|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
24.2.2009 10:02:00   
HeGa
Živa25 tud men je všeč tale tvoj voziček. Tud barva je full huda. Mi je kar malo žal, da ga meni ni treba kupit, ker bom kar tegale, ki ga ima sedaj moja pikica uporabila. Je pa tako, da sem tudi tega dobila in barvno ni ravno po mojem okusu. Ampak mi je brezveze novega kupovat, ker je pa full uporaben.

Zaenkrat se tudi jaz še vedno stlačim v vse moje hlače. Pri kakšnih bolj ozkih si potem, ko dlje časa sedim, kakšen gumb odpnem, drugače pa še ni sile. Ne bo pa šlo več dolgo tako, ker se mi zdi, da mi je v enem tednu trebuh kar ven skoču, in se kar vidi, da sem user posted image .

Spim pa tudi jaz bolj tako tako. Pa še mal sem tečna - jutri imam zobarja, pojutrišnjem fizioterapijo. Pa še noro velik opravkov, pa mi takole po službi hitro časa zmanjka. Pa saj bo.

Pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.2.2009 10:02:08   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sem hotla že prej tudi to napisat pa sem pozabila. Moje noči si sicer kar OK edino kar me moti je neprestano lulanje. Vsaj dvakrat moram ponoči na lulanje, kar je totaaalno utrujajoče. Pa nos imam skoz poln user posted image   Sicer pa kar gre. Počasi tudi na pol na trebuhu ne bom mogla več spat user posted image user posted image

Ufff, isto jaz. To nočno lulanje me taaako moti, da potem ne morem zaspati. Zato že kak teden prakticiram, da v večernih urah skoraj nič ne pijem. Vem, da ni zdravo, ampak imam vsaj ponoči potem mir. Tudi jaz še lahko spim na trebuhu, jupi.

Jaz pa ne čutim še ničesar v trebuhu pa se niti ne sekiram. 1. sem čutila malo pred morfologijo, tako da imam še ful časa.

Imam pa tudi eno dobro novico. V tej user posted image  imam težave s krvjo. To pa zato, ker sem po porodu dobila transfuzijo in je moja kri ful reagirala in imam ful protiteles. Ker se ne ve, kakšno kri ima user posted image , je obstajala tudi nevarnost, da bi mi morali sprožit splav ali kasneje prej porod (če se bodo protitelesa povišala). Sem dala kri in je protiteles ful malo user posted image , tako da zaenkrat ne škodujejo user posted image  in sem lahko mirna do 24. tedna, ko bomo spet šteli in videli kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.2.2009 10:02:11   
aprilčica07
Sulfinija: sneg??user posted image user posted image user posted image user posted image   mi imamo zaenkrat še sonček, je tako lepo pogledat skozi okno,  sem takoj bolše volje... ja, HB, da živim kjer živimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.2.2009 10:02:16   
Barbk
Dan babuške,

sem tukaj po dolgem času. Sem vas sem pa tja brala, včasih imela stran odprto tudi cel dan, pa žal nisem uspela nič prebrati, kaj šele napisati. Bom zdajle bol na hitro napisala, prebrala za nazaj malce kasneje, potem pa upam, da lahko tudi katero pokomentirala. Za moje pomanjkanje časa je "kriv" user posted image , ki si je prejšnji teden grdo zvil gleženj in ga je treba malce razvajat, mu pomagat....Manca pa tudi rabi svojo pozornost. In tako dan prehitro mine. Končno sem dobila AS user posted image  in res je božanski občutek  ko slišiš utrip srčka. Škratka A sem našla čisto levo pri fifiki (beri tamali user posted image ) in je moj rekel, da ne bo nič z hopa cupa user posted image , škratka B pa desno od popka malce višje. Slišijo se tudi gibi, od včeraj se mi zdi, da so veliko bolj intenzivni, pa tko se sliši ko da plavata. Tko smešno je, k si skušaš predstavljat kako zgledata v bušiju. Pa mislim, da ju že kak teden čutim, sicer le parkrat na dan, ampak mislim da je to to. Najprej se mi je zdelo precej zgodaj, zdaj bi pa rekla, da me kar škratka rahlo, res rahlo brcneta. No takole res čist en kratek post. Zdaj pa šibam brat za nazaj.
Pridne bodite, čuvajte se in božajte svoje buškote in user posted image .

