novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam POROČILO: moram objavit, da sva včeraj z možkom nakupila še vse nujne stvari za in mene, pripravila sem obe torbi (OK, toaletno bom tik pred) in sem ready. Gnezdenje zaključeno, danes je prišla ena gospa, ki mi 1x na mesec pomaga in je pomila okna, žaluzije, pospravila,... edino zavese dam še oprat. Dobro, da je moj dragi tako zverziran, točno ve, kaj bebica rabi na začetku. Jaz sem bila obakrat kar v nekem transu in je vse on štimal. Evo še dudko prekuham. V torbi me že čakajo novi češki copatki za 4€, slivov sok (za prebavo in kri), riževi vaflji za grickat, ena frutabela, blazinice za dojenje, vir 80 in nogavičke. A sem pripravljena al ne??? bravo kakšen sok pa imaš to no jst mam pripravljeno še šlavf-obroč, paket za matične celice, nogavičke, rezervne hlačke za domov pa nimam še pripravljeno Ja, vidiš, za domov moram vsaj v glavi imet, čeprav se bo možek že znašel, po moje bo prinesel tisto, kar bo odnesel iz P . Hlačk jaz nimam, ker bom uporabbljala kar mrežaste, verjetno mi jih bo kupil še za doma. So fajn, nič ne vežejo. Sok pijem že celo fructalov 100% slivov sok in mi kar nuca. Donat pa načeloma dobiš v P, tako da ga nimam s sabo. V torbo moram vržt še polnilc za mobi, pa fotkota ne smeva pozabit. jz mam tud mrežaste, so mi še od prvič ostale, takrat je kolegica delala-sestra, pa sem dobila vsega dost, zdaj pa je na porodniški pa moram imet rezervo. a fruktal bomo probal, drugač pa suhe slive jz mam pa vse na listku napisano, če ne pripravim, da bo saj bral, ker prvič mi ni prinesel bunde pa febuar je bil , on je pa prišel v kratkih in velurju, pol mi je pa ta kolegica-sestra posodila tanko jopico, ki jo je imela v službi za natikat če jo je hlahilo To so sp. hačke, ki jih dobiš tudi v p., če se ne motim. Za enkratno uporabo ali kaj drugega?