|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
23.2.2009 10:23:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Živjo

Jst sem skozi pehlajena. Sinko je perbolel vodene koze. Je že skoraj mimo. Včeraj smo praznovali moj rojstni dan. Pa še brat od mojega moža ima na isti dan roj. dan ko jaz tako da smo skupaj praznovala. Čeprev imava roj. jutri smo že včeraj praznovali.
Nič nisem zasledila kako je bilo  na srečanju. Le 3 slikice ste dale gor. Kaj več informacij in slikic si pa ja zaslužimo. Daj sonček ti  boš sigurno kaj povedala več,( al ste že napisale pa sem spregledala).

papa

Takoj smo poročale, še tisti večer.
Verjetno si res spregledala.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
23.2.2009 10:23:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ČER LEPOTIČKE

Kaj počnete? Danes je bil pri nas bolj zaspan dan, k smo ponoč tok malo spaliuser posted image . Pa babi je domače krofe spekla in kračo skuhala mmmmmmmmmmmmm....kok smo se fajn najedluser posted image .

nalini&nmag-kok lepa bušija, zdej pa je tale naš seznamček že kar pesteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

trojane-punce prave lepotičke ste, kr za naslovnico.......sam uni čokoladni krofi, so se mi pa kr sline pocedile, še dobr da jih je babi dans speklauser posted image .

junona-videla sem eno nosečko, ko bi lahko bila aprilčicauser posted image  Pa sma ena drugo ful gledale, sam nisi bila ti, zdej po slikci vidimuser posted image . Se bova pa itak v MŠ vidle, bi blo fajn če bi še sonček hodla sem. Moj tudi ne bo šel po moje na vsa predavanja, tak da kaka kavica pade ok?

sonček-lepo si si lase popeglalauser posted image .

Itak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
23.2.2009 10:23:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

junona s programom jasc paint shop pro 9 ..... vedno urejem fotografije v tem programu ....

Hvala, bom js tut poskusila.user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
23.2.2009 10:32:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Evo, pa je končno uspelo tudi meni prit do računalnika... Sva imela z mojim kar bizi vikend. V petek sem po srečanju šla še na rojstni dan od bratranca, v soboto so bile maškarce (jaz sem bila komar, hihi user posted image ), včeraj sva pa še rihtala otroško sobo - montirala poličke, pa viseče poličke (mrežaste)... Zdaj pa samo še previjalno čakamo in smo! V bistvu je full full lepa otroška soba nastala, sem najbolj happy na svetu user posted image

Junona - ti si me spraševala za kombinacijo kalcij-magnezij tablet. Jaz sem jih imela od Kneippa, en kristal je narisan gor. Ampak te opozarjam, meni so ogabne user posted image  Tako da sem sedaj kar menjala. Kalcij od Novartisa... Veliko boljši!

Jaz pa sploh ne vem, kaj naj jemljem v porodnišnico... Sem kar malo zblojena. Ampak nekaj bom že nametala v kufer, itak bom imela na koncu pol preveč spet user posted image

Spravljam se kupit kaki fajn tepih za v otroško sobo. Pa razmišljam, da bi kupila kar tiste velike puzzle iz pene, ne vem... Kozmetiko moram še kupit pa pleničke, cunjic mam full. Nisem se še odločila, ali bi kupila AC ali ne. Zblojena sem.

Lep dan vsem!

Hvala, da si mi povedala. Ko tega spijem, bom novega kupila.

A da sta bila tak pridna ta vikend?user posted image Pa še nadležna si bla - bzzzzz, bzzzzzz...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se odločila, da kupim AC. Sem brala malo izkušnje in mamice pravijo, da je to najboljši nakup, ki so ga naredile. Poleg tega sem js panik, tako da je to skoraj obvezna oprema.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
23.2.2009 11:00:21   
malapikica
Sem ravnokar s pregleda. Vse je bp. Smo pogledali fanta tudi na UZ in je kar velik korenjak. Pri 32t2d ima 2130g. Lego ima tudi že ta pravo - z glavico navzdol. Pa napotnico za anasteziologa sem dobila.
Še dva tedna imam službe potem pa dopust. Takrat bom tudi pripravljala stvari za P. Zaenkrat nisem še nič.

