|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
25.2.2009 8:41:53   
Blueeyes
jz sem si tud nekako "uredila" svoje spanje... prej sem hodila po 3x ali večkrat na noč na wc, zdej pa samo 1x.. pa še to grem nekje ob 5h zjutri... pol pa letim nazaj v toplo pojstlo in zaspim 

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
25.2.2009 8:41:58   
lananai
Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! user posted image  Bo hodila še katera v Celje?

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
25.2.2009 8:42:16   
Anonimen
kaj imate probleme z porodom, jaz se sploh ne ubadam s tem ker grem na CR, bom pa zahtevala da me naj uspavajo, ker ne mislim skup padit ko  mi podo šarl tam not, sploh nočem o tem razmišlat med porodom, raje lepo rojstvo prespim, pa baje je še lažje okrevanjeuser posted image

moram it mal pospravt po stanovanju se pišemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
25.2.2009 8:42:34   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
25.2.2009 8:44:05   
Blueeyes
jz bi tud mogla mal pospravljat... pa se lahko zgovarjam a to, da moj dec še spi.. he he

drgač grem pa v nedelejo k moji šefici dam na kosilo, pa se bomo vmes ustavli na trojanah... juhej, malo popustovanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
25.2.2009 8:44:20   
dito
Pri nas v MB- ju še nisem slišala, da bi lahko imel svojo muziko, pa  o porodnem načrtu tudi ne. Kako boste rodile naravno ali z epiduralno ali z ultivo? Jaz še ne vem. Prvič sem bila zmenjena za epiduralno pa ga ni bilo, ker je bill službeno odsoten. Moram vprašat sosedo, ki je babica kaj meni.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
25.2.2009 8:45:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj imate probleme z porodom, jaz se sploh ne ubadam s tem ker grem na CR, bom pa zahtevala da me naj uspavajo, ker ne mislim skup padit ko  mi podo šarl tam not, sploh nočem o tem razmišlat med porodom, raje lepo rojstvo prespim, pa baje je še lažje okrevanjeuser posted image

okrevanje je lahko lažje al pa tud ne...lahko je težje...o tem ne mormo govort...men taprvič ni blo nč ena zraven ko je pa imela CRpa tud hodit ni mogla...tko da je različno...na žalost

pa če te kaj matra jaz ne bi pospravljala na tvojem mestu bi počivala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
25.2.2009 8:45:47   
KatMat
jest ze obiskujem mš hvala bogu...majo v domzalah tok dolg program da bomo koncal sele konc marca!!!kaj sele da bi se prijavila kasneje

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
25.2.2009 8:46:08   
Anonimen
dones je tako lep sonček da bi kar ven ušla, pa moram mal pospravt ker jutr ne bo glih časa ker baje pridejo moj k men na obisk, pa ne bi glih rada cel dopoldne glancala stanovanja tako da ga bom kar dones, jutr bom pa samo posesala pa bouser posted image user posted image

no zdaj pa res grem ker pol ne bom nič naredilauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
25.2.2009 8:46:50   
KatMat
ce se pa kateri prevec pospravlja lahko pride pa se k men pospravljat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
25.2.2009 8:46:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Pri nas v MB- ju še nisem slišala, da bi lahko imel svojo muziko, pa  o porodnem načrtu tudi ne. Kako boste rodile naravno ali z epiduralno ali z ultivo? Jaz še ne vem. Prvič sem bila zmenjena za epiduralno pa ga ni bilo, ker je bill službeno odsoten. Moram vprašat sosedo, ki je babica kaj meni.

definitivno naravno brez kakršnih koli epiduraln in ultiv...moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
25.2.2009 8:48:12   
OliveOyl
Jaz bom naravno,upam da se ne bo kaj zakompliciralo ker si res ne želim imeti carskega.Dobro,da je ta prvič tako hitro ven prišel,je imel 2x ovito pokovino okrog vratu.
Obakrat sem imela še čiščenje mi posteljica noter ostane,se raztrga..saj te itak uspavajo sam pol sem krvavela kot iz škafa.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
25.2.2009 8:48:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest ze obiskujem mš hvala bogu...majo v domzalah tok dolg program da bomo koncal sele konc marca!!!kaj sele da bi se prijavila kasneje

kaj??? tok časa??? a pa mate vsak dan al kako?? mi smo mel vse skupaj 2 tedna... tko da sva s copko že pridno zaključile... kasnej sploh ne vem če bi se mi dalo jt na MŠ... z unim velkim trebuhom... k bom najbrž še sama sebe komi prenašala... kaj šele da bi sedela po vsaj 2 ure na teh trdih zicih

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
25.2.2009 8:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

okrevanje je lahko lažje al pa tud ne...lahko je težje...o tem ne mormo govort...men taprvič ni blo nč ena zraven ko je pa imela CRpa tud hodit ni mogla...tko da je različno...na žalost

pa če te kaj matra jaz ne bi pospravljala na tvojem mestu bi počivala...user posted image

jaz sem mela prvega s CR in so me uspaval, pa sem bila ful kiter na nogah, zdaj ko bom pa šla v drugo rodit bom jim pa tud rekla da me naj uspavajo, ker se na smrt bojim igel, pa krviuser posted image

mali se mi je prmaknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 25.2.2009 8:49:15 >

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
25.2.2009 8:49:26   
KatMat
defenitivno z epiduralno

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
25.2.2009 8:49:27   
Blueeyes
aha, porod... sem spregledala... jz sem tud za naravno.. upam da ne bo prišlo  do kakšnih sprememb

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
25.2.2009 8:49:35   
dito
Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
25.2.2009 8:50:18   
lananai
Jst sem se odločila za epiduralno, čeprav jo v Celju baje tud težko dobiš. To mi je kr neki! Drugje po svetu moraš posebej povedat, da bi rad rodil brez vsega, ker ti drugače avtomatsko dajo epiduralno. Pri nas pa še če jo želiš, jo težko dobiš. user posted image  Se mi ne zdi fer. Pa tudi to mi ni fer, da mora oče otroka plačevati, da je lahko zraven pri porodu. To bi morala biti njegova pravica! Sej ne plača dosti, ampak vseeno ni fer, da nekdo na ta način služi.

V Celju pa MŠ traja vse skupaj 3 dni - torek, sreda, četrtek. Bova v enem tednu opravila.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
25.2.2009 8:50:45   
Blueeyes
Cveka30 .....  jupi... a pol je že tkole

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
25.2.2009 8:50:49   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! user posted image  Bo hodila še katera v Celje?

Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
25.2.2009 8:51:48   
KatMat
ja groza...sedimo po dve uri dvakrat na teden na resnicno najbolj neudobnih stolih v slo!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
25.2.2009 8:52:11   
Dudica1
 OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.2.2009 8:52:13   
dito
Materinska šola - jaz bom šla samo na zadnje predavanje na dihanje. Sem se tako zmenla, ker moj ne more dobiti dopusta.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.2.2009 8:52:26   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam.

Ja to pa res drugače gledajo,če je kakšen znan.Pri meni je bila ta drugič cimra iz internata,je imela prakso.Bi me hmal kap ko sem jo videla,sem imela tudi potem mal več privilegijev.user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.2.2009 8:55:02   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče user posted image

Pri meni so drugič pozabili en košček noter,sem dobila vročino pa antibiotike...tist je šlo pa samo ven,pa ne me vprašat kakšno je bilo.
Krvavela sem pa nenormalno dolgo,še po gin.pregledu po 6 tednih,ma ene tri mesece.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?