Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:00:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 novo, si me prehitela sam da sva istih misli! JA! sta pa resnično usklajene sej ti spadaš tud sem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:01:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 novo, si me prehitela sam da sva istih misli! JA! sej se vidi od kod sva! Od kod si ti? Se ne vidi pod tvojim avatarjem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:02:11
|
|
|
|
novo
|
mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:02:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 novo, si me prehitela sam da sva istih misli! JA! sej se vidi od kod sva! Od kod si ti? Se ne vidi pod tvojim avatarjem! štajerska! med Ce in MB
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:03:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! Pa da je ne boš zlomila, ko jo boš jahala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:03:39
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! veselo na delo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:03:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 novo, si me prehitela sam da sva istih misli! JA! sej se vidi od kod sva! Od kod si ti? Se ne vidi pod tvojim avatarjem! štajerska! med Ce in MB Tak kot jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:04:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! Pa da je ne boš zlomila, ko jo boš jahala! mam letos dodatno ojačano!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:05:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! veselo na delo ja, da bom potem lažje ponoč spala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:05:31
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! Pa da je ne boš zlomila, ko jo boš jahala! mam letos dodatno ojačano! pa še eno v rezervi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:05:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! Pa da je ne boš zlomila, ko jo boš jahala! mam letos dodatno ojačano! pa še eno v rezervi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:08:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo mi neki rač. nagaja, sm kr 2x poslala. nič babike, še grem kaj postorit po stanovanju. Metlo zajaham, pa hajd!! Pa da je ne boš zlomila, ko jo boš jahala! mam letos dodatno ojačano! , si dokupila dodatno opremo, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:09:12
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Hvala mama_milchy malenkost; poskusi še sama, zbereš sliko v albumi, desni gumb na miski, copy, greš tam kjer želiš sliko in spet desni gumb miške paste in to je to..... Sem probala, pa ne gre. Tud to sem se naučila da slika mora bit prej v albumu, ampak enostavno copy - paste varianta ne gre
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:19:46
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, predstavljam vam malega Leona joj, vas zdaj še bolj matra, a ne Pa kak! Kak je velik! Je pa res fantek in pol, pa tile prstki iiiii .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:20:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Hvala mama_milchy malenkost; poskusi še sama, zbereš sliko v albumi, desni gumb na miski, copy, greš tam kjer želiš sliko in spet desni gumb miške paste in to je to..... Sem probala, pa ne gre. Tud to sem se naučila da slika mora bit prej v albumu, ampak enostavno copy - paste varianta ne gre ma konc koncev smo me tu in ti bomo vedno z veseljem pomagale... punce moje, jaz sem pa od 12:30 do sedaj spala in verjetno bi še samo je zvonil hišni in me prebudil dokler sem prišla do njega, je prekinlo.... zdaj pa grem pogledat kaj bo za kosilo dobrega, bo kr moja mamica nardila, ker jaz če stojim dolgo imam noge kot žogice
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:24:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Hvala mama_milchy malenkost; poskusi še sama, zbereš sliko v albumi, desni gumb na miski, copy, greš tam kjer želiš sliko in spet desni gumb miške paste in to je to..... Sem probala, pa ne gre. Tud to sem se naučila da slika mora bit prej v albumu, ampak enostavno copy - paste varianta ne gre ma konc koncev smo me tu in ti bomo vedno z veseljem pomagale... punce moje, jaz sem pa od 12:30 do sedaj spala in verjetno bi še samo je zvonil hišni in me prebudil dokler sem prišla do njega, je prekinlo.... zdaj pa grem pogledat kaj bo za kosilo dobrega, bo kr moja mamica nardila, ker jaz če stojim dolgo imam noge kot žogice 3x HURA za mamice! HURA, HURA, HURA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:26:44
|
|
|
|
dana
|
mama_milchy tudi jaz sem šla danes kar nazaj spat po tistem, ko sem tamalega odpeljala v vrtec. Kosilo pa tud tašča kuha ta teden tako da sem frej te obveznosti. Moram pa reči da prav občudujem vse ostale, ki so tako zagnane za pospravljati. A bi še k meni malo prišle? Jaz še tisto komaj ponaredim kar je nujno. Mene je očitno vgnezditveni sindrom že zapustil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:40:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Hvala mama_milchy malenkost; poskusi še sama, zbereš sliko v albumi, desni gumb na miski, copy, greš tam kjer želiš sliko in spet desni gumb miške paste in to je to..... Sem probala, pa ne gre. Tud to sem se naučila da slika mora bit prej v albumu, ampak enostavno copy - paste varianta ne gre ma konc koncev smo me tu in ti bomo vedno z veseljem pomagale... punce moje, jaz sem pa od 12:30 do sedaj spala in verjetno bi še samo je zvonil hišni in me prebudil dokler sem prišla do njega, je prekinlo.... zdaj pa grem pogledat kaj bo za kosilo dobrega, bo kr moja mamica nardila, ker jaz če stojim dolgo imam noge kot žogice 3x HURA za mamice! HURA, HURA, HURA! za mamico...jaz sem danes čisto crknjena pa še z Žigcem sem dopoldan bla na wc-ju al na kavču...zdaj pa se mi ne da čisto nič...pa zgaga me peče za popi.......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:42:07
|
|
|
|
pondelak
|
HURA tudi za mojo taščo mi2 pa vedno vse opravima skupaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:42:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana mama_milchy tudi jaz sem šla danes kar nazaj spat po tistem, ko sem tamalega odpeljala v vrtec. Kosilo pa tud tašča kuha ta teden tako da sem frej te obveznosti. Moram pa reči da prav občudujem vse ostale, ki so tako zagnane za pospravljati. A bi še k meni malo prišle? Jaz še tisto komaj ponaredim kar je nujno. Mene je očitno vgnezditveni sindrom že zapustil jaz grem tudi z veseljem spat čez dan, če le morem....pospravljanje - le najino spalnico, otroško sobo in morda kaj po kuhinji da ne čaka vse moje mamice, drugače pa ona vse pospravi, ker mene je ta sindrom zapustil vsaj za nekaj časa......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:44:59
|
|
|
|
pondelak
|
jaz tudi zelo rada spim podnevi,ampak če se le da se premagam,ker potem je noč še slabša...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:54:02
|
|
|
|
felix7
|
same zaspanke jaz k sreči dobim dovolj spanca ponoči, tako da sem podnevi aktivna. no, zdajle sem zlikala dve žehti, francosko solato sem naredila že dopoldne, zrezke imam spanirane in jih moram samo še speči, ampak imam še dobre pol ure cajta. Bi pa morala še nekaj za službo delat, ampak za to mi je pa zmanjkalo volje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 15:59:31
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 same zaspanke jaz k sreči dobim dovolj spanca ponoči, tako da sem podnevi aktivna. no, zdajle sem zlikala dve žehti, francosko solato sem naredila že dopoldne, zrezke imam spanirane in jih moram samo še speči, ampak imam še dobre pol ure cajta. Bi pa morala še nekaj za službo delat, ampak za to mi je pa zmanjkalo volje... felix, a ti lahko mojega pošljem na kosilo, on bi vse dal,za tako kosilce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 16:02:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. kaj je novega? jaz sem šla danes v mesto pustovat pa me je skoraj zasnežilo in fuuul je blo mrzlo - še mene je zeblo, ko mi je zadnje čase samo še vroče... kaj ste danes bile kaj našemljene? v nosečke
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?