|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 12:13:48   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ma jaz te debate še nisem brala sam zdej grem pa poiskat, kaj tam piše.user posted image

nič pametnega oziroma nekatere se delajo blazno pametne in delijo nasvete user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.2.2009 12:14:01   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Janjap, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa bo kmalu, kmalu tu marec. user posted image Ampak prosim po vrsti... najprej julam, ada2, pa jst, pol pa ostale po vrstnem redu. user posted image No, jst lahko kakšno spustim naprej, ker se mi zdi, da bomo mi še kar čakali.

jaz pa ne bi več čakala, a  me spustiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.2.2009 12:14:07   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, nimam cifre! user posted image Moj dragi dela v isti firmi z njeno mamo!

kako je svet majhen user posted image  no, upam, da se nam bo čez nekaj dni sama javila s kaj več informacijami.

ampak res, kako je ta svet majhen user posted image ,dej malo tvojega našuntaj,da še kaj izve user posted image

ma res Kokica, tle smo same firbčne user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.2.2009 12:14:12   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jaz sem bila pa pridna, sem likala, zdaj pa čakam še eno rundo iz sušilca, da mojemu službene hlače zlikam, mama_m me verjetno razume kako lepo opravilo je touser posted image

zelo lepo opravilo, ni kej, še posebej ko se na hlačah kr dvojne črte nardijo al ko je treba kaj pokrpat, ker novih (lanskih) še niso dobili, grrrrr

čaaaki, jaz sem naročila opremo zdaj preden sem šla na bolniško (no,vsi smo jo morali), ki jo bodo baje dobavili šele leta 2011, mislim, svašta no, saj jvedno pravim,da bi se o tej naši službi dalo kako knjigo napisat user posted image

ja, moj je pa novembra08 dobil opremo za leto 2007 in pol decembra naj bi dobil opremo za 2008 ampak o tem ne duha ne sluha, nogavice ki bi jih mogel dobilti jnuarja 07, je dobil novembra 08; za letos pa bojo itak dobili 2012...samo moj se ne sekira, on obleče tisto kar pač ima samo je že vsa uniforma taka da je jooj, nekatera je prav za v smeti....ampak res bi lahko kako knjigo o tem napisali...

ja, jaz tudi hodim z raztganim puloverjem že lep čas, pa mi dol visi, kaj si mislijo, organizacija na višku, ni kaj, da ne omenjam,da sem v šoli dobila 5 parov nogavic in jih pol nisem dobila več naslednjih 5 let, haalooo, sem rekla,da bom začela svoje privat nosti, ampak bodo roza, ker ups,jaz doma ne nosim temnih nogavic...

me firbec matra kje to delate, ozeroma kaj da rabite uniforme, sem ferbčna, sorči

khm...policijauser posted image

no, fajn, ZDAJ PA IMAMO VEZE! user posted image user posted image user posted image

ja,samo k meni boš morala po morju pridetuser posted image user posted image user posted image

po slovenskem delu morja da se razume, ne?
ah, sej sploh ne vem, če te veze koristijo kej...zdaj so itak vsi nalogi in ostalo oštevilčeni tako da ja nimajo kaj dosti v svojih rokcah možje v plavem in seveda dekleta...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.2.2009 12:14:37   
Lolita23

...a zdej je pa spet kakšna punčka na vrsti za se rodit, a ne?user posted image

js mam punčkouser posted image , sam js še ne bom naslednja! user posted image user posted image user posted image

Jaz ima tudi user posted image , pa vprašanje kdaj bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.2.2009 12:14:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Janjap, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa bo kmalu, kmalu tu marec. user posted image Ampak prosim po vrsti... najprej julam, ada2, pa jst, pol pa ostale po vrstnem redu. user posted image No, jst lahko kakšno spustim naprej, ker se mi zdi, da bomo mi še kar čakali.