< Sporočilo je popravil Barbk -- 24.2.2009 10:04:03 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.2.2009 10:05:42   
eee35
živa 25: jaz imam enake težave, samo, da ponoči vstanem 4x -5xuser posted image  In če že ne lulam, pol pa smrkam - verjetno kot ti, vsakič, ko vstanem se mi v nosu nekaj premakne, pol pa kihanje, pa držanje za trebuh, da mi user posted image  ne odpihneuser posted image . In smrkanje. Groooza.
Voziček je zelo lep!
Aha: kakšen sneg ste omenjale? SAMO DA NE SNEGA....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.2.2009 10:10:33   
cowgirl
Uau... že kar vozički. No jaz jih moram še malo naštudirat. Z možekom sva bila v Prekmurju in sva šla kar v MS pogledat voziček od Sulfinije. user posted image  Ampak mi ni bil čisto všeč, ker se ne da fiksirat prvega kolesa. Kolegice so mi rekle, da je to ful pomembno, sploh za take, kot sva midva, ker sva skoz naokoli po makadamu, hribih in hribčkih...

Ampak tudi mene že mika kak voziček... ampak lepo po vrsti: najprej povečanje stanovanja, kopalnico, pralni stroj, nato šele voziček.

Včeraj sem bila na pregledu in je z mano vse super, user posted image  s tamalim pa tudi. Zdrava sva oba kot ribi. Me je pogledala na ultrazvoku in mi je mali pomahal. user posted image  Sem bila celo popoldne potem nasmejana in usta do ušes. user posted image

Naslednji pregled z morfologijo imava 30.3. in je rekla gin. da naj moj tud pride zraven, da bo še njemu pomahal. Pa rekla je, da bo naslednjč povedala katerega spola je. Mene to sploh ne zanima. Možek je pa že čisto na trnih, kdaj bo to lahko izvedel.

Mi je pa gin. še rekla, da ne smem veliko jest, ampak sem ji zagotovila, da sem sedaj samo srečna, ker ni več slabosti in lahko jem skoraj vse in da mi nič ne smrdi. Itak sem pa dobila samo eno kg gor od začetka nosečnosti.
Sem jo vprašala še glede plavanja v bazenih... pa je odsvetovala, je rekla, naj grem na morje...  Hmmm... Mavricijus? Sejšeli? user posted image  No, prejšnji teden sem se kopala v Moravskih toplicah, pa je vse OK. Je pa Vivat mnogo bolj čist in ugleden, kot Terme 3000.

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.2.2009 10:13:51   
Anonimen
ooooo Cowgirl... Še ena prekmurka?

(odgovor članu cowgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.2.2009 10:16:14   
sams
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/kulinarika/krof.JPG_138096144.jpg&imgrefurl=http://www.zurnal24.si/cms/zstil/kulinarika/recepti/index.html%3Fid%3D31352&usg=__riBsM_d6BpDg6dKZHdqw68o_J4c=&h=217&w=325&sz=19&hl=sl&start=2&tbnid=iQ1yh75xpRPh6M:&tbnh=79&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dkrof%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

evo, da se malo posladkate(mo). Dober tek! Jaz jih jem že od petka, pa jih drugače sploh ne maram user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.2.2009 10:21:06   
sams
uppps, pardonček, pozabila, da copy-paste ne deluje...
Evo, krofeka:

user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.2.2009 10:21:50   
eee35
Glede nosečniških hlač pa jaz jih tudi imam že kakšen mesec, ful bolj udobno se počutim, nič me ne stiska v trebuh, pa še ne rabim z odpetim gumbom skoz hodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.2.2009 10:29:05   
eee35
Glede kuhanja - jaz bi danes morala nekaj spacat, ker sem doma, tudi jutri, kratek dopust. Namesto tega sedim v pižami na sedežni in lenuharimuser posted image  Nekaj me glava boli - to je prav super izgovor, da se ne zganem...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.2.2009 10:53:06   
Arwen
Živa25- mi je ful všeč tvoj voziček, pa barva tudi.user posted image Hoco je kar fajn firma, je bila prijateljica z njim zelo zadovoljna, pa so ga furali non stop celi dve leti in so bila na koncu edino kolesa malo boga. Pomivalni stroj je pa tudi zakon, boš videla, kako bo fino…tudi ko izgleda kot da je bomba padla v kuhinjo, imaš v trenutku pospravljeno.user posted image

