|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.2.2009 9:02:49   
Ursi2
Pa še ena kavica za vse!
Želim vam lep dan in upam, da bo kaj sonček pokukal!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.2.2009 9:58:43   
Lona76

Nejc in Neva vse najboljše za vajin čisto pravi 1. rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.2.2009 10:05:39   
Dinki
dober dan punce, evo mene še med živimi user posted image .

Titek je ravnokar zaspal in sem si priborila par minutk za računalnikom, da sa vam javim. Skratka na kratko...Titek je ful zbolel. v nedeljo ni bilo nič boljše, skoz je imel visoko vročino, kljub svečkam, pa grdo je kašljal. Tako da sva ga včeraj peljala k P in je postavila diagnozo začetek pljučnice user posted image . Vse podrobnosti kot so, da smo čakali kljub naročanju 2 uri in še več bi čakali, če ne bi jaz ven padla ker je Titek tako zakuhal v čakalnici, da je začel stokati. Groza! Gremo domov, doma še slabše. Vročina skoraj 40, mi je začel kar oči obračati revček, vdihov je imel v spanju 48, 50 user posted image ....sva mu zbijala vročino pod vodo, se nato usedla v avto in ga peljala nazaj k P. Tam so naju tokrat napotili na infekcijsko kjer so ga orng pregledali (beri vzeli kri...mater te naši doktorji šparajo na stvareh k res ne bi smeli user posted image ) in so tam ovrgli sum na pljučnico HB. Gre le za virozo, za bronhiolitis. Na srečo sva lahko šla domov. Niso bili prepričani ali ja ali ne ker ima kisik ravno na meji - 95, ampak glede na krvno sliko, ki je bila OK, so naju poslali domov. Lona76, veš sem prav pomislila nate, kako moraš biti močna, ker imaš stalno neke pizuser posted image   s Tajinimi dihali. Mene je tole enkrat takoooo izčrpalo, da vam ne morem opisati.
Seveda Tit nič noče piti, kaj šele jesti, tko da sva ponovno vzpostavila mlekarne. Jupiiiii za njih user posted image . Čeprav sva se glih dobro odvadila, ampak iz zize je pa pripravljen piti kadar koli.
Ok, toliko o nas, malo sem vas preletela....

hvala vsem za pike poke user posted image .

Joži79, vse najboljše tudi iz moje strani user posted image . Če prav razumem gre tokrat za okroglo? user posted image
Bodi zdrava in super mamica še naprej user posted image user posted image user posted image

Lona76, nam je rekla da prospan sirup damo komot. tudi slezov sirup. meni osebno se zdi, da mu slezov bolj pomaga. je pa tko zapacan, da kašlja kot nek star dedek user posted image .

NČK, mi z uvajanjem še nismo začeli. Smo pa zmenjeni, da bom 1. dan jaz z njim tam kakšne 2 uri in greva potem skupaj domov. Naslednji dan ga bom pustila za kako uro in potem vsak dan malo več. Upam, da ne bo prehudo.

Ek76, ma super novička user posted image user posted image user posted image  smo se potem velikokrat nate spomnile kako je bilo z njeno glavico.

Mumu, user posted image user posted image user posted image . Ja kaj pa je s tvojo mamo? madona, sem mogla tvoj stavek 2-krat prebrati, nisem mogla verjeti, da berem prav user posted image user posted image . Upam, da se tole poštima, ti pa le ostani močna in optimistična in se ne pustiti. user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.2.2009 10:06:52   
Lona76
Dober dan!

Današnja noč je bila super. Taja je spala celo noč user posted image . Me je pa razjezil moj mož, ker je imel naštimano budilko ob 6 in je zbudil vse 3 sam on se ni zbudiluser posted image .  Sem pa danes že peljala Tilna v vrtec in skuhala kosilo. A mislite da bi Taji lahko že dala paprikaš za jest al je to še pretežko za njen želodček?

