|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
24.2.2009 14:30:14   
aprilčica07
anč: še to sem ti hotla napisat, da igle in kompleten postopek amnio sanjam tud jst... in to vsako noč, no.. zaspim okrog 23 zvečer, se zbudim med 2 in 3 in takrat se začne veselica... igla, pa igle, pa bolnica, pa vsek kar zraven spada.. zaspim, pa se zjutraj zbudim čisto povožena, ker nevem kaj se dogaja ali sem že bla tam, ali me še čaka, pa sanjam slabe izvide.. jao jao.. da ne bom tle gori težila...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.2.2009 14:40:19   
tejči77
anč in aprilčica, še malo zdržita, pa bo vseh skrbi konec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Sej vem, men je to lahko rečt in si ne predstavljam kaj bi meni vse rojilo po glavi.

Mene pa že ves dan danes tako čudno boli spodaj v trebuhu, pa to niti ni tako hudo. Ves čas mi nekaj trza notri, sej ne znam razložit, tako kot če ti sklep škripa mi ves čas dela v trebuhu. Se sliši blesavo ampak je res. In zdaj sem že čisto nora. Ne vem kaj bi to bilo. Se mi zdi da mi že ves trebuh brenči. Mogoče bi bilo dobro da bi poklicala g, ampak zdaj je že nehala delat.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.2.2009 14:49:59   
Anonimen
pozdravljene nosecke!
po doooolgem casu se vam javljam. berem vas vsakodnevno, samo ni pa ni hotelo posta poslat!user posted image
kaj ni lepo, ko nasi busiji tako vztrajno rastejo?
evo, sem tudi svojega pofockala:
user posted image

vsem, ki vas tarejo skrbi, pa iz srca zelim, da bi se vse dobro izteklouser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.2.2009 15:16:57   
eee35
No jaz sem že zmazala krofauser posted image Sicer naj bi bil za desert, ampak se mi ni dalo čakat, da se kosilo skuha.
Aprilčica 07 in Anč: želim vama, da je AC čim prej mimo in da tudi hitro mine čakanje rezultatov, ker to res mora biti ful mučno za vaju. moram preveriti, kdaj imata AC, pa bom držala pestiuser posted image
Jaz sem tudi naredila sliko trebuha, pa dala v album, ampak pojma nimam, če se je slika naložila...
Snega še ne čutim (upam, da ga je sulfinja zadržala na svojem koncu...) ampak piha danes noro, pa čeprav ni mraz, ampak ta veter ni preveč prijeten, sem sprehod hitro končala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.2.2009 15:17:07   
Anonimen
go_ti ti kar pridi... Se mi lušta tale špinača že kak teden, pa sploh ne pridem do tega, da bi jo nardila user posted image user posted image user posted image   No danes ziher pade v lonec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi makaronflajš mi zdejle diši... Ampak takšen, kot sem ga jedla v osnovni šoli pri kosilu..... TOOOOOOOOOOOOOOOOOOk je bil dober user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
24.2.2009 15:18:25   
Anonimen
eee35, je je tvoj buscek tudi ja:D

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
24.2.2009 15:20:38   
Anonimen
wooooow eee35 kak bušiiiiiiii

Jsz sem tudi svojega zadnjič poslikala, ampak je še preveč podoben debelemu, da bi ga delila user posted image   Sej bo kmalu a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
24.2.2009 15:30:28   
eee35
Pismo, raste, rasteuser posted image  Jaz špinače ne maram, edino mogoče v lazanji, ampak nič ne bi imela proti kremenatlom, pa zelenjavi, pa krompirju iz pečiceuser posted image
Namesto tega pa bo kislo zelje, saj je ta moja jota bolj znanstveni poizkus, ampak okus ima čist ta prav, tako, da se ne sekiram preveč! Samo smrdi po celem bloku, sem več ko prepričana....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
24.2.2009 16:24:56   
go_ta
eee35, ful luštn buši!!!!user posted image  pa tvoj tut miska!!  morm rečt dragemu, da me enkrat pofotka, dokler še nisem čist bunkicauser posted image
anč pa aprilčica07, jst tud držim pesti za vaja! pa da bo čim manj morastih sanj! pa aprilčica, ti kr 'teži', sj si delimo dobre pa slabe stvari.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
24.2.2009 16:41:29   
lara27
Pozdravljene!

