SpeliG
|
Najprej lep sončen pozdravček od naju z Martino, upam da uživate v tej pustni soboti in ste tako ali drugače šeme ... ANŽE in JAKOB, ma sej ne morem verjet, že kar prva svečka, bravo fanta in eno krasno praznovanje celi družinici !! Mi smo zelo v redu, samo ni več časa za RR ; več ali manj se potepava zunaj, vsi smo ves čas zdravi, ves čas nam poganja kopica zobkov, ki pa se zgleda kar bojijo priti ven. Martina ima nov voziček marelo, ki ga ful obožuje in so sprehodi prav luštni, čeprav jo v tem vozku bistveno bolj trese kot v prvotnem. Hm, mogoče pa je v tem fora in čar tega vozička?? Jaz samo vem, da je bistveno bolj prijazen mamini hrbtenici ob dvigovanju v avto in zlaganju. Midve izkoriščava "zadnje" momente, ko sva še po cele dneve skupaj, ko mala spi grem brat kakšno dobro knjigo na teraso na sonček, ji urejam albume itd., vse tisto, za kar kasneje ne bo toliko časa. In tako zmanjka časa za RR, seveda. Sicer je že zelo hitra pri hoji ob opori, skoz se spušča, naredila je tudi že prvi samostojen korakec, ampak prav hodili po mojem še vsaj en mesec ne bomo; se prav nič ne mudi. Vidim, da se kar nekaj aprilčkov zdaj bojuje z raznimi alergijami, no, pri nas se je stanje umirilo, odkar smo črtali mleko z jedilnika in ga prav fino nadomestimo z riževim in ovsenim mlekom. SinskaT,čestitke za dobro opravljeno morfologijo, jaz bi nekako tebi pripisala še eno punčko (ti veš, ali brcam v temo....), ker si taka nežna, luštna nosečnica. No, da ne boste užaljene tiste, ki ste nosile fantke, joj, to sem čudno napisala... Pa vidim, da se tudi borite z zobki, ja te štirice so od hudiča, ampak to glej takole, vsak ki jo zdaj muči, jo ne bo kasneje, ko se boš ukvarjala že z drugim dojenčkom. Tako da je Hana ena prav obzirna deklica, ki bo te zobne zadeve uredila že prej, ne? Je pa tudi pri nas zeeeeeeeelo hudo, enkrat ji je tako zdelalo dlesen, da je imela krvav madež na spalni vreči...Bo že, vse mine, držite se! Danes se bašemo s krofi, ko se Martina zbudi jo bomo oblekli v kuharico, ampak samo za kakšno slikco, ker jo že kar vidim, kako vleče kapo s sebe in morda celo predpasnik . Uživajte še naprej!!
|