Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 19:45:58
|
|
|
|
srecka82
|
Dober večer. Tudi jaz sem imela vikend na polno zaseden. Sem prebrala, da nekatere že imate težave s špikanjem. Jaz sem včeraj že mislila, da bom morala iti v P imela sem zelo močne krče, kot menstrualne krče, ki so me držale 5-7 sec in potem je popustilo. Sledili pa so si na 10 min, 7 min, 13 min itd., tako vse skupaj je trajalo uro in pol. Moj je kr gledal in ni vedel kaj bi nardil. Pa sem mu rekla, da počakava še kakšno uro in potem greva v P. Hvala bogu se je potem to umirilo. A tako naj bi izgledali popadki????? Je bilo kar boleče, seveda je bilo za izdržati. Potem sem šla va WC lulat in pridem v spalnico, da bi se ulegnala v posteljo pa na enkrat začutim nekaj toplega in si pogledam spodnje hlačke in vidim en moker flek, kot, da bi mi voda počasi odtekala, ampak je ni bilo veliko. No skratka pojma nimam kaj bi čahko to še bilo. Zvečer pa sva šla z mojim na en RD, seveda vzela še materinsko knjižico s seboj za vsak slučaj če me kaj zgrabi. K sreči je bilo vse ok. Danes pa sem bila na abrahamu na Črnivcu, ful je snežilo, narava pa zelo lepa. Zdržala 4 ure potem pa sva z mojim morala iti domov, ker sem bila tako utrujena, da sem samo še posteljo videla. za uspešno zapravljanje € za naše . Jaz še nimam vsega, v prvem tednu marca se vržem v še preostali del nakupa. Potem pa lahko tudi jaz grem rodit. Tej zimi pa ni videti konca. Jaz imam že polno glavo tega snega. Kdaj bo že kaj lepše vreme. Sedaj pa grem še malce TV gledati in potem ponovno v posteljo. Nočko.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 20:06:43
|
|
|
|
sonček85
|
srečka:a ti pa že kr tko al kaj.ojoj pa mnda ja ne boš že pobegnala v P.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 20:37:50
|
|
|
|
brigita23
|
ČER LEPOTIČKE Kaj počnete? Danes je bil pri nas bolj zaspan dan, k smo ponoč tok malo spali . Pa babi je domače krofe spekla in kračo skuhala mmmmmmmmmmmmm....kok smo se fajn najedl . nalini&nmag-kok lepa bušija, zdej pa je tale naš seznamček že kar pester . trojane-punce prave lepotičke ste, kr za naslovnico.......sam uni čokoladni krofi, so se mi pa kr sline pocedile, še dobr da jih je babi dans spekla . junona-videla sem eno nosečko, ko bi lahko bila aprilčica Pa sma ena drugo ful gledale, sam nisi bila ti, zdej po slikci vidim . Se bova pa itak v MŠ vidle, bi blo fajn če bi še sonček hodla sem. Moj tudi ne bo šel po moje na vsa predavanja, tak da kaka kavica pade ok? sonček-lepo si si lase popeglala .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 20:55:08
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Aprilčice moje lep pozdrav se me še spomnite .Res se vam že dolgo nisem javila sedaj pa vam javljam veselo novičko da smo danes ugledali + po 3 mesecih odkar sem imela ss.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 20:58:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Aprilčice moje lep pozdrav se me še spomnite .Res se vam že dolgo nisem javila sedaj pa vam javljam veselo novičko da smo danes ugledali + po 3 mesecih odkar sem imela ss. to pa je res lepa novica, lepo nosečnos pa brez zapletov.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 22.2.2009 21:03:35
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Upajmo čeprov me je kr malo strah.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 6:32:34
|
|
|
|
detelja
|
jutro...kako ste kaj? kako ste spale? tiste katere imate probleme ponoči, a je bila ta noč bolj mirna?...jaz sem to noč kr fajn spala, ampak je šel moj dragi moral že ob 5 vstat in potem sem tudi jaz vstala in se fajn prebudila zdaj pa čakam taščo in več ne morem spat bom pa spet popoldan segrevala sedežno drugače pa sem kar ok...včeraj zvečer mi je malo otrdeval trebuh, ampak naš ima še 46 dni časa...premrzlo je, da bi štorkljice letale okrog nas že marca....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 7:41:35