Naslednji pregled imam 23.03.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
23.2.2009 11:13:41   
sonček85

Nič nisem zasledila kako je bilo  na srečanju. Le 3 slikice ste dale gor. Kaj več informacij in slikic si pa ja zaslužimo. Daj sonček ti  boš sigurno kaj povedala več,( al ste že napisale pa sem spregledala).

papa
smo smo napisale vsaka nekaj in si spregledalauser posted image user posted image poglej 2-3 strani nazaj

nina:saj te bo zblojenost minila k boš šla v Puser posted image user posted image user posted image ,mi smo tudi sobico skoraj končali ,samo previjalno še sestavimo.

Nina .a bomo lahko videli kako slikico od sobice in komarjauser posted image

torba za v P:jaz imam cotke že oprane,torbo že imam samo še ni pripravljena ,so v njej še flaške in dude za perkuhati in tkouser posted image user posted image po pmoje pride na vrsto torba nekje do 15.3,da bo pripravljena za v P,saj nikoli ne veš kaj te lahko presenetiuser posted image user posted image
malapikica:odlično za pregled in konkretnega korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo hitro mimo teh 14 dni da greš na D potem pa P.user posted image

Evo jaz sem pa v sobici nalepke in trak gor devala joj kako je lepo.Brigita a ti si jih že nalepila,jaz nisem mogla čakatuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
23.2.2009 11:46:28   
NinaMM
Bom pofotkala sobico malo, pa dam gor. Itak moram še od srečanja dat... Komarja mam pa tudi kakega, hihi.

Sonček, še ti pofotkaj sobico! Nujno!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
23.2.2009 11:51:57   
sonček85

če pa še ni vse kot bi moralo bituser posted image user posted image user posted image no malo za pokušino ,evo ker si glih ti Ninauser posted image So v albumuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
23.2.2009 12:37:51   
anchika
sonček 85 : ful lepa sobica. Kje si kupila vse tiste nalepke pa koliko si dala?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
23.2.2009 12:44:07   
NinaMM
Jaz sem dala tudi v album sobo pa komarja pa buši!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
23.2.2009 13:22:44   
nmag
Hoj,spet smo spali slabo,pa nič zato se bom pač morala navadit,da bo do konca tako,vidim,da imate ene podobne probleme,meni je najhuje,da tudi v peto ne vem ali gre kaj za res ali pa samo tako matra,nisem lih podvržena temu,da bi prezgodaj rodila,ker se tudi zelo težko in počasi odpiram,ampak me je sedaj včasih tako strah,imam občutek,da mi bo kar ven padla,je pa res,da nas tako lahko matra do konca ali celo čez rok,edino kar res pomaga je počitek in tega počitka imam jaz že več kot čez glavo,moj možek pa mi je že rekel,da dobro,da rihtava stanovanje in dnevna soba pride tudi nova,ker sem že čist uničla sedežno,so same luknje praviuser posted image .In spet sem prehlajena in kašlam,tolikokrat še nikoli nisem bila,po moje hoče tale moja zadnja nosečnost pustiti kar lepe spomineuser posted image .
Sonček,moj Grega ima tudi take slikce,moj Matic pa tako barvo sobe,res je huda ta zelena,bom slikala sobice mojih otrok in mi jih bo Nejc dal gor,zdej ga lahko izkoristim za kaj takega,ko so počitnice.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
23.2.2009 14:29:02   
sonček85

sonček 85 : ful lepa sobica. Kje si kupila vse tiste nalepke pa koliko si dala?
nalepke sem kupila v BC in trak tudi.Za 43nalepk in trak 5m sem dala 26euser posted image
nina:ffulllll dober in lepa sobicauser posted image user posted image
nmag:ujjej ti si pa res boga,no pa super da boste imeli novo dnevno in kavč da boš lahko še tega potem izgulilauser posted image user posted image user posted image
Ja res je ta barva lepa ,kr zaljubla sem se vanjo ,slikice so mi pa carskeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
23.2.2009 14:53:49   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo še slikice s srećanja in krofekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Iiiiiiiiii kok ste seksi požrešne nosečke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne res, ful ste lušne in res škoda, da vas nisem spoznala, bi vas pa rada čimprejuser posted image  če ne prej se bomo po porodu zmenili za kakšen vozičkarski điro kje v SLO. Mogoče se nas bo takrat zbralo več.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
23.2.2009 15:00:46   
angelito

