go_ta
|
hej so ! evo, da si še jst vzamem odmor med tipkanjem podatkov za diplomsko sem bla prej na sprehodu, mal sem se morala razmigat, zdaj me pa že rit boli od sedenja pred tem računalnikom! sam to so res skrajnosti - tud mene še zmer matra to lulanje, se mi zdi, da sem večino dneva na wcju! pa na začetku je bilo obdobje, ko bi sam spala - do 12 popoldne, če je treba, zdaj pa se zbudim ob 7, pol 8, pa še ponoči se zbujam sam je zanimivo spremljat te nosečniške 'radosti?, še posebej, če je prvič bog ve, kaj me čaka naslednji teden aja, še to: apetit se mi počasi veča! sicer imam pa jutr pregled - kri, voda, pritisk, tehtanje (khm!!!) ... se kr bojim stopit na vago, upam, da me ne bo kap zadela! sicer nimam občutka, da sem se ful zredila, ampak trebušček raste jutri grem pa jst tud po nosečniške hlače, da ne bo treba več gumbov odpenjat živa25, tud jst te podpiram!! treba odmislit slabe stvari, bit pozitiven! jaz bom po M začela kupovat stvari - od najmanjših (žabic, pajackov- iiiiii) pa do večjih. do konca junija bo upam vse pripravljeno pa upam, da bo na M pokazal, kaj ima med nogami, res sem firbčna sams, hvala za krof! mislim, da v življenju nisem pojedla tolk krofov, kot sem jih v teh 3-4 dneh!