Piha
|
Hoj avgustovke, sem končno prišla do časa da se vam spet malo javim, saj če bi šla v maškare bi mi ga spet zmanjkalo Po seznamu zgleda da sem prva, ki gre ta teden na AC, prvi datum sem imela že za danes, pa sem si ga prestavila na petek, da čim manj obremenjujem vse okrog sebe ( moža, starše , sodelavce....itd ) s potrebnim počivanjem po posegu, pol se bom pa naprej odločila, sestra pri G mi je rekla, da teden bolniške res ni problem, če bi se mi zdelo, da jo rabim. . Vsaj dva dni bom zares čisto mirovala, vam pa javim, ali so te igle res tako strašne, kot si jih zamišljamo . Uživajte v nabavljanju, midva sva se odločila, da do rezultaov AC, kljub dobrim izvidom NS za moja leta in prvo nosečnost niti vozičkov ne greva gledat v trgovine, tko da v teh debatah res še ne morem sodelovati Na job hodim še vedno v navadnih oblekah, na srečo nisem še podarila kostimov s širokimi hlačami in jaknami čez pas ... in mi sedaj res res zelo prav pridejo , čeprav sem že 4 kg v plusu. Tud casual še nekaj stvari spravim nase... sam sem šla pa v soboto v HM , CA odšla ven z dolgim nosom, pol pa še v Kepico in Monsy in sem si nabavila ene res hudo udobne kavbojke in se odločila, da jih po Ac začnem nosit ... v običajnih kavbojkah sem na zadnjih plesnih v nedeljo zvečer mislila, da se jih bom kar na sredi našega srečanja slekla AS nimam, pa tud tko na suho nič ne čutim najine , zatipam pa z roko v zadnjem tednu tik nad sramno kostjo utrip 150+ , ko se zvečer umirim in si pravilno pritisnem na "trebušček "... mož se pa zraven skoz jezi, da sem pregroba in da ga ne smem tok stiskat ... upam da res s tem ne delam škode, dragi mi ne verjame, da je zaščiten v trebuščku bolj kot polarni medved. Lepo se imejte Vse, LP !
|