|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 12:13:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dober dan vsem!

Jaz sem danes po enem tednu spet sama doma, saj je tamali šel v vrtec. Letos nisem nič tašče okupirala in smo zap pusta kar kostum kupili, tako da je Tilen "tamajhen levček" kot sam reče.

Vidim da kar nekaj otrok boleha. Naš je prejšnji teden, pa tudi v vrtcu jih je kar dosti manjkalo. Je očitno tak čas.

Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham.

dana, kaj pa če greš na en sprehod, da se malo premigaš?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.2.2009 12:16:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

da vam še današnjo maškarco pokažem
http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg

pocka, zdajle glih Žurnal berem in imajo nagradno igro "Žurnalček išče prijatelje", iščejo najbolj prikupno fotografijo otrok. Če te slučajno zanima - zurnal24.si/zurnalcek, ker tale slikica, ki si nam jo danes pokazala, je pa res kar za objavit user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.2.2009 12:21:44   
pondelak
joj kak sneži user posted image user posted image user posted image .od pol 10h ga je zapadlo že skoraj 10 cm...user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.2.2009 12:22:18   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pocka, zdajle glih Žurnal berem in imajo nagradno igro "Žurnalček išče prijatelje", iščejo najbolj prikupno fotografijo otrok. Če te slučajno zanima - zurnal24.si/zurnalcek, ker tale slikica, ki si nam jo danes pokazala, je pa res kar za objavit user posted image

s tem se pa popolnoma strinjam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.2.2009 12:30:09   
janaja
user posted image user posted image OJ,

joj kake lušte mi delate s temi nagajivčki

čestitke jjasni za takega korenjaka user posted image user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.2.2009 12:32:27   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

user posted image user posted image OJ,

joj kake lušte mi delate s temi nagajivčki

čestitke jjasni za takega korenjaka user posted image user posted image

pa veš da ne samo tebi user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.2.2009 12:33:12   
janaja
Punce moje,

jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit   user posted image user posted image

Čakamo čakamo čakamo ...

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.2.2009 12:43:24   
KOKICA32

Punce moje,

jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit   user posted image user posted image

Čakamo čakamo čakamo ...

Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.2.2009 12:45:34   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! user posted image user posted image user posted image

jaz vztrajam na marcu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.2.2009 12:46:23   
julam

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

moj možiček pravi, da pred ned NIKAMOR!  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.2.2009 12:48:14   
julam
kje se je pa grahec zgubila, a se je že kej zgodilo?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.2.2009 12:49:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

jaz tudi user posted image user posted image user posted image , in to samo do nedelje, potem pa rokavice doluser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.2.2009 12:49:30   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: julam

to sem se že tudi jaz spraševalauser posted image da ni ki pozabla nog skup tiščat??user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.2.2009 12:51:15   
julam

se popolnoma strinjam user posted image user posted image user posted image

Naš tavelik je pa danes Mojster Miha. Kostum je šele včeraj prišel po pošti in je bil tako vznemirjen, da je že ob 4.30 vstal, da se  bo oblekel. Madonca, revčki tile naši škratki. Tamali je pa ena fletna žabica. No, on vsaj pretiraval ni z vnemirjenjem, kako se pozna razlika v letih, ne morš verjet, kako drugač dojemajo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.2.2009 12:53:42   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

jaz tudi user posted image user posted image user posted image , in to samo do nedelje, potem pa rokavice doluser posted image user posted image user posted image

sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven user posted image ...sem blond user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.2.2009 12:59:05   
dana
felix saj bi šla na sprehod, sam čim začnem hodit, me krči grabjo v dimljah, tko da me kar skup potegne. Tako da s kakim sprehodom ne bo nič.

julam kje pa si nabavla kostum? Ker naš je tud izrazu željo da bi bil MM pa nisem nikjer našla kostuma.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.2.2009 12:59:09   
Lolita23

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven user posted image ...sem blond user posted image

ne vem kak bi ti pojasnila žargon, reciva, da zdaj sem pazila se da pač ne pospešim poroda, počivam..., potem pa na puno, da bom čimprej.Kot da nekaj delaš v rokavicah, da se ne poškoduješ, user posted image Mogla bi reč potem pa štartam proti Puser posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 24.2.2009 13:00:13 >

18.3.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.2.2009 12:59:41   
KOKICA32

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

ME TOO! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.2.2009 13:01:41   
julam

julam kje pa si nabavla kostum? Ker naš je tud izrazu željo da bi bil MM pa nisem nikjer našla kostuma.

Preko neta, iz Amerike. So ga imel pa tud bližje nam, celo v Neckermannu sem ga zasledila. Samo mi smo se daleč prepozno spomnil in ga kar drago preplačal. Ampak je tako fleten, da bomo prebolel.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.2.2009 13:04:18   
pondelak

Preko neta, iz Amerike. So ga imel pa tud bližje nam, celo v Neckermannu sem ga zasledila. Samo mi smo se daleč prepozno spomnil in ga kar drago preplačal. Ampak je tako fleten, da bomo prebolel.

potem boš pa mogla kako slikico prilimat...user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.2.2009 13:04:50   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En pustni pozdravček... user posted image
men se dans res ni treba nič šemit, ker dejansko zgledam kot en preveč shajan krofuser posted image

dans sem mela ctg, nič novega, vse je uredu, mali je skos veselo brcal pa razgrajal... ko sem na tehtnico stopla me je spet skor kap trofla, ker resnično ne vem kam ti kg letijo...šla sem še +2kg gor... za tist bakterijo streptokok sem negativna, naslednji ctg mam 3.3. in potem še 6.3. ... tak, pol pa upam da se že kej kam premakne ampak glede na moje počutje in počutje ter razgrajanje user posted image v trebuhu bomo kr krepko čez rok čakali... ampak upam da me kej presenetiuser posted image

tko, tok o tem...zdej morm it pa mal pospravit, pol pa vas mal preberem pa kej pokomentiram, papa user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.2.2009 13:04:57   
julam

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

ne vem kak bi ti pojasnila žargon, reciva, da zdaj sem pazila se da pač ne pospešim poroda, počivam..., potem pa na puno, da bom čimprej.Kot da nekaj delaš v rokavicah, da se ne poškoduješ, user posted image Mogla bi reč potem pa štartam proti Puser posted image

Ja, sej to frazo poznam, sem misnla, da imaš kej konkretnega v mislih user posted image ... Jest bi
že kar zdaj dala rokavice dol, pa mi možicelj ne pusti. Sem rekla, najboljš, da grem v trgovino, nakupim 10kg robe, trogam domov, še tečem 20x po stopnicah, potem pa ajde... Edino user posted image si ne upam, ker ne vem, kako je stem, če si odprt... kar itak ne vem, če sem...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.2.2009 13:05:23   
felix7

to sem se že tudi jaz spraševalauser posted image da ni ki pozabla nog skup tiščat??user posted image

nobeni ni dala svojega kontakta... user posted image  jaz se tudi večkrat nanjo spomnim.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.2.2009 13:05:50   
čebeica maja

Punce, predstavljam vam malega Leona user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

joj, vas zdaj še bolj matra, a ne user posted image user posted image user posted image

ooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
24.2.2009 13:06:31   
felix7

Punce moje,

Čakamo čakamo čakamo ...

ampak prazna luna, zdej pa ne vem, a ma ta tudi tako močan vpliv? Ker polna bo 11. marca user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?