dskubin
|
sibil RR - Iskreno sožalje tejčica - priiiiiidna punca! kati - Diti smo dali na smučke, ma no go. Je res še malo premajhna, pa tudi na smučišču nisem vidla nobenega tko malega na smučah. Imajo pa za izposojo vse. Mi smo si manjkajoče izposodli od prijatlov, ampak moramo tudi vrnit. Tko da posodim lahko samo pancarje 27, pa čelado, smučk pa nimamo. Bi pa rabli še 1 teden smučanja, ker je Draž začel res uživat na smučkah ravno zadnji dan. Sem ga dala na vajeti in z vrha Pohorja sva prismučala vse do Maribora, na gondolo - je bil tak frajer. Čim je blo malo ravnice, je začel preprevat Terzinko in mahat tistim, ki so počivali ob progi . škrlatinka - nismo nič dobili za mazat in tudi nismo nič mazali, jaz sem čisto pozabla, da bi se mogla koža luščit - Dražu se ni nič, kdaj pa to pride? darilo za RD - verjetno poganjalec, ampak tist taprav, varianta runbike. žabika - čestitke obema, Lupus se dobro drži? skačica - čestitke! Pikapola - nimam recepta zate, jaz sem tudi imela oba doma, pa se mi je od časa do časa mal trgalo, ampak smo sfurali. Je pa res, da je bil Draž mlajši. Rabijo pa samo pozornost, to je res, ne igrač, ne risank, samo pozornost, in so zadovoljni. Ne moreš pa jim tega nudit ves čas. Jaz sem kuhanje rešila tako, da sem večino pripravila 1 večer prej, ko je moj malo prevzel mulca, za kosilo pa samo malenkosti še. Za Diti sem kuhala večje količine in zamrznila po lončkih, pol pa v mikrovalovko - če ne, bi se mi strgalo. Juho sem kuhala v ogromnem loncu, pa vse v skrinjo, Sem imela vse lonček pri lončku Tako smo lahko bili celo dopoldne zunaj, se mi zdi, da je tko otrokom še najmanj dolgčas, zunaj si vedno nekaj najdejo za delat. Pol pa sem kaj postorila, ko sta šla po kosilu spat. Zvečer sem bila crnjena, ampak zdej je že boljše, ker se včasih celo zaigrata drug z drugim