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Aprilčice moje lep pozdrav se me še spomnite .Res se vam že dolgo nisem javila sedaj pa vam javljam veselo novičko da smo danes ugledali + po 3 mesecih odkar sem imela ss. nea tea bravo, držim pesti, da lepo dočakate 22.10., brez kakršnihkoli zapletov. sej bo punca, nič strahu, ok? tale novica o plusku me spominja na avgust, ko va z dragim prišla z morja, šla v nedeljo zjutraj kupit clarblue ( prepričana, da spet brezveze zapravljava denar), potem pa domov naredit test. in ko sem zagledala, da e poleg vodoravne dela tudi prečna črta, sem mislila, da si vse skupaj samo domišljam . sem šla mojga vprašat, če vidi isto kot jaz . v glavnem, tista polulana palčka je imela svoje častno mesto na nočni omarici sigurno še enih 10 dni, kamor sem vsake toliko hodila gledat tisti plus, čisto toliko, da se prepričam, da je vse res . neverjetni občutki... komaj sem čakala, da se bo kaj poznalo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 7:50:59
|
|
|
|
april09
|
dobro jutro vsem ... malcekvita .. kmalu se bo se posebej ornk poznala una crtica JAz sem naredila ene 10 testov, ker je ratala najina pikica bolj v hecu kot zares in sva bila oba dober teden v (pozitivnem) šoku Sva se samo gledala in sploh dojet nisva mogla.. Super fotkice vseh Nea-tea BRAVO zdaj pa pozitivno in uspesno do konca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:29:24
|
|
|
|
aljab
|
April kot bi sebe brala...jaz sem naredila tri teste. Pa še bi jih, če bi mi moj pustu. Je pa res fajn zdaj, ko nas ni več tako strah in samo še pričakujemo. Prvi trije meseci so bili meni zelo stresni, ker sem do 13 tedna krvavela. Ko vas berem me mal panika grabi. Jaz nimam še nič urejeno.... Pa me mal spodbujate k temu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:48:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Č. Se bova pa itak v MŠ vidle, bi blo fajn če bi še sonček hodla sem. Moj tudi ne bo šel po moje na vsa predavanja, tak da kaka kavica pade ok? sonček-lepo si si lase popeglala . hvala Ja jaz bi tudi v celje hodila ,smao zaradi prevoza ne ,ker imava sedaj samo 1 avto Jutro čveke Jaz sem pa tko jezna ,ponavadi sem dobila že odločbo za B v roku 3-4 dni ,sedaj je pa sestra očitno pozabila dat naprej ,pa danes kličem in vprašam pa reče ja sem jo komaj dala naprej.Mislim hallo jaz pa bila tam v torek.Upam ,da dobim pred koncem meseca ,če jo je sploh dala sedaj že naprej.Ker se mi gre da nesem bolniški list pred koncem meseca ,da lahko šef uredi plače,ker kao ne dajo bolniški list dokler ni odločbe ,zdaj mi je pa vsak mesec dala
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:49:32
|
|
|
|
Nalini
|
jutro mi smo to noč zelo fajn spali ... naš bejbi mi pa ful pritiska navzddol ... prav čutim glavico .... tak da večino časa preležim .... še vsaj dva tedna moram zdržat .... tebuh mi kar pogosto otrdeva (kjlub 3 spasmexom na dan), na trenutke me tudi boli v spodnjem delu trebuha ... je pa res, da je bejbi ful živahen in preteguje svoje nogice in rokice ... bomo videli, če bo danes kaj boljše kot je bilo včeraj ... upam ... pri nas je pa tako vreme .... prav depresivno ... lep dan,... mi bomo danes spet več ali manj ležali pred računalnikom in tv-jem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:53:05
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro še iz Celja Sem danes kr dobrospala, razen zgage te sem pa že itak navajena . Ja detelja vem kako je to ko te nekaj prebudi pol pa ne moreš več spati . Super da je zopet sonček a ne? Joj kak je fajn brat tele zgodbice o pluskih, se mi zdi da še ni dolgo kar smo ga zagledale, zdej bojo že pa naši mali anglčki kmalu prišli na svet. No pa, da napišem še kako je bilo pri nas. Ker tudi pri nas ni ratalo kar v prvo, je bil nakup clearblue že čist normalno opravilo na začetku meseca . Spomnem se bil je ponedeljek in na počitnicah je bil moj 15 letni nečak. Pripravljala sem kosilo in med tem opravila test, ki pa se je tokrat