Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:12:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, potem pa še grem jaz...v mesto ...papa..se pišemo kasneje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. spps - bravo za pregled. Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! Še 7 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:32:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:44:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj še vse spite al kaj? kaj je to?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:44:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, potem pa še grem jaz...v mesto ...papa..se pišemo kasneje... a grep zapravljat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:44:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Dobro jutro. spps - bravo za pregled. Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! Še 7 dni. čestitke tud tebi kako to,da si tako zgodnja danes?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:45:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:47:01
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge Verjamem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 7:47:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge Verjamem zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:01:25
|
|
|
|
spps
|
sem mislila,da bo katera za jutranji čvek,pa očitno nimam te sreče-se bom pač morala it učit lepo bodite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kako to,da si tako zgodnja danes? Sej nisem samo danes, sem vedno... imam budilko (Jureta). Sam ponavadi gleda risanke na računalniku, pa jst pol ne morem gor. Pa le pejd se učit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:16:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, naša noč je bila katastrofalna, sem čisto ....do polnoči nisem mogla zaspat in ko končno zaspim, me pride Žiga iskat da grem ninat v malo sobico, no ga uspavam nazaj in se vrnem v spalnico pa čez dve uri ista pesem in tako vsako uro in pol do jutra, ob 6-ih pa pride k nama kr tak topel, vroč pa mislim da je nabrž bil fajn pod kovtrom in je zato topel...do 7-ih ležimo v postelji in on skozi vroč...grem po termometer in glej ga zlomka...fantina ima 38,5 vročine in seveda je zdaj doma....pa v vrtcu imajo pustni ples.... pocka, mi ni ravno do ko sem komaj to vnetje poštimala... si grem nardit pa Žigiju čokolino in sebi najbrž tudi..... spps, a mi lahko še enkrat poveš tisto povezavo do animacij, je moj na novo neke programe nalagal in je vse zbrisal dol
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:30:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden ter seveda da se privajata en na drugega za našo jasno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:46:16
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravček še od mene spps-čestitke za pregled čestitke tudi jasni in leonu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:54:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge Verjamem zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablo Si predstavljaš ali pa da ti voda odteče, mislim da je par filmov, kjer se to zgodi Jaz sem šla včeraj v tuševo restavracijo jest, pa naenkrat dobim tak vlažen občutek, sem si mislila pa ne,
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:56:55
|
|
|
|
sanna
|
Jutro! Jaz pa sem danes super spala po dolgem času (razen vrtanja tam spodaj in s tem večni pohod do wc-ja in nazaj). Tudi sama bom šla na potep po mestu, mogoče še kaj lepega kupim za našega . Se boste za maškare kaj našemile? Sem že malo sita tega pusta, ker je preveč krofov in se jim sploh ne morem upreti. Pri G bo pa tehtnico razgnalo. Jej, jej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:59:37
|
|
|
|
janaja
|
Ojla, no tud nam je včeraj skor dve ure proti večeru na 9-10min trebuh otrdeval... Me prav zanima kaj bo gin ugotovila v petek na pregledu. Čestitke za preglede in mamicam, ki odhajajo domov z malimi nadobudneži. Tale janjaP ima pa kr velikega glede na to da je mesec pred porodom . Kaj bi blo če bi šla do konca... lp janaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 8:59:59
|
|
|
|
buksi
|
dobro jutro! kako punce, kaj nič krofov ne pečete?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:00:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 vsem, ki ste imele že preglede spps kaj pa nedelja, takrat pa ziher boš fraj A taša gre že danes domov???? Moj mi skoz teži, zakaj govorim, da mora počakat do nedelje(ker hočem da je marčevka), njemu pa seveda veden rečem, ja za to, ker hočem, da sta z atijem v istem mesecu rojena. js pa želim, da je moj rojen v ribi in ne v ovnu, čeprav sploh ne verjamem v horoskop!? a misliš,da je z Ovni kaj narobe????? ne nič ni narobe z njimi, ker je moj oven!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:02:37
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Dobro jutro. spps - bravo za pregled. Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! Še 7 dni. jutro za spps in jasno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:03:29
|
|
|
|
novo
|
pa še dobro jutro od mene! Pust je!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:04:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo katera za jutranji čvek,pa očitno nimam te sreče-se bom pač morala it učit lepo bodite pridi še kaj pogledat. Sam na hitr!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:04:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge Verjamem zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablo Si predstavljaš ali pa da ti voda odteče, mislim da je par filmov, kjer se to zgodi Jaz sem šla včeraj v tuševo restavracijo jest, pa naenkrat dobim tak vlažen občutek, sem si mislila pa ne, res ne bi bilo prijetno ampak sej ne moreš nič.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:05:19
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden ter seveda da se privajata en na drugega za našo jasno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 9:07:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden ter seveda da se privajata en na drugega za našo jasno . Kaj se dojita?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?