Ursi slikce so krasne, super, da je praznovanje tako lepo uspelo. In user posted image  za M. Sedaj boste pa lahko dojenčka naredili user posted image . Pa super za posvetovalnico.

Mumu user posted image user posted image user posted image  . Upam, da se bojo stvari z mamo čimprej uredile.

Zofy super za uvajanje. Fino si se to zmenila in dejansko bo manjši šok za Julijo če bo teto poznala že 1 mesec.

Zdej se pa šibam s Tajko igrat me že glasno kliče.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.2.2009 10:12:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
 Za Lukov rojstni dan sem tudi jz dobila eno darilo. IN to je user posted image  po 21 mesecih. Sem kr hitr ugotovila, da je bilo bolje, ko je nisem imela!user posted image user posted image user posted image  Sem že pozabla, kk je! No, to pa pomeni, da lahko končno začnemo delat na user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  vsaj ena, ki je zares vesela user posted image , mi pa tudi z njo user posted image user posted image
Super, da je praznovanje lepo uspelo, Lukec je imel krasno tortico user posted image .
Lukov vozni park user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neva in Nejc
vse najboljše naša dvojčka za 1. RD user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.2.2009 10:16:25   
Lona76
Joj Dinkiuser posted image user posted image user posted image . Da boš močna, Titku pa miljonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hitro naj se pozdravi. Se mi je zdelo da nekaj ni ok, ker se nisi javila. Joj revček mali, takrat ko zboli pa ornk zboli. Ja je pa zmeri ena psihična morija tole dihanje pri user posted image . Ampak sem se že tako navadila da me nič več ne preseneti. Žal sem se mogla. Ravno z mami sva se pogovarjali zadnjič, vsakič ko sem Tilna peljala v bolnico sem jokala kot dež, pa prve dvakrat pri Taji tudi, zdej sem pa tok navajena, da če sem iskrena sem včasih še vesela če naju vzamejo v bolnico sem vsaj bolj mirna. Ne želim pa nobeni da bi se mogla na to navadit.

Pa da sta tako dolgo čakala pri P mi tut ni jasno. Hudimana če si naročen si pač naročen. Vsaj jaz tako mislim. Ok malo že počakaš ne pa 2 uri? Ja kri jemat je pa vsem tako težko. Ne vem zakaj. Skratka držim pesti da se čimprej pozdravite!!!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.2.2009 10:22:56   
miska_32
Pozdravljene drage moje mamice.
Že dogo je od tega. kar sem se zdnjič oglasila. Najprej hvala vsem za čestitke za moja dva sončka. Kar lepo napredujeta. Neva že cca. 1 mesec suvereno hodi, Nejc pa je trenutno na 3 koralih. Drugače pa so vsi moji otroci že 1 mesec zdravi. Trkam na les. Tko da uživam vsak sleherni dan z njimi zunaj, nič mi ni hudega. Kar se pa tiče našega zdravstva pa no comment. Hvala bogu, da mam mamo, upokojeno pediatrinjo. Namreč moja P nikoli ne napiše mojim nobenega antibiotika in, če ne bi imela mame, bi mi bili letos vsaj že 3x na infuziji. Tolk o tem. Skratka sem razočarana nad našimi dohtarji. Zadnjič npr., ko so bli vsi trije zares bolni, sem P prosila, če mi napiše paracetiminol svečke proti vročini. S teškim srcem mi potem napiše 1 škatlico za vse 3. To je doza za 1 dan. Tko, da resno razmišljam, da bi jo zamenjala. Evo, drugače pa danes podoživljam dan rojstva. Čudež pravzaprav, da sta OK. Zahvala seveda leti na dr. Kornhauser, da jih je oživela, pa da nimata nobenih posledic. Tolk za enkrat, sta se ravnokar zbudila iz lepotilnega spanca. Se tipkamo.

