Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:22:49
|
|
|
|
copka
|
cveka, res se je mogoce mali dal v cuden polozaj, pa ga manj cutis, ker brca v plodovnico. Jaz ko moj malo strajka, mu kar zatezim in ce spi ga zbudim, da malo migne, potem pa ga pustim na miru. Sicer pa jaz sedaj manj cutim brce, bolj kobacanje, potem pa se mi naredi ena bula na trebuhu in ko se je dotaknem, je trda in se kmalu umakne. Ravno prejle, ko sem bila se v postelji in sem lezala na boku, sem cutila na levi po moje odrive, desno pa glavo, ki je butala na drugo stran aja, punce dobro jutro. Pa samo, da veste, ste v cvekanju ze prehitele aprilcice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:24:38
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu? ce bo hotu, bom zelo vesela. Zaenkrat je kar zagret, ce si pa vmes premisli, pa ga ne bom silila. Sem mu pa ze povedala: ali bo on zraven ali pa nihce, ker drugi bi mi sli samo na zivce
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:24:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro tudi tebi copka... ja glih prej sem omenila da smo es prave čveke, sem tud jz opazla da smo prehitele aprilčice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:25:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri meni je bil obakrat,sem ga še jaz slikala kako popkovino prereže,fotoreporter na porodni... Zdaj bo šel tudi,brez njega ne grem. Ta prvič,ko sem še v klistirnici čakala je kar nekam zginil,je šel dol na čik,je bilo pa vse zaklenjeno pol pa kar v Wc,je bil čist v šoku.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:26:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu? ce bo hotu, bom zelo vesela. Zaenkrat je kar zagret, ce si pa vmes premisli, pa ga ne bom silila. Sem mu pa ze povedala: ali bo on zraven ali pa nihce, ker drugi bi mi sli samo na zivce moj je zaenkrat tud full zagret.. mislim da se ne bo premislil... drgač tud v MŠ ne bi hotu hodt... sem mu pa rekla, a se ne bi slučajno notr norčeval al pa kakšne pametne mel, k ga bom vn poslala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:26:12
|
|
|
|
copka
|
ja, ste nakvackale enih strani jaz grem sedaj kaj pojest, potem pa nazaj za rac. delat. Bom vsake toliko pokukala na naso temo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:27:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja glede popkovnice, se ga vprašala če jo bo on prerezal.. zaenkrat je bil zagret... kaj bo pa k bomo dejansko v porodni sobi... to bomo pa vidl... sam upam da nau skup padu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:28:15
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu? ce bo hotu, bom zelo vesela. Zaenkrat je kar zagret, ce si pa vmes premisli, pa ga ne bom silila. Sem mu pa ze povedala: ali bo on zraven ali pa nihce, ker drugi bi mi sli samo na zivce moj je zaenkrat tud full zagret.. mislim da se ne bo premislil... drgač tud v MŠ ne bi hotu hodt... sem mu pa rekla, a se ne bi slučajno notr norčeval al pa kakšne pametne mel, k ga bom vn poslala moj je na MS za porod rekel: tole pa ni tako nedolzno kot zgleda pa sem mu rekla- ti bos itak samo gledal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:28:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst o sexu tudi ne bi... Se mi zdi, kot da se mi je vse skupi zožalo - potem me pa drgne in me boli. Kako bo bogi dojenček ven prišel, če pa še lulek noter komaj pride? Se tolažim, da bo po porodu vse super oh in sploh in da bova vse nadoknadila. že za dobro jutro mi privoscite dobro porcijo smeha....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:29:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naš je bil ta prvič tako hecen,je vse tako delal kot so ga učili v MŠ...nekaj me je močil po čelu,pa je hitro nehal... pol se je lotil hrbet masirat,pa je tudi hitro nehal.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:29:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu? ce bo hotu, bom zelo vesela. Zaenkrat je kar zagret, ce si pa vmes premisli, pa ga ne bom silila. Sem mu pa ze povedala: ali bo on zraven ali pa nihce, ker drugi bi mi sli samo na zivce moj je zaenkrat tud full zagret.. mislim da se ne bo premislil... drgač tud v MŠ ne bi hotu hodt... sem mu pa rekla, a se ne bi slučajno notr norčeval al pa kakšne pametne mel, k ga bom vn poslala moj je na MS za porod rekel: tole pa ni tako nedolzno kot zgleda pa sem mu rekla- ti bos itak samo gledal sej moj je bil zlo podobnih misli in besed... ampak se je delal pogumnega... pravi da bo zdržal....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:30:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Naš je bil ta prvič tako hecen,je vse tako delal kot so ga učili v MŠ...nekaj me je močil po čelu,pa je hitro nehal... pol se je lotil hrbet masirat,pa je tudi hitro nehal. moj se tega zihr nau spomnil ker bo preveč v šoku.. ga bom pa jz probala spomnit za kakšno masažo... ej kaj pa je z muziko.. a jo maš lahko... a si jo lahk sam prineseš??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:32:01
