Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:08:46
|
|
|
|
petrazg
|
Cveka30... super za gibe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:09:16
|
|
|
|
KatMat
|
jest nimam se cist nc...razn 5 cunjc,toplomercek,ene copatke pa bordure za na steno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:09:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a da patronažna pride na dom pred rojstvo otroka pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdi ja ja, pripada ti v zadnjem trimesečju en obisk, takoj po porodu en obisk, pa še enih par... mislim da vse skupi 6 če sem prov slišala oz prebrala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Cveka30 ..... jupi... a pol je že tkole ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vredu važn da si čutila... sploh ni pomembno kako močno je bilo... jz pa ne vem kako je moja obrnjena... nazadnje je bla še pošrek - glava pr levih rebrih, noge pri desnih... bom zdej 9.3. k mam pregled vidla kako je - če je sprmenila že kakšen položaj ja samo da ga čutim sem se pa kr orenk ustrašla, da je kaj narobe hvala bogu da sem delala paniko za brez veze kako je obrnjen pa tud sploh nimam pojma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:10:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
edino kar me je strah je samo to, da se do roka moja bejba ne bi prov obrnila... ne bi rada mela kakšnih komplikacij
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:11:19
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila... tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena In kaj je namen tega, da pride pred rojstvom? Sorry, res ne vem zakaj bi sploh prišla. Če je treba klicat, je ne bom... ne vidim poante, da prihaja prej... Potem po rojstvu bi jo pa več kot trikrat potrebovala, pa je ni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:11:37
|
|
|
|
Dudica1
|
a ma katera kakšno idejo s katero barvo pobarvat sobico...imamo še eno za pobarvat pa sm prav ponoč sanjala o tem...torej kakšna barva za ? barvali bomo pa samo eno steno...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a da patronažna pride na dom pred rojstvo otroka pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdi ja ja, pripada ti v zadnjem trimesečju en obisk, takoj po porodu en obisk, pa še enih par... mislim da vse skupi 6 če sem prov slišala oz prebrala tole se bom pa jaz mal pozanimala petrazg: hvala no zdaj sem pa boljš volje grem pa golaž dat kuhat pa mal prah pobrisat, se pišemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:13:03
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes edino kar me je strah je samo to, da se do roka moja bejba ne bi prov obrnila... ne bi rada mela kakšnih komplikacij Ne sekiraj se naprej... nekateri se čisto na koncu obrnejo. Tudi tisti, ki so sedaj že obrnjeni, ni nujno da tako ostanejo... Ima še čas...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:14:20
|
|
|
|
copka
|
sej patronazna ne pride sama, jo morate poklicat. Potem pa se malo spoznavate, pogovarjate, ce imate kaksno vprasanje jo vprasate... Jaz je ne bom klicala, ker je nimam nic za vprasat-zaenkrat. Sem pa pred 5-imi leti spoznala mislim da vse patronazne, ki so takrat delale v Logatcu, ker smo imeli doma bolnika in so hodile na dva dni. Jaz upam, da patronazna sestra Eva se dela, ker mi je bila res vsec. Ko bom poklicala po porodu, bom prosila ce lahko ona pride.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:14:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila... tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena In kaj je namen tega, da pride pred rojstvom? Sorry, res ne vem zakaj bi sploh prišla. Če je treba klicat, je ne bom... ne vidim poante, da prihaja prej... Potem po rojstvu bi jo pa več kot trikrat potrebovala, pa je ni... tud jz ne vem kaj točno naj bi delala v zadnjem trimesečju... sem že malo pozabila... mogoče bo copka kej več povedala .. če si je zapomnila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:16:43
|
|
|
|
petrazg
|
Možno, da pride in ti je na voljo za vprašanja , ki jih imaš in skupaj pogledata opremo in stvari za dojenčka... Po moje kaj takega...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:16:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
