|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 8:31:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
25.2.2009 8:32:22   
nanka
Lara in Nina vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1402
25.2.2009 8:32:54   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz imam avto, če se dobite v petek, pridem tudi jaz! 

OK, sva že dve+dve bebici!user posted image

midve tuuuduser posted image

pa če smem, bi predlagala Tuš, ker si morem it barvo  tja kupituser posted image Če pa ste ful ful ful za europark, pa lahko tja tuduser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.2.2009 8:33:41   
nanka
Neboglasnica, daj poglej dobro Staša, če se mu niso začeli delati kakšni spuščajčki po telesu. Ker je res imel tri dni visoko vročino in če dobi danes spuščaje bo res 6. bolezen.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.2.2009 8:35:00   
nanka
Jaz sem tudi sama z obema puncama, moški del je šel na smučanje ( sta oba pozabila rokavice doma, to bo še veselo), Tjaša gre pa s prijateljici čez eno uro v Ljubljano v babji šoping in kino.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.2.2009 8:35:01   
rovar_ka
Almera - srečno in lepo se imejteuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
25.2.2009 8:36:11   
metuljcek321
neboglasnica, sam, da je mali boljse! Superca! Pa da so ledvicke OK.

Blacky, ce zelis tisti 2 Mercatorjevi nalepki, mi poslji naslov na ZS. Danes grem na posto - moram prijavit obresti za davcno. In, ja, morala sem roditi - to je bila najbolj grozna izkusnja mojega zivljenja - v 20. tednu nosecnosti ful krvavitev (takoj po prihodu domov iz pregleda, kjer je bilo vse super, dobila sem tudi slikico!!!), na UZ mi povedo, da ni resitve & da moram pocakati, da srcek preneha biti, saj se ze upocasnjuje ... ne morem vam povedati, kaj se ti takrat mota po glavi - neopisljivo, res. Nisem verjela, da bom dovolj mocna, da bom prezivela. Boli kot hudic - psihicno in fizicno! In, da je bilo vse skupaj se "lepse," so moza nagnali domov - bilo je sredi noci ... sploh nimam komentarja, res ne. Po vec urah popadkov, krcev, ..... se je zgodilo ...... po zakonu ti ne smejo NIC pomagati, mislim, da to naredijo, ce je nosecnost kak teden daljsa .... Ko zdaj videvam nosece punce, ki so nekje okoli 20-ega tedna, me tako zaboli, da ne morem povedat. Zelim si le, da bi jim slo vse kot po maslu. Mirjam, uboga tvoja prijateljica. Ponudi ji ramo, roko, objem, naj izjoka bolecino in se potem ponovno poda na pot. Uspelo ji bo, ampak zal je njena pot trnova. Zelim ji veliko, veliko srece!!!! In polno moci, energije, pozitivizma, da prebrodi ta sok. Meni se je takrat sesulo vse, res vse. Kar naenkrat iz nepopisne srece nepopisna zalost - ma, se ne da opisati. Drzi pa, da cas celi rane. In pomaga tudi to, da nisem vedela spola - je nekako manj osebno in en malcek manj boli. Mogoce tudi zaradi vrazeverja, da se utegne zgoditi kaj slabega, niti pri Anji nisva vprasala, kaj pricakujem - fantka ali puncko. ......... Je pa vsaka stvar za nekaj dobra .... spoznas kasneje .... bolje, da otrocka ni, kot da bi bilo z njim kaj narobe ..... pa potem ne bi spoznala vas!

ksenci, nice pics!

lex, prima ste na slikicah & na videu. Vita tko simpaticno brcauser posted image

dzanika, tudi mi imamo tus, ker imamo mini mini mini kopalnico. Upam, da bo ta mali vsec, ko jo bomo selili. Zaenkrat ji je banjica cist OK, tud ni nekaj prevec migajoca.

mirjam, yes, cica maca je pussy cat ... lili, Anja je bila Tweety Bird - kostimcek je sestrikala teta, smo ga poverbali od Anjine sestricne & ima za gumbke Tweetyjevo glavico z masnjico. Se najbrz na slikicah ne vidi, je pa prav cortlih siceruser posted image

flower, kako je bilo v Moravskih?

tims, user posted image  za take fine obiske!

