|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
24.2.2009 13:42:30   
maj2009
tassika! a akcijo na polno!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
24.2.2009 13:44:00   
maj2009
jau kr spuščam črkeuser posted image
v akcijo sm misla
in ali mamo potem user posted image vsak mesec kak pregled

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.2.2009 13:47:26   
malaMravljica
Nogavica, sprasevala sem zakaj te picijo v prst in pol od tam kri vzamejo. Mi je rekla sestra vceraj, da ce bo tokrat dobro bodo to ponavljali le na 12 tednov, men je pa to tako neprijetno.
Ja, pa kako pogosto so pregledi bi zanimalo tudi mene, mene sedaj naroca kar na 14 dni.

Tassi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    sedaj pa akcija in se tako veselim, ko bos sporocila, da sta naredila plusek. Pol bos pa se ti ena taka zivcna razvalina kot smo ta prvi tri sedaj in te bomo mirile user posted image user posted image  ze komaj cakam!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
24.2.2009 13:51:38   
malaMravljica
Maj, ti crke jaz pa slovnica na dnu, mi je kar nerodno, pa se mi ne da popravit.

Punce, moj ljubi je rekel, da moram spet zacet z normalnim zivljenjem in bla bla bla. Danes mi je rekel, da naj grem v mesto in si kupim kaj lepega. Ja super, kaj naj si pa kupim, bo itak takoj preozko. Sem pa mal razmisljala, da bi si kupila tiste sik skorncke za po snegu, a veste katere mislim. No bomo vidli, lahko bi pa kupila kaj zelo malga. Moj dojencek ze zbira robo in je dobil plac v moji omari, sedaj ima ze dva bodija in ene copatke.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
24.2.2009 13:52:28   
tassika
MM mislim da za toksoplazmo in pa nek combosov test, toksoplazmo ponavljajo da se slučajno vmes ne okužiš, za combosov test te pa samo prvič. Samo ne vem zakaj so te v prst, mene nikoli.

Ja bom razvalina, sem že zdaj ko kar ne vem a bi a ne bi?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.2.2009 13:53:47   
maj2009
ej mravljica kako se počutš? jst dons že ceu dan neki melem....skos morm met kej v ustih...user posted image mal me špika na vsake tok, dons sm prvič po 5 dneh celo noč spalauser posted image zdele pa že tko zeham, da je joj! a boš kej za pusta hrusta?pr ns že ceu dan maškare hodjo....

jst sm že en mali kinderjajcuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
24.2.2009 13:54:02   
MAŠKA
Pilotina, bova novembrke! Očitno je zdaj ugoden čas, poglej koliko se jih je že prestavilo na spodnji del seznamčka!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.2.2009 13:57:08   
maj2009
jst mam pa ene nogavičke še od prej kuplene, take čist micene..user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.2.2009 14:00:34   
Nogavica
maj2009 in mM, jaz sem imela preglede enkrat mesečno.

mM, tassika ti je že odgovorila glede pregleda krvi. Tudi jaz mislim, da pregledajo za toksoplazmozo pa mogoče še kaj, ampak meni niso nikoli jemali krvi iz prsta.

Zdaj pa moram nekaj malega pojest, ker mi je rahlo slabo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.2.2009 14:01:45   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

MM mislim da za toksoplazmo in pa nek combosov test, toksoplazmo ponavljajo da se slučajno vmes ne okužiš, za combosov test te pa samo prvič. Samo ne vem zakaj so te v prst, mene nikoli.

Ja bom razvalina, sem že zdaj ko kar ne vem a bi a ne bi?

