|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 21:22:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla ...

To je moj bušček v 36. tednu

user posted image

bravo, ful lep buši user posted image user posted image user posted image  sem te že večkrat hotla vprašat, če boš kakšno novejšo slikico dala

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
24.2.2009 21:45:46   
mama_milchy
pa kaj že vse spite al kaj...jaz sem pa danes utrujena...fulll....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.2.2009 21:46:08   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

HOJLA PUPE,

NO USPELO MI JE NALIMAT PAR FOTK S POROKE user posted image

NAJDETE JIH V ALBUMU POD POROKA user posted image

ma sta bila lepa....čestitke še enkrat.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.2.2009 21:46:20   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama_m...joj, da ni to znamenje, da te bo nekam pognalo user posted image ...za Mio sem jaz imela cel dan "domači" klistir....user posted image user posted image

ma drisko ima Žiga pa vročinouser posted image ...jaz sem Ok

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.2.2009 21:46:41   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pupce, kaj pomaga proti driski.....

pa kak kuhan korenček tudi pomaga, suhe borovnice niti jaz ne vem točno, se mi zdi, da se jih v malo vode namoči, pa pol po žličkah je ali nekaj takega

ma jaz nisem ziher če borovnice pomagajo pri driski ali pri zaprtju... al so tisto suhe slive, ko pomagajo pri zaprtju. pa tudi jih nekaj namakaš, al kak že...

ja, suhe slive odpirajo, pa še ogromno železa imajo - so kar pogosto na mojem jedilniku user posted image

hvala...morda bo pa jutri boljše.....če pa gremo se pokazat zdravnici...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.2.2009 21:46:48   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

joj zadnič sem bila na wcju in je zmanjkalo toaletnega papirjauser posted image pa sem ene dvakrat poklicala mamico, ker sem slišala da je blizu, iin bi mi lahko dala papir...no in so prileteli na vrata mami,ati pa še soseda ki je bila slučajno na obisku, češ kaj je narobe, če me je že treba kam  pelatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdejle sva se pa oba z mojim tok nasmejala temule user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj bo šele ko bo šlo zares, bo kr cela soseščina prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.2.2009 21:49:35   
felix7
evo, jaz sem še med živimi user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.2.2009 22:02:24   
mama_milchy

kje so pa ostale čveke user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.2.2009 22:09:19   
julam
evo, jest sem spet mal gor

Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.2.2009 22:09:57   
felix7

kje so pa ostale čveke user posted image

marec čakajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.2.2009 22:10:55   
julam
sem slikala moji maškarci, pa se mojmu dragemu ne da instalirat programa za foto na moj racunalnik... tako da nic ne bo user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.2.2009 22:11:25   
čebeica maja
lahko nočko vsem želim.
Prinas bo bol teška Miha ima 37,9 vročine, kiha in šmrka in kašla, spi prinama, ker v postelci noče se dere pa se bojim da bo spet bruhal, ker se tako napenja.

nočko

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.2.2009 22:12:45   
julam
madonca, malčki so spet zgled kar neki bolani, upam, da smo mi za neki časa OK

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.2.2009 22:13:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

lahko nočko vsem želim.
Prinas bo bol teška Miha ima 37,9 vročine, kiha in šmrka in kašla, spi prinama, ker v postelci noče se dere pa se bojim da bo spet bruhal, ker se tako napenja.

nočko

pa kaj je kakšna viroza na pohodu...žigec ima 38,2 vročine, drisko, neki šmrca...

za miheca user posted image user posted image user posted image  pa da se naspite kolko se le da...

nočkouser posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
24.2.2009 22:15:48   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

lahko nočko vsem želim.

nočko

pa kaj je kakšna viroza na pohodu...žigec ima 38,2 vročine, drisko, neki šmrca...

za miheca user posted image user posted image user posted image  pa da se naspite kolko se le da...

nočkouser posted image

zgleda, da so neke trebušne zadeve spet tu... dobra plat je, da so pri mladičih to navadno kratkotrajne zadeve... upam, da za vas tud velja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3715
24.2.2009 22:16:37   
mama_milchy
Drage moje, grem jaz počasi v posteljo; Žigec se user posted image  kot da ga kdo tepe, zraven pa še kašlja....očitno bo spet pestra noč pri nas....

lepe sanje, mirno noč in lahko noč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
24.2.2009 22:17:13   
julam
mirno noč, mama M

Neposredna povezava do sporočila: 3717
24.2.2009 22:26:58   
julam
PUPA čestitke, ful lepe fotke. Ja, nosečnice pa res izžarevajo neko posebno lepoto, user posted image user posted image user posted image . Oba sta bila lepa, slikce kar same govorijo... user posted image

dudica: seveda je treba prekuhat, eni prekuhavajo še kar neki časa, no pri nas smo pri drugem kmal obupal, ker enostavno ni bilo časa in smo samo splaknjeval pod vročo vodo, potem pa vsake tolk prekuhal. Al pa stelizirator, seveda.

