|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
24.2.2009 10:36:51   
tassika
Ojl apunce, jaz sem v nizkem štartu, grem še na wc in potem šibam, upam da kmalu pridem nazaj.

Rižko mail imaš na ZS

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.2.2009 10:39:26   
tinuška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tassika: leti in kmalu se vrni z dobrimi novičkami!!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.2.2009 10:40:51   
pilotina
tassika...pestke stiskam user posted image user posted image user posted image

Rižko...pestke stiskam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.2.2009 10:45:30   
Anonimen
Tassika, držim ti pestke... mooočno. Hvala za smajlija... user posted image

Tinuška sm kr copy/paste.. boš opazla.. sam, da maš ti še dodatke.. user posted image

Ja, prjatlce moje...stvar je taka.
Končam ob 16, greva domov.. si jo umijem in jo zrihtam... :-) se preoblečem in grem na urgenco v CE spoznat osebje.. , ne zanima me.
G mi je rekla, da če ni kri, ni naverjetneje nič hudega, najbrž se pa kaj dogaja... Tko..
Plan je tak. Ta moj šef je pa tak smrad.., da itaq, da mam problem kr it vn.. Full lažje bi blo, če bi vedel. Sam ne upam še zdej povedat..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.2.2009 10:49:57   
tinuška
Rižko: Važno, da boš šla! Tega šefa bo pa kmalu doletela strela, ko bo izvedel, da greš za 1 leto! In prav je tako! NE BOJ SE GA!!! Kaj ti pa more!!?? 
Lepo se drži in user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.2.2009 11:06:39   
pilotina
sam res tinuška...kak gušt je rečt...grem na porodniško user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.2.2009 11:16:19   
tinuška
Pilotina: še malo, še malo....user posted image

Kako kaj ti napreduješ?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.2.2009 11:25:04   
pilotina
v nedeljo čakam M...ne čakam...ne vem...vsekakor je nedelja zame big dan...moj PDP je...sem vprašala dragega včeri...čuj, v nedeljo bi bil PDP, v nedeljo bi mogla dobit M...kaj če je ne bo...naredim test...pa mi je odgovoril...veš kaj, v nedeljo uživaj kolkr se da user posted image

bom se sproti odločala kaj bom...lahko, da bom jokica, al pa čisto obratno, hiperaktvina...bomo vidli user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.2.2009 11:33:37   
pilotina
pa ti tinuška...kako je s tvojimi M...kdaj boš ti mela zeleno luč

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.2.2009 11:36:33   
malaMravljica
Pilotina, tako ti zelim, da se ti v nedeljo prikaze plusek, ne mores si mislit kako. To bi vsaj malo ubilo bolecino zaradi pdp-ja ki se ne bo izvedel.  Povej, ze kaksni znaki? In test ze imas doma? sam ti pa pades sedaj ze v november a ne da?
go go Pilotina!!

Tassi, stiskam pesti za lepe novice in zeleno lucko! Pol bi pa tudi ti lahko padla v november user posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.2.2009 11:37:23   
MAŠKA
Čau punce, nosečke in nenosečke!

Rižkoouser posted image user posted image user posted image , mora bit vse dobro, ne smeš po moji poti!

Pilotina, držim pesti, da user posted image  ne bo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Moj PDP bi bil 28.3. in se že kar bojim tega datuma, če še do takrat ne bo pluska, moral bi biti za dan žena...

Neja_teja čestitke, lepo, brezskrbno nosečnost in lepega zdravegauser posted image  želim!

Tassika, user posted image user posted image user posted image  tudi zate.

