Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:52:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri ...si predstavljaš, kako bi bilo, če bi nevesti priletela porcija rižote...hmmm...z gobicami...JUPIIIIII...no, če bi bilo to na moji poroki, bi se režala, kot nora , pa še vroča, direkt iz štedilnika.. , no, moja je z mesom in zelenjavo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:56:07
|
|
|
|
Piruri
|
...brokoli dekoracija... ...in vroča maska za kožo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:56:08
|
|
|
|
sanna
|
Oj čvekice! Rabim ogromno časa, da vse preberem. ČESTITKE za nove družinske člane! Tudi tale naš marec bo slej ko prej tukaj. Strah... raste, se mi zdi, da kar s trebuhom. Grem nekaj na hitro pripravit za južno, bo moj vsak čas doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 14:58:35
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri ...brokoli dekoracija... ...in vroča maska za kožo... sam da nebi bla prevroča
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:00:30
|
|
|
|
Piruri
|
Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:05:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... A to je tvoj buši? Čudovita fotka! Strah pred porodom- mene še ni ujel....pa upam, da me tudi ne bo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:11:26
|
|
|
|
Piruri
|
Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" ...jaz sem si pa v programu dodala srček... Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:15:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... uau, huda slikca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:20:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" ...jaz sem si pa v programu dodala srček... Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" ... Še enkrat pohvale za fotko! Mia pa je prava!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:20:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... uau, huda slikca se pridružujem izjavi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:23:03
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... uau, ful je dobra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:23:31
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" ...jaz sem si pa v programu dodala srček... Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" ... ha ha faca mala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:30:41
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Dobro jutro mamice, Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1. Podatki za seznamček: teža 8,3 kg (tale zadnji mesec se grozno redim - mam grozen apetit) naslednji pregled 4.3.2009. Lep dan želim vsem skupaj čestitke je bil pa res zgoden tale pregled. Kar se pa kg tiče, si pa najbrž ena tistih, ki so se najmanj zredile. Sem bla že prej kar zajetna , tako da če se ne bi čisto nič, bi menda bilo tudi vredu je rekla G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:32:12
|
|
|
|
Lolita23
|
občutek, da ti bo trebuh raznesel jap prisotno špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:40:58
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih. ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:42:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih. ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:42:21
|
|
|
|
Lolita23
|
http://art.by.ab.googlepages.com/home IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih. ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo Ok tak daleč še nisem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:43:01
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 občutek, da ti bo trebuh raznesel jap prisotno špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih. meni pa buši otrdeva na 10 minut, ma verjetno ni nič, ker ni prvič, da je tako...sem mojemu rekla,da me nekaj sumljivo zbada, on pa meni...ma ne dej,danes se mi ne da
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:46:24
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ok tak daleč še nisem ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela malo skeri...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:48:06
|
|
|
|
Piruri
|
Pocka...dej...ne me plašit...sej ni še čas...dejmo punce, par KEGLOV zdaj potegnt...pa noge skupaj...še pet dni je do marca, no...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 15:49:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ok tak daleč še nisem ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela malo skeri... Ja kar konkretno skeri
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:12:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka vprašanje za tiste, ki imate že otročke - kako boste rešile glede avtosedežev...mislim na razporeditev, ne vem kako bi jih naštimala, ko kam gremo, ali bi dala Taji stolček na sredino ali za voznika ali bi ga pustila kjer je, pa kam naj dam pol lupinico...malo sem zmedena no, kaj je najbolj varno in praktično...mi je pa malo tako,ker baje je tisti sedež za voznikom najmanj varen Mi imamo v obeh avtih sedež od Žigca za sovoznikom, dokler bo v lupinici bo ta na prvem sedežu in pol eden od naju (ko bomo vsi4 skup) bo pač sedel odzadaj za voznikom čeprav za mojim možem je zelo težko sedet, ker ima sedež skoraj v pritljažniku no v stilotu to še gre ma v cliotu bolj težko ampak za daljše poti gremo itak vedno s stilotom, Pri nas bo tudi tako. Vsaj na začetku. IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma jaz sem se pa danes zbudila s tako bolečino na desni joški, da je grozno...sploh ne vem kaj je to....mogoče sem zaležala, mislim da ni nobene zatrdline, se ne morem niti toliko prijet, da bi orenk preverila, ne morem dvigniti roke...ko pa mali potegne....auuuuuuuuuuuuuu kako boli....držte pesti da mine....ma kriza je s totimi joškami...aja, poje pa že 78ml...sem ga prej za hec tehtala prej in po D.....čeprav sem imela občutek da ne poje toliko, ker imam bolj mehke...verjetno se zdaj vse to umirja in ne bojo več tako trde.... Tole pa zveni kot zastajanje mleka v delu dojke ali pa že začetek mastitisa. Čim prej pod zelo topel tuš (kolikor le preneseš) in masirat predel. Najprej na rahlo, ker boli kot . Tako postopno zmehčaš. Potem pa vedno bolj močno, tako da mleko iz tega predela izteče. Po masaži pa pristavi . Tudi to zelo boli, kot si že napisala, a najboljše izprazni dojko. IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce! Janjap iz FR je čez vikend rodila!!!! Ostalih podrobnosti ne vem! ČESTITKE Pa vsem za današnje preglede. PUPI pa veliko sreče na skupni poti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:19:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
poročilo s pregleda....vse je OK... pa se je spustil kr nizko in zato me tako fajn boli tam spodaj...ni me gin.pregledal ampak je samo potipal trebuh, ki otrdeva, popadkov nič no lažni, mi je pogledal če kaj otekajo noge in to je to...aja, pa tablete moram do konca jemat... KG +1,5, 6.3.09. kontrola
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:19:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Sey Sem pa res bolj zaspane sorte! same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; Jaz sem pa mogla bit od 7ih že na CTG-ji v Po! Bom pa popoldne nadoknadila! sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak pozabljivost...a v PO imaš G? so v redu? Iz Sežane. Hodim pa k Merlotu in je super! uuu, jaz sem pa 4leta hodila na faks v sežano, samo ko se spomnem.... samo da je G OK je vse drugače; no sej moj je tudi v redu, samo gre menda kmalu v penzijo in ne vem kaj bom pol... Mogoče te še poznam! say, kaj veš, a si tudi ti hodla na kakšen faks gor oziroma na visoko upravno šolo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 16:19:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja: Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm. ma ne bo jezna, saj ve, da je vse samo dobronamerno in da navijamo zanjo ne bo jezna, me smo tako prijazne in pridne so čestitke za pa lepo se cartajte
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?