dojenje v javnost: jaz sem bolj sramežljiva, pa sem to največkrat opravljala v avtu, če smo bili kje na izletu, nakupu,... Drugač sem se pa vedno umaknila v sosednje prostore, tudi zato, da je imel user posted image mir (npr v kakšnih gostilnah, na obiskih). Je pa res, da eni to smatrajo za tabu, čeprav se mi zdi, da je vedno več taklih, ki to pozdravljajo. No, na WC pa res nikol ne bi dojila user posted image .

teženje okolice: men gre tud na živce, ko me že vsak, ki ima 5 sek časa, vpraša Kdaj bo. zadnjjič me je ustavil **** moški ok 40, prvič videla, na cesti, jaz z mobijem na ušesu, on pa men, kdaj bo vesel dogodek. Po mojee sem ga gledala, kot da je z marsa na tla treščil. Pa sosede in vsi firbci. Kličem sploh nobenga ne več, ker vsak misli, da sporočam "veselo novico". Ja, pa res, še marec NI.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
24.2.2009 22:35:26   
Anonimen
dudica - Tudi jaz jo prekuhavam. No, sedaj ko je že večji samo vsake kvatre. Pa če pade na tla jo včasih tolk hitro pobere in hop v usta, da gre včasih tud splakovanje mimo oziroma jo kar on splakne v ustih. user posted image In pa večina mamic s katerimi se pogoarjam tega ne ve - da je dudo, čeprav je na prvi pogleda videti čist ok, treba po 2-3 mesecih zamenjati - isto kot je z zobnimi ščetkami.

Drugače pa še ena moja fotka  - 39t (ne dan več, ne manj user posted image ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! user posted image user posted image Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk.

user posted image

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
24.2.2009 22:48:00   
julam
Uf, jest mojima fantoma nisem dolgo prekuhavala dude, pa tudi splahnjevanje se je zreduciralo z meseci. Sej igračke se tudi valajo po tleh, pa potem v usta, pa jih ne moreš vsaklič umit, ko čmrlj enkrat sedi in se kobaca.

Ampak zaenkrat nimamo več dudlarčkov. Sem včeraj mlajšemu, ki je brez dude cca 3m, pokazala novi dudici, pa je kar korak nazaj stopil Ne, ne jabim dudice. Revčekje očitno mislil, da so zanj. Zdaj pa vsem razlaga, da so za dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
24.2.2009 22:50:07   
julam
jasna, strij se sploh ne vidi. Pravzaprav jest sploh ne vem, kako zgledajo, mogoče jih imam tudi sama user posted image . Ja, 39t se paa sliši takooooooo velik, a ne?, MI imamo še 5 dni, pa se mi zdi tako blazno daleč. 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
24.2.2009 22:53:23   
julam
to pa res ni meni podobno, da imam na RR monologe. Itak moram spat, ker jutri celo grem zjutraj še neki oddelat. Sploh ne vem več, kako zgleda zjutraj zgodaj vstat in lovit minute. Tudi tamali ne ve, si vzameva lepo čas, gre na kahlico pred TV, par risank, lonček mleka, napolni kahlico, se oblečeva, umijeva, potem pa, odvisno od ure, peš ali z avtom v vrtec na zajtrk. Jutri bo pa kar gužva, predvsem zanj, ker je zaspanko. 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
24.2.2009 22:57:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julam

jasna, strij se sploh ne vidi.

user posted image Me hecaš? Klikni na sliko za povečavo in une "lepe" rdeče črte na trebuhu so strije.

P.S.: Sem pa dala gor to slikco, ker je na tej strani manj strij kot na ta drugi.

(odgovor članu julam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
24.2.2009 23:12:57   
julam
a ja, to so strije user posted image , no potem jih pa očitno res nimam user posted image . Vseeno, trebušček je pa lep!

Me pa neki zanima, ko gledam tele vaše bušije. NObena nima velik žil. No, če se jaz pogledam v ogledalo, je to ena ogromna mreža modrih črt, kot bi iz vesolja gledal reke, ki se križajo med sabo. Res jih je ogromno in so velike, široke, odlično vidne. Vem, da je prekrvavivet med user posted image večja, ampak zakaj pa pri vaših tega ni? user posted image

Zdej pa res grem, nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
25.2.2009 6:45:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

IZVIRNO SPOROČILO: julam

jasna, strij se sploh ne vidi.

user posted image Me hecaš? Klikni na sliko za povečavo in une "lepe" rdeče črte na trebuhu so strije.

P.S.: Sem pa dala gor to slikco, ker je na tej strani manj strij kot na ta drugi.

user posted image user posted image user posted image user posted image jasna ,sva že dve takšni.tako,da nisi edina s strijamiuser posted image user posted image user posted image a ti tud nastavljaš profil brez strij oz. z MANJ strijamiuser posted image user posted image user posted image

mene samo zanima,kako bo zgledal trebuh,ko rodimouser posted image user posted image Kaj misliš?Kolk novih sva pridelali?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?