljše tudi tebi! NEVA IN NEJC, mamina dvojna sreča, vse najboljše in najlepše, rastita in bodita zdrava še naprej, pa veselja trosita po hiši, da ga bo več kot pa prahu! DINKI, eno goro za TITKA! Pa tisti P kar svoje povejte, morda pa sploh ne ve, kaj dogaja ... včasih so sestre tiste, ki so , coprnice (aktualno dansšnjemu dnevu). Uvajanje se mi zdi tisto pravo ... čeprav js bi še naslednji dan bila zraven ... js ne vem, kam se tolk mudi ... No, anja je daneš še vedno jokcala, a ker je bila varuška zadovoljna, da ji je že "zelo dobro šlo", nisem začela težit, da bi bila kakšen dan, nekja min zraven ... jutri bo anja tam od 8-14, bo prvič spala in jedla. Priznam, da me v srcu stiska, verjetno zato, ker bi še malo bila z anjo ... a bo že, lahko bi bilo še slabše ... pri nas v SLO imamo kar lepo urejene te stvari ... lahko bi P končale že po 16 tednih ... to bi bila šele kriza, ne? TAJKA, samo da ti ni treba več ventolina, juhu, to pomeni, da ti gre na bolje
|