Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu jaz tudi , in to samo do nedelje, potem pa rokavice dol sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven ...sem blond ne vem kak bi ti pojasnila žargon, reciva, da zdaj sem pazila se da pač ne pospešim poroda, počivam..., potem pa na puno, da bom čimprej.Kot da nekaj delaš v rokavicah, da se ne poškoduješ, Mogla bi reč potem pa štartam proti P Ja, sej to frazo poznam, sem misnla, da imaš kej konkretnega v mislih ... Jest bi že kar zdaj dala rokavice dol, pa mi možicelj ne pusti. Sem rekla, najboljš, da grem v trgovino, nakupim 10kg robe, trogam domov, še tečem 20x po stopnicah, potem pa ajde... Edino si ne upam, ker ne vem, kako je stem, če si odprt... kar itak ne vem, če sem... pa po moje lahk , sam sem brala da ni bistvo v sexu, ampak spermi in da bi bilo najbolje jo oralno zaužit, ker je pride več v sistem.Zdej kateri to pride na misel