kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Dober večer! Najprej Kekec in Mojca... a veš, da smo mi do par dni nazaj spali bedno? Zjutraj sem se bolj utrujena zbudila, kot sem šla spat... vsaj zdelo se mi je tako. Dojenje na dojenje... če pa je rpevzel MM, ga je pa on prenašal po hiši. Tako da, ne hvalim se zaman, hehehe. Pa tudi nobene garancije nimam, da bo trajalo :-))) Ta prvi je začel spat šele pri 5 letih, tako da nekaj kilometrine na to temo sem že pridelala :-))) Saj bo bolje, verjemi. Lepa posadka, saj vem, kako je na stvari, podobno situacijo sem imela pri prvem. Vem pa tudi, da so vzponi in padci. Trenutno smo na padcu, sploh ker malemu sili ven še zadnja dvojka. Vmes se je pa tudi že zgodilo, da sem se spraševala, če sem ponoči sploh dojila... Aja, to sem ti še hotela rečt - ful mi je všeč tvoj avatar. IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Nile, a ima tvoja Lea vnetje mehurja? Ne vemo ... prvi izvidi urina kažejo, da je ok, ju3 izvem še za drugi del izvidov ... ti bodo pokazali, če gre za uroinfekt. Jo pa vedno bolj sumim, da je vse skupaj psihičnega izvora in da išče pozornost Nile, podobno sem tudi sama imela kot otrok. Neprestano me je tiščalo lulat, pa nisem in nisem mogla. Izvidi, ki so jih naredili v ZD, pa so bili ok. S tem, da mene ni peklo. Tudi v bolnici niso nič našli. To je minilo tako kot je nastalo. Je pa trajalo nekaj let, z vmesnimi vzponi in padci. IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca In to me spomni, smrk, da bo treba nazaj u sluzbo..jaz odhajam tja 11.5. Pa ve? Ima katera podaljsano? Ti si srečna, boš še dolgo doma, jaz odhajam delat čez tri tedne... Pa še srečna sem lahko, da imam službo... Meni je pa tako zelo zelo težko... Tolažim se s tem, da bova z možem imela še enega otročka in bom še ponovila to lepo obdobje. Tasyo, tvoja čebelica je bila pa prav lepa! No, moj v Kekca našemljen Kekec je pa štrajkal in sploh ni hotel biti pust... Mami se je pa 14 dni zafrkavala, da sem mu hlače zašila (moje prve hlače!) in to take, ki bi jih lahko prodala, ker so tako dobro dodelane. Tamali, ki je bil Rožle, on pa tak ni šans, da bi imel kapo na glavi. Samo s hlačami pa tako nihče ni vedel, za kaj se gre. K sreči se je pri nas prehlad in "tekoči nosek" umiril. Upam, da bo tako ostalo, sploh ker gremo v sredo na morje. Juhuhu... naše zadnje počitnice med mojo porodniško.