|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
24.2.2009 13:18:09   
Pika Zoja
Aniita, ja, jaz sem v prejšni nosečnosti kolesarila in plavala vse tja do 8meseca, no plavala nekoliko dlje. Pa tudi na lažje ture sem šla s kolesom, toliko, da sem se malo razmigala. Jaz to potrebujem, brez športa nekako ne znam živeti in potem sem sitna in doprenašam doma. Mi je všeč, da je Jakob (prvorojenec) to veselje do športa vzel od naju in mora biti nonstop v pogonu. sploh obožuje plavanje (že od 4meseca dalje), na kolesu smo celo pomlad in poletje, dokler ni premrzlo, potiskače in take zadeve takoj osvoji in sem res ponosna nanj. Zlat fantek jeuser posted image

A ste že kaj sitne?user posted image Pa vonjave - joj, to pa meni dela nenormalne težave, ker nenormalno voham. Vse zavoham. Pa ovohavam. Hrana, dišeče je prijetno, kar mi pa malo smrdi, me pa tako odbija. Pa samo govorim, kaj tako smrdi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
24.2.2009 13:23:48   
metka_zone
Čav!
Tudi jaz sem bila zelo aktivna v prvi user posted image  in še dobro sem se počutila, ko sem prehodila po 9km vsak dan, delala sem vse, skratka še rodila sem z lahkoto in hitrouser posted image .Mislim, da aktivnosti ne škodijo, dokler so v mejah normale in tudi sama se boš dobro počutila na svežem zraku. Saj ti ni treba teči, lahko greč na hitro hojo, ki je prav tako o.k, če seveda nisi v rizični, potem raje počivaj.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.2.2009 13:32:44   
srečen sonček
Evo še ena srečka je z vami. Čestitam vsem in tudi jaz se vam pridružujem. Če bo vse OK, bomo dobili sončka 10.10. user posted image user posted image user posted image
Sem pa bila že včeraj na pregledu zaradi zelo bolečega vnetja, vidi se še user posted image  nič na ultrazvoku, imam pa eno veliko cisto poleg....Upam, da bo vse OK user posted image .

Bodite srečne!!!!!!!!!!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.2.2009 13:39:37   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Pa tu vas je precej še študent dobivam občutek! Evo, dejmo se pofočkat- jaz sem že taka user posted image Četri letnik (še trije izpiti, kup seminarjev in diploma user posted image )

No jest tut - absolventka, še 5 izpitov, 2 seminarski in diploma.
Upam, da mi bodo podaljšali absolventa. Izpite bom že naredila do oktobra, sam diploma pa . . .
Mogoče katera ve za podaljšanje abs. je dost, da si noseča ali moraš že rodit do oktobra (to sem nekje zasledila).

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.2.2009 13:54:23   
pinky girll
Živjo!

Danes sem bila na pregledu in je vse OK! JUPI!!!user posted image
Zanima pa me naslednje, doma imava Maltežanko, G mi je rekla, da naj nego prepustim partnerju zaradi toksoplazmoze. Imate kakšne informacije o toksoplazmozi in psi?

Lep pustni pozdravuser posted image !!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.2.2009 14:47:44   
hayabusa
Halo, sicer ne vem kako so pregledi pri G. zakonsko določeni ampak, jaz sem 23.1. (sob)naredila test, takoj v pon. klicala G in ker ga prej ni bilo so me naročoli 3.2. .sestra mi je po telefonu rekla naj začnem jest folno kislino in da se vidimo. Na pregledu, mi je naredil vaginalni ultrazvok in ugotovil da sem 5 tednov noseča, nato je vprašal po datumu zadnje nosečnosti da določi predviden datum poroda nekaj malega še povedal in rekel da se vidima čez en mesec - to je danes teden. Bilo je prehitro da bi mu že bil srček, zato torek komaj čakam user posted image . Mislim pa da bi ponorela, če bi morala že na prvi pregled full dolgo čakat. Je pa kolegica v Lj lani tud klicala G. in so ji rekli da so ti nosečniški testi ki jih kupiš toliko zanesljivi da jih oni upoštevajo in ne rabijo še sami preverjat ali je res.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.2.2009 15:07:30   
SONČEK LARA
hoj

no tole glede prvega naročanja pri G. pri moji je vedno tako da naroči tam v 9-10 tedna, prej pa najbrž lahko greš samoplačniško in danes gledam oz. poslušam se veliko deklet poslužuje tega in sem kar panična, ja jaz pa nisem šla prej potrditi nosečnosti. Kaj pa če....? V prvi nosečnosti niti pomislila nisem, sedaj pa vsa živčna.