|
|
|
|
petrazg
|
Moj bo tudi zraven in mislim, da bo več kot potreben... Prvič, se je zelo dobro držal do zadnje četrtine, ko so se začeli problemi. Takrat je bil pa čisto bogi, sedel je tam na fotelu in ni mogel nič... Ma sej niti zraven ni mogel... Se bom pa vedno spomnila stavka, ko je zdravniku rekel - ja , če je ona tako rekla mora biti tako, mi tukaj nimamo besede. Naj bo kot ona želi... Meni je to sedaj smešno, takrat bi ga pa najraje iz porodne poslala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:34:10
|
|
|
|
Dudica1
|
no pri porodu bo moj sigurno zraven...prvič je tud prestrigel popkovino je reku da je ful lep občutek... glede brc mislim da mu počasi zmankuje prostora in je zato manj aktiven...men se sicer to ne pozna ker mam menda že mal modric od brc...se ne zajeb... BLUEEYES muziko maš lahko...tud svojo kr prštimi si kakšen cd
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:34:10
|
|
|
|
dito
|
Celo noč sem spala kot ubita. Razen enkrat se mi je prestavil in me je začel tak brcat, da me je prav bolelo. Kar malo strah me je kako bo, ko se bo rodil ker je najbolj aktiven okrog 2 ure zjutraj. Podnevi pa spi. Stvari: jaz še moram nakupit oblačila iz porodnišnice, nekaj novih oblačil, kozmetiko, še kakšen mederc za dojenje(ker mi rastejo nenormalno) ter stvari in kozmetiko zase. porod: upam, da bo šel zraven. Odvisno kdaj bom rodila, ker za prvomajske gresta s tamalo na morje. Potem pa bo tudi delal normalno in če bo popoldan v službi me ne bo mogel niti peljati. Upajmo, da bomo vse rodile v 2 urah pa bo. Dudica1 : sem vesela za tvojga, da mu je boljše. Moja je čisto ok. Peljala sem jo v vrtec in je bilo samo par otrok. Pa še to so bili mešani. Iz njene skupine sta bila samo 2.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ne pretrazg nimam nobenga v LJ., da bi lahko dobila AS, ma ja bo že, nič noče slišat bom videla kaj bo čez dan, upam da bo vse vredu bravo me čveke čvekaste moj je bil v prvo zmano sam pol ni bilo nič iz tega ker sem imela CR, zdaj ga mi pa tud napovedujejo in ne bo zraven, bo kar lepo zunaj počakal al pa kr doma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:35:04
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja jo lahko sabo prineseš,saj lahko cel porodni načrt narediš.Jaz tega nisem nikoli prakticirala,šta bude bude... Muziko je bilo pa itak s hodnika slišat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:36:09
|
|
|
|
KatMat
|
jutro cvekice!!!jest sem pa tok slabo spala da je za pop**** .celo noc sem se premetavala in nic mi ni blo prav...moj se lahko strinja saj ko nisem nasla udobnega polozala poleg njega sem zacela delat akrobacije po njemu... drgac pa nc panike zganjat....jest mam zdej ze skor 5 tednov mir ponoc...je tok pri miru da sploh pozabim da sem nosecka...tkole zjutraj pa zacne da je lacna.. ja mooj se zmer ustraja da bo zravn...ampak tud ce ne bo se ne bom jezila saj vem da je obcutljivcek
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:37:02
|
|
|
|
Dudica1
|
ma sej našmu tud nč ni DITO ...hodi v vrtec pa danes zjutraj tud rdeče ni več mel...pa super da smo OK
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:37:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 BLUEEYES muziko maš lahko...tud svojo kr prštimi si kakšen cd k bo jz tja pršla z muziko, bojo zdravniki kr dol popadal... he he, žal, mene Siddharta pomirja.. tko da bo v moji porodni sobi cel vik in krik bom še malo zaplesala vmes dito upam da boš rodila ko bosta dragi in tamala doma
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:38:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
jei... vedno več nas sodeluje .... še komaj dohajam kaj kera napiše
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:40:13
|
|
|
|
Dudica1
|
KATMAT jaz sm sicer super spala samo enkrat ko sem šla na wc pol nism mogla takoj nazaj zaspat...pa smo mel tud mal akrobacij...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:40:18
|
|
|
|
dito
|
Dudica1: kako si pa ti? A te še kaj zebe ali te je dragi včeraj ogrel?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:41:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dito tudi jaz upam,da boš imela možička doma ko boš šla rodit. Tudi jaz ne dohajam več..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:41:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Dudica1: kako si pa ti? A te še kaj zebe ali te je dragi včeraj ogrel? uuuu...me je ogrel je sej sm mal prej napisala da smo mel akrobacije...kot pravi katmat... me še zdaj kuha k mi je tok vroče...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?