Jaz sem tudi naložila slike pikiceuser posted image in bušija pa nevem ,če so vidne vam!
Jaz sem se tako prenajedla krofov pa vseeno mislim ,da bom danes kakšnega še pojedla sedaj pa gremo malo na pustovanje .
Lep pustni torek vam želim vsem skupaj!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
24.2.2009 17:07:15   
eee35
lara 27: vidi se čist dobro tvojouser posted image , kul trebušček, tako naprejuser posted image Vidim, da imaš še navadne hlače! Jaz zdaj, ko vem, kok je fajn v nosečniških niti ne pogledam navadnih kavbojk!

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
24.2.2009 17:52:31   
Barbk
Anč in Aprilčica tudi jaz še zmeraj stiskam pesti za vaju in vajini pikici pod srčkom.
Miška_mccute in eee35 kaka lepa buškota. user posted image
Jaz sem tudi ta teden svojega slikala, pa kaj pa vem, se mi zdi, da imam isti problem k Živa. user posted image  No mogoče ga pa delim z vami, pa se pol tud Živa opogumi. user posted image
Lara27 tudi tvojega buškota in bebija sem si ogledala. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
24.2.2009 18:06:22   
Ayo
Jaz pa HB zaenkrat se dobro spim (seveda kolikor mi to dovoljuje Gabriel), pa verjetno moram se kar nadoknadit iz prve user posted image , ko nisem spala vseh 9 mescev in iz meseca v mesec se je slabsala, na koncu sem pristala na 2 ure na noc. Sem ves RR znala na pamet, pa se dobro da znam strikat, sem imal kaj za pocet. user posted image
Bilo je pa grozno in nevzdrzno, ker niti podnevi potem zadnji mesec nisem mogla spat. Katastrofa!! Upam, res srecno upam, da bo sedaj drugace.

Ja jaz tudi se kar nekakao spravim gor navadne hlace in krila, ceprav je ze malo na tesno. Samo sem si kupila nove nosecniske in je bilo treba takoj sprobat. user posted image
Ampak busi se mi pa ze kar pozna, ker mi tudi vsi ze govorijo. user posted image

Krofe bi pa tudi jaz pekla, ampak ni casa user posted image Sicer jih se nikoli nisem, ampak ko berem recepte, izgleda da porabis skoraj cel dan...user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
24.2.2009 18:38:46   
eee35
Barbk: ti kar daj sliko bušija, meni vse so kuluser posted image  Sem gledala slike tvoje punčke, luštna, pa kok fajn v vodi je čofotala. Vidim, da sta bila na Korčuli, midva par let sva na Pelješac hodila, Korčula je tudi kar lepa.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
24.2.2009 19:16:07   
Ayo
Joj tolk mate lepe slikce, meni gre pa tako se bolj na zivce, ker ne morem nalagat na RR!! user posted image user posted image

Pa sem probala tole, pa povejte prosim ce se sploh kaj vidi. Je pa to moj pikec Gabriel 14m user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 24.2.2009 19:18:40 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.2.2009 19:20:25   
Ayo
uuuu deluje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej vam bom pa limala slikce ko po tekocem traku! user posted image bojo nase strani letele da je joj!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
24.2.2009 19:25:01   
Ayo
...pa se moja malenkost user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
24.2.2009 19:40:41   
eee35
Ayo: Vse se vidi, kot potreba, ti kar limaj fotke:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
24.2.2009 22:58:25   
Piha
Hoj user posted image avgustovke, sem končno prišla do časa da se vam spet malo javim, saj če bi šla v maškare bi mi ga spet zmanjkalo user posted image
Po seznamu zgleda da sem prva, ki gre ta teden na AC, prvi datum sem imela že za danes, pa sem si ga prestavila na petek, da čim manj obremenjujem vse okrog sebe ( moža, starše , sodelavce....itd ) s potrebnim počivanjem po posegu, pol se bom pa naprej odločila, sestra pri G mi je rekla, da teden bolniške res ni problem, če bi se mi zdelo, da jo rabim.  . Vsaj dva dni bom zares čisto mirovala, vam pa javim, ali so te igle res tako strašne, kot si jih zamišljamo .
Uživajte v nabavljanju, midva sva se odločila, da do rezultaov AC, kljub dobrim izvidom NS za moja leta in prvo nosečnost niti vozičkov ne greva gledat v trgovine, tko da v teh debatah res še ne morem sodelovati user posted image
Na job hodim še vedno v navadnih oblekah, na srečo nisem še podarila kostimov s širokimi hlačami in jaknami čez pas ... in mi sedaj res res zelo prav pridejo , čeprav sem že 4 kg v plusu.

