|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
20.2.2009 14:02:38   
Vilma
Danes pa niste kaj dosti zgovorne. Ja ja lep dan, vikend, kdo bo na rr visel. user posted image
Najprej čestitke Špeli tvoji najstnici user posted image  Se mi zdi, da sva se ravno pogovarjali z velikima trebuškoma o njenem 12 rojstnem dnevu. user posted image  Kako hitro čas beži! Zdaj pa ti na vrsti in potem še Maks. user posted image
Dinki za bruhanje tako kot so napisale punce. Če se pridruži kak nov sindrom, npr. driska, pa je lahko viroza tudi če je samo 1x bruhal. Nimaš pa kaj dosti hodit k zdravnici za take stvari, itak nobenih zdravil ne dobi. Ne vem no, jaz ne maram niti v bližini čakalnic, pridemo tja z virozo, odidemo pa še s kakšno novo boleznijo. Razen če bi Tit malo pil, potem je fajn se it pokazat, ker ponavadi starši težko prepoznamo dehidriranost. Sam itak si napisala enrkat, da spije liter tekočine na dan. No če bo zdaj samo polovico, je še vedno dovolj. user posted image
Ja ta vikend je pust. Mi bomo šli jutri verjetno v Cerknico na otroško pustno rajanje, v torek bo pa itak v Postojni povorka in potem naprej za otroke na šoli.
Lona čestitke Taji za prvi zobek. user posted image  A je še kdo brez zob, al smo zdej kompletni vsaj z enim? user posted image

Julija pa je danes sitna za znoret. Noč spet slaba, je bila budna 2x po eno uro. Sem popustila obakrat, ji dala jošk, pa še na jošku ni hotla spat. user posted image  Kdaj bo to moje dete začelo spati? Me je tako strah službe, kako bom jaz tam skoncentrirana, če sem ponoči vsaki dve uri budna? user posted image

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 301
20.2.2009 20:25:15   
san
ojej dinki, zjutraj sploh nisem opazila, da je titek bruhal... upam, da je bilo samo 1 x in konec. viroza bi bila, če je kasneje še kaj bruhal, no kot so ti že napisale punce. držim pesti in upam, da je bilo pote,m vse ok in da mu samo kaj ni pasalo. za vsak slučajuser posted image user posted image user posted image

špela, tvoji punci pa vse najboljše in najlepše in najslajšeuser posted image user posted image . že 13user posted image , uau!
sem pa ravno zadnjič razmišljala o vama kako sta...

no, moja izabela je prišla živa in zdrava in srečnauser posted image . pa utrujena. in moja punca bo tudi kamlu - prihodnji teden 26., stara že 10 let... joj kam čas beži, pa še včeri sm jo prvič v rokah držala, mojo sončico...

no, uživajte prihodnji teden, pa se potem spet klikamouser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.2.2009 21:13:21   
Lona76
Dober večer!

Otroci pod kontrolo. V posteljah user posted image . Mož malo manj pod kontrolo. Na pijači. Mam na RR, pol pa spat.

Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image za Titka, upam, da ni kakšna viroza ampak mu samo kaj ni pasalo. Drugače pa peka mi po okusu kar gre, sam vizualno pa ne user posted image . Bomo vidli kakšni bojo krofi jutri. Če bojo lepi jih bom slikala da se pohvalim user posted image . Pojem pa res use. Ni važn kako zgledauser posted image .

Vilma user posted image user posted image user posted image da Julija začne bolje spati.

Jagoga mal si pa me zdražla s tem da si bla 4 ure na sončku. Sem ti fouš user posted image . A tut zame bojo še lepi časi prišliuser posted image

Pomlad super da izkoriščate še zadnje dneve za itleteuser posted image

San uživajte na dopustu! Super da ste našli ugodno varianto user posted image .

Tko zdej grem pa še mal pred TV pa spat. Čeprav se mi zdi da ni nič na Tv? Aja pa mami sem dons poslala v City park po rdeče žabe za Tajo. Da naute misnle da so jih mel. V celem City parku ni rdečih žab user posted image . Madonca vse roza prav mami. Tko da če nisi roza mama bl težko kej za punčke dobišuser posted image . Ker bo Taja pikapoka ji je pol mami kupila črne pajkice za 3 leta pa rdeče štumfeuser posted image . Pajkice naj bi bile 3/4 pa so ji še vedno aml dolge ampak bolš dolge kot prekratke.

Zdej pa dost klobas in res grem.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.2.2009 8:17:20   
mumu
DAŠA, danes praznuješ svoj 1. rojstni dan, bodi še naprej pridna in vesela, pa da boš očka in mamico pa sevdea bratca Liama rada imela.

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.2.2009 8:35:09   
Lona76
Daša vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrava, vesela, nasmejana.

