Ursi2
|
Dinki, upam, da je s Titom bolje in a ne kašlja več!!!!!!!!! Za vsak slučaj pa še , da bi bil zdrav!!!!!!!!!!!!!!! Azzura, naj bo začetek v službe lep in naj ti ure čimprej minejo, da boš lahko spet videla svojega sončka!!!!!! Joži79, VSE NAJBOLJŠE ZA NAZAJ!!!!!!!!!!!!!!! PA ŠE ENA jE taka čist brez jajc, tako da si jo lahko celo privoščiš. Pa še redi ne!!!!!!!!!!! Pa še , da bi bili zdravi!!!!!!!!!!!! Lona76, čestitke za krofe!!!!!!!!!!!!! Dobra si!!!! Jz se tudi spravljam, da bi jih pekla, pa kr nimam volje. Še posebej za to, ker vem, da bi na koncu večino kr sama jedla. Tako da se bom letos temu odpovedala. Bi bila pa vseeno vesela, če bi napisala lahko recept. Prosim. Mogoč se pa premislim. O tašči pa ne bom zgubljala besed. Mislim, res nima ženska čist pospravljeno. Sory, sam če vidi, da je Taja revica skoz bolana ali prehlajena, a nima mal občutka, da je kašljanje in smrkanje za takole malo žabico čist dovolj, da kaj konkretnega dobi. Ma, sploh ji ne odpirat, pa je!!!!!!!!! Za Tajo pa , da bi revica bila končno zdrava. Sej sam še malo, pa bo pomlad tukaj, p asonček in lepo vreme!!!!!!!! Pa pridna, da je toliko popila. In čestitke za korake ob opori!!!!!!!!!!!! O, super, sem videla, da je Taja bolje! Še , da bi bila noč boljša in ritka ne več rdeča. Našemu je res pomagala praška pasta! Se pa dobi v lekarni brez recepta. Mumu, ja zgleda da malim res goveja muzika paše. Naš je tudi čist nor, sam se jz bolj malo kdaj spomnem, da bi jo dala za poslušat. Hmmmmmmmmm pa čestitke za stanje ob opori. Katiandi, kak luškan hudiček. Bi ga lahko kr anglčki med sebe sprejeli, je čist preveč lep pa luban za hudičeka!!!!!!!!! Tina50, pridni. Vi ga pa žurate. Meni tudi ni jasno, kk je lahko v tem času tolko RD!!!!!!!!!! In super, da ste se v LJ fajn imeli!!!!!!!!!! Ja, žurka je uspela na polno!!!!!!!!!!!! NČK, kkao je bilo na Peci? Pa upam, da vam uvajanje bolje steče. Ja, tudi jz mislim, da bi otrok vsaj malo moral poznat tistega ko ga pazi. Da so zdej pa res že tolko stari, ko točno vejo, da je to nek nogv človek in jim ni prijetno! za čim manj joka in da bo sedaj šlo samo na bolje!!!!!!!!!! Joži79, lepo da se je tašča spomnila in ti prinesla darilo. Pa da je celo trofila!!!!!!!!! In super za mlečne izdelke in pomarančo!!!! Ek76, lepo da te spet lahko malo beremo! Super, da je vse ok . In res je, da otroci niso po jusu in niso vsi po knjigi!!!!!!! za vsak slučaj pa Mumu za tebe in tvojo moamo. Ne vem, kaj naj drugega rečem, kot da upam, da se bo vse poštimalo!!!!!!! Zofy, za uvajanje si se pa fajn odločila in super, da je bilo danes braz kakih zapletov!!!!!! Da bi bilo vsakič tako!!!!!!! Vam p amorem povedat, da je Luka zgleda šele zdej prav ugotovil, kaj se odgaja. Da mene pol dneva ni in da bo on zdej skoz moral bit prio dediju dopoldan. Baje je bil že v sredo in čet ful siten in je soz cvilil, nič mu ni pasalo,.... Ko sem pa jz prišla domov in je pa skočil k meni, se stiskal in že mahal pa-pa!!!!! In zdej ga sploh ne smem pustit kje, tako da me ne vidi, ker je jok tak inme že išče in pride, pa že pleza po meni. Potem pa se stisne k meni in me ne spustui, sam čist not v vrat se zabubi in je tako par minut. Pa sem enkrat lupila krompir, Luka se je pa zraven mene igral in je prišla babica (tašča) me neki sprašvat, potem pa je LUkanu sa rekla, če pride k nje, da i šla dedija iskat, je bilo dost,je priletel k meni, se stislin k nogi in mi nogo objemal. Če je pa kdo blizu, pa se je kr jokat začel. Tako da je zdej kr skoz tako, še obrnat se mu ne smem!!!!! Sej vem, da je sam faza, sam me pa vseen malo skrbi. Bomo vidli, kk bo zdej, ko bo dedi spet sam. Ker tašča je imela ta taden počitnice oz dopust in sta bila oba doma in oba rinla v njega. Tolko na hitro, zdej pa pod kovter pA KNJIGO V ROKE!!!!!!!!!!!!!!!
|