|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 10:29:32   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimouser posted image user posted image user posted image , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it.user posted image

tukaj na RR nič ne sneži in je prijetno toplo tako da kr z nami ostani in veselo čvekaj....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
24.2.2009 10:31:59   
pocka
da vam še današnjo maškarco pokažem
http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
24.2.2009 10:34:07   
Piruri
Joj, kako sem danes user posted image  razpoložena...matr, upam, da se bo to vreme kaj spremenilo...user posted image

Dojenje...ja, koliko se imajo ljudje za spotikat ob to...sem tudi mnenja, če ti ne paše-ne glej...tudi mojemu očetu je bilo v štartu nerodno, ko sem dojila...pa je mami skozi najedal, če ne morem it v sobo to delat...pa sem ga kar malo ostro napadla, da ga bom tudi jaz napodila jest ocvirke v sobo, ker mi ni všeč, dajih je (glede ne njegovo zdravje)...no, in pol se je kar sam odstranil...user posted image user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 3453
24.2.2009 10:34:50   
trezika

Pri nas pa sneži, očitno kurenti preslabo odganjajo zimouser posted image user posted image user posted image , pa še ful grdo piha., me je kar minil kam it.user posted image

pr nas tudi user posted image  ...očitno so kurenti nekaj štrajkajo letos user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
24.2.2009 10:38:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

pr nas tudi user posted image  ...očitno so kurenti nekaj štrajkajo letos user posted image

Pri nas pa ne. Ampak mi to nič ne pomaga, ker ima mali vročino in ga bolijo ušesa, tako da greva popoldne k P.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
24.2.2009 10:47:15   
felix7
jutro user posted image

danes ste pa prav pridne s čvekanjem user posted image  jaz sem se naspala, zdaj pa delam francosko solato za dragega, ga bom malo presenetila. Je še nikdar nisem sama delala, ampak res ni nič kompliciranega. Večkrat kje jeva francosko solato, pa ni nikoli tista prava... vedno ji nekaj manjka. Zdaj me prav zanima, če mu bo moja všeč user posted image

sicer pa se mi je danes začela porodniška user posted image

zdaj moram pa še pokomentirat vse za nazaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
24.2.2009 10:47:27   
trezika
Vidim, da je kr nekaj malčkov bolanih... upam, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
24.2.2009 10:47:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jutro!

na pregledu nič posebnega,razen tega,da sem dobla canasten svečke,zarad povečanga izcedka,naslednji pregled 3.3.  ,drugače nič novegauser posted image user posted image user posted image  še kilogrami so obstali user posted image user posted image user posted image

blagor enim... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
24.2.2009 10:48:01   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Dobro jutro. user posted image

spps - bravo za pregled. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jaz danes napolnila polnih 39t! user posted image Še 7 dni. user posted image user posted image

uf, kako se to malo sliši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.2.2009 10:48:16   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

drage moje; jjasna sporoča da se imata z Leonom OK in da je priden user posted image  ter seveda da se privajata en na drugega

user posted image user posted image user posted image za našo jasno

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3460
24.2.2009 10:48:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Jutro! Jaz pa sem danes super spala po dolgem času (razen vrtanja tam spodaj in s tem večni pohod do wc-ja in nazaj). Tudi sama bom šla na potep po mestu, mogoče še kaj lepega kupim za našega user posted image . Se boste za maškare kaj našemile? Sem že malo sita tega pusta, ker je preveč krofov in se jim sploh ne morem upreti. Pri G bo pa tehtnico razgnalo. Jej, jej...

samo še danes zdrži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
24.2.2009 10:49:11   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

naša noč je bila katastrofalna, sem čisto user posted image ....do polnoči nisem mogla zaspat in ko končno zaspim, me pride Žiga iskat da grem ninat v malo sobico, no ga uspavam nazaj in se vrnem v spalnico pa čez dve uri ista pesem in tako vsako uro in pol do jutra, ob 6-ih pa pride k nama kr tak topel, vroč pa mislim da je nabrž bil fajn pod kovtrom in je zato topel...do 7-ih ležimo v postelji in on skozi vroč...grem po termometer in glej ga zlomka...fantina ima 38,5 vročine user posted image  in seveda je zdaj doma....pa v vrtcu imajo pustni ples....

pocka, mi ni ravno do user posted image  ko sem komaj to vnetje poštimala...

si grem user posted image nardit pa Žigiju čokolino in sebi najbrž tudi.....

spps, a mi lahko še enkrat poveš tisto povezavo do animacij, je moj na novo neke programe nalagal in je vse zbrisal dol user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žiga!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
24.2.2009 10:49:19   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

