|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 16:06:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Dobro jutro. user posted image

spps - bravo za pregled. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! user posted image Še 7 dni. user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
24.2.2009 16:12:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega.user posted image user posted image Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!!

ma ta narod danes je prav user posted image , halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo user posted image

...enkat sem na nekem blogu brala,ko so se neke mule zgražale nad dojenjem v trgovskih centrih, da kao zakaj ne grejo mamice podojit v WC, pa se je končno našla ena pametna, pa jih je vprašala, če grejo one tudi jest sendvič v WCuser posted image

user posted image user posted image user posted image mOČNA!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to je pa čisto res - upam, da se je tip zamislil nad bedarijami, ki jih kvasi

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
24.2.2009 16:17:59   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega.user posted image user posted image Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!!

ma ta narod danes je prav user posted image , halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo user posted image

...enkat sem na nekem blogu brala,ko so se neke mule zgražale nad dojenjem v trgovskih centrih, da kao zakaj ne grejo mamice podojit v WC, pa se je končno našla ena pametna, pa jih je vprašala, če grejo one tudi jest sendvič v WCuser posted image

Jaz si pravim, da če bom šla kam, ne bom sam študirala če imajo tam dojilnico, ni šans, sej pa če grem v park, pa rata mala lačna jo bom pač podojila  na klopci na svežem zraku, menda ja ne bom iskala primernega kraja za dojit, isto če bom v trgovskem centruuser posted image

če smo šli mi kam pohajat in da je bil Žigi lačen, sem jaz kr hitla joško ven in ga nahranla...zakaj pi ba otrok trpel lakoto?.....sem se spomnila zdaj, da ko smo šli enkrat malo dlje in smo se ustavli v Brežicah tam na črpalki OMW in imajo full lepo urejeno previjalnico in tudi stol za dojenje...seveda pod ključem in grem tam do blagajne in vprašam, če lahko dobim ključ od previjalnice in dojilnice...za mano pa en dedek in komentar: ˝pa kaj še, a na črpalki boste zdaj še otroka hranli?˝  jaz sem ga samo pogledala, mu pa prodajalec lepo odvrne: ˝gospod, tudi otroci morajo jest, kako pa naj zrastejo sicer pa ga gospa ne bo tam pri cisternah hranla ampak imamo za take male lep kotiček urejen˝ pa je šel z dolgim nosom deda stran....

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za prodajalca

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
24.2.2009 16:19:18   
MalaČebelica

da vam še današnjo maškarco pokažem
http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg

iiiii, kak lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
24.2.2009 16:20:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image  same zaspanke user posted image  jaz k sreči dobim dovolj spanca ponoči, tako da sem podnevi aktivna.

no, zdajle sem zlikala dve žehti, francosko solato sem naredila že dopoldne, zrezke imam spanirane in jih moram samo še speči, ampak imam še dobre pol ure cajta. Bi pa morala še nekaj za službo delat, ampak za to mi je pa zmanjkalo volje...

felix, a ti lahko mojega pošljem na kosilo, on bi vse dal,za tako kosilceuser posted image

pošlji, pošlji, itak sem nekam veliko francoske solate naredila user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
24.2.2009 16:21:42   
felix7

kje je pa naša pupa danes?

uživa zakonsko življenje user posted image  do četrtka ima starše na obisku, pa je verjetno cel dan z njimi

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
24.2.2009 16:23:29   
MalaČebelica

Punce, predstavljam vam malega Leona user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

joj, vas zdaj še bolj matra, a ne user posted image user posted image user posted image

joj kak je lepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
24.2.2009 16:25:05   
mama_milchy
pupce, kaj pomaga proti driski.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
24.2.2009 16:26:50   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham.

joj, jaz bi ti z veseljem odstopila malo mojega, če bi šlo. kaj te vem. če imaš previsokega, ne smeš jest slano, piti kave, črnega čaja... mogoče pri nizkem pa moraš ravno to početi, čeprav ne vem, koliko so te stvari priporočljive v nosečnosti....

