|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
25.2.2009 14:06:31   
Pika Zoja
Še nekaj novih user posted image user posted image user posted image

Bo ena, ki se spozna dopolnila seznamček?

metka_zone, ne govori o shoppingu, sploh. Jaz imam že vse v mislih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.2.2009 14:42:00   
Aniiita
nincy- ČESTITKE!

To pa more bit presenečenje, a? Dva user posted image

Upam, da nisem preveč firbčna- imate že v sorodu kaj dvojčkov drugače?

Dobrodošle nove user posted image user posted image

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.2.2009 15:21:03   
malaMravljica
nincy, kaaaaaj???  dvojcka bosta user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    sedaj pa ti zelim res lepo nosecnost in nic problemov!

Punce, pa hvala za podatke kje se opravlja ns.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.2.2009 15:44:26   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP + IME                       PREGLED                     NS

XX.10.                                                                                     
user posted image Bobipalcka

XX.10.                                                                                      
user posted image aquamarin

XX.10.                                    3.3.                                            
user posted image metka_zone

XX.10.                                                                                      
user posted image miniko

XX.10.                                 24.2                                              
user posted image pravoda

XX.10.                                 16.2                                              
user posted image Anonimna user posted image

XX.10.                                 16.2                                               
user posted image natalia

XX.10.                                  10.3.                                             
user posted image  palegia30

XX.10.                                                                                       
user posted image  anonimna5

XX.10.                                                                                        
user posted image  
 vrtnica83

XX.10.                                  9.3.                                               
user posted image   najčka

XX.10.                                                                                        
user posted image  
 mateja8

01.10.                                 5.2                                                 
user posted image *raci*

01.10.                                 11.2                                               
user posted image nincika     

01.10.                                 31.3+5.5               30.3                
user posted image  maayaa    

02.10.                                 20.3                                               
user posted image Vijolica77

02.10.                                  23.2   9.3.                                     
user posted image malaMravljica  

02.10.                                18.3.                                               
user posted image majakla

02.10.                                 26.2                                               
user posted image spet mama

2.10.                                   3.3.                                                  
user posted image  bony  

3.10.                                   2.3                                                  
user posted image maj2009

3.10.                                   26. 2.                                              
user posted image SONČEK LARA              

3.10.                                   3.3.                                                 
user posted image hayabusa                       

3.10.                                  24.2.                                               
user posted image  *Lili*                           

3.10.                                  25.2.    11.3.                                           
user posted image  Bety11

4.10.                                                                                          
user posted image  skačica     

5.10.                                   24.2                                               
user posted image Anonimna 4

05.10.                               25.2                                                
user posted image ninčy 

06.10.                                24.2                                               
user posted image sandrarum  

07.10.                               17.3.                                                
user posted image mici_

08.10.                              13.2+18.2                                      
user posted image tane

08.10.                              9.3+17.3                                         
user posted image Rižkoo

08.10.                              11.2                                                
user posted image nati29

10.10.                              20.2                                                
user posted image mng

10.10.                              10.3.                                               
user posted image
Mona Liza

10.10.                                                                                        
user posted image   srečen sonček

11.10.                              20.2                                                 
user posted image minna

14.10.                              25.2                                                 
user posted image Bremzi

14.10.                              5.3.                                                   
user posted image
 Poli_H

15.10.                               25. 2.                                               
user posted image Anonimna.f

15.10.                              20.2                                                 
user posted image boob

18.10.                                                                                        
user posted image  barvar

18.10.                                                                                        
user posted image   lunika

20.10.                              11.3.                                                  
user posted image siska

20.10.                              2.3                                                     
user posted image  spelka12 

21.10.                             17.2.      24.2.                                    
user posted image  pinky girll

21.10.                              16.3.                                                  
user posted image frrrr                            

21.10.                                                                                         
user posted image  sonncnica

21.10.                              6.3.                                                     
user posted image  Pika Zoja

22.10.                              4.3.                                                     
user posted image Aniiita      