Vid - 22.7.2004
Nejc&Neva - 24.2.2008

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.2.2009 10:24:33   
Dinki
Lona76, hvala.
Glede dihanja...ma meni je bilo tko grozno ko je tko hitro komaj dihal pa še ves čas sem mislila, da ga bodo dali na kisik. najprej mi je bilo grozno, potem sem si pa tudi jaz rekla, da je bolje, da naju zadržijo, kot pa doma ko nič ne veš kaj in kako.
Bomo pregurali tudi to. je pa res tako kot si ti napisala. Do sedaj je bil zmeraj zdrav, evo zdej pa tkole revček. Ga sploh ni za prepoznat. Itak je že 2 dni samo v naročju. Copatk sploh ne rabi, ker bog ne dej, da ga daš na tla user posted image . Zdej sta mami in oči ZAKON! Res moram pohvalit mojega dragega, se je tko izkazal te dni user posted image . Tudi danes je še zmeraj doma z nama, skratka res je faca, sem prav ponosna nanj user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.2.2009 10:27:22   
Ursi2
Sem sam na hiter malo priletela na RR.
Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe in tvojega dragega, da bota močna in bota imela veliko energije. Me je kr streslo, ko sem brala. Ma, me razkurijo, ko takole obravnavajo nekateri, sploh pa take male. KO da jih radi tja vozimo. Adijo!user posted image user posted image user posted image

Za Tita  pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi revček nehal kašljat in da bi mu vročina kmalu padla!!!!!!!!! Sam da ni pljučnica!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz sem pa ravnkar naročila Lukana k urologu, sma dobila datum 5.5.!!!user posted image  Adijo. Upam, da ne bom pozabla, ko je to pa še kr daleč!!!!!!user posted image  Pa moja skleroza in to!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.2.2009 10:30:52   
Dinki
Miska32, tudi mene je včeraj razočarala naša P. Če ne bi šli na infekcijsko bi dajala Titu za brez veze antibiotik user posted image . Madona, samo kri je treba vzet in se marsikaj vidi, pa jim je to tako težko. Ma je recesija veš, je treba bit mal bolj stiskaški user posted image user posted image user posted image .
sej gremo danes zvečer k njej, se moramo iti pokazat, in ji bo moj dragi vse lepo rekel kar ji gre.

Lona76...ne vem zakaj imajo naročanja, mi ni jasno. Je pa res, da je bila gužva, veliko razsaja. Ampak očitno naročajo na 20 min, not se pa vsak zadrži več časa....ne vem, si ne znam drugače razlagat.

No, zdej pa grem...
lepo se mejte
in bodite zdravi!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.2.2009 10:38:36   
miska_32
Evo, si me spodbudial Dinki, da ti še malo opišem situacijo. Neva je mela prejšnji mesec CRP 110 - katasrofa, Nejc pa 30. In ona jim nebi nič dal. Halo? Pol pa moja mama - stara šola napiše Nevi Summamed, Nejcu pa Hikoncil. Efekt - oba zdrava čez 10 dni. Pol pa mama kliče šefico ZD. če majo kakšne predpise, da se ne piše antibiotikov. Pa šefica reče, da ne. Pa da ve, da ta dotična P ne predopisuje zdravil. Pa da naj drugič kar k njej pridem po recepte. No Comment.

Vid - 22.7.2004
Nejc&Neva - 24.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.2.2009 11:35:40   
ek76
Vsem hvala za lepe želje za Mio. Jaz moram reči, da je moja pediatrinja super, tudi glede glavice, je rekla da je tak protokol, če je obseg pod povprečjem, da se pač mora napotiti naprej na preiskave in da je ona prepričana da je vse Ok. Ker če bi bilo kaj narobe bi si pa kasneje očitali zakaj nismo teg pregleda naredili. Je pa res da je bila zadeva 8.12.08 urgentna, naročili so pa nas 23.02.09. Ne bom komentirala kako smo jih preživeli, januarja sem jo peljala k P zopet stehtan in izmerit glavo, pa poleg tega da ni nič zrasla je še shujšala zraven. Ni mi preostalo, da sprejmem stvar take kot so se umirim in funkcioniram čimbolj normalno, no in je v 1 mesecu zelo lepo napredovala lep zrasla in se zredila.
Ker je prišlo do zastoja rasti imam podaljšano porodniško, tako da bom do 20 junija doma. Pa še to nimamo še nobenega zoba, ko pa gledam slike vaših sončkov pa se vsem že lepo belo sveti iz ust.   
Vsem bolnim želim, da se čimprej pozdravijo!