... in pozdravček vsem ostalimuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.2.2009 11:40:41   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

pa ti tinuška...kako je s tvojimi M...kdaj boš ti mela zeleno luč

Nimam pojma. Čakam še prvo M in potem še eno... Pa še h ginekologinji moram prej in bla bla... bomo videli! Upam, da čimprej! Ni še 28 dni od Abr.. Kdaj si pa ti dobila prvo? Meni se ne da več čakat! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.2.2009 11:41:16   
pilotina
joj malaMravljica...srček si, hvala user posted image

haha, november...bilo bi lepo, res...ne upam si upat...ker vem, da pač ne gre tko hitro pri nama...ampak nujno pa ni...zato pa itak potihem upam...ednini mesec, ko nisem upala, je bil prejšnji mesec, saj ni bilo primarnega materiala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.2.2009 11:46:41   
pilotina
tinuška...pri meni je tako, da si M sprožim z dabrostonom, nato pijem klomifen in šele po klomifenu načeloma imam O...in ko to zalaufa, dobivam svoje M s pomočjo klomifena
takrat sem si jo sprožila 6 tednov po A...no, G mi je tako naročila
ampak vem pa, da rabi telo neki cajta, da pride k sebi po A...tam nekje 4-6 tednov po A pride prva M se mi zdi
tako, da jo boš ti kmalu dobila po mojem...upam s tabo, da bo čimprej prišla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.2.2009 11:49:53   
tinuška
Saj mora! Kdo pa misli, da jo bo čakal?! Bo dobila hitro odpoved, če se misli hecat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.2.2009 12:07:47   
pilotina
odpoved ja...in čez rit, če ne bo pridna user posted image ...ma itak, da bo pridna...je že za vogalom user posted image

Maška...hvala ti za želje user posted image ...a ti tudi marca user posted image ...ja, tudi mene je strah nedelje...ampak...ne bom se sekirala...je še dolga do takrat

zdej sem bolj v čakanju tassike in Rižkice  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.2.2009 12:12:20   
tinuška

odpoved ja...in čez rit, če ne bo pridna user posted image ...ma itak, da bo pridna...je že za vogalom user posted image

Maška...hvala ti za želje user posted image ...a ti tudi marca user posted image ...ja, tudi mene je strah nedelje...ampak...ne bom se sekirala...je še dolga do takrat

zdej sem bolj v čakanju tassike in Rižkice  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tukaj smo pa res non-stop v čakanju! Je luštno, da se dogaja... Če ne drugega se vsaj zamotiš in pozabiš na lastne težave in še bolje je to, da nas je veliko in da se vzpodbujamo in si pomagamo pa je svet takoj lepši! Vse ste ene take čvekice in srčki! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.2.2009 12:14:16   
pilotina
a ja malaMravljica...sploh ti nisem na vse odgovorila...sm malček zgubljena danes

nič znakov nimam...testa pa tudi še nisem kupila...matra me, da bi skočila v Italijo pogledat, če majo uni digitalni CB...veš, ki si ga ti delala user posted image ...po drugi strani bi pa res počakala, da mi par dni zamuja M in ga pol delala...pri meni so tile lažno pozitivni testi pogost pojav...pa se mi ne da več jokat user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.2.2009 12:16:25   
pilotina
tinuška...si se malček zmotila...smo čvekice in srčki bi morala napisati...saj si tudi ti naš srček user posted image

je pa res...ful lepo, da se imamo user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.2.2009 12:22:48   
tinuška

tinuška...si se malček zmotila...smo čvekice in srčki bi morala napisati...saj si tudi ti naš srček user posted image

je pa res...ful lepo, da se imamo user posted image

user posted image  ja...res je...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.2.2009 12:57:19   
Nogavica
Uh, kaj jaz to berem ... Rižkoo, prosim, ne se obremenjevat in sekirat, preden sploh greš na pregled in ti povejo, kaj je. Tudi meni je najprej padla na misel ta tvoja cista. Močno, močno stiskam pesti, da bo vse o.k. user posted image  user posted image  user posted image
Aja, jaz bi tudi rada videla tiste fotke. Ti lahko pustim mail na zs? user posted image  

Upam, da se tudi tassika kmalu oglasi z dobrimi novicami.

