brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Vidim da danes niste bile neki velik zgovorne...je bil sonček pa ste se potepale . Meni je kruh zjutraj uspel, potem pa sva šla z dragim v BC v Ljubljano in sva kupila posteljico, vzmetnico, previjalno, držalo za banico, angelcare, kapice in rjuhico ki ne premoči. Kok je blo fajn sem pa čist izčrpana. Sam neki mi pa ni jasno a so lahko posteljnina za posteljco z temi blazinicami za oblogo stranic torej 6-delna 170EUR???????????????? Pa to je ja več ko posteljca skor Sej sem pa opazila, da ma BC ful navite cene, tudi za Angelcare sva dala 169EUR, preko Sončka je pa 144 EUR. Sem rekla mojmu, pa mu je blo očitno vseen. Moški? Enkrat jamrajo kok je vse drag, po drugi strani pa bi cel BC kupu če mene ne bi bilo zraven. Je pa res, da prodajalke v BC v Lj znajo ful dobr s strankami . No uglavnem sem vesela, da sva nakupila. Zdej pa res samo še par cotk in kozmetika, pol pa tud če grem kr rodit. sonček, junona, detelja in druge....kje ste danes Čer. Super, da sta toliko nabavila. Je bil kar velik finančni šok za dragega. Ampak saj veš, kakšni so atiji. Bravo za nakupe. Kako se pa počutiš, je šla bolezen stran? Upam, da. Kadaj bo padla runda? Midva sva ravnokar prišla iz praznovanja r.d.. Bilo je super, smo se nasmejali. Zdaj sem pa utrujena, tako da bom kmalu smuknila pod tušeka, nato se pocartam in spančkat. Sem pa danes poleg krofekov tudi buhteljčke spekla. Punce, a vas tudi tako peče zgaga? No, mene žge, ne peče. Tako kot da bi mi nekdo na rano šnops zlil, resno. Tak me še ni pekla kot me zdle 2 dni. Kje je pa Sonček danes? Sem se danes ful dobr počutila, zdej me pa ponoči spet neki grabi.....upam, da ne grem rodit . Sem že tak lepo pančala, pa me je taka čudna slabost zbudila. Sem si zmirla pritisk 137/74 a ni to mal visok glede na to, da sem spala. Pa trebuh mi otrdeva, pa špika me....jooooo upam da niso kaki popadki. Ja tudi mene je zgaga ful dajala, zdej mama mal mira ko mi je G gastal svetovala. nočko