(odgovor članu miska_32)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.2.2009 11:45:06   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pozdravljene!
Se že zeloo dolgo nisem nič oglasila no tudi na forumu nisem bila nič, tako da sem vas komaj našla.
Mia je imela danes nevrologa (zaradi zastoja rasti glavice pri 9 mesecih) pa je vse OK. Tudi na ultrazvok ji ni treba iti, ker je njen mmotorični razvoj tak kot mora biti.  Ima pač glavico na 3 percentili vendar tud jaz nimam velike so jo izmerili tudi meni, gre za družinsko posebnost (moj nečak ima pri 8 letih enak obseg glave kot jaz). Cel pregled je bila tudi zelo pridna in živahha, pokazala je tudi kako se pokaka. Ne morete si predstavljati kako sem vesela. 
Lep pozdrav vsem!

aleluja, to je pa res leeeeepa novica ... čaki, čaki a tista skala, ki se tamle vali, tista se je verjetno s tvojega srca skotalila user posted image .
Samo, da je vse ok, HB user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska_32

Pozdravljene drage moje mamice.
Že dogo je od tega. kar sem se zdnjič oglasila. Najprej hvala vsem za čestitke za moja dva sončka. Kar lepo napredujeta. Neva že cca. 1 mesec suvereno hodi, Nejc pa je trenutno na 3 koralih. Drugače pa so vsi moji otroci že 1 mesec zdravi. Trkam na les. Tko da uživam vsak sleherni dan z njimi zunaj, nič mi ni hudega. Kar se pa tiče našega zdravstva pa no comment. Hvala bogu, da mam mamo, upokojeno pediatrinjo. Namreč moja P nikoli ne napiše mojim nobenega antibiotika in, če ne bi imela mame, bi mi bili letos vsaj že 3x na infuziji. Tolk o tem. Skratka sem razočarana nad našimi dohtarji. Zadnjič npr., ko so bli vsi trije zares bolni, sem P prosila, če mi napiše paracetiminol svečke proti vročini. S teškim srcem mi potem napiše 1 škatlico za vse 3. To je doza za 1 dan. Tko, da resno razmišljam, da bi jo zamenjala. Evo, drugače pa danes podoživljam dan rojstva. Čudež pravzaprav, da sta OK. Zahvala seveda leti na dr. Kornhauser, da jih je oživela, pa da nimata nobenih posledic. Tolk za enkrat, sta se ravnokar zbudila iz lepotilnega spanca. Se tipkamo.

ko pa tole preberem, me kar strese od groze. Tako P bi jaz že zdavnaj menjala, samo kaj ko so vsi tako zasedeni ... user posted image  A tvoja mami pa lahko kljub temu, da je upokojena še vedno napiše recept ... a sem prav prebrala?
Za tvojo porodno zgodbo ne vem, slutim pa, da je bilo hudouser posted image user posted image ... a kot si rekla, glavno je, da sta zdaj otročička zdrava in je sploh vse ok. user posted image  Želim ti sladke torte, sladke torte sreče, vse najboljše tudi tebi!
user posted image
user posted image user posted image
NEVA IN NEJC,
mamina dvojna sreča,
vse najboljše in najlepše,
rastita in bodita zdrava še naprej,
pa veselja trosita po hiši,
da ga bo več kot pa prahu!

user posted image user posted image
user posted image
DINKI, eno goro user posted image user posted image user posted image  za TITKA! Pa tisti P kar svoje povejte, morda pa sploh ne ve, kaj dogaja ... včasih so sestre tiste, ki so user posted image , coprnice (aktualno dansšnjemu dnevu).
Uvajanje se mi zdi tisto pravo ... čeprav js bi še naslednji dan bila zraven ... js ne vem, kam se tolk mudi ...

