|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
25.2.2009 8:56:15   
KatMat
evo nasla slikico ki ponazarja  premikanje nase frajle...dobesedno!!!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
25.2.2009 8:56:22   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: dito

Oliveoyl- tudi jaz upam. Vendar če bosta na morju sta v 3 urah doma. Če pa prej rodim pa ga ne rabim zraven. Moram še it prosit sosedo, če bo zraven bom po eni strani še bolj pomirjena, ker čisto drugače gledajo, če je kdo od zaposlenih tam.

Ja to pa res drugače gledajo,če je kakšen znan.Pri meni je bila ta drugič cimra iz internata,je imela prakso.Bi me hmal kap ko sem jo videla,sem imela tudi potem mal več privilegijev.user posted image

Dito... če se da, imej koga poznanega zraven.  Se obnašajo drugače in bolj te imajo na očeh...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
25.2.2009 8:57:32   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

OLIVEOYL tud jaz sem imela ročno luščenje posteljice...seveda te uspavajo...nisem pa jaz nič tolk krvavela pol razen te smotane čišče user posted image

Pri meni so drugič pozabili en košček noter,sem dobila vročino pa antibiotike...tist je šlo pa samo ven,pa ne me vprašat kakšno je bilo.
Krvavela sem pa nenormalno dolgo,še po gin.pregledu po 6 tednih,ma ene tri mesece.

o boga...sej jaz tud nevem kakšna zgleda posteljica ker jo nism vidla...ampak tuki ene pravjo da je kt na kolinah...user posted image ...ne zamerit ...user posted image
mene samo ta čišča moti...pa sem jo mela ene 3 tedne...edino to mi je tko tko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
25.2.2009 8:58:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo nasla slikico ki ponazarja  premikanje nase frajle...dobesedno!!!user posted image

še kako se strinjam s to sliko...pri nas je tud tako...no ponoči hvalabogu ne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
25.2.2009 8:58:37   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! user posted image  Bo hodila še katera v Celje?

Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja...

17. - 19. marec
Ampak kolikor vem, so samo 3 predavanja... user posted image  oziroma še eno s psihologinjo, za kar ti pa baje naknadno povejo termin.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
25.2.2009 8:59:20   
OliveOyl
Naš je rekel,da je kot ena spužva,pa da je res kot v klavnici.Pol je moral pa itak ven,jaz sem pa spala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
25.2.2009 9:00:31   
Blueeyes
no mi tega še ne vemo.. bomo pa kmalu najbrž zvedeli kako vse zgleda... user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
25.2.2009 9:00:36   
OliveOyl
Vas zapuščam..pridem kasneje pošpegat gor user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
25.2.2009 9:00:47   
lake
Dobro jutro!
Kar se poroda tiče, razmišljam o tensu, ker je bolj naravna metoda kot utiva, po kateri si baje mal matast, samo morm pa it v porodnišnico k fizioterapevtki, da me nauči delat z naporavo.
Moj bo po vsej verjetnosti zravn, če se pa do maja premisl, mu pa ne bom težila, rabla bi ga edin zato da mi ne bi blo dolgcajt.
Z MŠ sm pa praktično že končala, samo še en predavanje.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
25.2.2009 9:01:13   
petrazg

Jst sem se pa lihkar na MŠ prijavila! user posted image  Bo hodila še katera v Celje?

Kdaj si se pa prijavila, kateri termin? Mogoče bom celo šla na prva 3 predavanja...

17. - 19. marec
Ampak kolikor vem, so samo 3 predavanja... user posted image  oziroma še eno s psihologinjo, za kar ti pa baje naknadno povejo termin.

Mislim, da je še zobozdravnica enkrat... tisto sigurne ne grem poslušat, ker je čist mimo...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.2.2009 9:01:17   
KatMat
a niso nase bebike ze obrnene(vec ali manj)moja res naredi vsaj 5 prevalov v meni na dan!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.2.2009 9:01:21   
Dudica1

Naš je rekel,da je kot ena spužva,pa da je res kot v klavnici.Pol je moral pa itak ven,jaz sem pa spala.

ja moj je tud šel ven ko so me uspaval...z malim na hodnik in sta se cartala...jaz sem pa spančkala pol k sm se pa zbudila sta pa prišla in smo se dojili...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.2.2009 9:02:02   
Blueeyes
a je kera že mela obisk patronažne sestre zdej v zadnjem trimesečju?? jz jo morm zdej en dan poklicat

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.2.2009 9:03:08   
KatMat
zakaj pa v zadnjem trimesecju??nam so rekl ko zvemo kdaj gremo dam iz porodnisnice sele poklicemo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
25.2.2009 9:03:47   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

a je kera že mela obisk patronažne sestre zdej v zadnjem trimesečju?? jz jo morm zdej en dan poklicat

A to tud obstaja? Jst nič ne vem... user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
25.2.2009 9:03:52   
Dudica1

tega pri nas ni...user posted image

a niso nase bebike ze obrnene(vec ali manj)moja res naredi vsaj 5 prevalov v meni na dan!

jaz sploh nevem kako je obrnjen ta naš user posted image čutim ga vsepovsod tko da ne bi vedla...bom pa zdaj na pregledu vprašala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
25.2.2009 9:04:47   
Anonimen

Cveka30 .....  jupi... a pol je že tkole

user posted image

ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vreduuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
25.2.2009 9:05:03   
lananai

no mi tega še ne vemo.. bomo pa kmalu najbrž zvedeli kako vse zgleda... user posted image

Jst sem lih včeraj gledala na youtube filmček - je pokazalo najprej rojstvo dojenčka, potem pa še posteljico. Nisem vedla, da je ta stvar tako velika.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
25.2.2009 9:05:33   
Blueeyes
ja, nam je v MŠ povedala, da nam pripada in da poklilčemo najbližji zdravstveni dom... baje nosečnice tega sploh ne vedo... to je pol ista patronažna sestra k pride spet takoj po porodu k tebi na obisk... k ti pokaže kako skopaš dojenčka in podobne stvari

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
25.2.2009 9:06:16   
KatMat
tuki ej ful lep posnetek poroda v vodi...ce vam ne odpre se registrirajte...res...http://www.youtube.com/watch?v=-ct8MyqhC2c

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
25.2.2009 9:06:19   
petrazg
Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila...

Od stvari moram kupit še naslednje: pleničke 2 paketa, podloge za previjanje za na pot, 2 steklenički, alkohol, čaj za novorojenčke (za vsak slučaj), stvari za domov (hlače že imam). Ma sej skor nič ne rabim user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
25.2.2009 9:06:48   
lananai

ja, nam je v MŠ povedala, da nam pripada in da poklilčemo najbližji zdravstveni dom... baje nosečnice tega sploh ne vedo... to je pol ista patronažna sestra k pride spet takoj po porodu k tebi na obisk... k ti pokaže kako skopaš dojenčka in podobne stvari

In kaj naj bi se pogovarjale pred porodom?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
25.2.2009 9:07:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Cveka30 .....  jupi... a pol je že tkole

user posted image

ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vreduuser posted image

važn da si čutila... sploh ni pomembno kako močno je bilo...

jz pa ne vem kako je moja user posted image  obrnjena... nazadnje je bla še pošrek - glava pr levih rebrih, noge pri desnih... bom zdej 9.3. k mam pregled vidla kako je - če je sprmenila že kakšen položaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
25.2.2009 9:07:38   
Anonimen
a da patronažna pride na dom pred rojstvo otrokauser posted image pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
25.2.2009 9:08:21   
Blueeyes

Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila...

user posted image

tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?