Ma tako je, vplivat ne morme na čisto nič, samo upam in želim si da je vse ok, da bo otroček na pravem mestu, da srček bije in da grem pomirjena domov. Sama bom ob prvem pregledu že v 10tednu.

Glede miganja/športanja, tudi jaz sem bila mali odvisnik pred prvo nosečnostjo, in med nosečnostjo, sem še en večer pred porodom prehodila 7km, in še neki me je špikalo se spomnim, ampak se nisem čisto nič sekirala, rodila naslednje jutro tako hitro in brez kopmlikacij da mi ni bilo jasno. Zato sem mnenja, da šport samo pomaga, bolj aktivne nosečnice mislim da lažje rodijo. V tej nosečnosti pa je tko, da je tamala kr aktiven otrok, tko da že z njo veliko prelaufam, prehodim in potem zvečer sam padem dol. Ma ja tko da upam da bom tudi sedaj našla vsaj malo več časa zase.

uživajte

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.2.2009 15:10:47   
Aniiita
Pika Zoja in metka_zone. Mi je prav fajn slišat take informacije- veliko migala z lahkoto rodila user posted image
Jaz imam šport tudi izredno rada, že od osnovne šole naprej- vedno športen tip. Bom pa sledila volji in občutku za mero. Sprehodi so najmanj kar bom prakticirala, gotovo. Biciklirala si? Ti ravnotežje ni nagajalo?

maayaa in nincy-
super. Saj bomo spravle vs epod streho ravno tako. Imam sošolko, ki je rodila v tretjem letniku in je rekla, da sedaj naredi za faks še več kot prej- ker ve, da ne more zabuvašat in ker ne odlaša ter se organizira.

Za podaljšat abs.se mi pa zdi, da ti pripada ob živorojenem otroku, veš (če daš to kot glavni razlog), lahko pa seveda nabiješ koliko si se v nosečnosti slabo počutila in ti še G napiše kakšno potrdilce o tem in ti bodo tako podaljšali zaradi zdravstvenega stanja.. Mislim, da ne bi smelo bit težav (saj podaljšajo že vsakmu zabušantu, se mi zdi, zakaj ne bi pa še bodoči mamici!)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.2.2009 15:26:30   
bony
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Živjo!

Danes sem bila na pregledu in je vse OK! JUPI!!!user posted image
Zanima pa me naslednje, doma imava Maltežanko, G mi je rekla, da naj nego prepustim partnerju zaradi toksoplazmoze. Imate kakšne informacije o toksoplazmozi in psi?

Lep pustni pozdravuser posted image !!

Jaz imam doma mačkona in sedaj skrbi za njegov wc in ostale higjenske zadevice moj mož, mislim da je pri psih enako, kar pa ne pomeni,d a se ne smeš igrat ali pestvat, sam potem si dobro umi roke.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.2.2009 15:47:20   
metka_zone
Poglej, jaz sem toxo prebolela in mi ni bilo potrebno se izogibati mačkama, ki sem jih imela, tudi kar se iztrebkov tiče in umivanja ne, si je moj dragi kar oddahnil user posted image . Bolje je pa, da počakaš na teste, ki ti bodo dali jasne rezultate, ker če je nisi prebolela, se mačk izogibaj, za pse pa mislim, da niso prenašalci.
Lp

(odgovor članu bony)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.2.2009 16:25:36   
Crystall
Aniiita .... jaz imam pregled 4.3. user posted image  Verjamem, da bo vse ok user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.2.2009 17:03:51   
Anonimen
Bila na pregledu, srček bije, velikost user posted image ustreza tednom nosečnosti, tako da je vse v redu

Anonimna 4

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
24.2.2009 17:08:09   
Crystall
Čestitke :) Drži pesti še za vse nas oktobrke user posted image user posted image user posted image  

Sicer pa me zanima koliko ste kaj stare. Jaz bom maja dopolnila 25 let. Bo pa to najin prvi otročiček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.2.2009 17:47:43   
vrtnica83
Pozdravljlene punce
Sem nova na forumu . V soboto sm delali test in je pokazal user posted image . tako da sem zelo vesela.je moja prva user posted image  tako da sm še vedno malo zmedena ampak se bomo privadili. Tako da se tudi jaz veselim da bom lahko z nekom delila svoje občutke in seveda dobila tudi kakšne fajn in koristne napotke.po približnih izračunih naj bi bla tudi jaz oktobrka. Vsem ki ste nosečke želim veliko lepih izkušenj in mirno ter lepo nosečnost.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.2.2009 17:58:17   
vrtnica83
Čestitke Crystall.
ja tudi jaz sem pred nekaj dnevi izvedela za user posted image  na pregledu še nisem bila upam da čimprej da mi potrdi da bova res dobila user posted image . Drugače sem pa bila januarja stara 26 let. bo pa to tudi najih prvi otroček.Lepo nosečnost ti želim 

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.2.2009 17:58:36   
najčka
OJ se ena nova tle gor, tudi jaz naj bi imela oktobra rok, upam da bo vse ok. A ste vse tle gor naravno zanosile, al kera tud umetno? LP

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.2.2009 18:02:14   
Crystall
Jaz sem naravno in še to zelo hitro - tako da sem bila res presenečena, ko sem zagledala user posted image .