No, anja je daneš še vedno jokcala, a ker je bila varuška zadovoljna, da ji je že "zelo dobro šlo", nisem začela težit, da bi bila kakšen dan, nekja min zraven ... jutri bo anja tam od 8-14, bo prvič spala in jedla.

Priznam, da me v srcu stiska, verjetno zato, ker bi še malo bila z anjo ... a bo že, lahko bi bilo še slabše ... pri nas v SLO imamo kar lepo urejene te stvari ... lahko bi P končale že po 16 tednih ... to bi bila šele kriza, ne?

TAJKA, samo da ti ni treba več ventolina, juhu, to pomeni, da ti gre na bolje user posted image user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.2.2009 11:49:38   
Naša črtica koraka
EK, tudi anja še nima nobenega zoba ... pa suhica je tudi ... je pa res, da na zadnjem pregledu niso nič obsega glavice merili ...

Ne vem, koliko tehta anja trenutno ... morda pa ima že 7 kg??? Koliko tehta mia?

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.2.2009 11:59:46   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MUMU!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.2.2009 12:02:35   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dober večer!

Taja danes brez vročine.

NČK nič ne težiš. Sem že eno kolegico prosila da se pozanima za en sprej. Po moje je to ta evkaliptusov, pa za olje tea tree tut. Bomo neki že zrihtali. Še najbolj ji bo pa pomagala pomlad in sončekuser posted image

Me malo skrbi za Dinki in Tita. Se že dva dni ni nič javila. Ji to ni v navadi.

NČK upam, da bo šlo uvajanje bolje in da se bo Anja hitro navadila na varuško. Kdaj pa ti začneš delat?

Joži upam, da ob tudi Juš kmalu nehal kašljati in se uvedeta v vrtec.

Zdej grem pa likat mam taaaaaaaaaak kuuuuup da mi kr solze na oči stopjo k ga pogledam.

Lona, če rabiš kej od Justa, imam dilerko doma, moja mama te stvari tudi prodaja (pa ni v KR doma, bližje LJ)

Delat grem pa drug teden, v ponedeljek.user posted image

Sožalje za likanje. Ampak tisti kupčki, lepo poravnani in zlikani so pa tud človeku v ponos, neuser posted image  ... No, js si tega ponosa nisem privoščila celo porodniško. Nisem likala, mož ni prav nič opazil (no, vsaj tukaj prav pride, da je brljavuser posted image ). Zdj, k grem pa v službo pa bo treba spet ... samo moje "službene" cote (a jih lohk k teb pripeljem, k ti boš pa še celo večnost doma na P, da ti ne bo tolk dolgčas po meni? user posted image user posted image )

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.2.2009 12:33:03   
ek76
Včeraj so ji navagali 8,7 kg s tem da je bila oblečena, čista teža je pomoje dobrih 8 kg, 12.1.09 je pa imela 7,6kg.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.2.2009 12:34:01   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dober večer!

Taja danes brez vročine.

NČK nič ne težiš. Sem že eno kolegico prosila da se pozanima za en sprej. Po moje je to ta evkaliptusov, pa za olje tea tree tut. Bomo neki že zrihtali. Še najbolj ji bo pa pomagala pomlad in sončekuser posted image

Me malo skrbi za Dinki in Tita. Se že dva dni ni nič javila. Ji to ni v navadi.

NČK upam, da bo šlo uvajanje bolje in da se bo Anja hitro navadila na varuško. Kdaj pa ti začneš delat?