Aprilčica07 – Mi imamo tudi malo kasneje fešto v službi, tako da se šparam.user posted image No, sicer je šef že zjutraj krofe prinesel in sem še zdaj sita, ampak ob enih se bo pa že dalo kaj v želodček spraviti.user posted image

Ayo in Aprilčica07- dobri sta, da še normalne hlače na rit spravita.user posted image Jaz tudi nosečniške nosim že več kot en mesec.user posted image

Sulfinija – jaz imam tudi občasno težave s spanjem. Se zbudim, ko grem ponoči na stranišče (lulanje obvezno 3x na noč) in potem bedim kako uro, nato postanem lačna in ko grem jest, se še bolj zbudim.user posted image Potem mi končno uspe zaspat okrog 5h, ampak ob 6h mi pa že budilka zvoni.user posted image Pa v prvi nosečnosti sem imela podobne probleme. Mimogrede, a si ti vsako jutro lase umivaš?user posted image user posted image

Sams –  uf, verjamem, da se ti je kamen odvalil s srca. Danes pa pojdi in kupi kaj za malega škratka, ko si izvedela tako lepo novico.user posted image Pa hvala za krofek, njami!user posted image

Barbk – Boga, a potem imaš zdaj dva otroka doma in dva v trebuščku?user posted image user posted image

Cowgirluser posted image za pregled. Moj  user posted image je tudi večji firbec kot jaz kar se spola tiče. Zadnjič je gin. na NS komaj sondo na trebuh pritisnila, že je vprašal, če se kaj vidi, kaj bo.user posted image

Eee35- take it easy, dan je še dolg. Privošči si! Nič, zdaj pa back to work. Čau, a.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.2.2009 11:36:14   
simonalokar
živa 25  voziček je ful lep in nora barvauser posted image user posted image . je zraven tud lupinica.

barbk čestiam ti za pregled da sta zdrava in da ti je pomahal čestitam. sestra jetud imela dvojčke in vsaka je imel čez 3kg da zdravniki sploh niso mogli verjet da so take babe. res zdaj so pa že 5 let stare. rodila na rok.

pri nas še ne pada ma dajte ga srat saj je preteplo za sneg jaz bi rada REGRAD JEDLA  no in če bo sneg spet ne bo ničuser posted image user posted image .

zdaj pa grem mal vn ker me strašite za seng da bom še mal uzunj

simona

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.2.2009 11:39:55   
modrasmotka
ojla.
jst še tut napol v pižami skačemuser posted image ,če pa tuki pr nas v žalcu sneži pa se mi nič ne da.sam mogla se zrihtat pa v službo it.
tudi jaz na noč 2-3 grem lulat pa še boli me v trebušku med lulanjem kot da naš sonček takrat pomaga lulatuser posted image .
ja otroških stvari še nimam nič ker bi prej rada zvedla spol da se zaženem potem po trgovinah.drgač ma pa starejši bratec od mojega lubija 3 lete staro punčko in avgusta bo 2 lete star sinček,tako da smo se že dogovorili kar je od opreme nama posodi.jupi!.user posted image ni mi treba vse na novo kupovati tako da posteljico,hojico in stajico že mamo.
no sedaj pa user posted image se zrihtat pa delat.lepo se imejte pri tistih ki pa sneži pa upam da nas ne zamede
lp

