Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:21:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja: Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm. ČESTITKE CELI DRUŽINI ZA KORENJAKA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:22:15
|
|
|
|
|
Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:23:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Kokica, a boš ti dala čestitko na Rodili smo? Lahko daš ti, felix!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:24:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ... cita res mi delaš lušte z tema tvojima princeskama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:24:52
|
|
|
|
helimaša
|
kdo je pa rodil.....kaj sm spet zamudla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:29:24
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ... pravi princeski sta!!ko gledam take slike še bolj komaj čakam na našo pupiko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:32:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Kokica, a boš ti dala čestitko na Rodili smo? Lahko daš ti, felix! sem že, navalite
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:34:19
|
|
|
|
felix7
|
cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena?
< Sporočilo je popravil felix7 -- 23.2.2009 13:36:34 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:36:23
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. res je bila zadovoljna kr mal je zadremala ...komaj čakam da se bomo sami kopali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:45:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. res je bila zadovoljna kr mal je zadremala ...komaj čakam da se bomo sami kopali Kak lepo, Cita!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:54:41
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena? Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 13:57:50
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena? Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija... cita držim pesti za tebe,me smo s tabo,bodi močna,če bo prehudo pa poišči zdravniško pomoč,da ti bo lažje...
< Sporočilo je popravil pondelak -- 23.2.2009 13:58:45 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:00:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, obe sta prav lušni in Lia v vodi izgleda prav zadovoljna. A je Laura že kaj bolj pomirjena? Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija... če sumiš poporodno depresijo, se nikar ne zapiraj vase, najdi si kakšno kolegico, ki že ima otročke, pa je morda podobno dala čez. Sem ravno danes brala o tem, Lio daj očku za kakšno urico ali dve, ti se pa ukvarjaj sama s sabo, pojdi se namakat v banjo, lahko greš k frizerju, karkoli. Tudi forumi na to temo ti lahko pomagajo, pa me smo tudi praktično 24 ur tu nekje na RRju, skratka, če ti lahko pomagamo, ti bomo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:00:42
|
|
|
|
NoBady
|
čestitke janjap za malega korenjaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:01:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kaj naj rečem včeraj sem zvedla šokantne stvari od nje in se sploh ne čudim da je takšna kakršna je upam da premagamo to...po vsem tem pa mislim da se me loteva poporodna depresija kr jokam in z nikomur se ne bi pogovarjala...upam da zmagam jaz in ne depresija... , Cita marčevke smo s tabo. Bodi optimistična in vse se bo uredilo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:01:44
|
|
|
|
felix7
|
punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:01:53
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ... kak je lepa...super slikce, zdej nam že vsem tako lušto delate vse... upam da jo bom kmal lahko tut jaz me pa neki zanima.... kako oblečt dojenčka za noter? tu vidim da ima kapco in rokavičke... kaj pa zgornji del, ima en plajšek, ali mora met dva? js pojma nimam... pa te rokavičke - a to so ubistvu zokenčki, al so prou rokavičke- js še nimam rokavičk za malega, pa razmišlam da bi mu kr zokenčke čez rokice dala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:02:21
|
|
|
|
Piruri
|
Mama_m...vem, kako si želiš bit na svojem...v prvi nosečnosti sem živela pri tašči..........in zadnji mesec nisem niti toliko počakala, da bi končali kopalnico...tako da sem hodila v spodnji štuk lulat ponoči, samo, da sva šla na svoje...sej mogoče je bil to razlog, da sem bila tako cmerasta...v tej nosečnosti se bolj hitro raz za kakšno malenkost... Janjap...čestitke Cita...ma tvoji pupi sta prav sladki... Pocka...stolčka bom imela jaz kar oba zadaj, vsakega ob svojem oknu...pri nas sem pa jaz tista, ki bi imela še tretjega otročka...ampak ne več take razlike v letih...tako, da že zdaj izbiramo avto, da bodo lahko šli trije stolčki zadaj ...vse pa je odvisno, kakšen bo naš mali princ...če bo priden kot Mia, no problem, jih imam lahko še najmanj štiri take... ... Sey...oh, medve pa se bova lahko srečali v P ...pa lahko bi se dobili kje na Razdrtem na kakšni kavici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:04:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen??? Jaz delam rižoto!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:05:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:07:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen??? jaaaaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:07:28
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen??? Jaz delam rižoto! moja mami me je tud povabila na rižoto..hmmm, mogoče pa je ena tistih, ki samo berejo tale forum pupa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:07:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen??? Jaz delam rižoto! moj tudi dela rižoto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:09:16
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, ura je 14.00!!! A imate riž pripravljen??? Jaz delam rižoto! moj tudi dela rižoto potem pa je riža več kot dovolj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:09:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady me pa neki zanima.... kako oblečt dojenčka za noter? tu vidim da ima kapco in rokavičke... kaj pa zgornji del, ima en plajšek, ali mora met dva? js pojma nimam... pa te rokavičke - a to so ubistvu zokenčki, al so prou rokavičke- js še nimam rokavičk za malega, pa razmišlam da bi mu kr zokenčke čez rokice dala nas so v MŠ učili, da naj bi imel dve plasti oblačilc - majčko, žabice, pa čez pajacka z dolgimi rokavi, po potrebi še copatke. Rokavičk niso nikoli omenjali za notri. Po kopanju naj bi otročičku dali še kapico na glavo, sicer pa je ne potrebuje. Na začetku otrok še nima tako dobre prekrvavitve in ima lahko večkrat hladne rokice in nogice. To ne pomeni, da ga zebe, to v bistvu preverimo na zatilju in tam ocenimo, če mu temperatura ustreza. Uau, sej nekaj se pa še spomnim iz tele MŠ
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?