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.2.2009 8:37:19   
Lona76
Pa Urbanu vse naj naj za še zadnjo obmesečnico pred 1. RD. Tudi ti bodi zdrav, vesel, razigran.user posted image

Drugače pa noč taka kot včeraj. Se je zbudila zaradi ventolina in potem lumpa ni zaspala nazaj eno urouser posted image . Vsakič ko sem se jaz ulegla je ona zajokalauser posted image .

Drugače nič novega, grem hitro v trgovino po kvas, potem pa krofe pečt. Rezultat vam sporočim user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.2.2009 8:40:11   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Drugače nič novega, grem hitro v trgovino po kvas, potem pa krofe pečt. Rezultat vam sporočim user posted image

Si pa pridna. Men se krofov ne da pečt, rajš krhke flancate delam, se mi zdi da je vseen mal man posla. A lahko pridemo probat user posted image ???

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.2.2009 8:42:02   
mumu
Uraban

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.2.2009 9:18:55   
Dinki
Dan punce, a mate kej za pusta hrusta? user posted image
moj Titek je zbolel. sicer se bruhanje ni nič nadaljevalo, je pa vse prešlo sedaj na njegov kašelj user posted image . revček mali tko kašlja, se sploh ne more skašljat. Je pa slišat, da ga to vse praska not. Noska nima zamašenega, tudi vročina je minimalna, malo čez 37 v ušesku. Ponoči se je kar nekajkrat zbudil, ampak se nimam kaj pritoževat, je tak revček mali. Sem klicala danes zjutraj P in so mi odsvetovali obisk. Pravijo, da razsajajo viroze in da bo šlo to v parih dneh mimo. Seveda veliko tekočine pa sirup Prospan...ga je šel zdej moj dragi iskat v lekarno, titek pa pančka svojo 1. rundo. Pa tako lepa maškarca bi bil user posted image  pa na pustni sprevod bi šli....no ja, nimamo kej.

Dašica
naša najstarejša user posted image  marčevka user posted image
VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIVA S TITKOM
za tvoj 1. rojstni dan!!!!
Bodi zdrava, nasmejana, malce navihana
in super sestrica svojemu bratcu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa
Urbanček
tudi tebi vse naj, naj za mini RD user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meridaub, sem zasledila, ti ne greš nič delat zdaj vmes med Andrejem in Julijo? in hvala za prijazne besede glede Titka. Prav tako Pomlad08, San in Vilma in Lona76.

Vilma, brez zobk je mislim da edino še Anja. Glede tekočine in Titka pa mislim, da ne bo panike, je še zmeraj orng pivec user posted image .

lona76, spoloh ne dvomim v to, da ti krofi ne bi uspeli user posted image . če bodo pa zanič jih pa maškaram uvali user posted image .

Šibam, uživajte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.2.2009 9:19:05 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.2.2009 14:10:34   
tina50
                                     DAŠA VSE NAJ; NAJ  za prvo svečko!                     
                               bodi zdrava, vesela in nasmejana vse dni.                      
                                    ter pridno pihaj svojo prvo svečko!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Urban tudi tebi vse naj, naj za zadnjo     
                           obmesečnico! bodi zdrav, vesel,......ter pridno hodi
                                                  sem ter tja.   
                                               user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.2.2009 14:26:28   
Azzurra
Hvala punce za čestitke Daši!

Zadnje mesece nisem bila nič kaj prida čvekica, zato sem res vesela, da ste se spomnili na nas.

V ponedeljek grem prvič v službo po porodniški in dopustu. Še naprej bom mislila na vas in upam, da vas bo prihajajoče spomladansko sonce privabilo kak vikend na srečanje na Obalo. Se vidimo?!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.2.2009 17:26:42   
Joži79
Vse najboljše Daša!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No da vam povem, da so vaše pikepoke zelo pomagale in je Juš danes že cel dan brez vročine (včeraj prvi dan brez svečke), spet šiba po stanovanju 100/h, je in se veliko smeje...user posted image user posted image user posted image In to je največje darilo za moj rojstni dan, če je že vse ostalo praznovanje padlo v vodo. Tako da sem tu doma, cel dan nekaj pospravljam, kuham... Smo ta teden, ko je bla ta bolezen, nasvinjali ko Pipi pa Melikad na kvadrat.

Sem bla zjutraj kar malo razočarana, sem tekla k Mihaleku po torto brez jajc (da bi mela vsaj mal občutka da mam RD), pa jih že ob 11h niso imeli več (odprejo pa ob 10h) user posted image

Tit zdaj ti pa jaz pošiljam par user posted image , da čimprej ozdraviš. Pa tudi vsem ostalim, ki jih potrebujete.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.2.2009 20:04:16   
aleži
Dašica vse naj naj za tvoji 1. svečkico.
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.2.2009 21:11:29   
Azzurra
ALEEEEEŽI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 314
21.2.2009 21:21:27   
Lona76
Živjo!!