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
24.2.2009 12:07:52   
*anč*
evo, napisala cel roman pa me je vn vrglo in to edinkrat, ko ne skopiram user posted image

drugače pa lep pozdrav še enkrat! user posted image

vidim, da mamo podobne probleme ponooči ... jst morm ob 4ih vzet tablete za toxo pa lulat grem, pol pa če mam srečo zaspim, če ne se pa premetavam, sanjam igle od amniocenteze in se zjutri povožena zbudim .. user posted image

aprilčica  fajn praznujte v službi! jst sm tut pr svojih starih hlačah ustrajala, no pri tistih enih, ki so mi še prav user posted image pol me je pa dragi u soboto nagnal u šoping (da ne bom skos u enih naokol hodila) in so padle prve nosečniške, kok so udobne! sej sm nameravala it po njih že po nuhalni, pa me je mal minilo ... sej veš o čem govorim. po AC pa ti kar počivaj, naj ti da 1 teden bolniške, jst morm po 4ih dneh že nadomeščat prakso, ki jo bom zamudila zaradi AC. upam, da bom ok. a te lahko vprašam kakšno si mela verjetnost za DS? sej, če ti ni do odgovarjanja, čist razumem user posted image . pa hvala, za dobre želje za kolokvij ... je šlo fajn.

punce lepo se mejte, sulfinija, ti pa prosim obdrži sneg na vašem koncu, ker sm ga jst že sita!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
24.2.2009 12:13:07   
SAŠA77
oj oj sonosečke na hitro da vas vse skupaj pozdravim in vam javim
da sem danes prvič slišala bitje srčka našegauser posted image  in kse je zamigal sem to čutila in slišala,iiii kok je bilo lepo,moja mami je bila čist paf ko je poslušala,ooo kok lep občutek,res mi ni žal da smo kupili as,no pri nas pa danes že diši po segedinarju in buhteljčkih,madona imam manijo na krofe in buhtle,ker drugače ne pojem enga na mesec,sedaj pa mljack.........
želim vam prelep pustni torek...........vsem pošiljam velikuser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
24.2.2009 12:24:02   
Urša T.
Živa25, čisto prav si naredila, da si kupla vozičekuser posted image user posted image user posted image .
In se strinjam s tabo, da ne bi človek nikamor pršu,. če bi se obremenjeval s tem, kaj bi lahko bilo vse narobe.Brez veze, v glavnem.
Prav in pošteno . da uživaš nosečnost maximalno!
Aja, lep vozek sta kupla, barva mi je full všeč user posted image user posted image .

user posted image , tudi jaz imam probleme z nespečnostjo in se ponoči vsaj enkrat zbudim ter grem lulat, včasih pa tudi parkrat na noč.
Kako noč se pa kar naemkrat prebudim in gledam v zrak, pa sploh ne morem nazaj zaspat...
Zaenkrat še lahko spim na trebuhu, kako bom pa potem spala, pa nimam pojma, saj sem že od vedno navajena spat na trebuhu.Hmmm....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
24.2.2009 12:36:36   
eee35
A sem jaz rekla včerj, da ne bom več krofov? Pa me že preganja, da bi si šla kakšnega kupituser posted image  Požrešneš! Mislim, da bom naredila majhno ekskurzijo v center, pod Slonom imajo fuuuulll dobre krofkote, sicer drage, ampak zelo okusne. Povsod drugje samo neki don-don, saj ne, da bi bile čisto zanič, ampak niso ta prave, če veste kaj imam v mislihuser posted image
Aja, pa še kislo zelje bi, kakšno joto ali kaj takšnega. Pa se mi zdi, da bom jo probala spacat danes, še nikoli nisem, ampak mislim, da jo rabim!
Glede nosečniških cunj - s hlačami to še ni takšen problem, oki, nosečniške so super, ampak v zadnjem primeru bi lahko tudi normalne še nosila. Jaz imam največ zdrah z modrčki. Pismo, itak imam normalno D številko, pa 75 obseg, zdaj obseg enak, ampak joške so mi zrasle tako, da sem morala 2 številki več kupitiuser posted image  Grozno. Po moje vse, kaj sem se zredila, je šlo v oprsje....Pa še ti modrci - neudobno vse to kot hudič...

