MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega. Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!! ma ta narod danes je prav , halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo ...enkat sem na nekem blogu brala,ko so se neke mule zgražale nad dojenjem v trgovskih centrih, da kao zakaj ne grejo mamice podojit v WC, pa se je končno našla ena pametna, pa jih je vprašala, če grejo one tudi jest sendvič v WC Jaz si pravim, da če bom šla kam, ne bom sam študirala če imajo tam dojilnico, ni šans, sej pa če grem v park, pa rata mala lačna jo bom pač podojila na klopci na svežem zraku, menda ja ne bom iskala primernega kraja za dojit, isto če bom v trgovskem centru če smo šli mi kam pohajat in da je bil Žigi lačen, sem jaz kr hitla joško ven in ga nahranla...zakaj pi ba otrok trpel lakoto?.....sem se spomnila zdaj, da ko smo šli enkrat malo dlje in smo se ustavli v Brežicah tam na črpalki OMW in imajo full lepo urejeno previjalnico in tudi stol za dojenje...seveda pod ključem in grem tam do blagajne in vprašam, če lahko dobim ključ od previjalnice in dojilnice...za mano pa en dedek in komentar: ˝pa kaj še, a na črpalki boste zdaj še otroka hranli?˝ jaz sem ga samo pogledala, mu pa prodajalec lepo odvrne: ˝gospod, tudi otroci morajo jest, kako pa naj zrastejo sicer pa ga gospa ne bo tam pri cisternah hranla ampak imamo za take male lep kotiček urejen˝ pa je šel z dolgim nosom deda stran.... bravo za prodajalca