22.10.                              25.2.                                                  
user posted image

pupa_b

22.10.                              23.3.                                                    
user posted image  Nea_teja_

22.10.                              26.3.                                                    
user posted image  rozilu  

23.10.                              2.3.                                                    
user posted image pikicaa25

23.10.                              25.2.                                                   
user posted image  HelloKitty1

23.10.                               4.3.                                                    
user posted image  Crystall

23.10.                               13.3.                                                         
user posted image  
 anonimna6

24.10.                              16.3.                                                    
user posted image  lenika83

25.10.                                                                                          
user posted image  *chance*

27.10.                                                                                    
user posted image

florecita

28.10.                                                                                    
user posted image

anonimna.k

28.10.                                                                                    
user posted image
 drobtinica 29 

30.10.                                                                                    
user posted image
 Nončika

30.10.                                                                                   
user posted image
 toba

30.10.                                                                                    
user posted image  manca

31.10.                                                                                        
user posted image  
 abab

SKUPAJ Oktobrke   2009  = 66

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.2.2009 15:49:21   
lenika83
Takole, pa sem uredila seznam. Sem zraven razmišljala, da bi ga mogoče lahko dopolnile še s kakimi podatki. Lahko bi na primer napisale starost, katera nosečnost je in število otrok, pa mogoče še od kod prihajamo, ampak to ne mislim točnega kraja, samo pokrajino. Zdi se mi, da bi zdaj na začetku bilo kaj takega fajn, da se malo boljše spoznamo, pa da je to zbrano na enem mestu, da ni treba klikat po celem čveku.
Ninčy čestitam, to pa je novicauser posted image  Verjamem pa da tudi šok v prvem trenutku.

Drugače pa, se počutim ok, slabo mi ni in upam, da bo tako tudi ostalo.

Želim vam pirjeten dan in čimmanj slabosti.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 25.2.2009 15:50:15 >

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
25.2.2009 15:55:12   
mateja8
Lenika 83 za v tabelco tebi in ostalim sporočam nekaj podatkov. PDP imam 16.10.2009, to je moja druga nosečnost.
Na pregled pa sem naročena 17.3.
Komaj čakam....

LP

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.2.2009 16:06:43   
Crystall
Ninčy čestitke user posted image user posted image user posted image  Čestitke tudi vsem novim user posted image .

Lenika super ideja.

Jaz sem letnik 1984, prva nosečnost, sem pa iz Posavja user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.2.2009 16:23:18   
najčka
 OJ punce sem vidla da ste me dale na seznam, super, drugače pa je to moja prvauser posted image starost:32 Ljubljana

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.2.2009 16:35:44   
Nončika
moja 2.nosečnost, doma mamo že eno deklico. stara sem pa 27let, okolica MS.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.2.2009 16:40:16   
Anonimna.f
Dan, nosečke!

Vsem user posted image user posted image za opravljene preglede in user posted image user posted image dobrodošle nove nosečkeuser posted image

Jaz sem slabe volje... danes sem imela namreč spet pregled, če bije srček... in kaj mi reče G - da ne vidi ploda, ampak samo vrečkouser posted image user posted image men ni blo čisto nič jasnouser posted image ker ima slab UZ, me pošlje na specialnega v porodnišnico in tam čakam za brezveze da mi vzamejo napotnico (ki je bila pod nujno!), pa pride ven in mi pove, da verjetno iz tega ne bo nič in da sem za 6.3. ob 8h zjutraj že naročena za poseg!user posted image Kaaaaaaaj???!!! Sem mislila da se bom sesedla! Namesto da bi mi UZ naredl že danes, če bi se na tem kaj bolje videlo... ne, oni ne delajo več pod nujno?!?! Je rekla da naj pridem pol ure prej, da bojo prej UZ naredl in če bo ok, grem domov, če ne pa kar direkt v porodnišnicouser posted image cel dan sem že v solzah, v grlu imam velik cmok, doma sem povedala to žalostno novico, vsi me bodrijo in govorijo da lahko da temu ni tako... sem klicala na samopl. UZ in grem že danes zvečer v Kalliste kjer sem imela v 1.user posted image NS. Upam da se bo tam kaj bolje videlo, če pa ni nič... pa pač niuser posted image svet se mi sesuva, hočem biti prisebna zarad moje sončice, dobro da jo imam!