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
24.2.2009 12:42:43   
eee35
Jaz tudi ponavadi sem spala na trebuhu, ampak se ne upam več, imam občuek kot da biuser posted image  stiskala. Zato spim na boku, čeprav ni tok fajn. a veste mogoče, zakaj v pozni nosečnosti naj ne bi spale na hrbtu? Enkrat sem brala, ampak ni bilo nobene razlage zraven.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
24.2.2009 12:46:51   
go_ta
hej souser posted image ! evo, da si še jst vzamem odmor med tipkanjem podatkov za diplomskouser posted image  sem bla prej na sprehodu, mal sem se morala razmigat, zdaj me pa že rit boli od sedenja pred tem računalnikom!user posted image
sam to so res skrajnosti - tud mene še zmer matra to lulanje, se mi zdi, da sem večino dneva na wcju! pa na začetku user posted image  je bilo obdobje, ko bi sam spala - do 12 popoldne, če je treba, zdaj pa se zbudim ob 7, pol 8, pa še ponoči se zbujamuser posted image  sam je zanimivo spremljat te nosečniške 'radosti?, še posebej, če je prvičuser posted image  bog ve, kaj me čaka naslednji tedenuser posted image  aja, še to: apetit se mi počasi veča!
sicer imam pa jutr pregled - kri, voda, pritisk, tehtanje (khm!!!) ... se kr bojim stopit na vago, upam, da me ne bo kap zadela! sicer nimam občutka, da sem se ful zredila, ampak trebušček rasteuser posted image  jutri grem pa jst tud po nosečniške hlače, da ne bo treba več gumbov odpenjatuser posted image
živa25, tud jst te podpiram!!user posted image  treba odmislit slabe stvari, bit pozitiven!
jaz bom po M začela kupovat stvari - od najmanjših (žabic, pajackov- iiiiii) pa do večjih. do konca junija bo upam vse pripravljenouser posted image  pa upam, da bo na M user posted image  pokazal, kaj ima med nogami, res sem firbčnauser posted image
sams, hvala za krof! mislim, da v življenju nisem pojedla tolk krofov, kot sem jih v teh 3-4 dneh!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
24.2.2009 13:09:08   
HeGa
eee35 me smo se pa včeri pogovarjale v službi, kako se folk gužva pr Slonu za drage krofe, pa se nobeni ni dal sprobat al se res splača. Zdej ko si pa tko lepo reklamo nardila, me pa kar daje da bi se do tja sprehodila, sam kaj ko sem glih nazaj z malce prišla, pa se mi ne da. Pa itak sem dons že enga zmazala.

Men je pa tud že kar mal zoprno na trebuhu spat. Se mi zdi da user posted image  ne more bit glih fino če jst na njem ležim. Saj vem, da ni res, ampak,... Itak pa kmal ne bom mogla več. Drugače naj bi pa spanje na hrbtu oviralo prekrvavitev. Idealno naj bi bilo ležanje na levem boku.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
24.2.2009 13:09:31   
aprilčica07
anč: ja, točno vem o čem govoriš... isto sem jst imela namen po ns it v šoping, pa sem vse skupaj malo zavlekla in bom zavlekla še malo, če bo le šlo...  po ns sem imela verjetnost za DS 1:36, po krvnih testih je blo bistveno bolše, ampak ker mi je zdravnica oba testa združila, je verjetnost še vedna po 1:300  (mislim, da je blo 1: 150, oziroma nekje tam okoli).. skratka nič kaj vzpodbudno ni blo vse skupaj.. .

tako, da pač zdaj čakam na amnio in pol gremo pač dalje.. nič kaj fanj ni to, ampak drgači pač ne gre, a ne?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
24.2.2009 13:10:22   
Urša T.
user posted image , jaz pa danes pečem v pečici kremenatlce, zelenjavo ter krompir.
Pa zeleno solato bom zraven naredila.
Sem pa šla tudi v trgovino po krofka.Sj veste, paše nekaj sladkega po kosiluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
24.2.2009 13:20:39   
Anonimen
jaz danes kuham špinačo in pire krompir pa hrenovke. Morda bo moj dragi želel jajce... Jaz ga ziher ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala pupe ker me niste skritizirale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
24.2.2009 13:55:37   
go_ta
živa25, špinačo pa pire krompir???? MJAMI! no, sj ljubljana ni daleč, pridem na kosilouser posted image pa zame skuhaj za dva! he he
jaz bom pa naredila butast makaronflajš pa zeleno solato. pa krof bo za posladekuser posted image
Ma mogoče katera dober (in enostven) recept za kako torto - dragi ma v sobto roj. dan in bom lazanjo naredila, torto spekla pa še kaj peciva zraven. zdaj pa zbiram recepte za tortouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.