NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasnin Leon je parv cortkan! Pupa - Lepe slikce! Verjamem, da je bil skrajno nepozaben in romantičen dan. IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Ma jst s tem niti nimam težav. Če me že kdo se le nasmejem in rečem, da imam še ogromno časa. Sicer pa kdor me vidi mi niti ne pripiše, da imam rok čez teden dni. Ne vem zakaj si vsi predstavljajo nosečnico kot en sodček, ki se komaj premika Že ena moja bivša sošolka mi je rekla,d a si ni predstavljala, da bom taka kot zmeri čist na koncu nosečnosti. Ja, kakšna pa naj bom? Pa danes sem imela nek sestanek za mojo diplomsko, da so mi še eno gradivo dali, pa je tip kr mal pogledu čukast, ko sem mu rekla, da imam še teden dni do roka. Nč, očitno tko fajn zgledam! IZVIRNO SPOROČILO: dana Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham. Nimaš tašča kje blizu, da bi šla mal k njej na obisk? Hec. Nimam pojma, sicer sama s tem nimam težav - s pritiskom, pa sem tudi takšna k cunja. Sam spala bi in spala. ja res morš fajn pol zgledat, ker ko pa mene vidjo se pa kr za glavo primejo, češ kak velik trebuh, da bo kr poču... jih mnde kr mal zaboli... pa še zatečena sem cela.. maš srečo da si takšna... sej ene so ful lepe nosečnice skoz celo ...ene smo pa na koncu res ko sodček