obarval drugače......plus . Sama sem začela skakati in kar nisem mogla verje. Odšla sem lepo kuhati naprej in še parkrat vzela test iz zadnjega žepa in preverila. Ko sem pripravila kosilo sem poklicala dragega in nečaka naj prideta jest. Ona dva nevedeče sta me gledala kaj mi je, da sem tako dobre volje in da kar ne morem skrit nasmeška iz obraza. V tistem pa rečem dragemu, če je pogledala kako sem danes prtičke zvila....in on ga razgrne in zagleda plus. Kosila je bilo kar hitro konec, takoj je poslal nečaka v DM ki je spodaj našega bloka naj nakupi vse vrste testov.....in potem smo čakali...in čakali, da mene pritisne lulat...vsi nestrpni. No na koncu so vsi testi pokazali, da bomo dobili novega člana. Moj je kar plesal od sreče, naložil naju je z nečakom v avto in peljal (na še eno) slavnostno kosilo, z veliko sladico . Rekel je, dala si mi najlepše darilo za RD kar obstaja. No sem se mal razpisala a ne..... sam kaj ko je pa tako lepo podoživljati te trenutke.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:53:30
|
|
|
|
sonček85
|
Nalini:drži se ,bebica se bo pa tudi malo umirila ,boš videla. Ja pri nas je pa tko lepooooooooooooo sončno jutro
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:55:37
|
|
|
|
sonček85
|
brigita:to je pa res najlepše darilo ,kar jih lahko daš ,no poleg tega da se ti še potem otrok rodi na isti dan k imaš pa recimo ti rd
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:56:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Č. Se bova pa itak v MŠ vidle, bi blo fajn če bi še sonček hodla sem. Moj tudi ne bo šel po moje na vsa predavanja, tak da kaka kavica pade ok? sonček-lepo si si lase popeglala . hvala Ja jaz bi tudi v celje hodila ,smao zaradi prevoza ne ,ker imava sedaj samo 1 avto Jutro čveke Jaz sem pa tko jezna ,ponavadi sem dobila že odločbo za B v roku 3-4 dni ,sedaj je pa sestra očitno pozabila dat naprej ,pa danes kličem in vprašam pa reče ja sem jo komaj dala naprej.Mislim hallo jaz pa bila tam v torek.Upam ,da dobim pred koncem meseca ,če jo je sploh dala sedaj že naprej.Ker se mi gre da nesem bolniški list pred koncem meseca ,da lahko šef uredi plače,ker kao ne dajo bolniški list dokler ni odločbe ,zdaj mi je pa vsak mesec dala Sonček ne se sekirat, sem imela isti problem prejšni teden . So mi pa zdaj podalšali do porodniške, tako da vsaj ena skrb manj. Sej kdaj greš pa ti na P, tudi tam enkrat tak da bojo tebi tudi po moje.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 8:57:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita:to je pa res najlepše darilo ,kar jih lahko daš ,no poleg tega da se ti še potem otrok rodi na isti dan k imaš pa recimo ti rd Ja to že pa morš met res srečo sonček .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 9:03:22
|
|
|
|
sonček85
|
Ja na P grem 26.3 -joj kje je še to.Sej mi je vseeeno tudi če bi pozabla dat k lahko dam stari dopust ,samo k se mi gre da dobim lepo do konca meseca da nesem šefu bolniški list za ta mesec.K vem kako je to k ti ne prinesejo bolniškega lista do datuma,potem pa kličeš okol da ti ga naj prinese.Ah saj bo ,čene bom pa v sredo spet klicala Ja da rodiš na svoj rd moraš imet res srečo tko kot februarčica letos,ki je rodila http://www.ringaraja.net/forum/februar%C4%8Dica_reckova_je_dobila_najlep%C5%A1e_darilo_za_rojstni_dan/m_3802332/tm.htm
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 9:37:23
|
|
|
|
sonček85
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJENI BUŠIJI Detelja/32t6d Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 31t2d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /34t1d janja*/ 35t Sonček85 /31t3d
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 9:42:57