PROSIM LEPO!!! user posted image

ja, pri nas je tradicija "čez rok". Ampak me že dva dni nekaj krči, občasno imam povečan izcedek, tak gost, tako da upam, da bo prej. Po drugi strani bi imela pa še tolk stvari za uredit, da bi biloi fino še kak teden počakat ... ah, sej ne vem, akj bi rada user posted image

Nikoli ne bi bilo prav, ker bi si še vedno našle kaj za postorit! user posted image user posted image user posted image
Mogoče čez 9 mes.! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.2.2009 12:16:30   
novo

...a zdej je pa spet kakšna punčka na vrsti za se rodit, a ne?user posted image

js mam punčkouser posted image , sam js še ne bom naslednja! user posted image user posted image user posted image

Jaz ima tudi user posted image , pa vprašanje kdaj bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

pred mano sigurno. te spustim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.2.2009 12:16:53   
Lolita23

Ma jaz te debate še nisem brala sam zdej grem pa poiskat, kaj tam piše.user posted image

nič pametnega oziroma nekatere se delajo blazno pametne in delijo nasvete user posted image

Sem tudi preletela, pa sem bila razočarana nad ljudmi.Se mi zdi, da komaj čakajo nekateri, da kost dobijo.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.2.2009 12:17:42   
novo

vsak je po svoje pameten! user posted image user posted image
Najbolj pa tisti, ki ima veliko teorije, pa nič prakse! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.2.2009 12:18:03   
mama_milchy
Drage moje user posted image  čveke,

jaz grem po Žigija v vrtec, pol se pa moram počasi zrihtat in grem na G pregled, upam da bo vse OK...aja, še prej pa mora prit moj domov, da me pelje in pazi na Žigca....no, poročam popoldan kako je blo...

se beremo

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.2.2009 12:18:17   
novo

Sem tudi preletela, pa sem bila razočarana nad ljudmi.Se mi zdi, da komaj čakajo nekateri, da kost dobijo.user posted image

pa ja ženske primerjajo z lisicami!? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.2.2009 12:18:43   
novo

jaz grem po Žigija v vrtec, pol se pa moram počasi zrihtat in grem na G pregled, upam da bo vse OK...aja, še prej pa mora prit moj domov, da me pelje in pazi na Žigca....no, poročam popoldan kako je blo...

se beremo

fajn porihtaj!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.2.2009 12:19:32   
novo
js pa grem dokončat delo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.2.2009 12:23:17   
pocka

se beremo

dobro opraviuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.2.2009 12:25:29   
felix7
jaz pa čakam, da pripeljejo olje, ga je včeraj zmanjkalo. Nama ga vedno kot zakleto zmanjka za vikend user posted image  no, to se je drugič zgodilo, ker je hotel mož videti, kdaj olja dejansko zmanjka, da bo drugič znal točno napovedati user posted image  še dobro, da imava kamin, ki segreje pol hiše, tako da zeblo nas ni

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.2.2009 12:36:00   
čebeica maja
khm...policijauser posted image

pol pa morate bit urejeniuser posted image , pa men prineste bom vse pošilauser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.2.2009 12:40:04   
Sey

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Sem pa res bolj zaspane sorte!user posted image

same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; user posted image

Jaz sem pa mogla bit od 7ih že na CTG-ji v Po!
Bom pa popoldne nadoknadila!user posted image

sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak user posted image  pozabljivost...a v PO imaš G? so  v redu?

Iz Sežane.
Hodim pa k Merlotu in je super!

uuu, jaz sem pa 4leta hodila na faks v sežano, samo ko se spomnem....
samo da je G OK je vse drugače; no sej moj je tudi v redu, samo gre menda kmalu v penzijo in ne vem kaj bom pol...

Mogoče te še poznam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
23.2.2009 12:40:08   
čebeica maja

kako je svet majhen user posted image  no, upam, da se nam bo čez nekaj dni sama javila s kaj več informacijami.

ampak res, kako je ta svet majhen user posted image ,dej malo tvojega našuntaj,da še kaj izve user posted image

ja z mano vred

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.2.2009 12:43:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

ja z mano vred

sem mu že po zastavila kar nekaj vprašanj a dvomim, da bo kaj zvedel, če je ženska še sploh pri sebi in v službi, ker je bila baje že zjutraj čisto "zmešana"..pa saj je razumljivo, ne? user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.2.2009 13:05:31   
KOKICA32
Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja:

Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.2.2009 13:17:10   

Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja:

ČESTITKE za fantkauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.2.2009 13:17:34   
pondelak

čestitke vsej družiniciuser posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.2.2009 13:19:34   
felix7

ma ne bo jezna, saj ve, da je vse samo dobronamerno in da navijamo zanjo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.2.2009 13:20:42   
felix7
Kokica, a boš ti dala čestitko na Rodili smo?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.2.2009 13:20:51   
pondelak

ma ne bo jezna, saj ve, da je vse samo dobronamerno in da navijamo zanjo user posted image

prav imašuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?