Tud casual še nekaj stvari spravim nase... sam sem šla pa v soboto v HM , CA odšla ven z dolgim nosom, pol pa še v Kepico in Monsy in sem si nabavila ene res hudo udobne kavbojke in se odločila, da jih po Ac začnem nosit ... v običajnih kavbojkah sem na zadnjih plesnih v nedeljo zvečer mislila, da se jih bom kar na sredi našega srečanja sleklauser posted image

AS nimam, pa tud tko na suho nič ne čutim najine user posted image , zatipam pa z roko v zadnjem tednu tik nad sramno kostjo utrip 150+ , ko se zvečer umirim in si pravilno pritisnem na "trebušček "... mož se pa zraven skoz jezi, da sem pregroba in da ga ne smem tok stiskat user posted image ... upam da user posted image  res s tem ne delam škode, dragi mi ne verjame, da je zaščiten v trebuščku bolj kot polarni medved.

Lepo se imejte Vse, LP !

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.2.2009 6:42:12   
SAŠA77
jutro sonosečke
kako ste spale,jaz zelo malo,ampak bo treba vzdržat,prekrasne bušije imaste
no ko bom naložila moje fotke gor boste pogledale tudi mojga,
želim vam vsem prekrasen danuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.2.2009 6:54:37   
aprilčica07
Jutro,

jst sem tud te sorte, da ne znam slikic nalagat na kompjuter.. če bi znala, vam bi vsaj našega lumpa pokazala, pa žal nimam pojma kako to gre.. a doma imam računalničarjauser posted image user posted image user posted image

piha: ja, čakamo poročilo kako zgleda ta famozna ac, mene to čaka naslednji petek... uffa, še bo napeto....
ayo: lepa fotka, fletkana sta:)

Da se pohvalim (upam, da me to ne bo preveč stalo), prvo noč, po rezultatu ns, sem prespala in to celo. Niti enkrat se nisem zbudila, spala ko ubita od 23 30 do 5 30.. bravo jst!user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem pa že v službi, danes bo naporen in dolg dan. Bo pa cajt hitro minil in bo še en dan za nami:):)

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.2.2009 7:00:19   
Anonimen
PIHA...kaj ti cutis utrip  svojo roko????
jst tudi nimam AS, pa tudi ne cutim se nic, ceprav cakam tretjega otrocka. daj prosim, razlozi kam in kako pritisnes, ker sem kar mal v strahu, saj so moje nosecniske tezave cito izginile. saj bi morala bit vesela, sam kakor je ena rekla, nas do prvih brcih samo te spominjajo na otrocka.