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
24.2.2009 16:35:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

to o oralnem zaužitju sicer prvič slišim, mislim pa, da naši princi ne bi imel nič proti. Ampak a katera ve, če se sme user posted image , ko se MV že odpira? To, da sperma mehča, vem...

ma po moje ni panike. če je dandanes moderno še celo med porodom user posted image , ker potem doživljaš orgazmičen porod, al kako že, potem tik pred tudi ne bi smelo biti kaj narobe... verjetno.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
24.2.2009 16:41:34   
Pupa7
HOJLA PUPE,

NO USPELO MI JE NALIMAT PAR FOTK S POROKE user posted image

NAJDETE JIH V ALBUMU POD POROKA user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
24.2.2009 16:43:25   
Lolita23

Bobi plačke, nesladkan čaj, prepečenec, riž na vodi narejen, naribane jabolka puščena malo stat, banane.....

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3662
24.2.2009 16:44:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

HOJLA PUPE,

mater si bejba in poluser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
24.2.2009 16:47:25   
Pupa7

HOJLA PUPE,

mater si bejba in poluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
24.2.2009 16:53:18   
Nina00

Punce, predstavljam vam malega Leona user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

joj, vas zdaj še bolj matra, a ne user posted image user posted image user posted image

mali korenjak naše jasne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  luškan pob

Pa čestitke vsem, ki ste imele preglede!

Neposredna povezava do sporočila: 3665
24.2.2009 16:53:22   
dana
Pupa - lepe slikce. Pa kako sta fejst. Prstana sta mi tudi zelo všeč.
Zdaj pa veliko sreče v zakonskem življenju !!!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
24.2.2009 16:57:09   
felix7

HOJLA PUPE,

JEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, BRAVO PUPA, prav lušna sta, oba z žarom na obrazu user posted image user posted image user posted image  a si že dojela, da si gospa?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
24.2.2009 16:57:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image

user posted image

Pa kak! user posted image Kak je velik!user posted image user posted image user posted image

Je pa res fantek in pol, pa tile prstki iiiii user posted image user posted image user posted image .

pravi pobček je ni kej, bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
24.2.2009 16:58:29   
felix7

Bobi plačke, nesladkan čaj, prepečenec, riž na vodi narejen, naribane jabolka puščena malo stat, banane.....

no, Lolita je praktično vse zajela, jaz se še borovnic spomnim, ampak zdejle pa ne vem, a čaj iz suhih borovnic, al kako že...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
24.2.2009 17:03:11   
MalaČebelica

HOJLA PUPE,

oj pupa. ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image ful sta luškana!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
24.2.2009 17:03:56   
MalaČebelica

jap. vse to. razen pri bobi palčkah pazi, ker so slane.... če imaš težave s pritiskom ali zatekanjem, potem ni najbolj ok.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
24.2.2009 17:12:50   
čebeica maja

HOJLA PUPE,

sem vse pregledala in pokomentirala. Hvala da deliš z nami tvoj ta veseli dan.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
24.2.2009 17:25:41   
Piruri
Pupa...uauuuu...kako fajn fletna poroka...taka umirjena...in vidva kar žarita od ljubezni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama_m...joj, da ni to znamenje, da te bo nekam pognalo user posted image ...za Mio sem jaz imela cel dan "domači" klistir....user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
24.2.2009 17:39:14   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pupa...uauuuu...kako fajn fletna poroka...taka umirjena...in vidva kar žarita od ljubezni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama_m...joj, da ni to znamenje, da te bo nekam pognalo user posted image ...za Mio sem jaz imela cel dan "domači" klistir....user posted image user posted image

mislim da ima Žigec driskico

Našemu Mihcu so pa fleki zginli, je pa vroč, kiha pa skoz in ko kihne mu ven prileti šmrkelček, pol moram pa zanjim letat in brisat, pa glih uležem se pa spet, tako da za pusta je bolanček

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
24.2.2009 18:20:22   
Infinity1
Pupa čestitam, ful so lepe slikce, prstančki ful lepi, pa šopek in seveda mladoporočenca tudi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?