zdej se bojo kmalu zbudile pa bo vse zadišalo... češnje, jabolka, hruške, žafrani, trobentice.... juhi... čas za kratke rokave... k mene zdej že nenormalno kuha - k da bi mela termofor v riti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:18:36
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes zdej se bojo kmalu zbudile pa bo vse zadišalo... češnje, jabolka, hruške, žafrani, trobentice.... juhi... čas za kratke rokave... k mene zdej že nenormalno kuha - k da bi mela termofor v riti jaz tudi komaj cakam... ko slisim pticke civkat mi je tako toplo pri srcu. KOMAJ CAKAM POMLAAAAA!!!! SE POSEBEJ PA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:19:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka sej patronazna ne pride sama, jo morate poklicat. Potem pa se malo spoznavate, pogovarjate, ce imate kaksno vprasanje jo vprasate... Jaz je ne bom klicala, ker je nimam nic za vprasat-zaenkrat. Sem pa pred 5-imi leti spoznala mislim da vse patronazne, ki so takrat delale v Logatcu, ker smo imeli doma bolnika in so hodile na dva dni. Jaz upam, da patronazna sestra Eva se dela, ker mi je bila res vsec. Ko bom poklicala po porodu, bom prosila ce lahko ona pride. no pr men je bla prvič EVA mislim da je tršarjeva al neki tko...a misliva isto... jo moram pa res pohvalit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:20:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Možno, da pride in ti je na voljo za vprašanja , ki jih imaš in skupaj pogledata opremo in stvari za dojenčka... Po moje kaj takega... ja sej mislim da je za neki tazga... k ostalga ti itak ne more svetovat... pol po porodu pa vem da ti še za popek pove kako ga počistit... nč, moj se je zbudu, tko da grem delat zajtr... jupi... se kasnej še kej beremo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:28:33
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest nimam se cist nc...razn 5 cunjc,toplomercek,ene copatke pa bordure za na steno Potem pa kar počasi po nakupih! Da ne bo tko, kot pri enih znancih... Je punca rodila več kot mesec prej in sta šla njen mož in brat sama naslednji dan v šoping, ker še nič nista imela doma.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:28:43
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: copka sej patronazna ne pride sama, jo morate poklicat. Potem pa se malo spoznavate, pogovarjate, ce imate kaksno vprasanje jo vprasate... Jaz je ne bom klicala, ker je nimam nic za vprasat-zaenkrat. Sem pa pred 5-imi leti spoznala mislim da vse patronazne, ki so takrat delale v Logatcu, ker smo imeli doma bolnika in so hodile na dva dni. Jaz upam, da patronazna sestra Eva se dela, ker mi je bila res vsec. Ko bom poklicala po porodu, bom prosila ce lahko ona pride. no pr men je bla prvič EVA mislim da je tršarjeva al neki tko...a misliva isto... jo moram pa res pohvalit... Ja, bo kar ta prava.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:33:38
|
|
|
|
Dudica1
|
no pr men je bla k sm rodila in pove res vse pa še kar vprašaš in še svojo številko mi je dala da sm jo klicala kadar me je kaj zanimalo... ...res super je bla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:38:16
|
|
|
|
petrazg
|
A katera priporoča ve za kakšno super patronažno v Ljubljani? Prvič sem ostala 14 dni v Celju, zdaj pa mislim, da bomo kar v Ljubljano šli... Pa ne poznam nobebe...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:39:37
|
|
|
|
KatMat
|
kolk obiskov pa ima patronazna sestra??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:46:43
|
|
|
|
KatMat
|
kam ste pa sle vse???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 9:49:22
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg A katera priporoča ve za kakšno super patronažno v Ljubljani? Prvič sem ostala 14 dni v Celju, zdaj pa mislim, da bomo kar v Ljubljano šli... Pa ne poznam nobebe... pride tista, ki ti je najblizje. Ce npr. zivis na Rudniku ne bo prisla sestra iz Bezigrada. Malo se pozanimaj v najblizjem ZD domu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?