Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:29:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. tukaj na RR nič ne sneži in je prijetno toplo tako da kr z nami ostani in veselo čvekaj....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:34:07
|
|
|
|
Piruri
|
Joj, kako sem danes razpoložena...matr, upam, da se bo to vreme kaj spremenilo... Dojenje...ja, koliko se imajo ljudje za spotikat ob to...sem tudi mnenja, če ti ne paše-ne glej...tudi mojemu očetu je bilo v štartu nerodno, ko sem dojila...pa je mami skozi najedal, če ne morem it v sobo to delat...pa sem ga kar malo ostro napadla, da ga bom tudi jaz napodila jest ocvirke v sobo, ker mi ni všeč, dajih je (glede ne njegovo zdravje)...no, in pol se je kar sam odstranil...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:34:50
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. pr nas tudi ...očitno so kurenti nekaj štrajkajo letos
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:38:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. pr nas tudi ...očitno so kurenti nekaj štrajkajo letos Pri nas pa ne. Ampak mi to nič ne pomaga, ker ima mali vročino in ga bolijo ušesa, tako da greva popoldne k P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:47:15
|
|
|
|
felix7
|
jutro danes ste pa prav pridne s čvekanjem jaz sem se naspala, zdaj pa delam francosko solato za dragega, ga bom malo presenetila. Je še nikdar nisem sama delala, ampak res ni nič kompliciranega. Večkrat kje jeva francosko solato, pa ni nikoli tista prava... vedno ji nekaj manjka. Zdaj me prav zanima, če mu bo moja všeč sicer pa se mi je danes začela porodniška zdaj moram pa še pokomentirat vse za nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:47:27
|
|
|
|
trezika
|
Vidim, da je kr nekaj malčkov bolanih... upam, da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:47:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Jutro! na pregledu nič posebnega,razen tega,da sem dobla canasten svečke,zarad povečanga izcedka,naslednji pregled 3.3. ,drugače nič novega še kilogrami so obstali blagor enim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:48:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Dobro jutro. spps - bravo za pregled. Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! Še 7 dni. uf, kako se to malo sliši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:48:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden ter seveda da se privajata en na drugega za našo jasno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:48:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro! Jaz pa sem danes super spala po dolgem času (razen vrtanja tam spodaj in s tem večni pohod do wc-ja in nazaj). Tudi sama bom šla na potep po mestu, mogoče še kaj lepega kupim za našega . Se boste za maškare kaj našemile? Sem že malo sita tega pusta, ker je preveč krofov in se jim sploh ne morem upreti. Pri G bo pa tehtnico razgnalo. Jej, jej... samo še danes zdrži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:49:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jutro, naša noč je bila katastrofalna, sem čisto ....do polnoči nisem mogla zaspat in ko končno zaspim, me pride Žiga iskat da grem ninat v malo sobico, no ga uspavam nazaj in se vrnem v spalnico pa čez dve uri ista pesem in tako vsako uro in pol do jutra, ob 6-ih pa pride k nama kr tak topel, vroč pa mislim da je nabrž bil fajn pod kovtrom in je zato topel...do 7-ih ležimo v postelji in on skozi vroč...grem po termometer in glej ga zlomka...fantina ima 38,5 vročine in seveda je zdaj doma....pa v vrtcu imajo pustni ples.... pocka, mi ni ravno do ko sem komaj to vnetje poštimala... si grem nardit pa Žigiju čokolino in sebi najbrž tudi..... spps, a mi lahko še enkrat poveš tisto povezavo do animacij, je moj na novo neke programe nalagal in je vse zbrisal dol za Žigca! za Žiga!