Meni se pa zdi, da ni ravno tako... Iz prsta ti kri vzamejo večkrat, ker preverjajo bele krvničke (hemoglobin) torej, če je dovolj železa se mi zdi. Za toksoplazno in Combsov test ti vzamejo kri iz žile. Combsov test je samo enkrat, ker preverjajo kako se zarodek odziva glede na Rh staršev (če je npr, mami Rh negativna se zna zgoditi, da telo prepozna zarodek kot tujek in ga želi izločiti, kar pa ni nujno. Zaradi tega potem tudi cepijo nosečke, ki so Rh neg in zarodki Rh - nisem prepričana ali + ali -). Toksoplazma pa je okužba, ki jo preverijo večkrat. Sicer za neuser posted image  popolnoma neškodljiva, za user posted image  pa zelo! Paziti je potrebno na hrano in mačje iztrebke, zemljo... To je to... Toliko vem, več se pa verjetno lahko tudi pozanimam!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.2.2009 14:04:27   
tinuška
Aha še to. Vidim, da skoraj nobeni niso vzeli krvi iz prsta... Meni ga je takoj in tudi na naslednjem pregledu bi mi jo, če le ne bi bilo konca. Kot sem napisala, je ves trik v slabokrvnosti. Nič hujšega!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.2.2009 14:05:27   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Pilotina, bova novembrke! Očitno je zdaj ugoden čas, poglej koliko se jih je že prestavilo na spodnji del seznamčka!user posted image

jaz bi tudi bila... user posted image  Ampak ne bo šlo! Bom pa novoletna! user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.2.2009 14:25:17   
maj2009
kje ste pa zdej vse? a se s krofi bašete, ane?user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.2.2009 14:30:41   
pilotina
ej maška...prou dobro bi bilo, da otvoriva november...kaj praviš, si za user posted image

tinuška...tudi novoletna varianta mi je všeč user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.2.2009 14:40:16   
MAŠKA
Pilotina kar odpri ga, jaz se ti pridružim.user posted image  Joj, bi bil že čudež, če bi trikrat zapored zanosila v prvo!?

Tinuška,  a je lahko še kaj lepšega kot silvestrovanje v porodni sobi? user posted image

Maj, mi se v službi danes bašemo s slastnimi rebrci, bureki, krofi, je direktorca častila za pustauser posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.2.2009 15:10:34   
maj2009
pr ns mamo pa kračouser posted image pa mrzu krompiruser posted image , upam, da mi bo ostau v želodcu (glede na prejšnje stanje, ko sm vsega vn vrgla).

pa krofe za posladek, sm jih jst kupla!mmmmnjaami

punce jst sme se že za 1,5kg zredilauser posted image
pr men je tko, da kšn dan nč ne morm pojest pol pa drug dan vse za nazaj pogliham, pa še za kak dan naprej skladiščmuser posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.2.2009 15:10:48   
tassika
Tinuška, midve bova decembrki kaj praviš, bova imeli snežake, jaz pomoje ne bom padla pod november, koliko je možnosti da rata takoj in to drugič, ne bo šlouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.2.2009 15:18:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

sonček85, ne bova se vidle.. user posted image  Dej povej mi kako je pa z urgenco v CE, da bi šla takoj iz šihta?
jaz sem samo klicala in povedala zakaj se gre,in mi je rekla naj pridem.Ti kr pojdi tja in povej pa te naj peljejo gor v 2.nadstropje,ne čakaj,miška naša.
Jaz bi na tvojem mestu takoj povedala,kaj če te da na B kot mene,sem isto tako imela in me je dala na b,ŠE DOBRO DA SEM ŠEFU PREJ POVEDALA DA SEM NOSEČA ,DA NI POL DELAL PANIKE,NO K VEM DA je nebi ,ampak vseno.
Misli nase in na otroka ,za ostalo naj se ti je..be..
maška.plusek bo boš videlauser posted image
tassika:jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo nas s pregleda,vse bp,težki smo 1900g,naslednji pregled 19.3 CTG.Dobila vse papirje za CSD in napotnico za v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.2.2009 15:35:34   
pilotina
sonček85...user posted image  super...ma ste že veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.2.2009 15:58:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85...user posted image  super...ma ste že veliki user posted image user posted image user posted image
ja res smouser posted image user posted image user posted image .A se je še kaj rižkoo javila,javi se nam ,no pa saj vemo da je vse bp in superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.2.2009 16:05:11   
drobtinica29
čaw punce!

vidim da ste danes prave čvekice! sem si mogla kar čas vzet da sem vas prebrala!