Spet eno velko zatišje tukajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Titka, naj se čimprej pozdravi. A P vam je rekla da dajajte Prospan sirup? Jaz sem tudi že razmišljala, če bi ga dajala Taji pa ne vem če ji ga lahko? Bom P vprašala. Sem ga pa pri Tilnu in mi je bil super. Sem ga imela vedno doma, ker mu je res pomagal da se je fino odkašljal. Res upam, da se kmalu pozdravi.

KROFI: Naj se pohvalim da so uspeli superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Od 37 krofov so samo še 4-jeuser posted image . Še moj mož se že cel dan baše z njimi, pa ni sladkosneduser posted image . Mislim, da jih bom v torek spet peklauser posted image . Mi je dala mami en tak fini lahek recept. Največ dela je z peko, drugač pa so čist simpl. Je bil svak z družino tuki in je 3 letna nečakinja pojedla 3user posted image . So se prav pujsal z njimi. No zdej se bom pa nehala hvaltuser posted image

Drugače dan kar v redu preživet. Mi pa tale moja tašča ne da miru. Matr me je razjezila. Da vam potožim kaj je bilo. Že cel teden je brez glasu in jo grlo boli in praska in ona mene vpraša kdaj bo vidla maškareuser posted image . Ona namreč trdi da ni bolana ker nima vročineuser posted image . In mi res ni jasno. A je res tok blond al kaj ji je da ne šteka da Taja ne sme v stik z bolanimi ona pa še kar teži? In zdej se sprašujem kokrat nas je že tkole nasrala da jo je po grlu praskal pa je rekla da je zdrava zato da smo prišli pa je po možnosti Taja tam zbolelauser posted image . Ne vem da se ji ne gre za zdravje svoje vnukinje. Matr sem bla jezna in sem ji rekla da pač s TAjo ne mislim k njej hodit glede na to da jo praska po grlu da se mi ne da v bolnico hodit in ona men da se je v roke vzela in da je zdej že boljšauser posted image . Dejte mi povedat a sem jaz ušvasana al je onauser posted image . Nebi rekla da bi bla Taja super zdrav otrok in stara 3 leta, pol se lahko tkole norca delaš, ne pa ta reva k je 3 tedne na mesec bolna pa nikamor ne gre. Al sem kr moža nakregala naj ji razloži kaj je bolezen. Pa sem ji zadnjič že po telefonu razlagala da ima očitno v sebi virus če jo boli grlo in kašlja.In mi je rekla da ni bolana ker  nima vročine. Mogla bi it na operacijo in so jo v ponedeljek klicali če je zdrava in je rekla da jeuser posted image . Ne šteka da je bolna. REs ne vem kaj ji je. No dost o njej ker sem pa kar preveč že napisalauser posted image

No zdej grem pa tudi jaz mal pred TV pol pa spat.

Mirno noč vsem!

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 21.2.2009 21:22:23 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 315
21.2.2009 21:24:18   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Si pa pridna. Men se krofov ne da pečt, rajš krhke flancate delam, se mi zdi da je vseen mal man posla. A lahko pridemo probat user posted image ???

Boste mogle pohitet ker jih skor ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.2.2009 21:25:54   
Lona76
Joži pa še tebi vse naj naj za rojstni dan, veliko zdravja, veselja z Jušem in tvojim dragim in čimveč potrpljenja s taščo.user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 317
22.2.2009 2:45:17   
Špela100
Daška vse najboljše za tvojo prvo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 318
22.2.2009 7:00:31   
jagoga
DAŠA VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN, BODI PRIDNA IN ZDRAVA PUNČKA
user posted image user posted image

URBAN VSE NAJ NAJ ZA MINI RD IN MINI user posted image

JOŽI79 VSE NAJ NAJ TUDI TEBI, ZATE PA ŠOPEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 319
22.2.2009 7:04:01   
jagoga
Zdaj pa še voščilo za danes:

JULIJA VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DAN, ŽELIM TI DA BI KONČNO SPOZNALA KAKO PRIJETEN IN SPROŠČUJOČ JE SPANEC.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 320
22.2.2009 7:52:22   
Naša črtica koraka
user posted image LUKAuser posted image , z nekaj dnevi zamude, a iz srca:
user posted image
user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE OB 1. ROJSTNEM DNEVU,
ŽELIM TI DA BI BIL ZDRAV IN ŠE NAPREJ TAKO NASMEJAN FANTIČEK,
MAMICI IN OČIJU V SREČO, VESELJE IN PONOS!

user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.2.2009 8:00:44   
Naša črtica koraka
user posted image DAŠAuser posted image ,

včeraj si upihnila prvo svečko,
user posted image
ŽELIM TI, DA BI BILA
ZDRAVA, NASMEJANA
IN NAVIHANA
PUNČKA
MAMICI IN TATIJU  
PA V SRČNO VESELJE!
user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 22.2.2009 8:01:21 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.2.2009 8:21:36   
Azzurra
Hvala, hvala!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.2.2009 9:06:57   
katj
Vse najboljše princeska....DAŠA!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.2.2009 9:11:03   
mumu
JOŽI 79 vse najboljše

user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?