Tako, to je to o mojem današnjem krutem dnevu.
Se javim, ko kaj novega izvem. Božajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 860
25.2.2009 16:57:01   
Aniiita
Anonimna f.- drži se, še malo, pa bo konec dileme!

Podatki za seznam (hvala, ker ga urejate user posted image ):

25 let, prva nosečnost, PDP 22.10 (čeprav še ni potrjen), prihajam iz Krasa, prvi pregled pa imam 4.3.

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.2.2009 16:59:08   
Crystall
Anonimna.f mislim nate in držim pesti ...

Neposredna povezava do sporočila: 862
25.2.2009 17:10:20   
najčka
Anonimna.f držim pesti, da bo vse ok. Vem kako je če se ti svet sesuje. ampak za vsakim dežjem posije sonček.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.2.2009 17:15:41   
Nea_teja_
Anonimna f sem  bila v podobnem položaju oktobra samo da sem bila v 12 t. Tako da vem kako je.Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ninčiy tebi pa čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
25.2.2009 17:20:26   
malaMravljica
Anonimna.f  mislim nate in drzim pesti, da bi vseeno videli plodek. To kar prestajas poznam, sem dala skozi septembra. Glej, ce ni ploda pomeni, da je slo ze na samem zacetku nekaj narobe, v tem primeru ti naredijo ciscenje, samo ploda ne odstarnijo, ker ga ni, odstranijo samo vrecko.
user posted image user posted image  da bos lazje docakala pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 865
25.2.2009 17:39:17   
metka_zone
anonimna f upam s tabo na najboljše rezultateuser posted image , upam da bo vse vredu!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 866
25.2.2009 17:48:15   
Nončika
anonimna.f, držim pesti in mislim nate. upam, da je vse skupaj le preplah in bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.2.2009 18:18:21   
Kepica83
mene lahko črtate s seznama user posted image . Včeraj sem bila na čiščenju. user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.2.2009 18:21:10   
Crystall
Miniko ... žal mi je user posted image  

Upam, da kmalu spet siješ in boš ponosna user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.2.2009 18:26:00   
Pika Zoja
Miniko, žal mi je user posted image

Anonimna.f - zate držim pesti na vso močuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.2.2009 18:27:33   
lenika83
Miniko, zelo zelo mi je žal user posted image  Želim ti, da boš vseeno čimprej spet zagledala user posted image

Anonimna.fuser posted image  Držim pesti, da bo vse ok. Mogoče pa se bo izkazalo, da je vse ok.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.2.2009 18:28:28   
miska10
Ojla, oktobrke, naj se vam tudi jaz pridružim, PDP 15.10.2009

user posted image

Pridem oktobra ;)
Komaj te čakava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.2.2009 18:29:45   
frrrr
miniko - žal mi je zate

Anonimna.f - upam, da se na pregledu izkaže, da vse ok. držim pesti!

nincy - čestitke za dva srčka!

lenika83 - super za seznam.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.2.2009 18:31:03   
malaMravljica
miniko, tako mi je zal, da si moral it cez to user posted image user posted image user posted image  
pocartaj se in potem pogumno naprej.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.2.2009 18:34:10   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

miniko, tako mi je zal, da si moral it cez to user posted image user posted image user posted image  
pocartaj se in potem pogumno naprej.

Hvala draga moja. Ja cartanje ja. Samo kaj ko imam občutek da naju je to malo odtujilo. user posted image
Kak dolgo je potrebno sedaj čakat z ponovnim +?
Hvala vam punce! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?