Jaz sem dala tudi v album sobo pa komarja pa buši!

iiiiiiiiiiiii kok lepe fotke user posted image ... krasna sobica in detajli... se posebej pa mi je vsec slika na vratih - noro!!!! user posted image ...

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
23.2.2009 15:08:54   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

če pa še ni vse kot bi moralo bituser posted image user posted image user posted image no malo za pokušino ,evo ker si glih ti Ninauser posted image So v albumuuser posted image

soncek => ful hude nalepkice user posted image in seveda cela sobica... jaz bi tudi kaj tazga => otrosko sobico, pa nalepkice, slikice... samo bo treba se malo pocakati - cca. 1 leto... do takrat bo imela najina mala pikica le svoj koticek v sobici... imava namrec enosobno stanovanje in se bomo morali pac malo stiskati in bolj prilagajati... samo midva nimava se nicesar postavljenega => imava pa vse pripomocke (vozicek, posteljica, lupinica, lezalnik, kengurujcka, stajica, hojica...) se pri njegovih starsih, kjer imajo vec prostora... ko bova kaj uredila, pa vsekakor tudi jaz pofotkam in prilimam gor...

cav bav

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
23.2.2009 15:19:49   
nmag
Sonček,nič ne bo dokler ne rodim ne bo kupil nove sedežne,je rekel da ne bo reskiral,ker sem že tako "bajsi"čez en mesec bom pa še večjiuser posted image user posted image user posted image .
Tako jaz sem po novem zanj ljubkovalno "bajsi"jaz sem mu pa zadnjič kupila majico z napisom super ati-5 komadov user posted image in sedaj ko gre 6.marca smučat sam s prijatelji sem mu rekla,da jo mora nosit,ker se vedno hvalijo ko pridejo domov,češ kok bab je gledalo za njimi,mislim,da za mojim ne bo nobena,če bo vidla ta napisuser posted image user posted image user posted image ,sem žleht a ne.
Moja mamica je pa ta teden na dopustu v toplicah in to v Nemčiji,jo je tja povabla prijateljica in me je pravkar  klicala kako je fino,no kar naj se ima fino meni se je pa kar kolcalo po toplicah,jaz bi tudi šlauser posted image ,tako,da ta teden skrbim še za svojega očija,da ne bo lačen.
Zdej grem pa spet malo zravnat luknje v sedežno,jih je na levi malo več kot na desni.user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
23.2.2009 17:27:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Sonček,nič ne bo dokler ne rodim ne bo kupil nove sedežne,je rekel da ne bo reskiral,ker sem že tako "bajsi"čez en mesec bom pa še večjiuser posted image user posted image user posted image .
Tako jaz sem po novem zanj ljubkovalno "bajsi"jaz sem mu pa zadnjič kupila majico z napisom super ati-5 komadov user posted image in sedaj ko gre 6.marca smučat sam s prijatelji sem mu rekla,da jo mora nosit,ker se vedno hvalijo ko pridejo domov,češ kok bab je gledalo za njimi,mislim,da za mojim ne bo nobena,če bo vidla ta napisuser posted image user posted image user posted image ,sem žleht a ne.
Moja mamica je pa ta teden na dopustu v toplicah in to v Nemčiji,jo je tja povabla prijateljica in me je pravkar  klicala kako je fino,no kar naj se ima fino meni se je pa kar kolcalo po toplicah,jaz bi tudi šlauser posted image ,tako,da ta teden skrbim še za svojega očija,da ne bo lačen.
Zdej grem pa spet malo zravnat luknje v sedežno,jih je na levi malo več kot na desni.user posted image

Ti si faca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
23.2.2009 17:29:36   
*Junona*
Drugače je pa danes bolj zatišje tukaj gor.