Joži upam, da ob tudi Juš kmalu nehal kašljati in se uvedeta v vrtec.

Zdej grem pa likat mam taaaaaaaaaak kuuuuup da mi kr solze na oči stopjo k ga pogledam.

Lona, če rabiš kej od Justa, imam dilerko doma, moja mama te stvari tudi prodaja (pa ni v KR doma, bližje LJ)

Delat grem pa drug teden, v ponedeljek.user posted image

Sožalje za likanje. Ampak tisti kupčki, lepo poravnani in zlikani so pa tud človeku v ponos, neuser posted image  ... No, js si tega ponosa nisem privoščila celo porodniško. Nisem likala, mož ni prav nič opazil (no, vsaj tukaj prav pride, da je brljavuser posted image ). Zdj, k grem pa v službo pa bo treba spet ... samo moje "službene" cote (a jih lohk k teb pripeljem, k ti boš pa še celo večnost doma na P, da ti ne bo tolk dolgčas po meni? user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja mislim da me tvoje cunje nebi tok nasmejale k tvoji posti user posted image user posted image user posted image . Dodatne cunje bi me v jok spravle. No sem pa učeri vsaj vse zlikala. Še dobr da mi mumu ne stanuje blizu mene, ker se bojim da bi mi drugače res še ona svoje prnesla user posted image . Če bom rabila dilerko ti pa sporočim.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 24.2.2009 12:36:07 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.2.2009 12:38:19   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Vsem hvala za lepe želje za Mio. Jaz moram reči, da je moja pediatrinja super, tudi glede glavice, je rekla da je tak protokol, če je obseg pod povprečjem, da se pač mora napotiti naprej na preiskave in da je ona prepričana da je vse Ok. Ker če bi bilo kaj narobe bi si pa kasneje očitali zakaj nismo teg pregleda naredili. Je pa res da je bila zadeva 8.12.08 urgentna, naročili so pa nas 23.02.09. Ne bom komentirala kako smo jih preživeli, januarja sem jo peljala k P zopet stehtan in izmerit glavo, pa poleg tega da ni nič zrasla je še shujšala zraven. Ni mi preostalo, da sprejmem stvar take kot so se umirim in funkcioniram čimbolj normalno, no in je v 1 mesecu zelo lepo napredovala lep zrasla in se zredila.
Ker je prišlo do zastoja rasti imam podaljšano porodniško, tako da bom do 20 junija doma. Pa še to nimamo še nobenega zoba, ko pa gledam slike vaših sončkov pa se vsem že lepo belo sveti iz ust.   
Vsem bolnim želim, da se čimprej pozdravijo!

To pa verjamem, da se ti je res skala odvalila od srca in da ste te mesece kar trpeli ko niste vedeli kako in kaj. Ampak kot sem že rekla, super da je vse ok in super da so ti podaljšali porodniško. Potem smo tukaj  4 s podaljšano.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.2.2009 12:39:45   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: miska_32

Evo, si me spodbudial Dinki, da ti še malo opišem situacijo. Neva je mela prejšnji mesec CRP 110 - katasrofa, Nejc pa 30. In ona jim nebi nič dal. Halo? Pol pa moja mama - stara šola napiše Nevi Summamed, Nejcu pa Hikoncil. Efekt - oba zdrava čez 10 dni. Pol pa mama kliče šefico ZD. če majo kakšne predpise, da se ne piše antibiotikov. Pa šefica reče, da ne. Pa da ve, da ta dotična P ne predopisuje zdravil. Pa da naj drugič kar k njej pridem po recepte. No Comment.

Katastrofa od P. Ampak res ne zastopim zakaj ne pregledajo krvi otrokom. A je to tak strošek. Tvoja je ušvasana, ne daje antibiotikov, ene pa za vsak drek dajejo antibiotike ne da bi pregledale kri. Ma ne vem, jaz za enkrat sem kar zadovoljna z mojo.