pilotina, dobilaaaaa! user posted image  Veš, Kako se bom basala danes user posted image  Hvala še enkrat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.2.2009 12:58:53   
Nogavica
tinuška, a pri tebi še ni niti 28 dni minilo od A? Meni pa se zdi, da se poznamo/čvekamo že celo večnost.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.2.2009 13:05:15   
Nogavica
Ena je zjutraj spraševala, kako izgledajo pregledi v nosečnosti, mislim, da je bila malaMravljica - pri meni je bilo tako, da je tudi samo prvi pregled bil tisti "pravi" ginekološki, na ostalih pa so me vsakič tehtali, izmerili pritisk, pregledali urin in izmerili dolžino med sramno kostjo in vrhom maternice (meni se zdi, da se to meri, da nisem zdaj čisto mimo usekala). Pa malo se pogovorita z g, kako poteka nosečnost, če so kake težave, če imaš kaka vprašanja.
V laboratorij greš 3x (v vsakem trimesečju enkrat), UZ pa sem jaz imela samo dva - tistega zgodnjega, takoj po porvem pregledu, pa potem morfologijo. Je pa pri nas to različno od ginekologa do ginekologa, nekateri namreč delajo UZ na vsakem pregledu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.2.2009 13:06:23   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

tinuška, a pri tebi še ni niti 28 dni minilo od A? Meni pa se zdi, da se poznamo/čvekamo že celo večnost.

Ne še! Bo pa ta teden v četrtek! user posted image  Sem ravnokar klicala ginekologinjo, če je že dobila izvide od A in tistih brisev ali kaj jaz vem kaj gledajo in mi je sporočila, da je vse ok in da naj le priromam malo do nje. Sem pa itaq naročena v čatrtek! Upam le, da ne bo potem našla kakšne pregrade ali kaj podobnega! No saj ne vem kdo bi tega vraga vame postavil kar tako brez dovoljenja. Bom v primeru, da je kar gradbeno inšpekcijo poklicala! user posted image user posted image user posted image  Bravo zame!

Ti se tudi bašeš z regradom? user posted image  MMMmmmmmm... Tale naša Pilotina je pa res zakon! Pošta laufa 100 na uro!
In kaj ti počneš? Opažam, da sedaj ko Tassike ni več ali manj jaz in Pilotina čvekava. No ja... tudi druge se prijavijo občasno (verjetno bo razlog za to - preveč dela?user posted image ) Tega jaz nimam oz. ga ne vidim.user posted image user posted image  Bom šla jaz tudi malo do okulista preverit kako kaj moje učke! Meni se zdi, da je vse delo za drug teden... Mogoče se pa motim... Ah, briga me! Ste ve bolj pomembne kot moja trenutna služba! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.2.2009 13:17:12   
Nogavica
Ja, res je, dobila sem regrat user posted image , tudi dragi se ga že veseli, ko bo prišel iz službe.

Jaz tenutno ne počnem čisto nič, imam celi dve urci miru, ker Živa spi. Danes sva ostali kar notri, ker je prej noro snežilo in se je spet ohladilo, sicer pa malecka še vedno rada spi v vozičku, tako da sva običajno ta čas zunaj, na sprehodi in na kavici user posted image

Drugače sem pa jaz doma. Pred Živo sem imela službo v okviru javnih del in mi je bilo ful fajn, ampak preko j.d. je pač tako, da te služba po porodniški ne čaka. No, po končani porodniški sem iskala službo pa nič dobila, čeprav je za eno že zelo zelo dobro kazalo. Potem sem zanosila in sva se z user posted image  odločila, da bova pa imela naprej otročke, pa si bom potem službo iskala. Zaenkrat nam tako nič ne manjka. user posted image  

Sicer pa sem svetovna luzerka, ker mi manjkata še dva izpita in diploma, da dokončam faks, jaz pa že par let stagniram in se kar ne morem lotit tega zaključka. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.