Majuska, pire se nisem uporabila, jo imam pa v enem povstru kot polnilo ... ja, tudi za to se uporablja. Okus, pravis, da je zanimiv - moram probat, definitivno! To je tudi za tvojega v redu, a ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1407
25.2.2009 8:36:30   
nosečka maja
Lara in Nina vsenajboljše ob mini rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
25.2.2009 8:38:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ja 4 * , razlog je bil očitno maternična pregrada.Ko so mi jo operirali, sem zanosila z Laro po drugem ciklusuuser posted image . Skratka problem ni bil zanositi ampak donosit.

user posted image  za dohtarje, da so pogruntali, odpravili napako in je bilo to to! Sem res vesela.

Ja, pri meni tudi prvic ni bil problem zanositi - je ratalo v nekaj mesecih. Potem v drugo pa nikakor ne in ne in ne ... za pop*** ... so mi sele potem ugotovili PCO. So pa mojstri, ne? Zal niti laparoskopija ni nic pomagala ....

Dost jamranja ... Anja je zdaj tu, vse je super, vse se je izteklo tako kot se mora & to je touser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
25.2.2009 8:39:51   
nosečka maja
Metuljček-user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
25.2.2009 8:40:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz sem tudi sama z obema puncama, moški del je šel na smučanje ( sta oba pozabila rokavice doma, to bo še veselo), Tjaša gre pa s prijateljici čez eno uro v Ljubljano v babji šoping in kino.

Enjoy!

PS: Copatki so prisli ze vceraj & so ful lustni! Anja jih je ze polizala in ugotovila, da so tudi slastni. Sem ji jih dala namesto krofauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
25.2.2009 8:41:18   
nanka
Metuljček user posted image user posted image user posted image user posted image

Majuska, ne pire še nikoli nisem uporabila, naredima pa včesih ješpren ( skuham, prepražim na čebuli gobice, dodam ješpren in zalijem s smetano). Jaz kuham bolj špagete, krompir in riž. Vedno pa na željo otrok ( največkrat so špageti, muskaka in lazanja) Kuham pa zelo, zelo malo zelenjave, zdaj za Natko še največ, ker mi nismo ljubitelji zelenjave ( tako kot tvoj dragi).

Lexuser posted image user posted image user posted image user posted image za kopanje in super posnetek, to ste se naužili vode. Kam ste se pa šli kopat?

Neposredna povezava do sporočila: 1412
25.2.2009 8:41:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Metuljček-user posted image

Hvala, maja, hvala. Vsake toliko moram to dat iz sebe, pa je potem za nekaj casa spet v redu.

Povej, kako kaj tvoja Lara?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1413
25.2.2009 8:42:50   
nanka
Metuljček meni se tudi zdijo super copatki, ji bom naročila tudi večje, ko bo že lazila naokoli.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
25.2.2009 8:45:38   
nanka
Naša mala čveka je končno spregovorila, do zdaj je samo vpila, zdaj pa obvlada dajdajdadadaj.user posted image user posted image user posted image user posted image
Do plazenja ji še vedno ni, se zna pa v sedečm položaju obrnit za 360 stopinj, vsakič ko jo pogledam gleda v drugo smer in to dela na mestu.

Še nekja zna, če ji rečem da greva pa-pa pomaha z roko in se smeji, včasih pa tudi že pomaha komu drugemu, ko reče papa.

< Sporočilo je popravil nanka -- 25.2.2009 8:49:49 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
25.2.2009 8:50:28   
nosečka maja
Metuljček- Sem res vesela zate in za Anjo. Je res pravi sonček v vajinem življenju.
Naša lara pa postarem- pridna pupika. Spi celo noč , tako kot vaša  Anja, pridno je in se redi. Sedi in puza nazaj , naprej še ne gre.
Mogoče bi se pa lahko drug teden videli na pijački , a bi imele spet miting.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
25.2.2009 8:52:53   
metuljcek321
user posted image  natka, tko se dela.

Ooooo, breakfast time! Mejte se, bejbike. Till later ...

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
25.2.2009 8:53:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Metuljček- Sem res vesela zate in za Anjo. Je res pravi sonček v vajinem življenju.
Naša lara pa postarem- pridna pupika. Spi celo noč , tako kot vaša  Anja, pridno je in se redi. Sedi in puza nazaj , naprej še ne gre.
Mogoče bi se pa lahko drug teden videli na pijački , a bi imele spet miting.