še opišem našo noč, Miha je spet bruhav, nevem al zartega ker je tako jokal in se napenjal, al pač ker mu ni pasalo, user posted image  ni blo doma, je šel pit, je bil v momentu doma, do takrat sem skoraj že  vse pospravla, ker je bil tako pobruhan smo ga celga stuširal in vidim polno flekov rdečih po njem kod bi v koprive padu. Prinama je zaspal in cez urojok in se drgnu in zvijal, pokličem dežurnega, smo ob polnoči bli tam, neke vrste koprivica-alergija na bilo kaj, dobili sirup in kremo za mazanje. Končno zaspimo pa spet jok zvijanje, to kr vsake pol ure, pol sem mela pa dost in sem mu kr preventivno šla namazat dlesni nasilo s kremo proti bolečinam za izraščanje zobkov in kaj zadaj raste zobek, zutraj pa še vročina in vsega je verjetno kriv zobekuser posted image

ah ti zobki, še dobro, da ni kaj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.2.2009 10:49:37   
felix7

Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega.user posted image user posted image Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!!

mislim... kaj se je pa tu za zgražat??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.2.2009 10:49:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

ma ta narod danes je prav user posted image , halooo, kot,da je ona kriva, ja to tudo,ko se zgražajo,če katera doji...mislim kr neki, jaz sem to prvič pri sebi razčistila, je bilo treba prebiti tisti led na začetku, pol se panisem več sekirala,če me je kdo čudno gledal,sem tudi jaz njega nazaj čudno pogledala pa je bilo user posted image

...enkat sem na nekem blogu brala,ko so se neke mule zgražale nad dojenjem v trgovskih centrih, da kao zakaj ne grejo mamice podojit v WC, pa se je končno našla ena pametna, pa jih je vprašala, če grejo one tudi jest sendvič v WCuser posted image

ha ha, dobro jih je... user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.2.2009 10:49:54   
felix7

sneg mate??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.2.2009 10:50:03   
felix7

joj, kok je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.2.2009 10:50:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

dobro jutro!

kako punce, kaj nič krofov ne pečete?

ne... upam, da me bo kdo presenetil z njimi user posted image user posted image user posted image

buksi, te lohk vprašam, kok si stara?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.2.2009 10:56:37   
felix7
sem pa zdajle brala na strani od Nivee o popadkih in pripravah na porod, pa mi je tole v oči padlo:

• Spuščanje ploda – krči, ki omogočijo "spuščanje" trebuha. Pojavijo se v 37. tednu in so včasih bolj boleči od pravih porodnih popadkov. Vendar ponavadi trebuh samo otrdi. Če se ne pojavljajo v rednih presledkih, niso znak prezgodnjega poroda.

Tako da vas ne bo preveč skrbelo ob vsakem krču user posted image

(odgovor članu felix7)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3469
    24.2.2009 11:00:13   
    čebeica maja

kako luškana špankauser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
    16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3470
    24.2.2009 11:02:16   
    Lolita23
    IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Prijemlje se ne, pada pauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 3471
    24.2.2009 11:02:29   
    čebeica maja
    IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Joj, kako sem danes user posted image  razpoložena...matr, upam, da se bo to vreme kaj spremenilo...user posted image

Dojenje...ja, koliko se imajo ljudje za spotikat ob to...sem tudi mnenja, če ti ne paše-ne glej...tudi mojemu očetu je bilo v štartu nerodno, ko sem dojila...pa je mami skozi najedal, če ne morem it v sobo to delat...pa sem ga kar malo ostro napadla, da ga bom tudi jaz napodila jest ocvirke v sobo, ker mi ni všeč, dajih je (glede ne njegovo zdravje)...no, in pol se je kar sam odstranil...user posted image user posted image

kaj je pa narobe. Kje lahko vidmo tvoje slikce
    oče pa jeuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
    16.3.2009-Maks

(odgovor članu Piruri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3472
    24.2.2009 11:04:17   
    KOKICA32

Luškana plesalka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3473
    24.2.2009 11:09:26   
    felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Prijemlje se ne, pada pauser posted image

no, pri nas pa še celo sonček sveti user posted image

(odgovor članu Lolita23)
    Neposredna povezava do sporočila: 3474
    24.2.2009 11:11:53   
    NoBady
    En pustni pozdravček... user posted image
    men se dans res ni treba nič šemit, ker dejansko zgledam kot en preveč shajan krofuser posted image

dans sem mela ctg, nič novega, vse je uredu, mali je skos veselo brcal pa razgrajal... ko sem na tehtnico stopla me je spet skor kap trofla, ker resnično ne vem kam ti kg letijo...šla sem še +2kg gor... za tist bakterijo streptokok sem negativna, naslednji ctg mam 3.3. in potem še 6.3. ... tak, pol pa upam da se že kej kam premakne ampak glede na moje počutje in počutje ter razgrajanje user posted image v trebuhu bomo kr krepko čez rok čakali... ampak upam da me kej presenetiuser posted image

tko, tok o tem...zdej morm it pa mal pospravit, pol pa vas mal preberem pa kej pokomentiram, papa user posted image

< Sporočilo je popravil NoBady -- 24.2.2009 11:12:30 >

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
    Neposredna povezava do sporočila: 3475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
    Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?