|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
25.2.2009 9:46:40   
frrrr
malaMravljica, čist posebej dobiš poročilo. ne vpisujejo v materinsko. js sm pol tole poročilo priložila v materinsko in je moj G še pregledal, da se prepričal, da vse ok.
preden se naročiš raje preveri ali imajo licenco, ker nekateri G to delajo, pokasirajo in na približen povedo ali je ok, nimajo pa za to primerne tehnologije. če je tvoj G med takimi, ki samo računajo, ti bo mogoče kaj zatežil, a se ne obremenjuj. gre za zdravje tvojega otročka in pravico imaš vedet kako se razvija in ali je vse ok z njim.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.2.2009 9:49:55   
malaMravljica
frrrr hvala!  Ma ne, moj ne bi sam pokasiral, pri meni itak to krije zavarovalnica. Moj mi itak sploh ni nic rekel, ce bi sla na ns in kje jo sploh lahko opravim. Se bom sla verejtno narocit kar k kaksnemu priznanemu v Ljubljani.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.2.2009 10:19:15   
abab
Pozdravljene!

Upam, da se vam lahko jaz tud pridružim, namreč zadnjo user posted image  sem imela 22.01.2009.
In je še dan danes nisem dobila. Testa še nisem delala, raje počakam še kak dan, da nebo razočaranja.
Če pa bo user posted image  potem bi naj imela po svojih izračunih rok 31.10.2009

Sem se decembra lani že prenagnila in sem ob prvem izostanku M. naredila test, čez 3 dni pa user posted image .
Potem pa panika in user posted image .

Zato sedaj raje še malo počakam.
Me pa od sobote bolijo bradavičke, samo bi jedla in spala.

Neposredna povezava do sporočila: 828
25.2.2009 10:22:24   
najčka
Ojla user posted image . tako da se še jaz malo javim, 9.3 imam prvi UZ za enkrat slabosti nimam, me pa vse boli, pa še mal me živčki dajejo a bo vse ok. 

Neposredna povezava do sporočila: 829
25.2.2009 10:38:18   
Aniiita
Pozdravljene vse nove user posted image Klepetate 100/h, da komaj utegnem prebrat za nazaj user posted image

Nas je kar nekaj 25 starih vidim. user posted image Jaz sem tudi, januarja dopolnila 25 in to bo najin prvi otročiček.
Zanosila sva (oz. sem) naravno in to takoj (prvi mesec, morda tudi v prvo, čeprav se nisva obrmenjevala s tem in zgolj odprla sezono :)), da sva bila kar malo presenečena potem, še posebej on se mi zdi :)

Zaenkrat je vse še tako- nekaj, kar poteka zraven, kaj se o tem pogovarjava, vendar še ne preveč. Pomoje bo drugače po 1. pregledu, ko enkrat dobiva potrditev ali je vse ok.
Bo šel z mano in upam, da se bo kaj malega videlo, tudi če bom v 7.tednu šele (to bo točno naslednji teden user posted image , ko imava obletnico user posted image )

Tiste, ki ste že imele pregled- vzamejo ti kri in to..potem moraš počakat na izvide ali kako to gre (ali ne izveš rezultatov še isti dan?). Koliko časa ste bile na pregledu vse skupaj?

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
25.2.2009 10:46:21   
manca
Čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image

Jaz sem pa februarja dopolnila 27 let, mož bo pa kmalu 35.
Zdele nekaj dni me je v spodnjem delu precej špikalo, danes je mnogo bolje. Slabo mi je edino zjutraj, tako da komaj kaj spravim vase. Upam da bo glede slabosti ta nosečnost bolj mirna.
Svojo ginekologinjo moram pa še poklicati ta teden in se naročiti za prvi pregled, če sklepam glede na prvo nosečnost potem bo pregled šele tam v 13. tednu.

Na NS se morate pa same naročiti, se pa dobi potrdilo in se ga potem hrani v materinski knjižici.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
25.2.2009 10:49:17   
Bety11
MalaMravljica user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!

Moj pregled je mimo in vse je OK. Veliki smo 20,22 mm in v dan točno toliko, kot mora biti. Zaenkrat kaže, da je to lepa nosečnost in tudi jaz imam pregld čez 14 dni, 11.3.

Zdaj pa grem malo počivati, ker celo noč nisem spala od skrbi...

Srečno vsem puncam!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
25.2.2009 10:49:38   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Tiste, ki ste že imele pregled- vzamejo ti kri in to..potem moraš počakat na izvide ali kako to gre (ali ne izveš rezultatov še isti dan?). Koliko časa ste bile na pregledu vse skupaj?