Vrtnica83 lepo pozdravljena na forumu, čestitke in tudi tebi želim vse najlepše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.2.2009 18:29:06   
najčka
Oj jaz sem bla na IVF.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.2.2009 18:37:46   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Hoj, za sigurno vem da n Ptuju nuhalno dela dr. Lukman, morda tudi Rosič, vendar za njega nisem ziher

ppotrdim user posted image
oba ....ampak se prej narocite ker mata oba hudo guzvo...mene ni htel noben vzet tako da nisem naredila NS

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.2.2009 18:39:33   
Pika Zoja
Ja, sprehodi so še najmanj. To te otrok in pes v vsakem vremenu zvlečeta ven, čeprav se ti ne da.

Glede kolesarjenja, ja sem precej, sploh v službo sem se vozila vsak dan 1,5km v eno smer in 1,5km v drugo smer, 2x tedensko sem pa izbrala lažje ture, tam nekje 15km v eno smer, tempo pa sem res izbrala takšen, da sem prišla domov skorajda nezadihana. Ne, ravnotežje mi ni nagajalo. recimo v 6mesecu nosečnosti sem vsak dan šla čez en lažji hrib in potem nisem čez tisti hrib šla pol leta, pa sem ga v 6mesecu nosečnosti BP zmogla, 3mesece po porodu pa nisem prišla do pol hribauser posted image
Mi je mali zizar spil vso energijo user posted image

Super za vse srčke user posted image user posted image komaj čakam na naslednji teden - pa to sem danes že omenilauser posted image user posted image
Vrtnica 83, najčka, dobrodošli user posted image

Starost - jaz sem 27user posted image (pravzaprav sem 29, samo jih ne kažem user posted image user posted image user posted image , da ne bi niti o tem, da se približujem tri.... indvajsetuser posted image user posted image user posted image )

Glede tokse ... ja, če si jo prebolel, ni problema. Vsi ki so bili kadarkoli v življenju vsaj nekaj časa v stiku z živalcami, sploh z mačkami, so jo v večini preboleli.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
24.2.2009 18:39:34   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pika Zoja, na Madžarskem priporočajo Elevit celi čas nosečnosti in pa tudi v času dojenja.

jaz sem ga jemala celo nosecnost+ko sem dojila oz pred dobrim mesecem sem nehala pa je nasa pupa stara ze skoraj 5 mesecev....skoditi ne more

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.2.2009 18:50:20   
rozilu
No da se še danes javim.

Vidim da se vsem že ful dogaja, jaz pa skoraj čisto normalno naprej. Pa tudi to, da imam pregled šele čez en mesec me še ne vznemirja preveč, bomo dali pa mir do takrat mladičku in bo še raje rasel :D

Drugače pa sem tudi študentka neke vrste (podipl.), na srečo nič več izpitov, "samo" še doktorat - in še ta se mi zdaj za eno leto premakne, jupiii.

Aja, pa starost: 30 user posted image . In je šlo čisto po naravni poti, v prvem poskusu (oz. bolj po nesreči). Ve imate zgleda fajn fante (ali može), da se kar odločijo za otročka. Moj še zdaj pravi, da je premlad (pa je starejši od mene user posted image ) in edini ni skakal od veselja ob + na testu. user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.2.2009 18:52:40   
Crystall
Rozilu počakaj, boš videla, kako bo tvoj skakal ob rojstvu ... user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 798
24.2.2009 19:02:36   
rozilu
Ja, sej verjamem da bo - čez 8 mesecev :)

Ma sej je je že omehčal, sem dobila rožico pa tako... samo še vedno trdi, da je premlad user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.2.2009 19:03:12   
natalia
zdravo punce,

vidim, da ste precej strani naklofale, komaj vas dohitevam...super ste! jAZ SEM OBUPNO! Slabo mi je non stop, kava mi smrdi, nobene hlače mi niso prav, vrti se mi, groza..poleg tega je še moja Eva naspidirana in živahna, pa bi se rada nosila ....

Vijolica77, upam, da je vse vredu, javi se! ker ko boš zvedla, kdo sem te bo vrglo...hahahahahahhahaa...sma uspele spet uskladit termine, ne?
no, pozdravček!

se beremo takoj ko pridem spet do interneta, čao, natalija

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?