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.2.2009 7:10:44   
Anonimen
za vse, ki vam ne gre nalaganje:
ce zelite nalepit sliko sam na forum, greste na http://shrani.si/, kliknete gumb browse in poiscete v oknu, ki se vam odpre sliko na svojem racunalniku.Ko jo najdete, kliknite na gumb shrani ( oranzen). Pokazejo se vam 4 kode.Kopirajte drugo od zgoraj, ki se zacne z  [img] in konca z [/img].(koda za forum).
Prilepite jo v ringa raja post , in to je to.
Ce pa zelite narediti svoj album, greste na moja ringa raja. potem na spodaj levo moje povezave in kliknete moji albumi.Potem DODAJ ALBUM. Vpisete naslov albuma, pri lokaciji kliknete isci, in na isti nacin kot na shrani.si, poiscete slikico v svojem racunalniku.dolocite, komu naj bodo slike vidne in po zelji dodate komentar.ENTER, in to je to.
upam, da sem kateri pomagala.
pa en lep nosecniski dan vsem noseckicam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.2.2009 7:27:57   
kargo
Dobro jutro punce,vidim da nisem edina,ki slabo spi,ki celo noč ne dela kaj drugega kot lula in se obrača,hihihi
APRILČICA07:Rada bi te potolažila,glede tvojega straha pred AC.
Vem kako grozno je ko sanjaš igle.Sama sem imela,danes je točno 14 dni,biopsijo horionskih resic,postopek je enak ko pri AC,samo,da tu vzamejo resice iz posteljice,pri AC pa plodovno vodo.Lahko ti zaupam,da imam jaz paničen strah pred iglami,tudi če ne gledam zraven in nikoli me ne boli,vedno omedlim.user posted image Tukaj pri nas v laboratoriju me že poznajo,tako da ni panike,v LJ pa sem povedala sestri za moj problem in ti povem da so zelo prijazni.Celi postopek je stala zraven mene in me držala za roko,pa vrjemi da je to nisem prosila.Če hočeš lahko gledaš po ultrazvoku zraven kako to poteka.Sam postopek poteka največ pet minut in jaz nisem imela ne vem kakšnih bolečin,je pa zelo smešno,ko čutiš nekaj v trebuhu,ki se premika pa niuser posted image .Najhujše od vsega je pa res to čakanje na izvide,sicer ti tam povejo da če je kaj narobe te pokličejo,vrjetno si predstavljaš kako skačem,ko mi zazvoni telefon,drugače pa dobiš izvide po pošti.Sestra nam je povedla,da iz njihovih izkušenj,bolj pozno dobiš bolje je.Tako mene čaka še kakšen teden ali dva,vem da ne bo lahko ker se mi podijo po glavi vsemogoče reči.Sploh si nisem mogla predstavljat,da bom imela toliko problemov,ampak zaenkrat je z mojo bebo vse vredo,lepo raste in se razvija in danes smo stari 15 tednov.Bom mislila na tebe,ti pa kar pogumno.user posted image

Glede na to da sem prvič noseča,sem zelo vesela,da sem vas našla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.2.2009 7:36:12   
tejči77
moj sonček pa ravno zdajle tako močno miga, kot še ni nikoli, da sem čutila z roko. To bo lubi vesel, da bo lahko tudi on probal.user posted image

Jaz sem pa včeraj klicala v dežurno in so mi rekli, naj se pridem pokazat. Bolečin danes nimam več. Še vedno imam vibra telefon v trebuhu, ki zazvoni vsako sekundo. A si lahko predstavljate. Sem že čisto na koncu z živci. In pojma nimajo kaj bi to bilo, so mi pa takoj povedali da v 16 tednu itak nimajo kaj narest(torej kaj sploh hodim tja, če ne krvavim). Je pa pogledala na koncu z uz otroka in rekla, da je vse OK(žal mi ni dala nič za pogledat). So se mi kar solze vlile, ker me je bilo res strah, da je kaj narobe. Mi ja pa naredila še vaginalni ultrazvok in vse in je bila tako groba, da mi je še ves večer kri tekla kot pri menstri. Pri moji g se mi to nikoli ne zgodi. A je to normalno ali kaj? Meni se ne zdi. In nasploh so se mi zdeli vsi tako nesramni, nekateri bi res morali biti pazniki v zaporu ne pa zdravniki s tem odnosom.  Te obravnavajo kot enega kmetavzarja,  mi je g rekla, "kaj že gibe otroka čutite?, ah, ja 16 teden je pa zato še prezgodaj" Sem ji razložila, da to niso gibi, da dobro vem kaj so gibi in da to ni moja prva nosečnost." Zase sem obdržala pa tisto, kar pač ne smeš reč - da niso samo oni šolani in da jaz nisem en zabit kmetavz, za kakršno so me imeli, ker me je bilo pač strah za otroka. Sem se jaz tudi gulila za izpite pa se ne obnašam kot da sem bog, ki na koncu niti nima nobenega odgovora na moja vprašanja.
Joj, sem zatežila, ampak res me jezi takšen odnos nekaterih zdravnikov. Jaz sem tudi človek!

Konec koncev, sem pa vsaj malo pomirjena, ta vibra pa upam, da bo že minil, imam pa ves čas občutek, da se otrok trese, ker se to dogaja ravno tam kjer je otrok. Zdaj čakam na naslednjo sredo, da vidim, kaj bo moja g povedala.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.