(odgovor članu miska_32)
Neposredna povezava do sporočila: 370
24.2.2009 12:41:34   
Lona76
Evo pa še recept za krofe je prosila Ursi:

Sestavine:
1kg moke
9 dag kvasa (2 kocki)
1/2 l mleka
6 dag sladkorja
7 rumenjakov
1 dl olja
1/2 dl ruma
malo soli, limonine lupinice in vanilin sladkor

V moko naredi jamico in vanjo nadrobi kvas. Dodaj malo toplega mleka in sladkor. Ko kvas vzhaja, premešaj in dodaj ostale sestavine. V mešalcu mešaj 15 minut. Testo mora odstopiti od posode. Z žlico zajemaj testo, oblikuj ga v kroglico in polagaj na prt. Ko končaš jih ocvri. Na vsaki strani 3 minute. Ko cvreš na prvi strani maš pokrite, ko na drugi maš odkrite. Ohlajene napolni z marmelado in posuj s sladkorjem.

Iz beljakov pa sem naredila tole. Je tut dobro, pa sem dala možu, da je včeraj nesel v službo ker drugač bi mene preveč mikalouser posted image

Prepečenec:
7 beljakov
18 dag sladkorja
16 dag moke
4 dag rozin
3 dag mletih orehov
7 dag masla ali margarine

Beljake s sladkorem stepi v trd sneg, dodaj narezane orehe, rozine, stopljeno maščobo in ostale sestavine.
Zmes zlij v pekač, ki ga obložiš s peki papirjem in peci pri 180 stopinjah do zlato rumene barve.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.2.2009 12:42:30   
Lona76
Tko dost me je za enkrat. Se grem k Taji uležt. Pa verjetno bom tut mal zamižalauser posted image .

Aja Dinki P pa kr povejta svoje. Nič ne šparat jezika. Se mi zdi da tem zdravnikom če si pri mal bl "sitnih" te čisto drugače jemlejo kot če samo kimaš.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 24.2.2009 12:43:10 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.2.2009 16:04:43   
Zofy
Azzurra oz Daša, VSE NAJ BOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Z Julijo ti malček z zamudo, ampak vseeno ti iz srca želiva, da bi bila nasmejana, vesela, zdrava in pridna pupikauser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.2.2009 16:06:30   
Zofy
Tudi našima dvojčkoma Nevi in Nejcu želiva se najlepše za 1. rojstni dan.
user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.2.2009 16:13:25   
Zofy
Pa še kup pikapok našemu korenjaku Titku user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, dase kmalu pozdravi, da bosta skupaj uživala zadnje dni tvoje porodniške oz. dopusta (jaz sem od danes naprej na dopustu...porodniške ni več, sem jo pokurilauser posted image ). In tale tvoja P.... nimam besed. Enim se zgleda ne da delat, jaz ne vem kaj naj drugega rečem. Zadnje čase slišim same kritike na račun P. Moram potrkat, da je bila naša do sedaj super, tudi Julija se pri njej počuti kot doma.

Lona76, tudi jaz imam prijateljico, ki lahko karkoli od justa zrihta, pa moja tašča tudiuser posted image . Tako, da če rabiš imaš zdaj možnost izbireuser posted image . In bravp za likanjeuser posted image user posted image . Tudi moj mož je brljav kot od NČK in mu skorajda nič ne likam. Samo srajice, pa še te zadnji čas nič ne nosi, ker mu pod nos mečem, da likam samo za njega (kar je tudi res). Hvala bogu se je ustavila ta manija srajic, ker en cajt si jih je kupoval in kupoval, ko sem ga spoznala pa jih sploh ni nosil in ni maral (valda, ker zmečkane ne zgledajo tako lepe kot polikane).
Zdaj pa grem Julčiki do konca kosilo pripravit. Mi zadnje čase zaspi ob 15.30 lih pred kosilom in ga ima pol šele ob kakšnih 16.45user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?