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:49:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja še opišem našo noč, Miha je spet bruhav, nevem al zartega ker je tako jokal in se napenjal, al pač ker mu ni pasalo, ni blo doma, je šel pit, je bil v momentu doma, do takrat sem skoraj že vse pospravla, ker je bil tako pobruhan smo ga celga stuširal in vidim polno flekov rdečih po njem kod bi v koprive padu. Prinama je zaspal in cez urojok in se drgnu in zvijal, pokličem dežurnega, smo ob polnoči bli tam, neke vrste koprivica-alergija na bilo kaj, dobili sirup in kremo za mazanje. Končno zaspimo pa spet jok zvijanje, to kr vsake pol ure, pol sem mela pa dost in sem mu kr preventivno šla namazat dlesni nasilo s kremo proti bolečinam za izraščanje zobkov in kaj zadaj raste zobek, zutraj pa še vročina in vsega je verjetno kriv zobek ah ti zobki, še dobro, da ni kaj drugega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:49:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega. Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!! mislim... kaj se je pa tu za zgražat???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:49:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ma ta narod danes je prav , halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo ...enkat sem na nekem blogu brala,ko so se neke mule zgražale nad dojenjem v trgovskih centrih, da kao zakaj ne grejo mamice podojit v WC, pa se je končno našla ena pametna, pa jih je vprašala, če grejo one tudi jest sendvič v WC ha ha, dobro jih je...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:49:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. sneg mate???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:50:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam še današnjo maškarco pokažem http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg joj, kok je dobra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:50:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dobro jutro! kako punce, kaj nič krofov ne pečete? ne... upam, da me bo kdo presenetil z njimi buksi, te lohk vprašam, kok si stara?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 10:56:37
|
|
|
|
felix7
|
sem pa zdajle brala na strani od Nivee o popadkih in pripravah na porod, pa mi je tole v oči padlo: Spuščanje ploda – krči, ki omogočijo "spuščanje" trebuha. Pojavijo se v 37. tednu in so včasih bolj boleči od pravih porodnih popadkov. Vendar ponavadi trebuh samo otrdi. Če se ne pojavljajo v rednih presledkih, niso znak prezgodnjega poroda. Tako da vas ne bo preveč skrbelo ob vsakem krču
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 11:00:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam še današnjo maškarco pokažem http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg kako luškana španka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 11:02:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. sneg mate??? Prijemlje se ne, pada pa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 11:02:29
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Joj, kako sem danes razpoložena...matr, upam, da se bo to vreme kaj spremenilo... Dojenje...ja, koliko se imajo ljudje za spotikat ob to...sem tudi mnenja, če ti ne paše-ne glej...tudi mojemu očetu je bilo v štartu nerodno, ko sem dojila...pa je mami skozi najedal, če ne morem it v sobo to delat...pa sem ga kar malo ostro napadla, da ga bom tudi jaz napodila jest ocvirke v sobo, ker mi ni všeč, dajih je (glede ne njegovo zdravje)...no, in pol se je kar sam odstranil... kaj je pa narobe. Kje lahko vidmo tvoje slikce oče pa je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 11:09:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimo , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it. sneg mate??? Prijemlje se ne, pada pa no, pri nas pa še celo sonček sveti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 11:11:53
|
|
|
|
NoBady
|
En pustni pozdravček... men se dans res ni treba nič šemit, ker dejansko zgledam kot en preveč shajan krof dans sem mela ctg, nič novega, vse je uredu, mali je skos veselo brcal pa razgrajal... ko sem na tehtnico stopla me je spet skor kap trofla, ker resnično ne vem kam ti kg letijo...šla sem še +2kg gor... za tist bakterijo streptokok sem negativna, naslednji ctg mam 3.3. in potem še 6.3. ... tak, pol pa upam da se že kej kam premakne ampak glede na moje počutje in počutje ter razgrajanje v trebuhu bomo kr krepko čez rok čakali... ampak upam da me kej preseneti tko, tok o tem...zdej morm it pa mal pospravit, pol pa vas mal preberem pa kej pokomentiram, papa
< Sporočilo je popravil NoBady -- 24.2.2009 11:12:30 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?