Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:41:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem si tud nekako "uredila" svoje spanje... prej sem hodila po 3x ali večkrat na noč na wc, zdej pa samo 1x.. pa še to grem nekje ob 5h zjutri... pol pa letim nazaj v toplo pojstlo in zaspim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:41:58
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! Bo hodila še katera v Celje?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj imate probleme z porodom, jaz se sploh ne ubadam s tem ker grem na CR, bom pa zahtevala da me naj uspavajo, ker ne mislim skup padit ko mi podo šarl tam not, sploh nočem o tem razmišlat med porodom, raje lepo rojstvo prespim, pa baje je še lažje okrevanje moram it mal pospravt po stanovanju se pišemo kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:42:34
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:44:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz bi tud mogla mal pospravljat... pa se lahko zgovarjam a to, da moj dec še spi.. he he drgač grem pa v nedelejo k moji šefici dam na kosilo, pa se bomo vmes ustavli na trojanah... juhej, malo popustovanja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:44:20
|
|
|
|
dito
|
Pri nas v MB- ju še nisem slišala, da bi lahko imel svojo muziko, pa o porodnem načrtu tudi ne. Kako boste rodile naravno ali z epiduralno ali z ultivo? Jaz še ne vem. Prvič sem bila zmenjena za epiduralno pa ga ni bilo, ker je bill službeno odsoten. Moram vprašat sosedo, ki je babica kaj meni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:45:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj imate probleme z porodom, jaz se sploh ne ubadam s tem ker grem na CR, bom pa zahtevala da me naj uspavajo, ker ne mislim skup padit ko mi podo šarl tam not, sploh nočem o tem razmišlat med porodom, raje lepo rojstvo prespim, pa baje je še lažje okrevanje moram it mal pospravt po stanovanju se pišemo kasneje okrevanje je lahko lažje al pa tud ne...lahko je težje...o tem ne mormo govort...men taprvič ni blo nč ena zraven ko je pa imela CRpa tud hodit ni mogla...tko da je različno...na žalost pa če te kaj matra jaz ne bi pospravljala na tvojem mestu bi počivala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:45:47
|
|
|
|
KatMat
|
jest ze obiskujem mš hvala bogu...majo v domzalah tok dolg program da bomo koncal sele konc marca!!!kaj sele da bi se prijavila kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dones je tako lep sonček da bi kar ven ušla, pa moram mal pospravt ker jutr ne bo glih časa ker baje pridejo moj k men na obisk, pa ne bi glih rada cel dopoldne glancala stanovanja tako da ga bom kar dones, jutr bom pa samo posesala pa bo no zdaj pa res grem ker pol ne bom nič naredila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:46:50
|
|
|
|
KatMat
|
ce se pa kateri prevec pospravlja lahko pride pa se k men pospravljat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:46:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Pri nas v MB- ju še nisem slišala, da bi lahko imel svojo muziko, pa o porodnem načrtu tudi ne. Kako boste rodile naravno ali z epiduralno ali z ultivo? Jaz še ne vem. Prvič sem bila zmenjena za epiduralno pa ga ni bilo, ker je bill službeno odsoten. Moram vprašat sosedo, ki je babica kaj meni. definitivno naravno brez kakršnih koli epiduraln in ultiv...moje mnenje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:48:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz bom naravno,upam da se ne bo kaj zakompliciralo ker si res ne želim imeti carskega.Dobro,da je ta prvič tako hitro ven prišel,je imel 2x ovito pokovino okrog vratu. Obakrat sem imela še čiščenje mi posteljica noter ostane,se raztrga..saj te itak uspavajo sam pol sem krvavela kot iz škafa.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:48:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest ze obiskujem mš hvala bogu...majo v domzalah tok dolg program da bomo koncal sele konc marca!!!kaj sele da bi se prijavila kasneje kaj??? tok časa??? a pa mate vsak dan al kako?? mi smo mel vse skupaj 2 tedna... tko da sva s copko že pridno zaključile... kasnej sploh ne vem če bi se mi dalo jt na MŠ... z unim velkim trebuhom... k bom najbrž še sama sebe komi prenašala... kaj šele da bi sedela po vsaj 2 ure na teh trdih zicih
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj imate probleme z porodom, jaz se sploh ne ubadam s tem ker grem na CR, bom pa zahtevala da me naj uspavajo, ker ne mislim skup padit ko mi podo šarl tam not, sploh nočem o tem razmišlat med porodom, raje lepo rojstvo prespim, pa baje je še lažje okrevanje moram it mal pospravt po stanovanju se pišemo kasneje okrevanje je lahko lažje al pa tud ne...lahko je težje...o tem ne mormo govort...men taprvič ni blo nč ena zraven ko je pa imela CRpa tud hodit ni mogla...tko da je različno...na žalost pa če te kaj matra jaz ne bi pospravljala na tvojem mestu bi počivala... jaz sem mela prvega s CR in so me uspaval, pa sem bila ful kiter na nogah, zdaj ko bom pa šla v drugo rodit bom jim pa tud rekla da me naj uspavajo, ker se na smrt bojim igel, pa krvi mali se mi je prmaknu
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 25.2.2009 8:49:15 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:49:26
|
|
|
|
KatMat
|
defenitivno z epiduralno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:49:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
aha, porod... sem spregledala... jz sem tud za naravno.. upam da ne bo prišlo do kakšnih sprememb
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:49:35
|
|
|
|
dito
|
Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:50:18
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem se odločila za epiduralno, čeprav jo v Celju baje tud težko dobiš. To mi je kr neki! Drugje po svetu moraš posebej povedat, da bi rad rodil brez vsega, ker ti drugače avtomatsko dajo epiduralno. Pri nas pa še če jo želiš, jo težko dobiš. Se mi ne zdi fer. Pa tudi to mi ni fer, da mora oče otroka plačevati, da je lahko zraven pri porodu. To bi morala biti njegova pravica! Sej ne plača dosti, ampak vseeno ni fer, da nekdo na ta način služi. V Celju pa MŠ traja vse skupaj 3 dni - torek, sreda, četrtek. Bova v enem tednu opravila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:50:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
Cveka30 ..... jupi... a pol je že tkole
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:50:49
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! Bo hodila še katera v Celje? Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:51:48
|
|
|
|
KatMat
|
ja groza...sedimo po dve uri dvakrat na teden na resnicno najbolj neudobnih stolih v slo!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:52:11
|
|
|
|
Dudica1
|
OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:52:13
|
|
|
|
dito
|
Materinska šola - jaz bom šla samo na zadnje predavanje na dihanje. Sem se tako zmenla, ker moj ne more dobiti dopusta.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:52:26
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam. Ja to pa res drugače gledajo,če je kakšen znan.Pri meni je bila ta drugič cimra iz internata,je imela prakso.Bi me hmal kap ko sem jo videla,sem imela tudi potem mal več privilegijev.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:55:02
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče Pri meni so drugič pozabili en košček noter,sem dobila vročino pa antibiotike...tist je šlo pa samo ven,pa ne me vprašat kakšno je bilo. Krvavela sem pa nenormalno dolgo,še po gin.pregledu po 6 tednih,ma ene tri mesece.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?