Ja, res je najino sonce.

Miting? I'm in!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1418
25.2.2009 8:54:08   
nanka
me too

Neposredna povezava do sporočila: 1419
25.2.2009 8:54:24   
nosečka maja
Danes je pa tako lepo sončno vreme, da komaj čakam da se z Laro odpraviva na en dolg sprehod tukaj pod Krvavcem. Sam mal je mraz.

Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 8:56:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.2.2009 9:08:29   
neboglasnica
Nanka: hvala, bom pozorna na morebitne pikice

Metuljček321 in Populis: user posted image user posted image

Mojcek: user posted image za Živin zobek

Naš mulc se je v teh dneh razvadil in kar noče sam zaspat. Malce me izsiljuje, ampak naj mu danes še bo. Drugače bo prehud šok, oči v službi, mami pa nič crkljanja... Grem pocrkljat in likat, dokler dekleti še Barbie film gledta.

čavči in uživajte na sončku!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.2.2009 9:32:15   
nosečka maja
Populis -user posted image zate in user posted image   za tvojo Laro.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.2.2009 9:33:44   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Mene je zbudilo Aleksandrovo jamranje, ampak je lepo spal do 8.15 ... takrat sem že načrpala mleko, na srečo. Zdajle je zadremal nazaj in že tuhtam, da bi se mu malce pridružila.

Ampak najprej zajtrk
user posted image

popoldne me čaka obisk pri zobarci in tokrat nisem prav nič vesela... bogve kje vse bo vrtala user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.2.2009 9:35:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Blacky, ce zelis tisti 2 Mercatorjevi nalepki, mi poslji naslov na ZS. Danes grem na posto - moram prijavit obresti za davcno. In, ja, morala sem roditi - to je bila najbolj grozna izkusnja mojega zivljenja - v 20. tednu nosecnosti ful krvavitev (takoj po prihodu domov iz pregleda, kjer je bilo vse super, dobila sem tudi slikico!!!), na UZ mi povedo, da ni resitve & da moram pocakati, da srcek preneha biti, saj se ze upocasnjuje ... ne morem vam povedati, kaj se ti takrat mota po glavi - neopisljivo, res. Nisem verjela, da bom dovolj mocna, da bom prezivela. Boli kot hudic - psihicno in fizicno! In, da je bilo vse skupaj se "lepse," so moza nagnali domov - bilo je sredi noci ... sploh nimam komentarja, res ne. Po vec urah popadkov, krcev, ..... se je zgodilo ...... po zakonu ti ne smejo NIC pomagati, mislim, da to naredijo, ce je nosecnost kak teden daljsa .... Ko zdaj videvam nosece punce, ki so nekje okoli 20-ega tedna, me tako zaboli, da ne morem povedat. Zelim si le, da bi jim slo vse kot po maslu. Mirjam, uboga tvoja prijateljica. Ponudi ji ramo, roko, objem, naj izjoka bolecino in se potem ponovno poda na pot. Uspelo ji bo, ampak zal je njena pot trnova. Zelim ji veliko, veliko srece!!!! In polno moci, energije, pozitivizma, da prebrodi ta sok. Meni se je takrat sesulo vse, res vse. Kar naenkrat iz nepopisne srece nepopisna zalost - ma, se ne da opisati. Drzi pa, da cas celi rane. In pomaga tudi to, da nisem vedela spola - je nekako manj osebno in en malcek manj boli. Mogoce tudi zaradi vrazeverja, da se utegne zgoditi kaj slabega, niti pri Anji nisva vprasala, kaj pricakujem - fantka ali puncko. ......... Je pa vsaka stvar za nekaj dobra .... spoznas kasneje .... bolje, da otrocka ni, kot da bi bilo z njim kaj narobe ..... pa potem ne bi spoznala vas!

Majuska, pire se nisem uporabila, jo imam pa v enem povstru kot polnilo ... ja, tudi za to se uporablja. Okus, pravis, da je zanimiv - moram probat, definitivno! To je tudi za tvojega v redu, a ne?

Ajoj, metuljčica ko sem zdajle prebrala kaj si dala čez, me je kar zvilo ... če bo tole kaj pomagalo -  user posted image

Pira je kul tudi za mojega dragega, res je user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?