Jaz sem bila v prvi nosečnosti najprej v laboratoriju (takoj zjutraj okrog sedmih), rezultati so bili pa že po osmi uri, ko sem bila ponavadi na vrsti. Najprej greš notri k sestri, te stehta in izmeri pritisk, izpolni z podatki materinsko knjižico, potem pa greš do ginekologinje kjer ti opravi pregled, pa še vprašaš če te kaj zanima. Tako da si res hitro konec.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 833
25.2.2009 11:28:23   
malaMravljica
Bety  user posted image   user posted image  user posted image  super.  Midva sva tam na istem nekje, moj bi moral biti danes tudi velik 2 cm, ta teden raste 2 mm na dan in v ponedeljek je bil 1,6 cm. No, sedaj pa kar uzivaj nosecnost!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 834
25.2.2009 11:43:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

frrrr hvala!  Ma ne, moj ne bi sam pokasiral, pri meni itak to krije zavarovalnica. Moj mi itak sploh ni nic rekel, ce bi sla na ns in kje jo sploh lahko opravim. Se bom sla verejtno narocit kar k kaksnemu priznanemu v Ljubljani.

ginekologija bežigrajski dvor
peričeva 15
ljubljana
01 436 43 00
ta ima licenco.

men je moj G poleg te predlagal še eno v domžalah... bi pa mogla doma pogledat za cifro

Neposredna povezava do sporočila: 835
25.2.2009 12:12:35   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ginekologija bežigrajski dvor
peričeva 15
ljubljana
01 436 43 00
ta ima licenco.

men je moj G poleg te predlagal še eno v domžalah... bi pa mogla doma pogledat za cifro

ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica Bratov Babnik 10
1000 Ljubljana

TEL: 01/510-68-00

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 836
25.2.2009 12:43:22   
Nea_teja_
Joj punce ko vas berem sem vam kr malo fouš vse imate tako kmalu preglede ali pa ste jih že imele jest ga mam pa šele 23.3. Kljub temu da sem ji rekla da sem imela ss.Me kr malo skrbi če je vse ok.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 837
25.2.2009 12:56:58   
manca
Nea_teja_, kaj pa če bi šla na prvi pregled samoplačniško glede na to, da te skrbi? Jaz bi že tako naredila v tvojem primeru, glede na to, da te ginekologinja ne more prej naročit.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.2.2009 13:05:46   
Nea_teja_
Na to pa niti nisem pomislila jo bom jutri probala dobit pa bom prašala če me lahko kej prej naroči.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.2.2009 13:09:07   
*chance*
...še jaz se pridružujem oktoberkam...v nedeljo sta se mi pokazali 2 črtici in po mojih izračunih bi bil PDP 25.10.2009....za uradno potrditev pa moram počakat še kar nekaj časa...in sicer do konca meseca marca, kajti takrat sem naročena pri ginekologinji...
Hvala vsem, ki pridno nalagate koristne povezave  z informacijami...user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.2.2009 13:14:00   
Nea_teja_
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.2.2009 13:23:53   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi z moje strani!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 842
25.2.2009 13:25:50   
ninčy
Punce, evo mene s pregleda ...
Bom kar opisala cel postopek. Začneva s pregledom in mi G reče: Ja, maternica je pa kar povečana. Si mislim OK.
potem pa začne UZ in komentira: Nosečnost je v maternici ... ne ... dva sta. Cel šok. Šla sem gledat, če bije srček, pa sta bla kr dva.
Še vedno čist ne dojamem, sem pa neizmerno srečna. Zdej pa čakam mojga, da pride domov ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 843
25.2.2009 13:34:00   
Nončika
ninčy, user posted image user posted image user posted image  za dvojno srečo. dvojčka??? čestitke za pregled in za srčke!!!

pol pa hitro popravi svoj podpis-oktobra boste štirje!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.2.2009 13:34:32   
manca
vav ninčy, to pa je lepa novica...čestitke tebi in tvojemuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
25.2.2009 13:44:57   
mateja8
Ojla,

pridružujem se vam oktobrka. Zadnjo user posted image  sem mela 9.1., tako da pričakujemo v oktobru. To je moja druga nosečnost. Noseča sem 7. tednov in me trenutno dajejo jutranje slabosti, ki so razporejene čez cel dan.
Upam, da mi katera od vas lahko svetuje, kako naj jih premostim. Na hrano niti pomisliti ne smem, mi je že slabo. Malo mi pomaga, če po požirkih pijem vodo v katero ožamem limono.
Vesela bom vsakega nasveta, pa se javim še kaj.

LP

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 846
25.2.2009 13:47:48   
Anonimen
ninčy čestitke

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
25.2.2009 13:52:00   
ninčy
Evo, sem že popravila ...user posted image
Mi je pa tudi malo spremenila PDP, zdaj je 5. 10. 2009.
Aja, hvala za čestitke.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.2.2009 13:56:46   
metka_zone
No, ko že o starosti govorite, jaz bom julija 25. dopolnila, to pa bo moj drugi user posted image . Nas je kar nekaj res.se je katera odločila za NS v Domžalah? Zanima me nova G, ker je Strahova odšla. Ali ima licenco?
pa strašno me firbec matra, katerega spola bo, a ti že lahko povedo? Grem kar v shoppinguser posted image !!!!!
Drugače pa se mi je stanje popravilo in ni več slabosti, danes sem celo govejo juhico jedla, njam...
Bo pa prav luštno imeti dva otroka, se bosta lahko igrala in naš mali že komaj čaka dojenčka, sem bila prav presenečena, saj sem mislila, da ne bo preveč vesel user posted image . V glavnem jutri se moram naročiti na NS in bi prosila za kakšno informacijo o G v Domžalah.

Lp

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.2.2009 14:01:48   
Anonimen
Metka Strahova ima licenco, na parih temah se je že pisalo o njenih telefonskih. 

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?