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab April kot bi sebe brala...jaz sem naredila tri teste. Pa še bi jih, če bi mi moj pustu. Je pa res fajn zdaj, ko nas ni več tako strah in samo še pričakujemo. Prvi trije meseci so bili meni zelo stresni, ker sem do 13 tedna krvavela. Ko vas berem me mal panika grabi. Jaz nimam še nič urejeno.... Pa me mal spodbujate k temu. jaz sem zacela teste delat cca 5dni pred pricakovano M... v bistvu sem imela eno in edino po porodu ... in ker se je mala azcela nekaj cudno dojit, je bilo men ful sumljivo. Pol sem mojga poslala po CB in BC mini.. In so padali vsak dan sprot.. Pa se neke ostanke iz US sem imela doma Ma man ni blo nic jasno Moj se je pa samo smejal in si svoje mislil,k sem vsak dan s kaksnim testom uletela Ahhh jaaa... se vsaj lahko sklicujem na hormonsko neuravnovesenost.. Jaz nimam tud nic ready Pa imam rok na zacetku aprila.. No imam ta male plenice doma, pa cunje za iz P.. AMpak vse neoprano. Oblekce so vse v kleti.. Mislim, da bom se kaksen teden pocakala. bolj si v glavi delam seznam, kaj rabim za v P.. kaj dost dlje se nisem prisla. Sploh nimam pojma, kako bomo spalnico obrnili, da bomo vse not nabasal Brigita, super zacetek nosecnosti Nalini, le pocivaj Jaz grem pa zdaj torto narest Pa soncek je zunaj juhuhu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 9:52:07
|
|
|
|
detelja
|
danes pa sem se nekaj spomnila in mi ne da miru...a mi lahko mogoče katera pomaga...zadnjič, ko sem si šla rihtat papirje za ultivo in EA sem pozabila dr vpr., če lahko dobim to protibolečinsko terapijo kljub temu, da bom dobila antibiotik zaradi okužbe streptokokom vidim, da nisem edina, ki ima probleme z pogostim otrdevanjem trebuha...ne vem kaj se je zdaj tako naenkrat spravilo v naše buščije...sem glih premišljevala, da bi bilo najboljše spakirat stvari za porodnišnico, ker nikoli ne veš kaj pride...sicer pa mojemu bebiju vsak dan znova govorim, da se o prihodu na svet pogovarjava šele čez 46 dni!... danes pa je res tak turoben dan pa že spet sneži
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 9:52:56
|
|
|
|
anchika
|
Živjo Jst sem skozi pehlajena. Sinko je perbolel vodene koze. Je že skoraj mimo. Včeraj smo praznovali moj rojstni dan. Pa še brat od mojega moža ima na isti dan roj. dan ko jaz tako da smo skupaj praznovala. Čeprev imava roj. jutri smo že včeraj praznovali. Nič nisem zasledila kako je bilo na srečanju. Le 3 slikice ste dale gor. Kaj več informacij in slikic si pa ja zaslužimo. Daj sonček ti boš sigurno kaj povedala več,( al ste že napisale pa sem spregledala). papa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 10:14:54
|
|
|
|
NinaMM
|
Evo, pa je končno uspelo tudi meni prit do računalnika... Sva imela z mojim kar bizi vikend. V petek sem po srečanju šla še na rojstni dan od bratranca, v soboto so bile maškarce (jaz sem bila komar, hihi ), včeraj sva pa še rihtala otroško sobo - montirala poličke, pa viseče poličke (mrežaste)... Zdaj pa samo še previjalno čakamo in smo! V bistvu je full full lepa otroška soba nastala, sem najbolj happy na svetu Junona - ti si me spraševala za kombinacijo kalcij-magnezij tablet. Jaz sem jih imela od Kneippa, en kristal je narisan gor. Ampak te opozarjam, meni so ogabne Tako da sem sedaj kar menjala. Kalcij od Novartisa... Veliko boljši! Jaz pa sploh ne vem, kaj naj jemljem v porodnišnico... Sem kar malo zblojena. Ampak nekaj bom že nametala v kufer, itak bom imela na koncu pol preveč spet Spravljam se kupit kaki fajn tepih za v otroško sobo. Pa razmišljam, da bi kupila kar tiste velike puzzle iz pene, ne vem... Kozmetiko moram še kupit pa pleničke, cunjic mam full. Nisem se še odločila, ali bi kupila AC ali ne. Zblojena sem. Lep dan vsem!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 23.2.2009 10:19:02
|
|
|
|
Nalini
|
Jaz sem si pa osnovne stvari za porodnišnico pripravila - oprala in dala v omaro,.... da ne bom zadnjo minuto iskala kaj rabim dat v torbo .... Če sem pa kaj pozabila bom pa potem fehtala, da mi pripeljejo..... V torbo pa ne vem kdaj bom dala ... mislim, da kar takrat, ko bo šlo zares.... Pri nas pa spet naletava sneg
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?