Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Jaz sem pste že budna,pa sej grem še mal nazaj tv gledat.Spala sem v redu. spps čestitke za pregled Ti si pa res pridna, da hodiš na toliko izpitov, vsaka čast pa še noseča, doma pa ena pupa. mi ni druge Verjamem zdaj sam čakam,na katerem izpitu me bo zagrablo Si predstavljaš ali pa da ti voda odteče, mislim da je par filmov, kjer se to zgodi Jaz sem šla včeraj v tuševo restavracijo jest, pa naenkrat dobim tak vlažen občutek, sem si mislila pa ne, res ne bi bilo prijetno ampak sej ne moreš nič. Ne bi bilo pa kaj.Sem pa zadnjič brala v reviji mam in dojenček, ko je ena bila na pregledu v P, pa ji pač rečejo, da naj gre jest, potem pa pride nazaj, pa greta z možem v restvaracijo jest, pa ji voda odteče in baje so se vsi okol nje zgražal zarad tega. Mislim, a nimajo ljudje v glav poštimano.Ali pa ko se zgražajo nad mamico, ki doji!!! Js pravim, da tudi taki morejo živet! Drugač bo jim , brez zgražanja, bilo zelo dolgčas v življenju! Ne, resno, ljudje so polni presenečenj, sodb, kritik, veliko je negativizma, pesimizma. Takšni ljudje se mi smilijo! jap nažalost nimamo izbire, morajo tudi taki bit.