Midva z dragim sva pa zdajle prišla domov. Sva šla v lekarno po Tifol, nato pa kupit tepihe za kopalnico. In seveda na kavico.user posted image
Sem jih dala že prat, tako da jih kmalu preizkusim.

Kje ste čvekice? Dejmo čvekat, da čim prej pridemo do tretjega dela.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
23.2.2009 17:41:35   
Pat74
Še report s pregleda: še vedno pobič, torej nam lulek ni odpadeluser posted image , drugače vse ok., smo že lepo obrnjeni in težki 1740 g - torej lahko pričakujemo da bo naš Andrejček Smejček tehtal ok. 3500 g, ko pride na svet.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
23.2.2009 18:20:27   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

in sedaj ko gre 6.marca smučat sam s prijatelji sem mu rekla,da jo mora nosit,ker se vedno hvalijo ko pridejo domov,češ kok bab je gledalo za njimi,mislim,da za mojim ne bo nobena,če bo vidla ta napisuser posted image user posted image user posted image ,sem žleht a ne.

user posted image
Super si!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
23.2.2009 18:23:35   
štorkljica
Pat74 no to je pa pol samo 100g več kot jih je mela moja pupa ob porodu...ni krize. Bo pa vseeno konkreten dedecuser posted image

nmag kaj pa če bi tvoj tebe peljal raje v toplice kot sebe na smučanje...pa saj tam tudi lahko tisto majico nosi.

NinaMM super si porihtala sobico...najbolj mi je všeč slikica od kravice Katke, a si to sama narisala?

< Sporočilo je popravil štorkljica -- 23.2.2009 18:24:50 >

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.2.2009 18:32:38   
nmag
Ja saj bi me,če pa ne morem,mislim,da bi bil sedaj bolj mater zame kot užitek.Me bo moral pa kasneje,majice pa ne bo rabil,ker mu bom teh 5 komadov kar v roke dala in se sama zleknla na ležalnik,takrat tud ne bom več bajsi,da ne bo kaj pokalo pod mano.
Pat,bravo za pregled,bo tudi kar korenjak.

Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.2.2009 18:42:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Še report s pregleda: še vedno pobič, torej nam lulek ni odpadeluser posted image , drugače vse ok., smo že lepo obrnjeni in težki 1740 g - torej lahko pričakujemo da bo naš Andrejček Smejček tehtal ok. 3500 g, ko pride na svet.

Bravo za pregled. user posted image user posted image user posted image

Kako pa izračunaš, koliko bo bebi približno tehtal?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.2.2009 18:44:12   
*Junona*
Nalini, js sem si dol potegnala program, ampak je tolk vsega na novo... Kako naredim tako slikico kot jo imaš ti? Okvirje sem našla, ampak ne takega, kam to "grem"?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.2.2009 18:53:25   
sonček85
Štorkljica.seveda se bomo še dobile user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi sama upam ,da nas bo takrat več ,čeprav zdaj nas niti dat nebi imela kamuser posted image user posted image user posted image user posted image k je bila pa taka gužva
nmag:ja to pa res,ja majico pa le naj nosi ,pa naj pokaže tem babncam da je že 5 ponosni oči(no še bo)
angelito:ja boš pa drugo leto vse lepo urejalauser posted image user posted image user posted image važno da bo otrok srečen in zdrav pa čee ima sobico ali pa ne.
pat.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sem dala dokončne slike od sobice,je prišel brat od mojega in sta sestavila previjalno k je malo zategla za sestavit.In voila jaz ker ne morem čakat sem že vse lepo prebrisala ,pozložila in pripravila.Slika postelje je samo za vas tko lepo pripravljena ,drugače pa še posteljnine ne bom dala gor,aha pa na previjalni še manjka podloga za previjanje -drugače pa je tko user posted image user posted image user posted image Vse slike so v albumuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?