tassi bravo, zdaj pa le na polno! user posted image

no pa da še jaz mojo današnjo dogajanje pripišem. Sem imela danes splošen pregled pri G in tam sem mu tudi povedala da sem ponovno user posted image , me je pa takoj pregledal in me dal tudi na UZ, sam toliko da je preveril. Vidla se je gestacijska vrečke in pa mala pikica! user posted image   in me naročil že naslednji teden na 1. pregled tako da ga imam 4.3.!  sedaj pa močno upam da bo takrat vse ok.
punce moje držite pestke zame!

drugače pa sem zasledila nogavica, da še imaš neke stare grehe, izpite in diplomo, pa le brž naredi to, da neboš vlekla predolgo, jaz tudi sedaj pišem diplomo, da jo čimprej končam!!! že predolgo vlečem vse to!

rižkoo enga objemčka  zate! user posted image   pa lepo zrihraj pri zdravniku!

punce želim vam lep dane še naprej!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.2.2009 16:28:25   
tassika
  user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09.Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija                28.03.2009
10. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
11. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
12. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
13. Maxy                                                                       03.03.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        20.10.2009
Sašaš               02.01.80 (29)   Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
Drobtinica        28.9.79  (29)     Maribor      04.03.09    28.10.2009
Nea_Teja             33                 Cerknica                            

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.2.2009 16:37:39   
pilotina
oj tassi...a sta se že zmenila user posted image

veš, danes sem ratala malo dosti sitkana...tko dosti kot pred M...tako, da mislim, da je na poti in nič ne bo od testka...tako, da bi se vama kar pridružila...a me vzameta s sabo in skupaj user posted image za novo leto

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
24.2.2009 16:52:06   
tassika
Nič se nisva še pogovarjala, zdele sva pri mojih doma in sva naročil apico za kosilo, potem jaz pokličem svojo g. da jo seznanim z izidi izvidov, potem zvečer bom pa ga vprašlala kako pa kaj.
Sevede te sprejmeva med zimske snežake, eno tako čveko vedno rabimo, samo škoda ker ne boš prišla v LJ rodit, bi si rezervirale sobicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
24.2.2009 17:24:18   
malaMravljica
1. prejle sem vam rekla, da me je moj poslal denar zapravljat danes. no, ce tako hoce lahko tudi to pocnem user posted image user posted image  gledala sem ena par oblekc za pomlad poletje, tako lepe, sam itak kaj naj kupim, bodo hitr preozke poleti a ne. No in sem si umislila eno novo torbo. Tolk zakon, res, dejte mi kaksen mail na zs in vam poslem slikco al pa bom en moj album naredila in dala link gor. je od GG&L studio ( George&gina&lucy ) to so torbe ki imajo tisto zelezno sponko gor.

2. sla sem v mcDonalds ker se mi hoce it ze dva tedna, sem uni farmarski krompircek in en burger, njami njami.

3. tisto za kri iz prsta. ma kaj pa ce je to za sladkor merit? Toksoplazmo sem pa ze prezivela, to je tudi videl v krvi, in tega se mi ni treba vec bat. Saj ce jaz tega ne bi ze prezivela bi bilo smesno, macka vedno v otrostvu in vedno sem sadje kar na vrtu vzela brez oprat, pa korencek direkt iz vrta.

4. Maj, vidis da sem danes res dobro user posted image  kar se tice kil sem pa na ene 3 minusa in mi gre tolk na jetra to, se mi je se rit zmanjsala, grrrrr k ni vec tako trda kot prej, pa stegna mam tudi tako shujsana, grrrrrr.... po 12 tednu zacnem laufat na orbitreku in dam to spet v red.

5. ja, moje grehe iz preteklosti bi res lahko popravila. to je tako, izpite sem naredila z levo roko, diplome se mi pa ne da pisat. ampak to je sama lenoba.

6. tukaj je pust zgleda da tako pomemben, da ima 98 % trgovin zaprto. k en bebec sem prsla v pes cono in se cudila zakaj ne dela avtomat za parkirisce placat.

7. Lupcka vsem, ker ste ene zlate punce.

8. Tinuska, imas kaksno novico za nas?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.